fuegooooooo

Nu har jag bytt om och allt och sticker nu till bussen som fia och Sofia sitter på. Med den åker vi till Masten där vi möter upp Diana och Vendela så tränar vi Fuego, FOR REAL THIS TIME. Yay :D Ha det bra! Vi hörs nog inte mer!


new



Åh, älskar min nya Ear Cuff från glitter. Känns som att alla kommer ha såna hära snart. Haha, inte för att jag köpte den (!) utan har en känsla typ. Men vad vet jag. Hur som helst kostade den 29 kr och man knipsar fast den där runda grejen på övre delen av örat så det blir som en kedja som hänger. Snyggt, snyggt :)

31012011



Tröja - Weekday pappas, jeansleggings- veromoda, armband - JC, ur&penn och Kroatien.

videopost


Har inte gult hår och är inte knallvit som på videon :(


wallerheim

Jag sitter i skolan nu med beccusfjärtus. Vi "pluggar" och pratar godis just nu. Fan, påsen med massa gott godis är i mitt skafferi hemma fortfarande... Åh, kommer ju äta hela veckan. Måste typ slänga den! Kommer bli svårt. Hur som helst så tänkte jag ta tag i skolan lite. Svenska behövs pluggas. Men det är skittråkigt steg med tråkig fakta och tråkiga uppgifter. Tidningar. Regler. Principer. Förklaringar. Landsortspressen. Haha!

Ps. Har blåmärke sen jag halkade imorse. Aj.



Dagen börjar sådär. Ramlade när jag gick n...

dsc01514 (MMS)

Dagen börjar sådär. Ramlade när jag gick ner för min backe och höll på att bryta både arm och höll nacke. Sen säger fia att jag har fula skor. Jaja. Hej svej.


Före - Efter







Visst blev det fiiint och fräscht? Kämpade i ungefär två timmar med det här. Och ni ser att det blivit rätt tomt där, bredvid sängen. Ska fixa en lång tvbänk där. Det kommer bli asbra. Hihi. Ska rensa kläder i mitt rum också och fylla på nytt. Yeah, yeah. I'm happy.

min kväll

Åh vad trist! Vi kom till friskis och svettis och skulle köpa biljetter så står det att det är fullt och inget annat pass var tillgängligt... Synd var det. Men jag Sofia och fia drog till centrum där vi sprang in i Diana och Karl. Åh, så söta dom är tillsammans! Det var kul att träffa dom. Sen gick vi in och köpte Brämhults lemonad och varsin risifrutti. Så åkte vi hem till fia och tittade på Solsidan och myste lite. Sen hämtade mamma mig. Det vart bra ändå, men det blir fuego imorgon också så vi skjuter upp det tills dess. Nu ska jag duscha!


toasts


Hejsan! Idag har jag städat hela dagen lång typ. Hängt upp tvätt x2 också. Sen plockat undan, damsugit nogrant och skurat både speglar, väggar och bord i mitt rum. Har också hunnit rensa lite kläder. Jag har precis käkat mackorna på bilden och håller på att byta om och fixa mig för att sticka till friskis och svettis snart. Det blir latino inspererad dans som kallas Fuego. Är taggad. Sen blir det hem och duscha och titta på tredje avsnittet av Solsidan.

Ps. Ska visa er massa före och efter bilder i mitt rum sen. Stooor skillnad!


fan också

...det är farligt att ha en påse full med godisi skåpet... Åh.

copyright


Foto: Rebecka Wallberg (jag)

inköp


Är nöjd och jag har cirkus 1200 kr kvar på kontot. Yay!

xxxx

Idag har jag vandrat på stan hela dagen. Upptäckt att burger king är godare än mc donalds. Upprepande ordet "Kuungligt" ett antal gånger under min matstund. Så sant som sagt. Har fått med mig två saker hem som jag strax ska visa. Gjorde en jordgubbs smoothie när jag kom hem och nu chillar jag med Tove. Musik. 

 


woods


Foto: Rebecka Wallberg
Ligger i en säng med Diana, vi ska börja göra i ordning oss snart tror jag. Vi ska upp tidigt imorgon och röra oss mot stan runt tio. Först ska vi till zinkenstamm till beyond retro, sen myrorna och sen götgatan. Ska dock inte spendera allt för mycket pengar. Vill spara. Har haft en mysig kväll i alla fall! Vi har mest chillat som fan med ett ton godis. Hehehe. Köpte fett mycket! Inte bra. men det är en dag i veckan är OK :)

Nu måste jag tvätta bort mitt smink. Godnatt.


Ännu en vacker morgon. Haha. Fast dagen bö...

dsc01495 (MMS)

Ännu en vacker morgon. Haha. Fast dagen började inte bra. Står och fotar den här bilden när jag upptäcker att bussen åker förbi mig. Blev skitsur. Nu ska jag möta upp fia i centrum. Efter skolan så ska jag hem, packa väska sen får vi se vad som händer. Sover inte hemma iallafall. Puss!


smile like you mean it bitch





Inte mycket till outfit det här. En tröja från monki liksom. Hehe.

kunskapsskolan tyresö

Hejsan. Jag sitter i världens skönaste, tystaste bibliotek. Åh, vad jag älskar det här. Ska börja hänga här så ofta jag kan. Får så mycket gjort här. Grymt. Har nästan gjort klart uppdraget vi ska visa upp i eftermiddag. Ska bara skriva om möljigheter och svårigheter med demokratin. Sen finslipar jag väl lite på den någon annan dag. För egentligen ska vi inte lämna in den idag, utan bara visa att vi är på god väg. Fan vad dom lurat oss, lärarna. Utomhus är det snö, snö, snö och det var skitkallt imorse! -15 grader celsius. Har inga planer i eftermiddag. Jag har inte fått ledig tid för mig själv på länge nu. Antingen så är jag med någon, tränar, bloggar eller pluggar. Vill titta på DH och spela The sims för en gångs skull. Något nyttigt att äta till det blir perfa.

Awesome.


Pannkakor!!! Åh jag dör vad gott....

dsc01441 (MMS)

Pannkakor!!! Åh jag dör vad gott....


sometimes, it's just dizzy to me.


Nu ska jag plugga asset av mig! Friskis passet var härligt. Fast vet inte, orkade inte så mycket. Är rätt så stressad. Ska nästan bli klar med uppdraget i kursen ikväll, slipa den lite imorgon på dagen och sen lämna in den på eftermiddagen. Sååå, har rätt mycket att göra nu. Hejdå! Godnatt.

någon slags outfit


Tröja - systers Monki, skärp - primark, jeans - Weekday Cheap monday, armband - JC

bild: jag och natalija

Dagen har varit bra. Varit med min älskade Rebecca mycket. Åh, vi fick tzatsiki idag i skolan så tog massa med sallad. Skitgott! Nu ligger jag, Diana, Vendela, fia och Sofia i fias säng och tittar på tv. Vi ska strax sticka på afrodans. Yeeeah. Är fett stressad... Kursen! Vill ju ha VG och då ska man utveckla massa och skit. Borde egentligen stanna hemma... Men får plugga efter, runt halv åtta alltså. Ska inlämnas imorgon och jag har gjort lite mer en hälften. Jaja, vi får väl höras någon gång under kvällen men outfit. PUSS ♥


Oh what a day. Its a wonderful day.

dsc01398 (MMS)

Oh what a day. Its a wonderful day.


tv time


Nu börjar det ju! :D

Foto: Rebecka Wallberg

Har pluggat matte med min far i någon timma så nu kan jag steget! Bara att göra självaste stegtestet sen kan jag redovisa. Legend.......... wait for it.......dary!!!! Nu hade jag tänkt fråga mamma lite grejer sen ska jag duscha sen blir det ju Cougar town. Hurray. Har pratat med min bästisfestis massa i luren. Hon var jätterolig idag. Knasknasknas. Sånna stunder är de bästa med fia... Hihi.

Fred ut.
 


todaysme




(Haha ignorera min pappa i bakgrunden) Jeansskjorta - H&M, jeansleggings - Vero moda, ringar - marknad, present, mammas gamla.

yummie


Det här är sjukt gott. Koka i typ en kvart, smöra massor och salta massor. Testa! Hur som helst... jag har ätit middag och suttit framför tvn. Shit, sjukt program jag tittade på. Jerry Springer typ. Hehe. Jag ska plugga resten av kvällen. Matte och kurs. Så det är bara att sätta igång nu då.

boiled carrots and bokeh shit.

Idag så simmade vi på idrotten. Var med Julia och Jenny, det var kul eller helt okej i alla fall! Gillar inte simhallar men när man väl är i funkar det. Jag gick hem från simhallen, vilket är typ minst 1km. Awesome. I snön och allt ju. Nu är det tänkt att jag ska koka morötter och sen käka det. Mums. Uppdaterar er med dagens outfit sen!


Picture taken by me.


ended up flat on the ground






Örhänge - Ur&Penn, tröja - H&M, jeans - weekday

jordgubbssmoothie

Idag gick jag upp 6.15, tittade på tv och gjorde havregrynsgröt. Åt det och fixade mig. Drog till bussen. Åkte dit med fia. I skolan gjorde jag kurs och franska. Jasmine, glöm inte att messa mig! :D Åh. Haha. Jasmine är rolig. Sen så hade vi bg, sen slut! Då tog jag buss med Jasmine, Rebecca och Sofia till centrum. Gled runt där. Köpte risifrutti. Mums. Sen har jag gjort smoothie och druckit det. Inte gjort något särsilt. Ska lägga upp dagens outfit snart. Nu vill mamma ha datan, då jag sitter vid hennes.


Älsklingen ifrysen

dsc01372 (MMS)

Älsklingen ifrysen


Yo

dsc01362 (MMS)

Yo


TARD


Gammal bild. Jag älskar solsidan. Nu är mina ögonlock tunga som attan så det kommer bli skönt att somna till en dålig film som Click. Godnatt.

Ps. Ska inte färga håret på ett tag, i alla fall inte hos frisör. Ska bara skaffa ett bord till mitt rum och ta bort mitt skrivbord. Ska få hela barnbidraget och jag vill skaffa jobb som att dela ut reklam eller liknande. Klart slut.


liten vendela på gröna lund


Titta vilken söt liten Vendela jag hittade bland mina bilder Sommar tvåtusentio, alltså mer än sex månader sen. Hon har förändrats och vuxit mycket sen dess. Just nu ligger jag i min säng och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. Vill låna något av någpn. Buhu. Vill ha nytt. Eller helst av allt vill jag ha sommar. Bruna ben. Ljusa shorts. Fina t-shirts och linnen till fint långt hår. Åhåhåh. Idag har jag funderat på om jag kanske ska slinga håret... Vill göra hos frisör. Ska köpa kängor. Ska göra om i mitt rum. Mycket att göra. Vilket ska man börja med? Nu är jag hungrig igen. Hejdå.

Sitter (ligger) i bilen och lyssnar på mus...

dsc01336 (MMS)

Sitter (ligger) i bilen och lyssnar på musik och sjunger högt. Vi är snart hemma. Då ska jag käka middag, plugga matte, titta på solsidan, chatta med folk och sova. :) söndag.


happiness

Tumblr_lde9gnkydx1qafnkro1_500_large

Happiness - The Fray


kexchoklad sportlunch pucko


Sitter i bilen just nu påväg hem från Småland. Vi har just stannat på en mack och ätit korv med bröd och köpt pucko + choklad till mig. Har laddat datan i natt så har suttit här ett bra tag och har 1:35 min kvar. Har pluggat en del och ska strax fortsätta med det. Gör ett tidsinställt inlägg till senare! :]

om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag älska dig




Detta är då dagen i bilder - oredigerade. Alltså halvt kassa. Bilderna får tala för sig själva tycker jag. Har bara köpt en neutrigena produkt, fotopapper och en tidning till mig själv. Sen present till fia. Under kvällens gång har vi spelat kort och stockholms spelet. Nu ska vi börja knyta oss. Är feeett trött. Ska plugga på vägen hem imorgon. Suck. Godnatt!


piano


Hanna spelar För sent för Edelweiss på piano och jag sitter bredvid och njuter. Haha! Idag så har vi lunchat på skitgod restaurang ITALIA. Kyckling sallad och kyckling pasta blev det för min del. Gooott säger jag bara. Sen har vi hängt hemmahoshanna och gjort ett antal "jobb" här. Eller jag har mest druckit te och läst cosmopolitan. Snart drar vi oss tillbaka till landstället och käkar god middag + spelkväll typ. I'll update you later. Fred ut.


Håkan Hellström - För sent för edelweiss


drar till kalmar stad för en runda med lite shopping





Ha en bra lördag. Jag ska!

come, let's fly away with me.

Tumblr_lf33jhhd5x1qb3395o1_400_large
now or never.






good song


JJ - My life

looking good




Åååh palla att hon ska vara så snygg... och ha så fina kläder och accesoarer... Ge mig hennes utseende!


musicgirl


Tjeeeenare. Jag sitter nu i bilen påväg till Småland. Mysigt värre. Har lyssnat på musik den största del av tiden. Älskade ipod♥ Vi stannade på någon slags restaurang för en timma sen och käkade äcklig mat. Har köpt yoggiyalla, klubbor och chips nu istället som ska mätta mig. Har messat med lite folk också, tidsfördriv ni vet. Jag har, som ni märker, med mig datan men också kameran. Så hyffsad uppdatering blir det ändå. En tråkig sak är att mina besökare sjunker... Tråkigt. Men, men! Det var kul att ha många besökare så länge det varade. Nu är det fredagmys!


Svar på kommentar

Fråga: hej! Jag undrar lite hur man gör en BRA studio(som du ;) ) och lite vilket objekt du använder och så.. ? Tacksam för svar. :)

Svar: Självklart kan jag det. Jag kan kanske göra ett videoinlägg om hur jag gör senare, nästa vecka någon gång! :D

Direkt från motorvägen.

dsc01301 (MMS)

Direkt från motorvägen.


Står i värsta bilkön, okej på motorvägen d...

Står i värsta bilkön, okej på motorvägen då eller? Nej FRÅN COOP HAHA vilket skämt. Alla tutar också... Vi kommer fett sent på grund av det. Jaja, gillar att åka bil. Mys. Vi hörs!


todotodotodotodo

Saker som ska göras ikväll:

- Tvätta bort sminket.
- Leta artiklar att ha med till skolan.
- Packa lite kläder, smink, produkter till helgen
- Dricka te och somna framför scrubs kl 11 (helst tidigare, är så trött)

neon lights

Yay, snart får man sova och vakna upp till en fredag. Snacka om hääärligt med helg. I helgen ska jag, mamma och pappa ner till min syster Hanna som bor och pluggar i Kalmar. Kommer blogga där, so don't worry. Haha. Så ikväll så måste jag packa då vi drar imorgon runt fyra tiden. Ska ha med mig datan och titta på DH i bilen dit. 6 timmars bilresa ju... Men det ska bli roligt att se hennes lägenhet. Nu ska jag äta soppa och pannkakor till middag. Puss ♥


Tagen av mig i taket på ett köpcenter i London (den är redigerad)


svar på kommentar

Fråga: Heej! Jag tycker att din blogg är jättebra och jag har följt den sen förra året tror ja, men jag undrar bara när du ska skaffa dejj en header? vore trevligt om jag fick ett svar! :)<3

Svar: Hejsan. Vad kul att du frågar det precis nu. Jag har faktiskt suttit och tänkt på det hela igår och idag. Jag har ett par idéer, inga knepiga grejer men eftersom jag ej kan spara bilder i photoshop kan jag inte göra en som jag vill ha. Men det blir väl som snarast, får se om jag gör en tillfällig halvful sen tar hjälp av någon duktig. Vad kul att du gillar min blogg föresten! :D


brightness



Här är några grejer jag inte visat för er som jag köpt: Ett par örhängen från ur&penn-25kr och två berlocker från ur&penn-20kr/st (fia bjussade på ena)


i'm not a robot


En liten tjuvkik på min outfit idag. Tröjan är från Monki, rätt så längesen, och sen mitt älskade Thomas Sabo armband.

Idag har jag pluggat kurs, svenska, två mattekluringar och två lektioner. Rätt så bra alltså. Åkte hem helt själv, så skönt. Orkar inte vara med någon. Är bara konstig mot folk. Skönt att jag har huset för mig själv nu och har haft det i två timmar nu. Yay. Har gjort nudlar och käkat det. Imorse var jag nyttig och åt havregrynsgröt till frukost. Ska börja göra det varje dag. Går ju på 5 minuter att koka. Nej, ska få lite svenska gjort. Ikväll ska jag leta artiklar att skriva om och plugga matematik med far.


Godmorgon. Jag mår inte så bra. Men idag ä...

dsc01238 (MMS)

Godmorgon. Jag mår inte så bra. Men idag är det två lektioner. Ska plugga mycket och hårt idag är det tänkt. I alla ämnen utom engelska. Lycka mig till!


drip drop

Hej. Har verkligen ingen lust att blogga. Orkar inte. Ska gå upp och äta mannagrynspudding och dricka te. Mår inte bra. Klump i magen. Men hade afrodans på friskis idag vilket var nice. Med Diana, Vendela och Sofia. Fast skakade och höll på att börja gråta innan. Usch. Vet inte vad som är felet. Jag tror det är jag. Alltså jag är felet. Hejdå.


Tog lite (haha 200 stycken) vattenbilder här om dagen. Gjorde en studio i köket. ©


Nu sticker jag på friskis och svettis! Hör...

Nu sticker jag på friskis och svettis! Hörs väl :)


Sitter i bilen till skolan. Gjorde ett kor...

dsc01203 (MMS)

Sitter i bilen till skolan. Gjorde ett korsörhänge själv imorse. Blev rätt fint. Hihi. Fick skitstressigt imorse, alltså klädde på mig när jag skulle till bussen. Hehe. Så fick skjuts. Idag ska jag till riksdagen. :)


Godnatt världen.

dsc01191 (MMS)

Godnatt världen.


quote, if you can call it that


We don't talk about it. We don't talk about anything. That's the problem. That's my problem, actually. I don't talk to anybody about what's going on in my head, because I'm afraid they might not be able to take it or understand.


min dag, den 18 januari.

Förlåt för kass uppdatering. Dagen har varit OK. En kort sammanfattning på 3 meningar är; glida runt, hänga runt, låna pengar. Haha. Var hos min bästis efter skolan och hade roligt. Toast, the sims, killekrig. Och snart är vi 14 år! Ha-ha-ha.


glajjor

Vad har du för glasögon? Vad kostade dom? Vart köpte du dom? (lägg gärna ut en bild)



Svar: Här är dom. Jag köpte dom på synsam, märket är cheap monday och de kostade ca 1500 tror jag!

2. Milica Jankovic

Milica Jankovic. Hon har funnits där för mig, på ett sätt som ingen kan förstå. Vi finns för varandra hela tiden på ett annorlunda sätt. Ingen förstår nog. Vi kan berätta i stort sätt allt om oss själva för varandra. Jag kom henne jättenära i början av 2010, vi umgicks mycket och så. Men sen så gled vi isär lite under sommaren och vi umgås inte JÄTTEmycket nu, men är fortfarande nära. Milica är en tjej man verkligen kan lita på känner jag. Hon är ingen som går runt och säger saker, verkligen inte. Hon är en riktigt smart tjej det här. Väldigt duktig i skolan. Väldigt kloka beslut, slutsatser, funderingar m.m. Hon har också humor. Milica kan dock vara jävligt irriterande. I alla fall mot mig. Hon gillar att äga ut/powna mig och hon lyckas alltid </3 Sen är hon envis och gillar att ha rätt. Men så är ju jag också! Men hon är också en glad och hyper person. Muntrar upp folk med sina galna idéer. Hon bangar sällan på saker. Hon kommer bli något när hon blir stor. Något stort tror jag... och hoppas! Hon är också väldigt söt och vacker. Älskar hennes hår och ögon speciellt! Hihi. Hoppas vi håller kontakten länge, älskar dig





några gamla bilder. minnena med dig är oslagbara ♥


i skolan

Har knappt pluggat något idag. Nu ska jag och fia på idrott. Vi ska ha skridskor, så mot ishallen. Puss.


feather earrings


Är med och tävlar om örhängena till höger på http://jennyjanssons.se. Håller tummarna då jag aldrig vunnit något sånt här nån gång :]

Jan. 17, 2011

Shit. Hemma från ett asnice träningspass på friskis & svettis med Vendela och Sofia! Hihi. Det var faktiskt jättekul. Men då jag inte tränat på 6 månader, alls, så svettades jag mycket men jag gav inte upp och kämpade hela 40 minuterna. Sen var det stretch/vila. På onsdag ska jag fia och kanske någon mer på afrodans. Längtar. Sen jag kom hem har jag vilat, druckit vatten, ätit banan och druckit smoothie. Nu ska jag duscha.


Har varit på teater. Den var bra. Nu är vi...

dsc01146 (MMS)

Har varit på teater. Den var bra. Nu är vi tillbaka och ska äta lunch. Sen engelska!!! Vi hörs.


time passing by

Godkväll. Denna eftermiddag har jag pluggat matte, käkat middag, bakat och sen självklart tittat på Solsidan med mami o papi. Härligt att det är tillbaks. Dock mår jag illa efter kakan jag gjorde, åt minst 70% själv... Ehehe. Ser fram emot imorgon för då ska klassen på teater i stan tror jag. Älskar utflykter, speciellt till stan. Behöver inte packa värsta skolväskan heller. Men ska redovisa ett engelska steg efter bara.

Sen efter skolan drar jag, fia och kanske Vendela (?) till fia och käkar mellis och så sen blir det mitt första Friskis och Svettispass! Om inte Sofia har föööör mycket träningsvärk då, men det ska hon inte ha. Haha. Ska bli kul... Snart ska jag somna till Two and a half men. Hejdå.


alakazam


Jävlar vad chill de senaste tre timmarna varit. Duschat och sen legat i min säng med täcke över mig och datan i knät med tvn på. Åhhh va jag gillare. Fast nu kom pappa in och det verkar som att jag måste back to reality. Dags att plugga matte!

1. Jasmine Brown

Jasmine är en cool tjej enligt mig. Hon har väldigt bra och kloka tankar om saker, hon bryr sig inte mycket alls vad folk tycker och tänker om henne (på ett bra sätt) och hon är bara jävligt ball helt enkelt. Haha. Låter töntigt, men det är så jag tänker. Hon har bra planer för sin framtid. Hon ska få bra betyg. Hon vill flytta till Frankrike. Hon satsar på skolan. Det är alltid ett plus. Hon är också väldigt snyyyyygg. Hon bryr sig om människor, omtänksam är hon allt. Hon ställer upp när man behöver någon, hon visar att hon finns när hon märker att något är fel. Hon är en väldigt social person. Vi står inte varandra nära men ändå vet jag vart jag har henne och jag kan lita på henne. Jag vet att hon skulle finnas för mig om det var något. Vi pluggar franska ihop. Och när jag säger att vi/jag suger, säger hon att vi äger. Hon är alltså en väldigt posetiv människa. Allmänt alltså. Hon ser saker från den ljusa sidan. Jag känner Jasmine, men känner inte Jasmine. Jag vill lära känna heeeela Jasmine. Jag tror du kommer komma långt i livet, just keep it up. Jag älskar dig min kaka, min franska pedofil, my franish girl, min goda brownie. ♥



frågar

Tänkte skriva om alla i gänget. Inte sjukt långt inlägg per person men lite om alla. Som Diana gjorde. Teheh. Men jag vet inte... Vad vill ni?

brown eyed



Två äckliga bilder på mitt öga som Sofia fotade.

smoothies

Tja. Igår var jag med Sofia och Sofia hela dagen. Vi gick till vivo runt 8 och köpte godis, passionsfrukt, mango och yogurt. Vi gjorde nämligen tre olika sorters smoothies igår. Haha. Varför det är lappar på kannorna är för att ma och pa ska veta vad det är, för dom var inte hemma. Vi lyssnade på musik, chillade, pratade, skrattade osv igår. Sen tittade vi på DH sista avsnittet på min box och somnade runt ett tiden. Myyyyyyyyyyyysig kväll. Nu har fia gått och jag och Sofia ligger i min säng och sölar.



gamla stan





Härlig dag med två av mina favoriter. Mår så jävla bra med dom. Ett leende på läpparna hela tiden.  Vi vaknade runt 9, åt frukost. Mamma och pappa kom och hämtade mig typ halv 11 då åkte vi till loppis i typ 10 minuter och sen drog vi hem. Kusinerna skulle ha kommit men dom kunde inte så jag följde med Sofia och Sofia till stan och fikade först var vi i gamla stan men det var fullt överallt så vi åkte till Brasco och fikade istället. Trevligt. Sen tog vi bussen hem och vi delade på oss. Dom slaggar här inatt, Sofia Aldestam kom precis så vi ska snart äta och Sofia Alenstål kommer senare. Hoppas alla har en grym lördag! Puss ♥


åren har nog slitit hårdare på mig

Hejsan. Kommit hem från stan/gullmars nu. Min vän Tove satt på bussen så det var nice att ha sällskap hem. Köpte en liten godis stång eller vad man ska säga för 4kr också på vivo med henne. Jag sitter i källaren och mår plötsligt jättebra. Varför? Jo, för att mamma spelar Håkan Hellström<3 där uppe. Teheh.. Nu ska jag spela The sims.

En rolig sak. Blev lite faceraped igår. Såhär: Är det nån som kan låna ut något the Sims till mig? (har djurliv och glitter och glamour) ska lana det ikväll Hihihi <33


heeeey mannen. cill elläh?


Har köpt dessa vantar för 10 kr på loppis ...

dsc01137 (MMS)

Har köpt dessa vantar för 10 kr på loppis nyss. Haha, som hastigast bara. Ma och pa hämtade mig hos fia runt halv elva och nu är vi påväg hem. Mina kusiner kommer på besök sen också. Ska bli kuligt! Vi hörs väl.


'cause tonight's gonna be a good night



dagens jag





Hejhejhejhej. Idag har jag pluggat, ätit lunch, duschat, sminkat mig och sen stuckit på utvecklingsamtal. Det gick jättebra. Sen åkte jag och mamma till friskis och svettis och köpte träningskort till mig! Yay. Sen vidare till centrum där vi handlade lite på body shop och på coop. Trevligt trevligt. Snart blir det att packa väskan för drar till fia. Hejdå.


smoothie



Sååå gott! En och en halv näve hallon, 1 1/2 dl vaniljyogurt och en banan. Mixa och drick. LOVE ♥


just nu


xx


Don't rest with the less. I'm burning to impress.

Godmorgon! Pappa kom ner och väckte mig innan han gick till jobbet. Det var bra, för hade inget alarm och skulle sovit bort morgonen då. Känner att min mage kurrar. Jag ska nog göra... toast. Och kall oboy. Sen ska jag göra hemstudieuppgiften. Och kanske lite matte. Sen ska jag duscha och fixa mig för utvecklingsamtalet. Vi hörs.


pic/me


you know i'll come and save you. some day.


Foto + redigering: jag

BRUNARE I SOMMAR

Jag vill verkligen bli brunare i sommar så har sökt runt och letat efter lite tips. Har dock mest hittat massa om soltabletter. Men här är några saker jag kanske ska göra i alla fall.

• Börja käka soltabletter i Maj. Troligtvis Maxosol om något.


• Käka morötter varje dag. Börjar i Maj. Seriöst. Fast ska koka morötterna då, myyycket godare så.


tv thursday

Scrubs 18:00
How I Met Your Mother 18:30
Vänner 19:25


my sallad


Gjorde asgod pastaskinkycklingsallad till lunch/mellanmål/middag. Mmmmm! Ingen är hemma. Vendela stack för typ en timme sen. Idag har jag gjort klart steg 18 i Engelska och påbörjat hemstudieuppgiften. Känns väl okej. Imorgon ska jag i alla fall göra matte och franska. Lite svenska ikväll ska jag också få gjort. Nu blir det sista avsnittet på DH boxen. BUHU!


it keep's getting better

Godmorgon alla. Jag somnade innan Vendela igår och sen vaknade jag då och då och pratade jättekonstigt. Jag pratade halvt i sömnen, det gör jag alltid. Men båda somnade "på riktigt" ungefär ett. Sen vaknade vi runt tio tiden. Då gick vi upp och gjorde massa toasts till frulle med te och kall oboy. Vi har precis sett ett avsnitt av DH och hade tänkt att sätta igång att plugga snart. Men först blogga! Hehehe...

Engelska står nu högst på listan sen hade jag tänkt att göra hemstudieuppgiften :]


when are you going to kill me?


Ursäkta för osminkad och ful mobbad bild, på mig... Den bästa. Haha! Fatta då dom andra. hEhE.
Nej, men Vendela slaggar här och vi har ätit middag, kollat på DH, snackat, skrattat, fikat, druckit te och juice. Snart blir det scrubs. Sen ska vi borsta tänderna och se på ett avsnitt av HIMYM. Kanske ett till DH avsnitt? Vi får se. Vi hörs imorgon.

Ps. Har studiedag nu torsdag fredag. Just so you know.


första skoldagen på tre veckor



Idag så var det första dagen på skolan efter jullovet. Jag var faktiskt glad att vara tillbaka! Haha, gick runt och log på morgonen och vara allmänt störd... Pluggade på olika begrepp vi fick till ett litet test vi hade på eftermiddagen. Vill inte kalla det prov ens. Umgicks med folk, snackade med Jasmine och tog igen saker. Sen så var det lunch, ovanligt god då vi börjat få mat från en "restaurang" i närheten. Efter testet och skolan så drog HELA "gänget" till mc donalds. Där satt vi alla och tryckte i oss massa onyttigt. Jag tog chicken nuggets. Vi satt där i mer än en timma och snackade. Sen gick vi till centrum och gick runt sen åkte jag, Vendela, Diana och fia till fia.

Mysig dag :)


Soeta.

img_2325 (MMS)

Soeta.


Hej mobbad. Dags för skola!

dsc01112 (MMS)

Hej mobbad. Dags för skola!


fick med hem från stan


Linne - bik bok 80kr, mössa - bik bok 30kr + lämnade in jeansen från weekday på uppsyning.

i min mörka garderob


Lite konstigt sådär.


my afternoon




Finingar ♥


hello i'm mr coco



Kolla! Jag köpte en kokosnöt igår och idag så bestämde sig jag Sofia och Ebba oss för att öppna den. Vi letade först fram en borr, borrade ett hål och fick ut någon skvätt. Sen hackade vi med kniv. Sen sågade vi. Sen bröt jag upp den med stämjärn. Skitkul! Det var faktiskt gott... 


SMS-inlägg

dsc01072 (MMS)


drottninggatan


Det här är jag just nu. Hehe, en del bilder mer mobbade än de andra... Jag har duschat, ätit frukost, messat med Sofia och ska nu bara borsta tänderna och packa en liten väska för sen är jag redo för staden! Jag och fia drar dit runt halv tolv och syr upp jeansen från weekday. Gratis ju. Bästa jeansen köps där, enligt mig, ska ni veta. Tips. Men vi hörs väl med något mms. Efter stan åker jag hem och sen kommer Sofia och Ebba över. Vi får se vad vi kan hitta på. Ha en bra tisdag.


blue snow


My babyboo. Härlig dag med asgod mat på subway, cirkus en timma (mindre/mer?) promenad och en och en halv film med frukt och chips till. Vi har pratat massor också och haft det trevligt. Love u ♥


i'm walking aroung with a white belt




Favoritjeansen - weekday, t-shirt - weekday (julklapp), skor (som jag inte hade under dagen) -vagabond/brandos.se


Nu ska jag och Milica se på toy story :-D

dsc01054 (MMS)

Nu ska jag och Milica se på toy story :-D


i watched you cry


in my favorite jeans


Jättefin bild! NOT. Haha, men ville bara visa att det är jättefint väder och jag och milli ska promenera. Wiiie. Kommer bli en bra dag. Nu ska jag springa till bussen. PUSS ♥


hello my lover, hello my friend.

Godmorgon. Sov jättebra i natt. Men jag gick och la mig vid elva för att försöka vända på dygnet. Men kunde ändå inte somna förns klockan ett. Hade i alla fall ställt klockan på åtta så nu är jag uppe och har ätit äpple och druckit te framför ett avsnitt av DH. Jag är typ klar med boxen snart, på en vecka. Shit. Brukar ju ta ett halvår på tv ju. Jag ska strax börja fixa mig för halv tolv går bussen till Haninge där jag ska möta upp Milica. Vi har inte träffats på jättelänge och det ska bli skönt att prata. Tror jag lägger upp några slags outfitbilder innan jag sticker!


-älskarinna.


gadgets

Har käkat middag, pratat om vårterminsplanen med mamma och pappa och tittar nu på how i met your mother. Ska titta på ett till avsnitt strax också. Har laddat ner lite "gadgets" till datan också. Haha, fett coolt. Kolla!


HH



Hey, I'm kind of dead.

Tjolahopp. Sitter i min soffa och har precis avslutat två timmars The sims spelande. Jag gjorde ett gay couple. Haha. Jag skulle mött upp Michelle idag på Mc donalds men mådde för dåligt för det. Imorse kommer mamma och pappa in med typ fem kassar kläder/grejer som jag skulle rensa. Efter några kassar hade hela mitt rum gått från fint till stökigt och kaosat så jag bröt ihop och lackade på pappa eftersom det var deras fel. Lalalala, rev upp och slängde runt allt så det blev ännu stökigare. Lämnade det så sen gick jag runt och grät på diverse ställen. T.ex. tvättstugan, kökets golv, min garderob, soffan, badrummet. Ja, och jag var inte särsilt social med fia heller. Hon åt frukost själv. Hehehe... Sen stack hon och då blev jag ännu ledsnare och grät mer. Ringde Michelle och ställde in. Tittade på gamla filmer med familjen sen. Nu är det bättre. Men huvudvärken efter allt gråt sitter än.

Patetiskt.


Jävla skit. Kaos. Gråt.

Jävla skit. Kaos. Gråt.


min lördag


movienight


Jag och fia har gått till vivo och köpt gott, kollat på Inception (ball film), snackat, chattat, chillat haha osv. Nu är snuttanpruttanbruttan trött och jag är konstig så vi ska nog titta på ett avsnitt av DH sen sussa. Börjar få ont i halsen igen. Fan. Det gör ont när jag sväljer. Inte bra... Vi hörs imorgon. Godnatt.


pain in my stomach pain in my chest

 

rebecca & fiona


bjudarns


Fett söta. Jag har tittat på typ tre avsnitt av DH nu. En fråga, säger man DHW eller DH? Folk säger olika och jag tvekar alltid. Hehe. Hur som helst så har jag pratat med fia på luren och hon kommer hit senare i eftermiddag och äter middag här och sen slaggar. Ska bli skitkul och tills dess måste jag göra lite grejer. Fix pix trix. Yes! Här har ni en lista.

· Städa rummet; byta lakan, dammsuga, möblera om sängarna, plocka undan disk och kläder.
· Duscha med silvershampoo i håret.
· Titta på ett till avsnitt av DH.


min bästa vän


Godmorgon. Idag kommer Sofia hem och jag ska tvinga henne hit och tvinga henne att sova över här och krama sönder henne hela kvällen. Saknar henne jättemycket och nu ska jag vara med henne varje dag har jag bestämt. Nästan i alla fall. Nej nu behövs en kopp te märker jag! Och desperate houswives.


egobecko


Är hos Diana med Natalija. Vi ska göra roliga videos, göra fruktsallad och mysa! Ville inte vara hemma en fredagkväll själv så var största inbjudaren och kom hit. Hihihihhuhu. Jaja, kommer med lite bilder sen. Ha en bra kväll!


fikamys




Vendela ville inte vara med på foto... Vi har haft det mysigt och roligt i två timmar och nu har hon åkte hem :]

en fråga till er


Jag undrar hur gamla ni är och vilken ort/stad ni bor i. Ni behöver inte skriva namn men gör gärna det! Lite nyfiken bara... :]


Sitter på donken med frida och är mätt. He...

dsc01045 (MMS)

Sitter på donken med frida och är mätt. Hejdå.


All there is


passion


Shakin' that bootie, bootie. Haha! Den texten är fast i mitt huvud sen en musikvideo jag såg imorse. Jag har säkart frukost bestående av passionsfrukt, äpple och te. Gott. Sen gjorde en skål med flingor också. Har sminkat mig med "grunden" och ska avsluta det snart. Sen ska jag klä på mig för att sedan röra mig mot mc donalds där jag ska möta Frida Schaub för lunch och shit chatta lite. Hihihi. Mobilbloggar där. Jag ska testa Chicken El maco tror jag. Har fått pengar av papi.

Peace.


godnatt

♥ How I met your mother ♥ chattar med Vendela ♥ ligger i min sköna säng ♥ spelar ett roligt spel på facebook ♥


fresh


Haha fyfan vad ful. Detta är då jag med hårinpackning och ansiktsmask för några timmar sedan. Känner mig fräschare nu än innan. Jag har pratat med folk under kvällens gång, tittar på tv, ätit god middag osv. Snart ska jag gå upp till mina föräldrar och äta ostkaka och varm oboy. Mumsigt! Vi ska se filmen Varg också. Någon som går på tv... Men ska i alla fall ha en mysig kväll. Hej tönt. Bloggar innan jag går och lägger mig. PUSS ♥


snygg[t]


http://lookbook.nu

vendela natalija rebecca diana rebecka


Bild från Vendelas fest, tagen från Rebecca.

Seven movies I got to see

- Meet the fockers


- The lovely bones/flickan från ovan


- Happening


- Toy story 3


- The social network


- The cove


- Inception

16e januari


Jag läste nyss att Solsidan säsong 2 börjar 16e januari! Jag läääängtar. Bästa svenska serien någonsin. Sjukt kul! :D


My wednesday afternoon


Det här var min kväll igår + pannacotta till efterrätt som jag hann äta upp innan jag fotade. Hehe. Hur som helst mådde jag bra under kvällen tills ca 1, fick typ en attak. Hade så jäkla ont i halsen och grät massor. Tog värktablett och en kopp te så blev det lite bättre och jag kunde somna. Wie. Haha! Pappa säger att jag troligtvis är frisk imorgon. Hoppas. Hoppas. Hoppas. Jag orkar inte med det här längre.


live love laugh



Två bilder från kvällen hos Vendela från Diana.


crying baby


Jag grät som fan för någon timma sen men tog en alvedon och det är lite bättre nu. Sitter och äter ostkexen som ni ser på bilden och tittar på Scrubs. Ska läsa den där veckorevyn sen också. Vi får gäster ikväll och jag ska sitta nere på mitt rum och geeka DH boxen och andra program på tv. Sen ska pappa vara min butler så kan jag messa när som helst när jag vill ha något. De kommer också komma ner med all mat de ska äta. Nu blev jag glad för jag såg nyss trummande pojken på halebop reklamen!


sims

I ♥

ful chey


Haha hej jag ser ut som en fyra åring på bilderna osminkad och allt. Jag har kämpat ner lunch och nu sitter jag gråtfärdig i soffan. Det gör så sjukt ont! Men det är inte halsfluss eftersom inga symptom tyder på det. Men fy i helvete vad ont jag har i halsen. De senaste inläggen har ju bara bestått av smärta... Inte så kul att läsa om kanske. När man är sjuk tittar jag alltid på 3ans sugiga vardagsprogam. Days of our lifes, Oprah och Extreme home makeover. Jättekul.


my drug


Zyx citron, smärtstillande vid halsont. Benzydaminhydroklorid. ♥

te och mackor



Frukost. Ja, min morgon har bestått av att jag vaknade runt elva tiden. Gick upp, grät, gjorde te och mackor och åt det framför Top model med en varm vetekudde. Jag mår lite bättre nu. Hade jättekul igår hos Vendela så länge det varade. Jag åkte hem på kvällen då jag fortfarande hade ont i halsen. Idag tvingar pappa mig att läsa boken sen ska jag nog spela lite The sims. Jag har inte hunnit med det innan men nu är jag faktiskt sugen. Hehe...

Hejdå.


Pics from yesterday




Skitkul kväll igår. Vi tittade på film, gjorde pizza, åt, pratade, skrattade, tittade på en till film m.m. :D


all i want now is a white light moment

Godmorgon! Min hals gör fortfarande ont... Alltså åh, får damp. Jag vill verkligen på Vendelas fest. Hoppas det går över som ett mirakel på en minut så kan jag fixa mig och sticka dit! Jag kanske skulle kunna vara där på kvällen men inte slagga... Hmm... Vad säger du Vendela? Vill ju inte smitta er alla. Hur som helst så kunde jag inte sova på kvällen och när jag tillslut somnade så sov jag jättedåligt. Vaknade kl 7 av mig själv då var mina föräldrar hemma. Så fick lite te, täcke och varm vetekudde. Sen när dom gått somnade jag runt 8 och sov i två timmar.

Idag ska jag fixa Vendelas present, spela the sims och försöka äta något. Chatta med lite folk också. Becca sa att det kanske är halsfluss. Blä. Vill. Inte. Kommer. Dö.



Min hörna och min "mat" just nu.


smärta


Åh helvete. Åh helvetes jävla skit. Fyfan. Jag har så sjukt, sjukt, sjuuukt ont i min hals. Inte en enda människa kan förstå. Tror jag. I'm struggeling med att svälja. Alltså verkligen kämpar. Tänkte dricka te men det går ju inte! Vill störtböla och skrika men får inte ut något, det skulle göra för ont. Om jag säger något så svider det som fan. JAG VILL INTE. Orkar inte. Om det inte är borta när jag vaknar kommer jag dö, om inte innan. AAAAAAAAAAAHHHHHH! Pray for me...

Ps. Kan inte dricka te, kan inte äta halstabletter, kan inte sova för att då måste jag svälja och smärtan är för stor. It's sick, I'm telling you!


Tove Welander


Nu ska jag sticka på middag hos Tovelito. Ska bli skitmys, dock har jag ont i halsen men är ju lugnt! Det blir pizza och två filmer med snacks. YAY! Kameran hänkar så bilder kommer någon gång.


Svar på frågestund del 2

Hur mycket pengar får du i månaden?
- Just nu får jag 700 kr på kortet. Pappa föreslog att jag skulle få hela barnbidraget snart. Men jag vill inte det, än, för att då måste jag ju betala skor och jacka själv... Vill inte det. Så avstår helst från det ett tag. Det räcker med 700 spänn än så länge :)

Var får du din klädinsperation ifrån? 
- Jag kollar olika modebloggar som den här och den här. Sen har jag fått mycket från mina systrar Hanna & Tove. Annars går jag mest runt i affärer och får insperation från allt och alla. Tar bara det jag tycker är snyggt, inte bara för att det är mode. 

Hur gör du dina bilder som är rörliga?
- Milica lärde mig det. Jag redigerar mina bilder i Photoscape. Sen klickar du på Anigif och lägger in de bilder du vill "bläddra" emellan. Så kan du välja hastighet också och sånt.

Varför har du ingen header?!
- För att jag tröttade på min andra och har samlat lite bilder till en ny. Men behöver hjälp. Jag tror att jag måste vara hemma hos min kära vän Ebba och göra den med henne på photoshop hihi :D 

Vilka är dina "golden moments" från 2010?
- Det finns så många... Jag och Milica slaggade i början av året och blev nära. Var hos henne en studiedag och lärde mig allt om Illuminati. Sen Dianas fest, Natalijas fest, beccas fest, Jasmine och Milicas fest osv. Alla dessa fester har varit så sjukt roliga. Skolavslutningen. Italien. Midsommar med Sofia. Gröna Lund x100. Dygn med Amanda. Flatenbadet med tjejer. Friidrottsläger. Dagar på stan. Hela sommaren var bäst!

Hur tror du 2011 kommer bli?
- Säkert bra, men jag tror det inte det blir lika bra som 2010. Det finns så mycket att leva upp för 2011. 
 
Vad är det roliga med fotografering?
- Jag älskar att hitta alla grejer som gör ett fotografi speciellt. Jag gillar att hålla i kameran, experimentera osv. Sen älskar jag att se på bilderna sen. Ögongodis när man fått till nån riktigt snygg. Älskar att ta promenader med kameran också i fint väder. Ja, det går inte att förklara min kärlek till fotografering lol.

Hur lärde du dig så mycket om fotografering?
- Jag kan egentligen inte så mycket. Men har prenumererat på fototidning, köpt fotoböcker, fotomässa, läst manualen, sökt på internet, läst fotobloggar m.m.

Favortitfärg?
- Svart, aprikos, orange, beige, blå, mintgrön. Haha! Okej EN är aprikos. Men det beror liksom på när/var/hur man ska ha färgen och till vad.

Vad har du för dröm? Något du vill uppleva i livet?
- Har inget direkt. Lever i nuet mest. Men vill utforska världen med min kära kamera. Bo tillsammans med bästis. Bo utomlands. Utbilda mig två gånger till olika jobb. Få en grym familj. Ja. Det är typ det.


brownie


Åh, brunhet. Vill nu. Ge mig nu. Heheieheheiehehh. Jag är vaken. Vaknade för några timmar sen och är fett stressad. Har glömt bort tiden och sitter i pyjamas i köket och ska bli hämtad av fia snart.... Shit. Stress. Ska säga hejdå till hanna först. Vi hörs sen! PUSS ♥


halvt ful bild från julafton


Har ätit trerätters middag med familjen och sen tittat på morden i midsummer. Idag har jag druckit minst fem koppar te. Sjukt. Har jätteont i halsen. Ska sova nu för imorgon ska jag upp och först ta farväl av syster sen sticka till Sofia och väcka henne eller om jag väcker henne först sen kommer. Efter det sticker jag direkt till centrum där jag möter upp Tove och Kalle för att hyra film. Sen blir det middag med Tove, Kalle och kanske Viktor :D

Godnatt.


Åh helvete. Känslan just nu. Finns inte nå...

dsc01030 (MMS)

Åh helvete. Känslan just nu. Finns inte några bra ord till att beskriva den. Skit. Usch. Vill verkligen inteee vara sjuk. Blä. Alvedon, nu.


Svar på frågestund del 1

Varför är jag bäst?
-
Jag vet inte, svårt att svara på... ;D

Vad gillar du för typ av käder? Stickade tröjor, linnen, jeans. Är det något du gillar extra mycket?
- Jag ääälskar oversize tröjor. Alltså stickade, i vanligt tyg osv. Så skönt och så snyggt. Sen gillar jag att ha jeans, riktigt tajta ska dom vara annars tycker jag inte om det. Men tröjor/stora t-shirtar är det bästa enligt mig!

Är du beroende av att köpa något speciellt?
- Nja... Det är jag nog inte. Varken underkläder, choklad, mat osv. Näe. Gillar inte att göra av med pengar så mycket. Mår typ dåligt. Så jag "kan" liksom inte vara beroende av något.

Favoritdjur
- Hundar

Vad gillar du mest på din kropp?
- Vet inte, inget som jag gillar speciellt faktiskt. Allt är okej.

Dina favorittrosor (gärna bild)
- HAHA! Shit. Måste springa ner och kolla... Har inte så fina trosor. Men det får väl bli dessa.


Vad tycker du jag ska ha för hårfärg? Snälla svara på de.
- Bara för att du ber så snällt! Jag tycker du ska vara blond, ha det som det är just nu ett tag sen kan du färga det ljusare.

När började du att blogga?
- Jag började blogga för typ 2 och ett halvt år sedan med fia. 

Är du kär eller gillar nån just nu?
- Nepp.

Första kärleken?
Alltså den jag gillade första gången? Typ Kalle när jag gick på dagis.

Vad fick dig att börja fotografera?
- Shit, svår fråga... Jag har alltid gillat att fota. Jag kommer ihåg en gång när jag och Kalle bestämde oss för att gå ut och fota med våra mammors digitalkameror. Haha, vi fotade typ en vattenkanna, en ful blomma, en sko osv. Men sen så skaffade pappa en systemkamera så snodde jag den hela tiden utan att jag fick och fotade. Sen fick jag den av honom så började intresset växa mer!

Är Tinosh katt?
- Självklart. Inte för att jag träffat honom eller känner honom, haha.

Hade du kul med mig i onsdags?
- Jaaaa det hade jag :) 

Trivs du i ks?
- Ja, skitbra.

Vilka e dina närmsta vänner?
- Gänget i ks, barndomsvännerna/grannarna, Sofia & Ebba.

När grät du senast?
- För ett par dagar sen.

Ditt favorit plagg i din garderob? (gärna bild)
- Jag tror jag måste välja dom här. Fast näe, men två av min favoriter just nu!


Varför är du så jävla söt?
- Skyll på mina föräldrar... Haha nej men tack Diana :D

Perfekta killen för just dig?
- Tehe, vet inte... Vill kunna vara mig själv med honom, vill kunna skratta och ha kul med honom, vill att han ska respektera mig blablabla. Gillar brunetter också, halvlångt hår, fina ögon, fin kropp. Haha, jag vet inte!

Favoritaffär att shoppa kläder i?
- Monki, lätt.

Hur skulle du beskriva dig själv, med 3 ord?
- Sömngångare, underhållande, singel.

Är du oskuld?
- Så oskuld man kan bli! Haha

Vad för slags killar faller du för?
- Roliga, unika, söta. Såna som kan vara sig själva, är snälla och ler gulligt. Typ.

Vilket är ditt bästa blogg tips?
- Det beror ju på om du bloggar för att få besökare eller om du bloggar för att du tycker det är kul. För besökarnas skull så ska du uppdatera mycket. Folk gillar det. Annars tycker jag att du ska leva ett liv och blogga när du har lust eller när du kommit på något bra att skriva om. Mycket bilder! Skaffa kamera.

Hur är du som kompis? Både för och nackdelar tack :)
- Fördelar är att jag bryr mig mycket om mina vänner. Jag hjälper de gärna osv. Nackdelar är att jag kan bli jobbig när jag bryr mig om de för mycket. Lite mammig typ. Besatt. Haha!

Berätta om alla i ditt 'gäng'
- Orkar inte göra det nu, men ska göra som Diana. Ett inlägg om allihopa.


plans of the week

Måndag: Åka till fia på morgonen och väcka henne. Vara med henne under förmiddagen, åka hem och fixa mig, läsa bok. Sen blir det middag hos Tove Welander med ett par vänner.
Tisdag: Vara med Milica och sen födelsedags firande hos Vendela.
Onsdag: Vakna upp hos Vendela. Dra hem och läsa bok/chilla.
Torsdag: Slagga med Milica?
Fredag: x
Lördag: x
Söndag: x

Säg till om jag glömt något! Jag har inte så bra minne...

fireworks of stockholm
















© Rebecka Wallberg | Nikon D40 | Slutartid 1", ISO 200, E 0.7, S
Här är de bästa fyrverkeribilderna. Är faktiskt ganska nöjd. Jag satt under dagen rätt länge och knepade och läste om inställningarna för att få bra bilder. Som jag skrev tidigare ändrade jag själv inställningarna på S. Jag läste här.  Jag vill inte att någon tar bilderna, tack :)


when you smile, i smile


Natalija ville att jag skulle lägga upp den här bilden på tjejerna när de ler med tänderna :D Jättesöta allihopa. Jag älskar er ♥

My closet




Någon frågade för längesen om jag kunde visa hur min garderob såg ut. Det här är bara en del av den. Jag har ett vitt skåp med massa mjukiskläder och sen en fyttkartong med fula kläder i. Sen är det hyllor över klädstången med tröjor. Haha. Here you go!


morgoninlägg


Jag älskar den här reklamen. Det är så kuuul! Alltså jag sitter och gungar med huvudet, sjunger med och skrattar när jag ser den :D


sleep tight


-RANDOM BILD. Ebba Svanholms snygga läppar :D
Nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag gå och lägga mig. Jag ska vara hemma imorgon, försöka läsa min bok, spela the sims och umgås med familjen/mina systrar. Imorgon kommer ni också få ett par grymma fyrverkeribilder. Haha ;) Godnatt ♥


outfit 31/12



Body från Monki, kjol från h&m, ring julklapp, halsband julklapp.

Ps. Måste säga att jag inte har så mycket utväxt (speciellt på en sida) som det ser ut på bilderna. Redigering...


my new years eve

















Tjejerna kom till mig runt 4-6 tiden. De droppade in lite olika tider. Jag och pappa hade fixat maten under eftermiddagen. Mamma och pappa drog runt 6 och då bjöds det på förrätt bestående av skagentoast. Sen kycklingspett, potatisklyftor och tzatsiki till varmrätt. Till efterrätt blev det vit (rosa) chokladmousse. Gott, gott! Sen dansade vi till lite härlig musik en stund, hade roligt vid datan och pratade. Sen när det började närma sig tolvslaget bytte vi om till varmare kläder och gick ut. Ute på gården var det fullt med folk, grannar. Hälsade på kompisar och tittade på fyrverkerier. Vi tjejer hoppade, skrek och kramades. Haha, happy moment! Men det var asfint. Sen sprang vi runt med en champisflaska och slängde oss i snön. Tack brudar för en grym kväll! :D


i was aiming for the sky


Gud vad mobbade bilder. Men vill dela med mig lite om hur livet är för mig i nuet. Jo, jag är osminkad, glad, har ont i huvudet och har mjukiskläder på mig. Jag har spelat The sims i fyra timmar nu och det känns i min kropp. Haha. Är sjukt seg. Har käkat middag och nu sitter familjen och tittar på Sprängaren. Ska nog ta en dusch senare men nu ska jag redigera bilder! Puss ♥


never more two thousand and ten

Tumblr_leb2btxcf41qb26t8o1_400_large
Tja allihopa. Det här blir det andra inlägget på 2011 eftersom att jag mobilbloggade några minuter efter tolvslaget. Hade en gryyym kväll. Ska viusa bilder senare. Det var bästa nyåret på länge, kanske någonsin. Just nu sitter jag och installerar The sims 2. Alla dessa skivor ska ju in och ut hela tiden. Men snart är det klart och då ska det spelas. Vaknade runt 12 vilket är väldigt chockerande då jag alltid vaknar innan 10 typ. Jag trodde klockan skulle vara runt 9 men icke. Allihopa vaknade strax efter mig och då gick vi upp och åt frukost. Sen har dagen bestått av skratt med fia. Ååååh vad jag älskar bruden. Hehe.

Ps. Kom igen nu, någon fråga till kan ni ställa. Var inte fega!!! Klicka här och gör det NU.


GOTT NYTT ÅR :-D

dsc01007 (MMS)

GOTT NYTT ÅR :-D


RSS 2.0