BLEED IT OUT

Beroende framkallande låt ! Jag diggar rapparen ! LYSSNA PÅ DEN!!


V A D  T Y C K S ?

hey everybody !

ajajaj, jag har skit ont i armen. Det känns som.. växtvärk ? Jag vet inte.. jag hade så i benet härom dagen.

Jag har egentligen inget att skriva om. Men jag har gjort en bild !


N A J S  V A ? ♥

Lenka - Trouble is a friend



V A D  T Y C K E R  N I ?

Läskiigt

På KENZAS (http://kenzas.blogg.se) blogg så hittar man en jättekonstig rörande bild. Hon är läskig (tjejen på bilden)!


HJÄLP!

Ojojoj

Oops.. Jag har inte bloggat på ett tag. Jag har haft lust men inte tid. Kanske inte hela orken heller.

Igår så hände det! De stora ögonblicket ! "EARTH HOUR" eller som andra kallar det "kampanjtimman". Jättemysigt var det i alla fall.
Sofias familj åt middag här så det var vi som satt i mökret tillsammans. Eller några grannar kom sen också. Jag tror vi tände över 20 ljus i huset. Mysigt blev det ! Vi spelade lite (och då menar jag pyttelite) monopol också.




bilder tagna från http://missawesomeness.webblogg.se/

Våfflor och snyft.

Imorse grät jag. Jag höll i alla fall på att gråta. Jag satt och läste min underbara bok,  I taket lyser stjärnorna, och har just kommit till det sorgligaste stället i boken, nämligen när mamman, med bröstcanser, dör. Och det var just ett litet stycke, som Jenna i boken säjer/tänker, som fick mig att små snyfta. Åh, jag bara läser och läser.. Jag vill aldrig att den ska ta slut, men det gör den snart. Hoppas jag hittar fler böcker som är så bra. Det är ju så sällan man gör det !

Och nu från boken till våfflor. Ja, det är ju våffeldagen idag ! Självklart så ska den firas med att äta det då ! Efter skolan, så tar jag och Sofia fram våffeljärnet och kör på. Tyvär hade vi ingen grädde, men vi tog en liten kort promenad ner till affären och köpte lite grädde. Det var ju skitfint väder idag ! Sol, vår och bara mmmmm... !
Pappa fick dock grädda våfflorna, jag tror vi bara skulle få panik och elda upp huset om vi skulle göra det ! Haha !

Våffla
JA, det var min våffel dag.  Hur var din ?

Whaaat ?

Hahah! Idag när mamma kom hem så ropade hon på mig att jag hade fått något konstigt i posten. En litet paket. Mamma frågade lite oroligt om jag hade beställt något. Men det hade jag ju inte (eller?). När jag öppnar så hittar jag en Eltandboste från "Denta". ? Va?! Då hittade jag ett brev och läste och kom på att jag kanske fått den genom "gratismode" som jag gick medlem i för kanske en vecka sen. Både mamma och pappa fick kolla så att det inte kostade något. Så var det bara att kryssa i lite som jag ville ha.  Och det stog till och med HELT GRATIS med stor text.
Som tur va så behöver vi bara betala 80 kr. Hoppas det inte kommer något mer sånt där från http://gratismode.se/ !

Nu ska jag nog tvätta bort sminket, ta på mig pyjamas och läsa lite ur min underbara och superbra bok "I taket lyser stjärnorna".

NATTI! NATTI! ♥


Ge mej sommar!!!


Vill ha.

Klockan är 17:45 nu och jag sitter och har ont i huvudet framför datan. Kanske inte det smartaste.. Men i alla fall så sitter jag och tittar runt lite på nätet och på lite olika "inrednings" sajter. Jag ska nämligen "göra om" mitt rum snart.
Så jag sitter och försöker att få lite insperation!

Här får ni lite "vill ha" från H&M's nya Indrednings sortiment:


Cerise, kuddfodral 29:50


Kudde med säkerhetsnål tryck 49:50


Vad tycker ni?





Hahaha!

<a href="http://www.megic.1go.dk/dontclickeng.htm"><font face="tahoma" size="5" color="#00AAFF">Don't click here!</font></a>

USCH BLÄ FY

VAFAN! Vad är det jag ser ?!  SNÖ! Snö är vad jag ser ! Och för mig är detta ingen vacker syn ! Fan för snö, jag säjer tvi, blä, kräk, usch och kallt för snö ! Nee, jag som just laddat inför våren med skinnjacka och converse och allt. Och nu ? Nej usch. FAN! Jaja.. vad ska man säja ? moder natur ÄR förvirrad!


Titta noga på den här bilden. Känner ni inte lugnet och värmen?
Känner ni inte att mungiporna sakta, sakta börjar le?
Känner ni inte kärleken till solen?
Känner ni inte det här, så är ni konstiga..

Svart mjölk ?

Har ni hört, eller sett, att idag ska tydligen mjölkpaketets omslag ha bytt färg till svart. VA ?! Tänkte jag först, men vafan, de e ju coolt "!  VARFÖR är för att de nedsläckta paketet symboliserar att Arla Foods medverkar i Earh Hour, som är ett led i Världsnaturfondens, WWF, kampanj för klimatfrågan. Ni borde också medverka i Earth Hour ! GÖR DET!


Black milk, black milk ! What you gonna do ? What you gonna do  when it come out nuouu  ?

12 år imorn!


Söndags kväll

Haha! Jag sitter och tittar på Wipeout med Elin. Jag hade förväntat mig mer, men det var helt okej. I kvällens avsnitt är bl.a Tobbe Trollkarl med. Förra veckan var Dogge Doggelito med, men de missade jag. Jaja, tittar ni på Wipeout ?
 
Ha det skööönt!

Fredag den 13!

Är det fredag den 13 idag ?  Jaa, tydligen.. Ingen sa något om det för ens efter skolan.. Ganska bra i för sig. Då behövde jag inte oroa mig. Men jag tyckte att det nyss va fredag den 13 ?! Jaja..
För mig har det faktiskt inte hänt någon "olycka" eller liknande. Det får man vara glad över! :D
Har något hänt er?


Fett cool bild man fixar då!


Earth Hour

Ni är väl med på Earth Hour den 28 mars ? Då ska alla männinskor runt om i världen släcka och stänga av alla apparater i huset i 60 minuter.
Kom igen! Det ska jag i alla fall!


Vill man verkligen veta det?

När jag satt på bussen idag så ser jag en skylt där det står "Nu kan du och världen veta när dina anhöriga gått bort"
Liksom ofta man vill att hela världen ska veta när t.ex ens mamma dött ? Texten kom ifrån http://familjesidan.se
Sjukt eller?

/Wallberg

Va händer?

Tjaa! Haha, jag sitter här framför datan med en chips påse i ena handen.. : S Lite onyttigt? Ja vet! Jag blev så hungrig och pallade inte värma något så jag tog den enkla vägen! Jaa, nu ska ni få lite fråger. SVARA!
By The Way, jag har blivit Lykke Li beroende!

¤ Vågar du pussa Fredrik Reinfeldt ?

¤ Har du Råkat sprida ett rykte nån gång ? Berätta.

¤ Har du varit en bra kompis den här veckan ? (hahaha, dom som går i min klass fattar! )

¤ Har du ätit bajs ?

¤ Gillar du drotting Silvia ?


Diggar den här låten.



Kvinnodagen

Godmogon! Idag är det den Internationella Kvinnodagen! Hurra för tjejer! Men vad är Kvinnodagen egentligen?
Här är lite fakta

 Den internationella kvinnodagen uppmärksammer ojämnställdhet  och kvinnors situation i världen. Internationella kvinnodagen instiftades redan 1910. I en del länder firas dagen genom att kvinnor får presenter och blommor och ett "grattis på kvinnodagen"

Ska den firas? Självklart! Saft och bullar! Här kommer vi!


Do you know him ?

Om jag säjer så här; Snabb gående, lång, smal, svarthårig och glasögon. Vet ni vem jag menar ?! Självklart menar jag den ökända killen/farbrorn/gubben som ALLTID gå-springer!! Han är läskig. Jag och fia har funderat varför han går så snabbt. Här får ni lite som kanske kan vara varför.

¤ Han tränar till ett maraton/löpartävling
¤ Han har väldigt bråttom hela tiden (svårt att passa tider ?)
¤ Han är bokstavligt talat Rastlös !
¤ Han  är förföljd

Men den logiska förklaringen kanske är att han har någon slags sjukdom ? Jaja, men grejen va den att en gång när och fia cyklade hem ifrån skolan så tappade jag min väska. Hon då stannar fia och jag för att hämta den. Då ser vi han komma efter oss. Det kändes allvarligt talat som om vi var förföljda. Efter den dagen så har vi alltid nrä vi hört någons fotsteg bakom oss vänt om huvudet och typ blivit skraja.
Vet ni vem jag pratar om?




Reklam..

Hejhopp! Helt utmattad efter 2 timmars träning. Satte mig direkt framför tvn när jag kom hem. Funderade på det där med reklam. Det är så jävla trist med reklam. Alltid när man ser på något spännande tv program så blir det alltid reklam precis när det börjar bli riktigt spännande! Känner ni igen?

Men reklam KAN också vara kul ibland. Jag gillar särsilt ICA reklamerna. Det är som en liten såpa. : )

Här är en av måånga..!


/BECKA

Smultron i C

Hej svej smultron pastej! Jag sitter/satt här och funderade på vad jag skulle börja det här inlägget med. Jag blev rätt nöjd med resultatet! ; ) Det blev lite krångel med tresmultron.blogg.se (glömde typ lösenordet) så vi fick ta och göra en ny. Men smultrontrion.blogg.se går väl lika bra! Emm.. Fast än så länge vet inte Sofia om det, hehe, hon hade precis dragit hem. Men i den här bloggen kommer inte t.ex Elin skriva om vad hon gjort med sin klasskompis. Neej, för i den här bloggen så ska vi skriva om vad som är kul och inte kul, vad som är dumt och inte dumt och så vidare. Möjligtvis om vi ska skriva om vår vardag så ska alla (vi tre) ha varit med på den här "vardags grejen". Som idag! Idag så drog Smultrontrion till Tyresö Centrum. Vi käka på Ben n' Jerrys, kollade runt i affärer, och..... Vänta nu! Shitt! Vi HÄNGDE alltså i Centrum! Fan också! Det är ju bara fööör töntigt. Att HÄNGA i TYRESÖ CENTRUM! Visst?
Jaja, vi TOG bilder!


Skål för den!



No coments.



No coments.



Wild strawberrys trio ?(inte seriösa!) ; D

Välkommen till vår "Smultrontrio"!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0