Juni 24, 2011 MIDSOMMAR




Jag firar min midsommar med bästisen! Vi åkte med min mami och papi till moster där massa andra var så åt vi midsommarlunch bestående av sill, potatis, bröd osv. Vi satt där ett tag på verandan innan vi gick till Tyresö slott och satte oss i gräset och drack äppelmust och tittade på alla människor och midsommarstången. Det var mysigt och nice att det kom sol! Sen gick vi en bit och tog bussen hem till mig. Vi båda är rätt sega så vi chillar bara nu och lyssnar på musik men om ett tag ska vi ner till klipporna och grilla korv och marsmellows!

Nu börjar sötan gnälla. Gotta go! Ps. Jag är så jävla glad att jag åtminstone har en vän som fia.


dagens bilder





Jag mötte milli i haninge centrum halv ett, då gick vi runt och pratade på medan jag letade efter sandaler. Sen gick vi ut i regnet till ÖB köpte energidrickor och äcklig choklad. Vi drog till milli, åt lunch, chillade och tittade på vänner. Jag har saknat min vän Milica så det var jättekul att träffa henne! jag åkte hem vi tre, bytte om och åkte till mina kusiner som fyllt 4 år! Hurra. Dom är så äckligt söta!!!!!!!!!!!! Damp. Vi blåste såpbubblor, lekte med snurrgrejer, åt middag och tårta. Sen spelade de lite äldre barnen fotbollsspel. GRATTIS IGEN MINA SMÅ KUSINERVITAMINER ♥


new


Haha, lite muppiga bilder. Men här är mina nya gladiatorsandaler. Enligt mig, är de snyggare i verkligheten och färgen fastnar inte riktigt på bild. Jaja, de behövdes verkligen. 300:- på skokanonen.


det gör inte ont om det piskar ett regn eller bränner en sol. det rör mig inte alls om det är dag eller natt. så länge du är med mig.


Nothing's really making any sense at all


Godmorgon jag vaknade och kollade på några avsnitt av vänner sen gjorde jag frukost. Nu har jag gjort i ordning mig, packat lite till grekland och ska upp och lägga fram plånbok och busskort. Idag ska jag möta upp Milica i Haninge centrum. Jag måste köpa sandaler! Sen kanske vi träffar Amanda och Vendela. Fast jag måste hem rätt så tidigt för ikväll ska mina småkusiner firas! Mobilbloggar under dagen, om min fittbajsmobil bara kan fungera. Åh, tele2 suger. Inget internet, går inte att messa.

Hejdå.


Here you go fellahs

Här får ni min alldeles fantastiska, underbart grymma awesome spotifylista. Haha, okej jag ska inte överdriva. Men enligt mig är de de bästa artisterna/banden någonsin. the one with all the music 



Videopost


Jag vet inte om videon laggar lika mycket för er som den gör för mig. Men nu sticker jag i alla fall! Titta på videon så får ni veta var. :PppPppPP *sorry för musiken i bakgrunden*


om jag kunde gömma mig

Godmorgon kära läsare. Jag vaknade runt nio och sen dess har jag legat i min säng med vaniljljus tända och tittat på Vänner, säsong 3. Übermysigt. Jag har under de senaste två veckorna jobbat mig igenom säsong 1 och 2 och nu har jag som sagt börjat på den 3dje. Medan jag skriver det här laddas några avsnitt ned från www.tankafetast.com (rekommendation). Jag hade tänkt att visa er några bilder från den här regniga helgen av mitt sommarlov, men datorn vill inte samarbeta med mig. Den känner inte av minneskortet... Men jag jobbar på det.

Idag skulle jag varit med Milica och kanske några fler men det blev imorgon istället. Nu ska jag försöka väcka snurpan. Haha. Fia "Tänk dig en ful, dreglande men glad gubbe", jag "Jag tänker mig dig" Sen idag ska jag packa inför GREKLAND11, städa mitt rum, göra någon hushållssyssla, träffa fia och titta på Vänner.


Euw, ugly. Osminkad. W/e.

Filmer från min första Håkan Hellström konsert




Filmade med mobilkamera. KÄRLEK ♥

maiten, torven, jamaicii


Haha jag och Ebbas TJEJhund idag Jamaica!


Q/A

Julia: Om du rensar din garderob någon gång, kan inte du ha en bloppis här på bloggen då?? Det skulle vara kul, för du har en så fin klädstil!!!
Svar: Tack! Men jag vet inte, det verkar krångligt med att skicka grejerna eller möta upp och med betalningen... Annars skulle jag lugnt ha gjort det!

Amanda: Hur lång är du, vilken skostorlek har du och hur mycket väger du?
Kanske lite konstiga frågor men jag tycker att din blogg är jättebra! :D
Svar: Man tackar! Jag är ca 160cm lång, 37 i skostorlek och väger...(ska bara springa och väga mig) 44kg. Fast kommer gå upp minst 3 kg i sommar. Gissar på 50 i slutet av sommaren! :D
   
     
 

jag väntar på gryningen


Jeansjacka BikBok, långklänning H&M.

I sommar ska jag...


...Grekland, Lesvos, med mamma, pappa och fia (!!!!!!), 25 juni-2 juli
...Öland med Sofia, juli
...Karlskrona med mamma och pappa, 1-7 augusti + Håkan Hellström konsert 3 augusti!
...allsång på skansen gånger, 5 juli
...Gröna lund
...tälta på tomten
...ta nattdopp
...bada i regn ett antal gånger
...sitta på balkongen under långa kvällar
...umgås massor med bästavän innan hon drar till thailandet
...umgås massor med resten av mina vänner
...sova på balkongen
...beskåda en klar stjärnhimmel
...bli brun
...bada massor


uppsnärjd i det blå, är jag



Tre bilder från dagen.
 Nu är jag hemma från gubbängen. Jag och Ebba åkte som sagt till Eken cup idag runt halv tio. Vi såg på två matcher som Tyresö (Sofia) spelade. Dom kom tyvärr inte till final men dom var nära. Just nu äter jag en Gorbys, tittar på Vänner (som laggar) och lyssnar på Håkan ♥♥♥ Snart ska jag möta upp vännerna igen. Jag vet inte vad vi ska göra. Jag ska skriva lite sommarplaner snart!


http://livetenligtebba.blogg.se

Nu är jag redo för en liten dag på gubbängen. Jag ska kolla på Sofias slutspels match, eller vad man säger. Jag och Ebba ska snart dra ner till bussen och vi båda är beredda på lera och regn, så vi har gummistövlar och regnjackor på. Grymt! Jag tar med kameran tror jag, så ni får väl se ett par bilder senare.


En bild jag tog hos fia i lördags, innan vi drog till The wave.

Svar på fråga

Anonym om 14 juni, awesome day ♥: Fina bilder! Vart ligger restaurangen (vilken gata)? Skulle vara tacksam för svar! Kram :)))
Svar: Restaurangen heter Koh Phangang (www.kohphangang.se) och ligger på bondegatan (tstation medborgarplatsen sen gå en bit). Våga skriva namn! I wont bite you.

14 juni, awesome day ♥





Jag var i skolan lite tidigare än man skulle vara och hälsade på lite folk och fotade lite. Sen gick vi upp och jag gav blommor och choklad till Cissi, min mentor. Vi körde sen en tråkig lek innan vi fick våra omdömmen/betyg. Yaaay! Jag blev jättenöjd med mina betyg. 1 g, 4 mvg och resten vg. Sen åkte Amanda hem till mig och vi städade och fixade med sängar lite innan milli kom och vi mötte upp de andra och drog till stan för att gå på restaurang!









Sjukt mysig restaurang som jag ätit förut på. God mat och cool miljö. Som att vara i Thailand. Och det började t.o.m "åska" och "regna". Haha. Sen åkte vi hem till mig innan jag, Rebecca, fia, Amanda, Vendela och Milica sprang i regnet ner till Öringesjön och badade! Det var jääääättemysigt och skitroligt! Vi dog av garv. Det var bara vi, det regnade, det rök om vattnet eftersom det var varmare i vattnet än på ytan. Åh. Mådde så bra. Smörigt.


Fia gick hem och resten gick till mig. Vi drack te, åt ostbollar, chips och vindruvor tills strax över midnatt.


Lite bilder från The wave








Har ni några frågor om kvällen så kommentera bara för jag orkar inte skriva så mycket.


Haha sliten bild! Jag sitter nu i en taxi ...

img_9351 (MMS)

Haha sliten bild! Jag sitter nu i en taxi (haha) påväg hem från 3/4 timmars dans! Skitkul. The wave var vi på, i fryshuset med Diana, fia och becca. Vi hade jätteroligt! Lyckad kväll. Nu ska vi fyra svettiga tjejer sova hos fia. Godnatt.


Hello. Det är lördag och jag är med Diana,...

img_2484 (MMS)

Hello. Det är lördag och jag är med Diana, Rebecca och bästavän.


Videoinlägg


everyone wants the next thing just like the first

Jag och Vendela i måndags kväll när vi var påväg in till grönan för att se Rasmus Seebach.

kicken skallar

En bild från middagen! Vi har inte sett någon film, vi har bara snackat och ätit chips med dipp. Haha. Jaja, jag har inte så mycket att säga. Imorgon ska jag upp tidigt och käka frukost med tjejerna sen sticker jag hem för att ta det lugnt och fixa mig. Uppdaterar er imorgon! Puss.

it's a sky full of lighters

Bild tagen nyss. Hej! Jag är just nu hos becciiiiii. Amanda Fritzon hade nyss sönder en stor ljuslykta på Hallerheims balkong... Piiiinsamt!!!!! Hahahaha, i'm nice. Jaja, jag Diana och Amanda drog till Rebbe runt tre/fyra. Så handlade vi tacoingredienser och drog till henne och lagade det. Åt middag och nu är vi på beccas rum och chillar, garvar och lyssnar på musik. Senare ska vi en film och jag är sugen på att se en riktigt sorglig som man kan gråta till. Men Fittzon säger emot och hon vill inte få ont. Hehehehhe... Nej, nu ska jag gå.
Ps. Bloggar från beccas awesome slimma mac air! Woooow

my latest shopping








åh jag vill ha dig


Sitter i soffan med stor sovtröja, sockor och lyssnar på Håkan medans regnet snattrar mot fönsterrutorna. Soft.

blåbärsmilkshake


Den här sitter jag och äter nu. SJUKT GOD! Det är en blåbärs milkshake a la Rebecka. Mjölk, gammeldagsvaniljglass och blåbär mixat bara. Mmmmmmm... Sitter och tittar på scrubs också och har precis laddat ner Vänner, så ska titta på några avsnitt av det nu. Shopping från senaste veckorna kommer imorgon. Godnatt!

LOL



i will fight til' forever

Jag har outfits att visa, dagar att berätta om, videor att lägga upp, berätta om skolavslutningen, shopping att lägga upp (Ullared t.ex.). Jag SKA, försöka hinna med hälften i alla fall, göra det idag/imorgon. Just nu är jag i alla fall hos Amanda med Vendela. Vi ligger på hennes rum och äter godis och tittar på Never say never (Justin Biebers film). Ganska bra faktiskt, han verkar som en riktigt gullig kille. Haha. Drar hem snart, äter lite, sen vill Amanda jättegärna att jag fotar henne när hon rider så jag får väl ställa upp lite... Hehe... Vi hörs senare!

-Jag och Vendela dagen innan skolavslutningen, kommer sakna skolan liiiite, actually.

Heyheyhey! Jag är påväg till fornuddsparke...

Heyheyhey! Jag är påväg till fornuddsparken där jag ska möta Vendela. Hinner bara vara i lite mer än en timma för sen ska jag åka och kolla på hus med mina föräldrar. Men jag och vendi ska bara snacka :) bre 2 dagar till sommarlov!!!!!!ettettett


Epic randomness


Senaste dagarna i mobilbilder:


Jag, mamma och pappa åt god mat kvällen jag kom hem på balkongen. Grillat kött och haloumi med potatis och tzatsiki! Mumma.


Amanda, Rebecca, Sofia och jag åt CALIPPO SHOTS (!!!!) på en av skolans toaletter under rasten. Åh, calippo shots är barndomsminnen. Haha.



Jag och vendi, sen vendi på studsmattan. Jag åkte till Haninge centrum och köpte en shortsdress och ett linne/en blus. Sen åkte vi till henne och hoppade studsmatta, åt mellis, solade, chillade och sånt.


Mitt ben igår påväg till bussen och en liten del av min nya shortsdress.



Jag och milli imorse och sen jag och Rebecca under dagen. Idag har jag redovisat matte, nästan franska och fått reda på riktigt trevliga betyyyyyg, samma igår. YAY! Happiness.


Mobilbilder från Göteborg 2-7 juni



I bilen påväg ner...



Chillar framför en film första dagen...


Snygg tjej på ullared...









Påväg hem igen...

Hade sjukt roliga fyra dagar med bästavännen. Saknar det! Riktigt mysigt ställe. Vi hade vårt eget lilla "hus" som var en bit utanför det stora huset, på tomten, med två sängar och badrum där jag trivdes asbra. Tack för the trip aggis!

13.37


Nyss med becca och milli! Hihi


Heyheyhey. Idag kom jag hem från götet! Ha...

img_2542 (MMS)

Heyheyhey. Idag kom jag hem från götet! Har haft det så jäkla bra. Riktigt skönt med 26 grader varje dag. Nu ligger jag i sängen och tittar på scrubs. Är inte trött alls... Illa. Imorgon får jag träffa mina kära vänner igen! :) puss


shine


En bild från igår.
De här tre senaste dagarna har det varit 25 grader varje dag! Igår var vi ute hela dagen i princip och hade vattenkrig och solade osv. Idag har vi fiskat krabbor, cyklat och solat hela dagen. Nu ska vi gå och duscha sen ska vi börja packa. Imorgon åker vi hem. Lite tråkigt men skönt. Bara... 5 skoldagar kvar innan sommarlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Galet. Hejdå.


"Landet frukost"



Den här goda frukostbuffén serveras varje morgon här på landet. Jättegott!

happiness


Vi har så jävla kul här nere. I förrgår så var vi ute massor, cyklade till minigolfen och spelade, köpte godis, solade, lekte runt på gräsmattan, såg på film, åt god mat, spelade kubb m.m. Igår var vi på Ullared hela dagen och nör vi kom hem la vi upp alla grejer på sängarna och kollade vad vi köpt sen var vi helt slut så vi la oss och tittade på början av Harry Potter, åt middag, sen kollade vi på Wallander/sov i soffan. Vi somnade väl som alla andra dagar runt 1-2. Idag har vi cyklat till stranden och solat, lyssnat på musik och fikat innan vi cyklade hem och tittade klart på Harry Potter. Sen började fia spruta vatten på mig så vi bytte om till bikini och hade vattenkrig! Skitroligt! Sen gjorde vi vapenvila och duschade. Smidigt, sparar vatten. Hoho. Vi ska gå och spela kort nu. Ikväll ska vi cykla till affären och köpa godis. Ha det bra! :D


För du var solskenet, jag var ensam






Västkusten, dag 1 (2/6)








Nu är jag påväg "hem" från 3 timmars shopp...

img_8791 (MMS)

Nu är jag påväg "hem" från 3 timmars shopping  på Ullared! Awesome, haha. När vi kommer "hem" så ska vi lägga ut alla inköp och fota/jämföra. Skitkul ju! Hade tänkt att uppdatera er oftare men det finns ingen täckning där vi bor... Ska försöka igen sen. Hejdå så länge!


snälla rör inte min väska

Tjeeeeeenare. Gissa vart jag är?! På västkusten, götet, Varberg, västra Sverige, fias mormor och morfars landställe. Yeeeees! Igår hade jag en dag utan någon ledig stund. När jag kom hem efter skolan packade jag de sista och laddade ner en film. Sen kom fia och Camilla och hämtade mig, and we were on the road! Hade en ovanligt rolig bilresa. Jag älskar att bila! Vi åkte ca 7 timmar, då ingår Mc Donalds vistelsen i det. En riktigt klassisk bilresa med sång, billekar, sovande, film och cpande med bättis. När vi kom fram var allt fixat och bäddat i vårt lilla kryp in. Vi bor i en liten stuga på tomten, jag och fia. Vi lyssnade på musik en stund innan vi somnade. Nu ska vi göra i ordning oss och äta lite frukost. Sen kommer fias mormor och morfar. Idag vet jag inte vad vi ska göra, mest chilla skulle jag tro. Inte så bra väder men vi spelar väl lite kort, kanske en promenad, film. Ja, men ha en bra torsdag! :D


RSS 2.0