Mmm...! Nu är jag påväg hem från Håkans ko...

dsc02998 (MMS)

Mmm...! Nu är jag påväg hem från Håkans konsert. Så jävla nice!!! Ps. Kom hem från falun idag också


bye stockholm

Hej allihopa! Jag är ledsen att jag inte uppdaterade igår men grillade och åt lunch på balkongen sen drog jag till centrum med fia för att handla nödvändiga saker till klassresan på dagen. Sen så åkte jag till stan med familjen där vi släppte av Hanna vid stationen. På kvällen skypeade jag tre timmar streck medan jag packade. Nu är jag nämligen i Falun med hela 7an! Här har vi slöjd, bild, idrott, NO och hemkunskap. Jag kommer hem på Fredag. Nu ska jag ha jävligt kul. Vi hörs.


En bild från förrförra året jag var här.


QUESTION/ANSWER

Elin om my daily drug is you: Vart är din kofta köpt? Den var sjukt snygg!:)
Svar: Det är mammas från Gina Tricot!

my daily drug is you





Fyra bilder från denna chillsöndag i solen!

hej hejdå


Sticker och tar min dagliga dos av fia. Hehehe. Tja!

we can sing and play all night long

Buenos dias! Jag vaknade för en timme sedan och kunde inte somna om. Så just nu sitter jag och tittar på Scooby doo som går på tv. Heh. Har inga planer för dagen alls men jag hade tänkt att packa, plugga och sola. Måste göra frukost nu sen ska jag lägga upp bilder från stan igår.


Foto: Rebecka Wallberg


Videoblogg


Jag berättar lite om min dag och vad jag köpt!


on my balcony




Kofta Monki, linne H&M, shorts hemmagjorda från crockerjeans, strumpbyxor Lindex, glasögon Bik Bok.

Nice. I mina nya solbrillor också!

dsc02949 (MMS)

Nice. I mina nya solbrillor också!


Nu är jag, mamma, Hanna och Tove påväg in ...

dsc02936 (MMS)

Nu är jag, mamma, Hanna och Tove påväg in till stan i det roliga vädret. Vi ska gå runt mest och kika i lite affärer. Mysigt! Ha en bra dag och glad påsk :-D


Sunshine behind my back


Tänk att man ligger och steker i solen på påskafton, när det brukar vara kallt. Och brun blir man också! Sommaaaaaaar.

un, deux, trois, quatre, cinq, six, sept, huit, neuf, dix


Jeansjacka Bik Bok, linne Monki, shorts H&M, strumpbyxor H&M, skor Brandos, väska Åhléns.


scream


Två bilder som jag bjuder på från kvällen. Efter god middag med hela familjen gick jag på en liten promenad med Hanna sen gick jag och mötte fia. Vi gick och hyrde två skräckfilmer och godis. Efter det tog vi bussen till fia så mötte vi upp Sofia Aldestam så gick vi hem till fia och satte på Scream 3 direkt. Den var inte jätteläskig, men vi skrek ett par gånger. Sen busringde bögen Ebba Svanholm oss och skrämde skiten ur oss mitt i filmen. Usch... Hon andades och skrek i luren. Jag ska hämnas säger jag bara! Gick hem vid tio tiden och nu ska jag snart göra i ordning mig och gå och lägga mig. Godnatt.


Påväg till rusta!

dsc02904 (MMS)

Påväg till rusta!


"jag vill ha teeeee!"


Det här är jag i nuet. Ser ni nu att jag fått lite färg? Trevligt. Fråga dock inte om min cpfrisyr. Jag ska gå och byta om sen ska jag med mamma och handla en solsäng (?). Ska handla godis och en tidning också har jag bestämt. Nej, nu ska jag nog skriva ett mail till OLW om att jag vill ha tillbaks Franska örter. Eeehm...Aa...Hejdå.


easter is on his way




Några foton jag tog här om dagen på våra påskliljor på altanen. Påskigt. På tal om påsk så är det påskafton imorgon om jag inte har helt fel. Jag ska inte göra något särsilt, påsklunch och påskmiddag med familjen bara. Just nu ligger jag i sängen nyvaken och hungrig. Strax ska jag gå upp och laga en god frukost. Kokar troligtvis ägg. Hehehe. Idag ska jag kanske till stan med mamma och Hanna. Hör av mig! Puss ♥

Frågestunden.

old fashioned cobweb


Foto:
Rebecka Wallberg

April 21/22, 2011

Hade en jättemysig dag igår med fia och Vendela! Vi var ute i solen hela dagen innan vi åkte till fia och åt god middag. Senare gick vi ut och lekte lite. Efter det satt vi på balkongen i någon timma med filtar, chips och påskmust. När det började bli kallt så gick vi in och chillade f1 myck1. Imorse åt vi frukost och solade på balkongen. Niiiiiiice.

- No plans for the evening/night. Bye.


twothousandeleven


Två fula bilder från kvällen jag och fia såg på bio. Mysigt :)

I can see you sad, even when you smile and even when you laugh

Här hittar ni frågestunden om ni känner för att fråga något/mer! Har haft en härlig dag utomhus med fia och Vendela. Vi har varit i Haninge, spelat fotboll, ätit på donken, chillat i solen och sånt. Nu sitter vi hemma hos fia och ska snart käka middag. Vi slaggar här ikväll! Det blir nog någon film och chips sen. Hehehioh. Hejdå!


Oj... aa, fett fina :)


vi går ut och brinner upp i natten

Här hittar ni frågestunden om ni känner för att fråga något/mer! Har haft en härlig dag utomhus med fia och Vendela. Vi har varit i Haninge, spelat fotboll, ätit på donken, chillat i solen och sånt. Nu sitter vi hemma hos fia och ska snart käka middag. Vi slaggar här ikväll! Det blir nog någon film och chips sen. Hehehioh. Hejdå!


Mmm frukost

dsc02867 (MMS)

Mmm frukost


one two three




Foto: Rebecka Wallberg

"birds have nipples?"

Har haft jävligt kul med fia den här kvällen. Cyklade dit efter middagen och var där några timmar. Det har känts som att hon varit bortrest för har knappt pratat med henne på två och en halv dag då hon haft finbesök hos sig! Yeye, imorgon ska jag vara med henne och Vendela. Godnatt. ♥



Två random bilder från idag. Har ätit godis och målat naglarna.


ordered from h&m - arrived today




(hade jeans på mig under klänningen när jag fotade) Det här kom idag i ett paket från H&M. Jag beställde de för ett par veckor sen. Örhängen, påslakansett och svart långklänning. Asnice! Jag kommer inte ihåg vad grejerna kostade men allt var på rea i alla fall.


swimming like a fisk in a waterbowl


Det här är jag just i detta ögonblick! Jag steker i solen med min syster Hanna som jag gjort i princip hela dagen. Fått färg har jag! Dock inte gul, som bilderna tycks vilja visa. Strax ska jag duscha och sedan träffa fia. What a life.


Long time ago...

...som jag hade en frågestund här på bloggen! Så nu kör jag. Fråga eller önska vad ni vill. PUSS ♥ (jag döljer frågorna under tiden de kommer, därför syns inga under tiden)


raspberry


Godmorgon! Har nyss druckit upp en hallonsmoothie. Sitter nyvaken i soffan och är jätteuttråkad men snart ska jag gå ut på framsidan och sola. Måste plugga matte men kommer aldrig igång så jag vet inte vad jag ska göra. Usch. Skola. Hejdå.


sunset walk




Tre bilder från kvälllen. Jag mötte upp Amanda för en kvällspromenad runt halv 8 så gick vi en bit och satte oss på en brygga och snackade medan solen sakta sjönk ned bakom de höga träden bakom oss. Sen har jag varit med mina goa grannar utomhus ett tag. Nu har Hanna kommit till Stockholm också. Härligt.


I'm wearing the smile you gave me


Pic from yesterday.

you and i will be young forever

Idag har jag stekt i solen hela dagen med Sofia, Ebba och Julia. Sjukt skönt! Termometern har stått på 17 grader i skuggan och 32 i solen. Sommarväder, helt klart. Jag tog bussen till Sofia på morgonen, strax efter jag vaknat. Jag var hos henne vid 9, då lagade vi amerikanska pannkakor med bär i till frukost. Lite senare kom Ebba. Då cyklade vi till Vivo och köpte glass, läsk och godis sen låg vi och solade i ett par timmar i gräset. Nu är jag hemma och det börjar bli lite svalare. Ska hoppa in i duschen nu sen tror jag att jag ska möta upp Amanda och kanske käka middag och ta en kvällspromenad. Senare ikväll kommer min bigsis hit från Småland. Yeho!


Där ser ni mig och våra pannkakor.


Haha!

dsc02849 (MMS)

Haha!


wazzup wazzup




Såhär ser min kväll ut + Big brother. Pappa kom ner med ananas med glass till mig nyss! Wihi! Tralalala. Imorgon får vi se vad som händer, jag vill vara med Sofia och Ebba hur som helst.

I'll share some spring with you








Foto: Rebecka Wallberg

let's trade shoes for once, you can see how it is to be me


för jag vet att denna natten kommer döda mig om jag inte får vara med dig


Me in the moment. Jag är glad. Jag har plockat undan, dammsugit, luftat och bäddat sängen. Alltså städat mitt rum. Jag kom hem från mitt hang around place för en timme sen, Stockholm stad, såklart. Har varit där med min fina vän Diana idag! Allt jag köpte var en godisrem. Sur hallon för att vara exakt. Sitter på min matta nu och lyssnar på han som alltid får mig att må bra.



.......ja alltså Håkan Hellström för er som inte förstod det. Nu ska jag laga middag.


-


(konstig bild från i somras) Ska äta lunch nu en snabbis sen ska jag in till stan med Dianus/Dianal. Mysigt! Stockhooolm i mitt hjääääärtaaaa ♥

Mitt dygn

Åh, de senaste 21 timmarna har varit så jävla awesome. Igår runt 1 drog jag och fia till Jasmine för att fira födelsedagsbarnet! "Va ere för en dag?! Nej de e ingen vanlig dag! För de e Jasmines födelsedag!" sjöng jag. Haha. Åt god mat, pratade med trevliga människor och gick ut i det fina vädret en stund. Runt 4 åkte jag och bästis till medborgarplatsen. Det var så galet soft där! Vi gled runt ett tag sen köpte vi piggelin och satte oss på trappan och solade ett tag, pratade om allt möjligt. Vi köpte biobiljetter och köpte snacks för att se Hur många lingon finns det i världen. Skitkul film! Sorglig också.

Haha, orkar inte berätta mer men resten av kvällen var så jävla kul. Hehe. Hoho. Hihi. Fett jobbig jag är. REBECKAS BÄSTAVÄN ÄR BÄÄÄÄST OCH ROLIGAAAAAAAST


Stan med den bästa och nu ska vi se på bio...

dsc02783 (MMS)

Stan med den bästa och nu ska vi se på bio. Men myyys!


Denfemtondeapriltvåtusenelva


Igår mötte jag upp Vendela och Sofia så gick vi på promenad till godissvampen och köpte massa godis sen satte vi oss på en bänk och satt där i solen i någon timma. Sen gick vi några kilometer och bara pratade. Vi följde fia hem så gick jag och Vendela vidare några kilometer. Fotade massa våriga bilder och hade det supermys. VÅRVÅRVÅR ♥

Nu ska jag åka och möta upp fia och Vendel...

dsc02734 (MMS)

Nu ska jag åka och möta upp fia och Vendela för promenad och handla godis och sånt. Puss.


Its friiiday friday gotta get down on friiiday


-Gammal sommar bild
Städat hela dagen i rummet, badrummet och köket. Sen fixat säng och så till Vendi. Haha. Fint smeknamn. Skaffat 50 kr till godis också. Wihooo. Nu är jag färdigfixad och sticker till bussen senare. Puss!

Gurka och tomat


Det här var min frukost denna morgon. Färskpressad apelsinjuice, te och två grova mackor. Ungefär som varje morgon för mig, typ. Haha! Idag stannar jag hemma från skolan. Missar inte så mycket ändå då vi slutar 12 idag. Och igår så var det jobbigt att slasa runt med ont i halsen i skolan så ville inte göra samma misstag. Så idag chillar jag tills klockan 1. Då åker jag och möter upp Vendela och fia för en promenad i solen. Vi ska köpa lite godis och sånt. Ikväll sover Vendela hos mig också. Godmorgon.


details



Lite hur jag såg ut idag! Det är en vanlig kedjeearcuff från glitter som jag satt fast ett kors på.

Outfit 07/04-11




Jeans från cheap monday, tröja present bikbok.

senaste inköpen (under 2 veckors tid)


Min nya älsklings kofta från Monki! Den är så galet skön och jag vill helst ha på mig den dygnet runt. 200:- (halva priset)


Cupcake pyjamasbyxor/leggings. Använder de som världens skönaste pyjamasbyxor i alla fall. 50:- Lindex (rea)


Korshalsband Guldfynd vet ej pris


Bikiniöverdel  Bik bok 80:- (halva priset)


Färgen fastnas inte på bild, ljusare i verkligheten. Högmidjeshorts Bik bok 150:- (halva priset)


Jeans Bik bok 150:- (halva priset)


Shorts Bik bok 50:- (halva priset)


Linne Bik bok 60:- (halva priset)


Solglasögon Bik bok 60:- (halva priset)

Som ni ser var det mega stor rea på Bik bok för två veckor sen, bara den dagen! Sjukt nice då jag också hade 450 kronor present kort där också. Så shoppade loss lite grann sådär. Sen hade jag också presentkort på Monki som jag köpte min älsklingskofta för :D

torsdag 14 april

Hej människor! Jag är hemma från en jobbig men rolig dag. Den började med att jag vaknar med ont i halsen så tvekade på att gå till skolan men var tvungen att redovisa så gick endå. Efter morgonsamlingen var det matte sen satt jag och chillade med Jasmine, Moa och Emma i en timma medan vi väntade på att få redovisa 12c franska. Sen åt vi lunch, kyckling med ris! Gott. Sen så gick jag, Vendela, Milica, fia och Amanda ut i solen, solade, lekte och försökte köra cheerleading. Svenska lektion. Redovisade klart 18 i svenska. Sen softade jag i en tom matsal med folk. He-he. Åkte hem i soooolen med mina stekiga solbrillor och skinnjackan med musik i öronen såklart.

Nuuuu så sitter jag i soffan och äter macka och pratar med Diana i telefon. Tjolahopp!




Hej jag har ont i halsen och huvudet och s...

dsc02705 (MMS)

Hej jag har ont i halsen och huvudet och ska redovisa franska och sen ta bussen hem och sen sova.


my last weekend

Fredag 8 April:


Efter skolan den dagen åkte jag till Mcdonalds där Ebba, Hanna och Sofia satt. Käkade pommes och glass med kolasås där. Sen åkte jag och Sofia hem till mig. Vi gjorde pizza i ugn, satt och snackade, dansade i regnet på balkongen och hade kul. 





Runt sju på kvällen så åkte jag, Kalle, Elvira och Elin till Hammarby sjöstad till Toves skola för att skåda hennes klass gigbag! Åh, det var så awesome! Det var som en konsert och hon sjöng solo ett antal gånger. Efter det drog vi till Tove och chillade, åt chips och godis och pratade om random saker. Hade det asnice den kvällen!

Lördag 9 April:



Den här dagen var jag i stan med Natalija och Rebecca. Det var jättemysigt för det var skönt väder för att glida runt på drottninggatan. Vi svängde in på en gränd och hittade ett fik där vi satt och pratade i cirkus en timma. Sen drog vi till Natalija och packade hennes saker, sen vidare till mig. Vi var hemma själva så hemma hos mig lagade vi sjukt god thaimiddag som ni ser på bilden. Senare på kvällen droppade Diana in så hängde vi på mitt rum resten av kvällen.

Söndag 10 April:
Pappa kom hem från Berlin runt ett tiden och ungefär då åkte de andra hem. Jag och pappa åt då lunch i solen på framsidan och pluggade Teknik tillsammans. På kvällen dansade jag fuego på friskis och svettis med Sofia och fia! Bra helg alltså...

the night is young and i'm awake



Här är några webcam bilder jag glömt visa er. De togs den 2 April, dagen efter pappas födelsedag. Det här var strax innan vi åkte till lokalen där vi skulle ha hans 50-års fest. Hade på mig min nya klänning från h&m. Lockade sen luggen på båda sidorna av håret.


April 12, 2011

Den här tisdagen har jag spenderat tid till att läsa en novell, lära mig franska och till sist haft idrott. Gick dit och tillbaks som vanligt med Jenny och Julia. Sen tog jag bussen till bästisen. Hos henne åt jag mellis, kakor och drack te framför jättefin och sorglig film. Allt för min syster hette den. Haha, så jävla kul när vi upptäcker hur jävla fula vi (jag) är när vi ligger där och asbölar. Tog promenad hem runt sex tiden. När jag kom hem lagade jag middag åt mamma och mig, spaghetti med köttfärssås. Den var riktigt smaskig faktiskt! Men min mat är alltid god. Efter det satt mamma och jag och tittade på filmer från när jag var nyfödd. Gulligt.

Har slutat följa program, har slutat blogga bra, har slutat hålla koll på skolan. Inte bra. . . Godnatt ♥


Allsång på skansen i somras. Åh, du sommar...


spring



Härmed bjuder jag er på en bunt av bilder från de senaste två veckorna. Det skriker ju vår om de flesta så var tvungen att dela med mig av lite sånt till er och den här trista simpla bloggen. Lite saker jag gjort; firat pappa 50 år med fest! Gått på promenad med bästavän, fikat med bästavän, ätit chips, lyssnat på musik, solat, glidit runt med roliga killvänner, varit glad, umgåtts med vänner, sovit över med vänner, umgåtts med systrar, varit magsjuk, tittar på Vänner, pluggat, gått på stan ett antal gånger och mycket, mycket mer.... Rätt så bra veckor alltså :)

Vår för mig är när man kan gå i converse utan att frysa något alls, när man hör glassbilens melodi svagt från utomhus, när fågelkvitter hörs i stort sätt dygnet runt, när man VILL gå på promenad, när man kan ta cykeln till fia, när man sjunger och visslar dagarna långa, när man tänker på att himlen är blå och gräset är grönt, när mina smågrannar börjar spela basket, kula, leka kull, gunga och klättrar i träd ute på gården, när det är just enda till klockan nio, när man kan ha tunna strumpbyxor på sig utan att svinfrysa, när det luktar gott i luften, när bara svala vindar når huden, när det växer blåsippor, vitsippor, tussilago och krokus längs vägkanten, när man njuter av att vänta på bussen och när man kan bära solglasögon till vardags.

This world fair - Don't make me wait (låten Tove sjöng solo på deras gigbag, är kär)


Påväg hem från dansen. Det regnar lite lät...

dsc02671 (MMS)

Påväg hem från dansen. Det regnar lite lätt och luktar sjukt mycket sommar. Fågelkvitter hörs än och en kycklingpastasallad väntar på mig hemma. Nice!


that girl is so dangerous

Oj, lite särbilder där! Jag sitter hos...... the one and only, Natalija Markulic!!!!!!! Med....... the one and not only Rebecca Hallerheim!!!!!! Haha, skoja. Vi har strosat runt i staden hela dagen och fikat. Shit vad det har varit mysigt! Fick med mig en kofta hem. Ska visa er min senaste shopping ikväll tror jag. De här bruttorna ska i alla fall med mig hem ikväll. Wiiiiihiiii. Vi ska laga thaimat, titta på Disturbia och Love and other drugs. Looking forward to that. Hej med er.

Konserten var så aawesomee

dsc02637 (MMS)

Konserten var så aawesomee


Jag rättar: jag ska på sånguppvisning! Wie...

Jag rättar: jag ska på sånguppvisning! Wie får höra Tove sjunga


doesn't really mean i'm in to you

En liten bild som togs för någon timma sen. Sofia gick nyss efter att ha käkat pizza här och sånt. Nu ska jag vidare på dansuppvisning! Pussar!


Hejhejhej

Jag vet, JAG VET. Jag har inte varit duktig på att uppdatera den här bloggen de senaste typ 96 timmarna... Lite mms här och var men det lär ju inte vara så kul. Hur som helst så har jag haft massa skoj för mig den här veckan. Det är vår i Stockholm nu! Full rulle. Men just nu känns det lite höstigt, det är kraftigt stormväder utomhus. Tänkte knepa ihop ett collage sen med massa bilder från veckan och skriva lite. Just nu lökar (läs: mums) jag som fan i vår soffa i mina nya cupcake pyjamasbyxor. Dom är jättefina! Diana lär älska dom. Det känner jag på mig. Helgens planer:

Fredag: Skolan lär väl bli chill med svenska/matte/franska/engelska plugg. Mycket chill (?!). Efter skolan pussar jag fia hejdå som åker till Uppis. Haha. Sen åker jag och möter upp Aldis vid donalds. Ska tvinga hem henne sen och äta middag med mig. Sen kommer Kalle hem till mig så åker vi till stan med Elin och Elvira för att gå på min käre vän Toves dansuppvisning! Kommer nog bli awesome. Aldrig sett henne dansa, so that's exciting. Senare på kvällen ska vi nog hänga hos henne.

Lördag: Vara med Rebecca och Natalija troligtvis. Sova över med dom. Lite suddigt där alltså. Men vi skulle väl fika i stan kanske eller glida runt utomhus i det fina vädret förhoppningsvis. Yeye!

Söndag: Studychillday. Yepp, that's what it is ment to be.


den här lovely runnern promenerade jag runt med på stan idag!

I don't give much to you, I don't get much from you. But i've tried to give. You're not receiving. I get nothing from you. And I wonder, why bother then? Why bother if I care to even TRY to be there for you, when you wouldn't even care to try. Confusion. I'll be there for you, I will. But will you? And will I have the energy and the desire to be there for you, all the time. When I get nothing. I probably don't need you in that way you seem to need me. But I care, I do care. Yah, who the fuck cares? Fuck you.


the barney quote

Jag sitter i vardagsrummet efter en skön dag. Eller vädret gjorde den skön. Med min nya väska, skinnjacka, converse och solglajjorna var det så jävla awesome att gå de där tre kilometrarna till idrotten ingenting. Öppnade nyss balkongdörren också och hör massa fågelkvitter. DET kallar jag legen.... wait for it.............. dary! Puss.


Påväg till skolan

dsc02451 (MMS)

Påväg till skolan


Rebecca är gay

dsc02427 (MMS)

Rebecca är gay


Jag säger hej HEJ! Vilken underbar dag det...

dsc02411 (MMS)

Jag säger hej HEJ! Vilken underbar dag det e! Skönt väder för att vara i nacka forum med två av de bästa. Jag e glad :-D


Hej!

dsc02390 (MMS)

Hej!


Nu ska pappa firas för hans femtio år vid ...

dsc02386 (MMS)

Nu ska pappa firas för hans femtio år vid liv! Wiie :-D


Welcome to my room









Some details, views, furnitures and clothes from my room.

converse all star




Hej rebecka! din blogg är sjuuukt bra! undrar bara en sak, äger du något par converse? Kan du lägga upp bild isåfall! :)
Svar: Hej du! Tack så mycket! Här över ser du mina converse, har fyra par. Eller egentligen tre, de röda är fake. Men räknar de som converse ändå. Haha. Kram :)

1 April

Sitter nyduschad i soffan och drickar cola och tittar på Vänner, såklart. Stannade hemma från skolan idag så jag chillar med Hanna och Tove. Min älskade far fyller år 50 år idag! Imorse fick han spadag i present så han och mamma är där nu. Nu ska jag gå och äta något. Hörs.


Idag regnar det, men jag tycker mest att det är mysigt och bra. Snön kommer ju vara helt borta imorgon!

RSS 2.0