DA DI DABA DU DA BA DA, RAKA MAKA FON!

HAHAHA! Ta det med en nypa salt. Vi driver. ;)


Cause I really don't feel the way I once felt about you












Vi började med att åka hem till mig, packade lite saker och så. Sen åkte vi till Rebecca. Bytte om och fixade oss lite. Åt förrätt och middag sen drog jag och hon till en brasa nära henne. Det var massor med folk där och vi köpte en sockervadd och tittade lite på brasan. Promenerade hem till henne igen och åt efterrätt, lyssnade lite på musik och dansade. Spelade in några videos också. Ni kan få se en. Nu har vi bytt om och ska titta på Into the wild med massa chips, godis och gott. Sov gott! ☻♥


Valborgsmessoafton


-Rebecca Hallerheim sötisen som jag är hos.
Nu sitter jag hos becca i Haninge. Ikväll så ska vi äta god middag och sånt sen sticker vi till en brasa här i närheten. As skoj. Sen slaggar jag här och imorgon sticker jag in till stan med massa tjejer. Vi kommer nog uppdatera mer ikväll med massa bilder. Ha en grym valborg alla! Puss ♥


prutt

pruuuuuuuutt


Creepy weather


Buhuuuu. Det är sjukt läskigt just nu. Jag satt uppe på mellanvåningen så börjar det bullra as mycket som vanligt åska fast värre. Efter 3 bullringar skriker jag på Tove (mamma och pappa är ute och cyklar) och frågar vad som händer. Så blixtrar det till och hela rummet lyser upp. Så jag springer ner till källarn där Tove sitter och lyssnar på musik. Stackars mamma och pappa. Himlen är helt brun/grå/mörk/dimmig och solen är helt orange-suddig. Nu kom en till stor blixt. Huuua, jag HATAR åska. Det spöregnar också. Bläää. Vi hörs om jag överlever. Hehe...


I've been waiting for so long, I thought this day would never come.








 ♥


nej rock n' roll dör aldrig ut



Idag har det varit en chill dag. Vädret var ju inte det bästa på morgonen, regnigt och fuktigt. Jag kom till skolan och jag fick Milicas halsduk och hon fick mina mjukisbyxor. You know what? Jag är så trasch man kan bli idag. Hoho. Blåa mjukis, svart t-shirt, halsduk och bulle i håret. Yeah. Tog sen en liten tripp ut med J, V och M. I alla fall så hade niorna en teater idag. Den var bra. Lunch, soppa. Sedan satt jag, Milica och Rebecca inne på en toalett en stund och drack cola och åt jordgubbar. Sketagott. Sen gick vi och ritade och lyssnade på musik. Jag redovisade matten idag och gjorde klart 6c i franska så det kan redovisas. Great.

Efter skolan åkte jag hem till Sofia åt mellis och snickerstårta. Haha! Vi hade lite roligt så jag typ dog lite av garv. Jag gick hem från henne och nu sitter jag här och ska snart sticka och träna. Inte jättekul när man har ont i halsen, huvudet och är trött.


am i on a diet? no, it's just something about the moon tonight.


Jag fick ett ryck och ville ha något. Först bad jag pappa baka åt mig, men han orkade inte. Så jag tittade i kylen och gjorde en sallad. As gott. Kanske jag börjar bli nyttig? Nej. CHIPS RUUUUUUUULES!!!! Och cola. Hej jag kommer bli diabetes och tjockis barn.
Innehåll:
Sallad
Majs
Skinka
Tomat
Bajsost som smakade skit

Men ni får ha en toppenkväll. Godnatt folket.


Konversation mellan mig och min fru (sammanfattning)

Jag: Hej min fru
Sofia: Hej min make
Jag: åh jag vill typ ha mjukis imorrn och bulle.. på huvudet.
Sofia: Men nehe! Jag trodde man hade bullar i ugnen! :O
Jag: Haha alltså. Men vad ska jag göra!? :O :O :O
Sofia: Vet inte... Becka, det här är ett stort beslut!
Jag: Jag vet... och jag behöver dig nu till att stötta mig genom detta..
Sofia: Andas Rebecka! ANDAS!
Jag: Jag försöker här...
Sofia: Det är bra det. :) KÄMPA KÄMPA KÄMPA! Du klarar detta!!! Ta bullar i ugnen, du vet.
Rebecka: Det låter som att jag är gravid din bajs.

Det här är då bara en liten del av våran konversation. Just nu gör vi mest sånna här till varandra:

( . )( . )
 )       (
(    Y   )


Sveriges underbara väder


Fitta också. Ska på grönan på söndag och det blir bara 12 grader och regn. Suck.


When you say don’t come around here no more












Hej! Imorse tog jag bussen med Sofia till skolan. Efter bgn satt jag och gjorde kurs med Rebecca. Sen hade jag lite rast. Och sen var det franska kp, som var skittråkigt. Efter det var det lunch, hamburgare. Sen hade jag mer rast ute, lite med Diana och Jasmine men mest med Rebecca och Milica. Alltså as skönt. Håkan Hellström musik till lite pluggande på en bänk i solen. Mm... Gjorde sen svenska med Vendela och Sofia.

Efter skolan tog jag bussen med Vendela, Rebecca och Sofia till centrum. Jag, V och R gick in till ica och köpte melon och varsin glass. Åkte hem och gjorde lite fruktsallad. Hoppade studsmatta sen skulle Rebecca på träning så jag skjutsade Vendela till bussen och Rebecca gick. Rolig dag som vanligt.

NUUU ska jag plugga. Hajdo.


You're the only one who knows, you slow it down


I skolan gjorde jag franska och redovisade också. Efter skolan drog jag, Vendela, Milica och Sofia till Ben n' Jerrys för lite glass som var gratis idag. Nice. Med glassen i handen gick vi till vallen och chillade en stund. Sen tog vi bussen hem till mig och studsade studsmatta ganska länge. Drack fanta citron som vi köpt innan också. Vi hade allmänt kul och fick ett par skrattattacker. Runt 5 följde vi milli till bussen, sen gick vi och hoppade lite till. Åt middag sen satt vi vid datan en stund. Vid halv 7 tiden gick vi till bussen, släppte av Vendela sen gick Sofia hem.

Älskar vädret idag också. Underbar dag! Nu är det Desperate houswives. Puss ♥


Videoinlägg på studsmattan


Hej allihopa.
Jag, Vendela och Sofia sitter hemma hos mig nu. De har en annan data nu, bredvid mig. Vi kom nyss in efter att ha varit ute i ungefär 3 timmar. Milica gick nyss hem och jag kan berätta mer om dagen senare, när bilderna kommer upp. Vi gjorde ett ganska långt videoinlägg men det cepade sig så det blev bara 18 sekunder. Höhö. Snart ska vi äta middag. Håller på att dö, seriöst. Vi höres!


Collage


Dessa bilder är från senaste överladdningen från mobilen. Så ni som inte är med, bli inte ledsna. Haha.
Jag har världens finaste och roligaste vänner ÄLSKAR ALLIHOPA.
Skööööööööööna människor!


Hard workout just finished





Nu är jag tillbaks från löpträning och det var nog en av de jobbigaste träningarna nånsin. Haha. Nästan. Jo, men vi sprang upp för heeeeeeela albybacken! Och den är så jävla brant och så jävla lång så ni kan inte förstå. Alltså det var så jävla, sjukt jobbigt. Och så hittade jag en bränd pinne så jag gjorde två coola sträck bara för att se extra cool ut. Hoho. TuFfInG! Nu dricker jag cola och har precis tittat klart på Top model. Hihi, snart är det duschen! Sov gott ♥


En av de där onödiga inläggen


Jag är ball. Jag vet det.

Har stekt massa potatisbullar nu och dricker fanta. Nu ska jag studsa studsmatta. Wiiie. Hejdå.


But the good old days, those will never come back


- © Foto: Jag
Hej alla. Jag måste börja med att säga att jag är så jävla lättad just nu. Pratade ut med Sofia, som jag varit ovänn med ett tag nu, efter skolan ett bra tag och det slutade med att vi blev sams vilket är sjukt skönt. Hoppas att allt kan bli som förut, fast typ bättre.

Hur som helst älskar jag vädret just nu! Det gör mig glad. Idag pluggade jag lite franska på morgonen. Sen var jag mattant, men det var as chill eftersom vi slapp alla 8or och 7or. Gjorde disposition till svenska 10 också. Ska hoppa lite studsmatta nu (haha själv), sen göra startreflektion och efter det BAKA. Mums. Vid sju ikväll är det sista springträningen också.


du säger att kärlek aldrig var till för dig. Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen.


- © Foto: jag
Har pluggat nu, är klar med hela stegtestet steg 7 vilket är skönt. Tänkte göra franska också men det ska jag göra i princip hela dagen imorgon, så skiter i det. Planerade i loggboken också. Nu ska jag ta bort sminket och byta om till mjukiskläder sen fika med familjen. Vi är HELA familjen "hemma" nu. Alltså Hanna är här för helgen. Alltid trevligt.


What if there was no life. Nothing wrong, nothing right.




T-shirt H&M, jeansjacka systers, tjocktröja H&M, supervita converse, väska second hand, wayfarers.
Smycken, klocka, armband, ringar.




Inköp. Tights och linne från Lindex. Strumpor och mascara från H&M. Allt gick på ca 300:-

And your hearts starts to wonder where on this earth I could be

Idag har solen skinit (?) hela dagen. Underbart väder hela dagen lång. På morgonen, runt 11 tiden. Gick jag ut med Elin i typ 10 minuter. Haha, sen skulle hon äta så jag gick in. Hade ont i huvudet och så. Vilade en stund, åt lunch och så. Sen blev jag sugen på att åka någonstans och behövde köpa lite smågrejer så jag fick tag på Sofia. Vi båda fick kuta till bussen, och båda hann. Vi gick runt i lite affärer. Införskaffade nödvändigheter. Sen köpte vi var sin glass och promenerade till vallen sedan till sikvägen. Där ifrån tog vi bussen hem. Snackade mycket om allt. Det är alltid trevligt att träffa på tjejen! ♥

- C00lA bruds ;)


- As söta Sofia<3

- Haha. Jag hann inte fota min piggelin :(


loose your hunger, you loose your way. get confused and you fade away.


- © Foto: Jag
Godmorgon. Jag har precis stekt plättar och min slutliga tanke var "Jag är inte en bra stekare..". Och så är det. 60% av alla plättar var antingen brända eller halvklara. Men jag hackade alla till en stor röra, hällde på sylt, socker och glass så blev det gott.  Just nu sitter mamma, Hanna och jag och fixar till Toves studentskiva/skylt. Kollar på babyfoton och så.

Nu ska jag göra i ordning mig sedan ut. Vettefan vad jag ska hitta på men ute ska jag vara. Klämmer in lite plugg på eftermiddagen också. Ska göra klart matte stegtestet och göra franska.


Två störda videos från en söndag påväg till en pizzeria


Alltså jag döööööör av garv. Klicka på 0.06 om och om igen. MILICA ÄR ETT CP. Hahaha!


Alltså jag 0.05?!?!?! FETT STÖÖÖÖRD. "Whota faAn" Hahaha!

can you tell a green field a cold steel rail, a smile from a veil


Efter middagen gick jag och Elin ner till fotbollsplan till lite störda barn. Sen gick (jag cyklade) vi vidare till sjön. Filmade lite som jag kan visa någon gång. Men det var skönt. Gick in vid nio.

Nu sitter jag, mamma och Hanna och dricker té i soffan. Eller mamma spelar just nu gitarr och Hanna sjunger. Trävligt, trävligt. Jag saknar många just nu (vänner, friidrott, pappa). Vilket är tråkigt. Men jag ska försöka njuta av helg nu och ska tvätta bort sminket och gå och lägga mig snart. Så skönt. Sov gott folket. ♥
Update: Jag var uppe 2 timmar till sen. Hehe.


En dag inne i stan och på Bergianska trädgården med mamma och Hanna











- Mamma och jag tog bilen till Skärmasbrink sen tunnelbanan till gärdet för att gå på marknad. Men vi hittade inget så vi åkte till ropsten och mötte Hanna på en tunnelbana. Sedan åkte vi vidare till Bergianska växthuset.







-  Vi började med att äta på restaurangen där. Jag tog en räkmacka men den var inte särsilt god så jag åt lite av mammas soppa också. Cola också. As gott, i glasflaska och allt! Mamma tog som sagt soppa och Hanna tog någon fläskkarré.




- Jag fotade maaaaaassa fina bilder på flera stycken blommor men visar inte mycket alls här och nu. Dom kommer lite då och då. Sprids ut i inlägg och så.



















- Vi träffade på en fågel inne på muséet och såg lite... annorlunda blommor/växter. Hehe. En banan växt och en dubbelkokosnöt som antingen ser ut som en hjärna eller en röv.






- Haha! På dessa bilder driver vi lite. Det ska se ut som att vi är turister och pekar lite här och var. "Åh titta, vilken fin Prisamulus victisul!"












- Vi satte oss och tog varsin glass i solen innan vi rörde oss hem mot Tyresö.




- Påväg hemmåt!
Skön och trevlig dag. As nice väder och allt. Lite varmare så skulle det varit perfekt. Gick ju bara runt i jeansjackan och strumpbyxor ju. Vi kom hem runt 18, och då satte JAG igång och lagade mat. Alldeles själv gjorde jag en god thai-nudel-wok. Det var gott, enligt mig.


Det jag/vi inte gillar...



Stank på bussen - Åh fyfan. För några veckor sen t.ex. Jag kliver på bussen och det är fullt av massa skolungar som åkt skridskor. Det var svårt att komma fram men tillslut hittade jag ett säte. Då känner jag stanken av vitlök och ser ett flertal av barn med Sourcreme and onion chipspåsar i handen. Eeeeuw. Sen för några dagar sen sätter jag mig bredvid en random snubbe och han luktar hund som in i helvete. Nej. Usch. Luftkonditionering på SL-bussarna skulle vara bra.

Att missa bussen - Fyfan. Man springar allt vad man har och springer fram till bussen, då den precis åker iväg. Man skäms. Alla tittar. Det är inte kul. Det är inte heller kul att se andra göra samma sak när man vet hur det är. Jag har bestämt mig för att gå fram till busschaffören och be han vänta lite när jag ser att någon håller på att missa bussen.

Att svika en plan - När man redan planerat något, sen kommer det en bättre plan. Men då är allt redan bestämt. Men så dum är man ju inte att man avbokar den mindre bra planen. Näe, det är bara att stå ut helt enkelt.

När man är sugen på något - Jag får alltid ett sug på något gott. Typ hela tiden. Och jag hatar när det inte finns något. Jag svär, jag öppnar kylskåpet/skafferiet/frysen mer än 50 gånger på dagen. Kan få utbrott när det inte finns något (milica också). Haha. "INGEN DIIIIIIIIIPP!!!!!"


Don't you recognize me..?


Assoow ni tkr nt jaa har förw mycke bruwnkrääwm va? Assow de va nt meningen isf. Bah så ni veeeeeeet. Pözz<3

Jag känner mig lite cool just nu. Choklad mask och allt. Luktar ju choklad hela jag. En sak jag hatar med att ha ansiktsmask är att tvätta bort den. Skitjobbigt ju. Var ska man börja liksom. Eller ska man bara ta massa vatten i ansiktet? Men då får man ju vatten över hela säg. Ett problem.


My heart is in pain, but I'm smiling for you




DIAAAAAAANA HÄR ÄR LÅTEN! Den heter Stereo love.
Har precis duschat och nu ska jag göra ansiktsmask som jag fick av Rebecca i födelsedagspresent om jag inte har helt fel... :)


Fredagen den 24 april

Igår var det skola som vanligt. Jag gjorde klart kurs, gjorde lite på stegtest 7 i matte och redovisade teknik. Åt också as god lunch med Vendela, Natalija och Rebecca. Thaiwok med jasminris. Mums. Efter skolan promenerade jag med Jasmine till nästa busshållplats. Åkte hem och snackade med pappa. Jag följde inte med till lägret. Var inte helt frisk för att träna. Hosta och lite febrig. Men nu mår jag lite bättre, sådär. Hoppas de andra har roligt i alla fall!





Jaja, jag grät lite senare på kvällen p.g.a. mammas kommentarer. Men det löste sig sen. Aa, jag ska inte säga allt här i bloggen. Sen städade jag hela mellanvåningen. Plockade undan massor, diskade och ställde in i diskmaskinen. Torkade massa bord. Dammsög överallt. Fixade i hallen. Städade hela min garderob, alltså plockade undan allt från golvet (som var överallt) och la i lådor. Var helt slut efter och jag hade mer huvudvärk än innan..




Gick på promenad med Elin sen på kvällen för att få lite luft och röra på mig. Vi gick väl typ 4km eller något. Gick förbi affären också och köpte chips och halstabletter. Gick hem till mig och satte på filmen Yes man. Älskar den filmen! Drack cola och åt chips. Men vi såg inte klart hela filmen eftersom det typ bara var jag som var vaken (mamma såg med oss).





Somnade vid halv elva vilket var sjukt skönt. Men det ledde till att jag vaknade tjugo i sju. Suck. Men nu sitter jag och tittar på Vänner och äter rostad macka med ägg. Mmmmmmm...


Ni frågar - jag svarar

Tove: men den där tröjan är ju från h&m rebecka, försök inte styla
Svar: "OJ DÅÅÅÅ. Men nu förstör du juuu mitt försök till att vara cool..."

Så att alla vet nu då så är DEN HÄR tröjan INTE från weekday utan från H&M. My mistake.

Steffi: Vad har du för systemkamera? märke osv.. skitbra blogg :)
Svar: Tack. Kul att du tycker det! :) Som sagt fotar jag med en Pentax k200d.


April 22, 2010


Jag stekte nyss potatisbullar och de smakade skit. Typ lite bränt och torrt... Vindruvor och apelsinjos dricker jag också. Top model står på och jag ska snart göra klart kursen sedan byta om för träning i Wättingehallen, friidrott. Senare ikväll lovar jag att ladda upp bilderna från min och Amandas promenad. Så kika in då!

Om min dag: Vaknade skittrött och seg. Gjorde två mackor till frukost. Fixade i ordning mig och tog spurten ner till bussen i det trista och gråa vädret. I skolan pluggade jag i princip bara kurs med Milica, Rebecca och Amanda. Hade också matte och engelska lektion. Efter skolan stannade jag, Amanda och Milica och gjorde teknik labb.


The sun can come and go. I want you to stay.



Okej! Godmorgon alla. Jag kan berätta om gårdagen. Pluggade mycket med Milica i skolan, kurs. Efter skolan åkte jag, Diana och Milica till trollbäckens centrum. Bytte sen till 24:an mot tyresö centrum. Där vandrade vi i regnet och snackade. Gick till godissvampen och köpte lösgodis. Vandrade vidare till någon lägenhet och satt oss i någon port och chillade. Sen gick vi till bussarna och alla tre tog olika bussar hemmåt.

Hemma gjorde jag lite kurs. Åt middag. Och gjorde klart matte läxan. Förlåt amanda, men jag hann inte ladda upp bilderna. Pappa kom hem ganska sent och då var jag tvungen att göra matte.


Ignore this



I'm so happy

Brooklyn sun

Keep on walking

skulle du råna en bank för oss två? om det är så säg till.


Haha sorry amanda det gick bara inte.

Hej alla. Jag är tillbaka från prommisen med självaste Amanda. Supermysigt. Var framme vid hennes port runt tjugo i åtta. Så får jag stå och vänta där i typ en kvart innan hon kommer, den sega jäveln. Vi gick väl kanske någon eller några km i alla fall. Till en kyrkogård och tittade lite, och så sjöng vi lite, fotade, klättrade på någon låda m.m. Sen tog jag bussen hem runt åtta. Och när jag kom fram till centrum gick precis min buss. Och jag var skitkissnödig. Så i panik ringde jag mamma att komma fort som fan. Men nu är allt lugnt och ska tvätta bort sminket för att sedan klistra mig framför desperata hemmafruar. Ni får resten av bilderna nån annan gång. Hehe.

vi måste börja leva som aldrig förr. annars dör vi.

Igår efter skolan drog jag och Amanda hem till henne och käka mellis, tog ut hundarna, sjöng och gick till godissvampen. Med godispåsen i ena handen promenerade vi vidare till vallen, en fotbollsplats nära centrum. Där chillade vi ett tag och filmade lite roliga videos som kommer upp när jag orkar (vilket jag aldrig gör, hehe).

Och vet ni vad jag strax ska göra? JO, KÄKA MIDDAG! Okej, det ska jag i för sig göra men efter det tar jag bussen någonstans och möter upp Amanda för en powerwalk/promenadrunda. Åh. Chill. Solen skiner ju och allt. Mosigt. Nu ropar pappa på mat. Tjingeling!


Having fun with a webcam. That's what it is.





Jag sitter och chillar i källaren och äter crostini och harbajs. As gott. Såfort jag kom innanför dörren bytte jag om till mjukisbyxor och satte upp håret i bulle. Soft. Just nu är Håkan Hellström på högsta volym. "Folk" går runt och får "Bieber-feever", jag får "Håååkan-feever". Hehe. Ska fortsätta med det jag gör nu. Äta. ♥


JAG ÄLSKAR HONOM ♥


HÅKAN HELLSTRÖM

Brännö Serenad
Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva



13
Kan jag gå med dig hem från bussen?
Kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?
På fredag kanske,
jag kan få biljetter till dansen
So I can shake you, oooh oh oh.



Försent för Edelweiss
Du säger, har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin & sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt de är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö.
Inatt finns ingen väg tillbaks.


Min ipod har nyss fyllts med massa låtar av Håkan. Och jag kan inte sluta tänka på våren... ♥

En donken-solig-promenad-skate-kompis-söndag


Jag och Tove (hon i blått) satt vid fotbollsplanen och chillade ett tag och bara pratade. Sen promenerade vi tre på bilden och jag till donken.






Haha båda langar finaste minerna.

Samma här. Väldigt fin..

Sen stog vi vid Kalles port och väntade på att han skulle komma och släppa in oss.


Och tillslut kom han!

Vi lekte lite i hissen och fotade massa

Haha soeeeeta


Kalle trixar lite på skateboard

Jag tyckte Tove bara såg så cool ut på den här bilden haha

Och så ville jag också testa.




Haha bara för att jag älskar toves skratt och leénde :D

Guuuudis



Årets första studsning!

Toves snygga converse

Dagen var toppen. Hade en asbra dag med mina älskade kompisar/grannar. Éfter prommisen gick jag, Tove och Elin och laddade ner lite låtar till Ipoden. Senare på kvällen runt halv nio gick jag och Elin en kvällspromenad runt om i vårt område. Vi hade med oss en burk ananas också som vi käkade på. Gotti gotti. Nu käkar jag kaka och tittar på tv. Ska snart röra mig mot min kära säng. Godnatt ♥


Jewerlys, rings, necklaces, bracelets, earrings and stuff ♥


Alla är från cocoo.se. Och jag vill att alla ska komma till mamma. Kom kom kom! =)

Every day is a new day. So make it new.


Jag sitter och äter ananas och tittar på Bella & Tyra show. Tycker programmet är sådär, lite underhållande. Jag har inga planer för dagen. Jag är sugen på att ta promenad, hoppa studsmatta, ha ansiktsmask och mysa. Sounds good, I think. Jaja, dagen ska fångas så lite smink och kläder sedan är jag redo. Puss och kram. ♥

Last spring we had it all ♥







Elin gör en supernormal ställning.

Titta, Elin är helt suddig (och gör en supernormal ställning) och jag är i skärpa. C00lt.

Jag vet att den är lite suddig. Men jag gillar den ändå.¨







Jag messade Elin och sa "Promenad. Kom ut nu." runt åtta tiden. Vi gick en liten sväng ner till sjön som ligger kanske 200m nedanför mig. Vi stannade vid bryggan en stund sen gick vi tillbaka. Klockan är liksom halv nio på de här bilderna ändå ser det så jäkla ljust ut. Vi fotade utan blixt men med mörkerläge på, därför är de lite suddiga på vissa.


A mighty heart


Jag sitter nu vid två störda syskon. Dom brottas och skriker lite. Hahaha. Cpn. Men jag och Elin har nyss tagit en promenad nu på kvällskvisten. As mysigt. Jaja, nu har vi ananas, chips, cola och godis och ska snart sätta igång att se filmen A mighty heart som börjar 21.25 på tv4. Men ha en bra kväll. Puss ♥


all swetty and stuff


-Nej då. Jag är inte alls sliten, trött, röd i fejset och svettig... Så jävligt äcklig och ful bara.
Nu är jag tillbaks. Jag sprang med pappa ungefär 6km. Stannade också i Alby för lite styrketräning på maskiner som finns där. Jag ska hoppa in i duschen sedan ska maten förhoppningsvis vara klar. Blir asgod fläskfilé med rotfrukts/potatis klyftor. Det ända jag ätit idag är typ macka och bär med glass. Så det ska bli gott med MAT.


Thaifooooooooood ♥

Nu börjar joggingturen då. Sen vill jag ha thaimat...

Tell me your secrets and ask me your questions



-Stickad tröja WEEKDAY, converse, ringar MAMMAS&GINATRICOT, nagellack ÅHLÉNS.
Såhär såg jag då ut igår. Körde på naturligt hår. Efter skolan åkte jag, Sofia och Jasmine til centrum. Jag skulle köpa present till Jasmine så hon fick gå iväg. Jag köpte en parfym och en ansiktsmask. Till Milica köpte jag en klubba också, eftersom hon redan fått sina presenter. Det här fick hon. Skön dag. Redovisade också engelska 12.  


Fly like you do it, like your high, like your do it.


-Sär bild på mig igår. Särfulsärfulsärful. =)
Kom hem från Jasmine för kanske någon timma sedan. Mami och papi kom och hämtade mig, vilket var skönt. Jag berättar om igår/idag senare. För nu ska jag hjälpa till pappa att sätta upp studsmattan sen ska vi ut och springa innan middagen. Wiiie. Nice. Sen blir det dusch sedan är jag sugen på att sticka till kalles place med några, men har ingen aning. We'll see. Brabajs. Goodbyes.


Something whispers in my ear and says that you are not alone.


-Jasmine, Milica och Sofia för några månader sen.
Nu packar jag inför kvällen. Jag ska nämligen först åka till mina kusiner i krusboda med min syster Hanna då vi ska passa dom små gullungarna. Vid halv åtta kommer Diana och hämtar mig, sen hämtar vi upp Amanda och sen bär det av till självaste födelsedagsbarnet (barnen). Vi ska fira Jasmine och Milica heeeeela kvällen (/natten). Ska bli skitkul. Jag har precis slagit in present och håller på att packa varma kläder eftersom vi ska sitta ute och mysa med minigrillar och massa gott. Om en timme ungefär kommer Hanna så jag ska fixa mig sen så åker vi. Hörs väl imorrn eller något. Puss! ♥


GRATTIS JASMINE KAKAN BROWNIE COOKIE BROWN ♥


Vi båda är ju het som smet på denna bild.
Grattis min goda kaka och brownie. Hoppas du får (och haft) en grym och underbar dag! Älskar dig J ♥

Jag är med och tävlar hos http://fuckerface.blogg.se


-Hahaha milicaaa
Om ni läser min blogg och gillar den kan ni inte vara gulliga och skriva en kommentar här och säga att ni röstar på mig? Det är min kompis, kompis Joel som har en veckans blogg tävling. SÅ! SÄTT IGÅNG ATT RÖSTA NU!!! Tack. :D


you've forgotten? then i've forgotten too...


-sär bild på mig på en bänk en kväll med milli
Hallå alla. Vaknade så jävla trött imorse. Men åt frukost, bytte om och sminkade mig. Bad pappa att skjutsa mig, och det gjorde han. As skööönt. Han har gjort det i stort sätt hela veckan. Och jag gillare. När jag kom till fram till skolan var det tomt överallt, nästan. Gick till skåpet och lämnade ytterkläder och gick upp till klassrummet och dunkade musik i ipoden på högsta volym. Linkin park var det. Sen kom också Rebecca och chillade med mig ett tag. Efter bgn gick jag och kakan (Jasmine) till matsalen och repeterade lite matte. Sen var det matte lektion. Efter det gick jag, Jasmine och Moa till ett "mötesrum" och pluggade franska. Men jag och Jasmine gick ut efter en stund och tog en liten kort promenad. Sen chillade vi lite på en bänk i solen. Sen var det lunch. Vi lunchade med Rebecca, Milica, Diana, Moa, Amanda och Ronja.

Efter lite lunch gick jag och Rebecca till plan tre där det var lugnt och pluggade lite engelska. Milica kom upp också. Efter det var det engelska lektion. Och efter det bg. Alltså sista lektionen.

Tog bussen med Amanda till henne, vi käkade lite mellis och hon packade grejer till ridning. Följde med henne till stallet och tittade när hon red och hoppade en stund. Duktig flicka. Haha. Näe men hästarna var söta och Amanda likaså.

Gick hem runt fem tiden och åt middag. Nu ska jag sätta igång med engelskan som ska bli klar till imorrn eftermiddag. Puss ♥


I set your letter on the window pane and thougt of you as it flied away. ♥


Sitter och sjunger just nu. Högt. Hallelujah och We are the world. Det är dom låtarna vi sjunger på kören i skolan just nu. Tänkte bara ni ville veta det. Funderar också på varför mina favorit bloggerskor inte uppdaterar? Blir ju fan lack snart.........


those forbidden pictures


Jag kände mig så fin idag så jag var tvungen att ta massa superseriösa och fina bilder.

Slängde på mig skinnpajen och väskan ca 7:44. Sprang till bussen med Ipoden i öronen. Kom till skolan och hade BG. Efter det gick jag, Amanda, Milica och Rebecca till plan 2 och pluggade lite. Jag gjorde pyttelite engelska och svenska. Sen var det lunch-time. Äcklig korv, men jag åt flingor. Gick sen ut med alla och snackade om saker. Gick in med M och R och satt oss i ett sär rum där jag gjorde svenska diktgrej. Efter det hade jag teknik jobb där vi byggde transportgrej. Men min labb kompis var sjuk så jag satt själv och jobbade. Tog bussen hem med becca/evelina/tovelino.

Efter skolan gjorde jag toast. Var så jävla hungrig. Drack apelsinjuice och tittade på top model, cykle 11. Nu hade jag tänkt och käka middag sen bli klar med engelskan som skall redovisas på fredag. Måste träna lite matte också.


There comes a time, when we hear a certain call. When the world must come together as one. ♥





Idag har dagen varit chill. Som igår då. Började med att gå med Vendela, Milica och Rebecca till svenska ws och pluggade lite engelska. Åt lunch med Milica i typ 40 minuter och snacka majs och åt morötter med munnen. Efter det tog jag, milli och mandi en promenad till Lidl. Köpte lite kakor och energidricka så vi kunde plugga bättre eftersom alla var trötta. Sen gick vi och satt oss och pluggade, i solen. Skönty. Sen gick vi tillbaks till skolan efter en stund men vi låg på bänkar och chillade. Vädret var ju så galet underbart idag. Och igår. Har en film att bjuda på när Jasmine, Amanda och Milica springer runt också tror jag. Jag gjorde i alla fall lite engelska då. Gick sen in och pluggade kurs med Amanda, milli fick också damp. Jag och Amanda med för den delen. Men det var inget speciellt. Gick och hade BG (sista lektionen). Sen var det prov! Jo, och hur gick det? Jo, det gick super! I think. Men kände mig rätt säker på varje fråga. Handlade om religion, egypten, paleolitikum, neolitikum, polyteism, redskap, teknik m.m. Hoho. I know you write's this down.

Efter skolan, runt tre, satt jag och snackade med M på toaletten ett tag sen gick vi till bussen. Åkte buss rätt länge och pratade om allt från kräksjuka till tvångstankar. HAHA! Jo, tack jag vet att vi är störda. Vi gick i alla fall hem till henne och firade henne med presenter och kaka. Som kungen själv bakat. Snackade lite med Jelena och sen satt vi och tittade på youtube klipp. Och vi knäckte med runt! SHIT. *Knäck* *knäck* *knäck* lät det. Haha. Vi åt middag sen följde M mig ner (mini prommis) till Sibylla, där pappa hämtade upp mig.

Hade egentligen tänkt att plugga tills Desperete houswives började. Men icke. Fastnade ju självklart framför denna piss apparat. Jaja, om 10 minuter börjar det. Ska tvätta bort sminket. Godnatt ♥


ett onödigt skit inlägg

Shue bre lilla bloggen. Okej jag kan inte vara seriös. Känns så fel att jag glömmer säga massa saker i bloggen. För att just nu så bloggar jag mest, tillägnat till framtiden. Därför har det blivit mycket dagboks bloggande på senaste tiden. Jag vill läsa den här när jag blir äldre. Eftersom jag talar sanning i bloggen. Jag ska berätta om min dag snart. Läs sen.

just dance. just jump. just run. just stay.


Jag vill blogga men kommer inte hinna. Men jag gör det då och då när jag blir sugen. Och nu är en gång. Igår så var första dagen i skolan och den var chill/deppig. Jag promenerade hem vid halv tre. As skönt, i solen och allt. Sen väl hemma åt och sallad som syster gjort och tittade på youtubeklipp på snickeriet. Gah! Jag måste visa er någon gång. Skitroligt. Idag är det fint väder igen och efter skolan slutar ska jag göra ett prov, SO & Teknik. Jag hoppas det går bra... Sen sticker jag hem till Milica och firar henne med fika och sånt. As mys.

Vi höres när jag vill. Puss ♥


BLOGGTORKA ÄR VID SIN START


-Hehe random bild från datans exempelbilder.
Jag vill inte blogga nu. Jag orkar inte. Kanske inte blir på en vecka. Eller i alla fall några dagar. Har för mycket plugg och annat jag måste ta hand om. Ledsen. Läs bloggarna i mina länkar istället! Puss. ♥


Just do it today. Then, you can forget about it tomorrow instead.


Haha cepad bild på mig. Och Milica, men hon är fin. Romme 10.
Dagen har väl varit chill. Men tråkig. Var inriktad på att dra till Milica för att fira henne runt fyra. Så jag sov till tolv, pluggade och bakade och fixade allt med Milicas present. Timmarna går och det blev sent. Har fortfarande inte hört från henne. Lite tråkigt efter som jag ville fira henne idag. Men vi får ta det en annan dag i veckan. Tisdag. Jaja. Ska titta på How I met your mother nu sen läsa lite kurs och fixa inför imorgon. DÅ DET ÄR SKOLA. Woa woa woa... Hej med er.


Watch out! It's PÅSKKÄRRINGAR!


-Fina påskkärringar som jag stötte på skärtorsdagen då jag var ute och fotade lite. :)
Nu kan man väl säga att påsklovet är slut. Men sen är det ju fyra dagars ledighet om några veckor också. Kristushimmelfärd eller vad det nu heter. Sen är det sommarlov att längta till! Säg lite saker som ni gjort på lovet!


those who can laugh with you. not at you.


Igår pluggade jag matte i två timmar, från sex till åtta, så nu är den där läx-skiten som ska redovisas för gruppen högt på torsdag klar (Jasmine och Sofia?). Nu ska jag köra lite procent-skit sen ska jag baka och fixa mig för att sedan dra vidare till majsen herself. Ha en bra dag, vi hörs nog. ♥


You looked at me with that smile on your face. I knew you were mine.





Det här är då bara en del av alla smycken vi har här i familjen. Mamma, Tove och jag då. Men på bilderna är de mesta mitt. Hur som helst så är de flesta ringarna nya för mig. Fick nämligen rota i mamma gammla smyckeslådor nyss. As bra. Smycken. Smycken. Smycken. ♥


And it's there when I look in your eyes ♥


Morrn, morrn!
Som de säger i Norge... Jo. Jag låg uppe till drygt ett i natt och chattade med Milica, födelsedagsbarnet. Jag ville vara först med att gratta henne. Genom data då. Och det var jag på facebook, blogg och msn. Yey! Hehe. Vaknade vid nio imorse och gjorde ordning mackor och kall oboy direkt. Sitter och tittar på Taking the stange på mtv med syster nu. Som ni ser på bilden så skiner solen lite. Men jag tror jag stannar inne den största delen av dagen faktiskt. Plugga och stressa inför skolan vettni!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS



The devil wears prada. Do you?


Japp. Denna film går på tv4 just nu. Jag har precis tvättat bort sminket och sitter i myskläder. Ska röra mig upp mot mitt rum och sitta och titta där istället.


Fanta free, stay mah butcha!



Jag sitter och dricker fanta citron (som är as gott!) och äter pepper chips framför tvn. Det går inge bra på tv men jag vill se beck, men ingen annan vill. Chattar med älskling Milica om massa tunga grejer. Idag är det hennes sista dag som elvaåring! Wiho. Hon har 6 timmar kvar. Haha. Jag vill vara uppe till typ 12 i natt så jag kan gratta henne först! Mohaha. Nu ska jag surpla vidare på min älsklings läsk. Hörs! ♥


One large coffee and I'm happy. Okey?


Sitter just nu med Elvira och chillar på mitt rum. Jag kan berätta lite om dagen. Åt lunch runt 1 sen åkte jag och mamma till loppis. Hittade bara ett par glajjor. Wayfares för bara 20kr! Kap. Sen åkte jag med Elvira och Elin en snabbis in till centrum så satt vi på expresso house ett tag och drack chailatte. Men alla tre mådde illa av den så vi gick till Lindex. Där köpte jag en ansiktsmask för bara 15kr! Ett till kap. Hehe. Nu ska vi fixa lite på Elvira design.


trying not to loose it. but it can be hard not to do sometimes.


Köpt idag. Tog en chailatte i centrum också.


You jump and I jump. You fall and I fall. You love and I love.


Jag ska ta och duscha och fixa mig nu för att sedan sticka till pingstkyrkans loppis med mami. Får se om jag får med mig något fint hem sen. Har precis slagit in Milicas presenter också. Ska fixa något fint kort också. Vet inte hur det blir imorrn men antagligen så drar jag och Amanda till henne lite senare på dagen. Nu ropar duschen.


Let see what I've been shoppin'


Vitt ljus från Lagerhouse, lila ljus från Indiska 29:-, mintgrön låda från Åhléns 49:-, mintgrönt nagellack från Åhléns (viva la diva), kräm grej från Åhléns.

Linne från SALT 149:-

Två strumpbyxor från Bik bok. Ta två betala för en. 79:-

+present till Milica

Trouble that can't be named, a tiger's waiting to be tamed


-Bytte nyss profilbild på facebook till denna.
Goodmorning sunshines. Inte särsilt fint väder. Duggregn och grå dimma. Hrm. Jag somnade runt halv ett igår och vaknade runt nio imorse. Har ätit frukost och kollat runt på facebook ett tag. Har inga planer för idag. Är bara så jävla stressad över allt och inget. Hmm.. Skola på måndag. Skit.


Solsidan Solsidan Solsidan Solsidan Solsidan Solsidan


 Såg nyss sista avsnittet på solsidan på tv4. Men det är bara del 1. Snart kommer del 2 tror jag. Åh. Jag älskar solsidan. Lätt bästa svenska serien. Snart ska jag i alla fall göra i ordning mig och ligga och titta på tv. Är inte trött men det verkar som hela familjen går och lägger sig och själv vill jag inte sitta uppe. Inte i vardagsrummet i alla fall. Hörs imorgon, då får ni se vad jag handlat idag. Godnatt ♥


Cause there's a hole where your soul should be

Dagen har varit skön. Jag har mest njutit av lovet. Nej. Stryk det där förfan. Vaknade runt nio. Det första jag gör är att kika genom persiennerna för att se hur vädret är. Skitväder. Bara grått och dimmigt. Så jag gick ner till köket och stekte lite pannkakor. Amerikanska. Gick ner till syster och väckte henne. Började med att vifta lite pannkake doft framför hennes näsa för att se om hon skulle resa sig upp och skrika "Pannkakor!". Men nej. Hon var seg så jag väckte henne och ställde pannkakorna dränkta med blåbär på nattduksbordet. Gick upp och satte på Vänner på dvd:n. Sen satt jag där resten av dagen med tankarna "Fan vad jag suger. Jag måste ju plugga. Varför gör jag inget? Varför sitter jag inte och stenpluggar? Är jag dum på något sätt?" snurrandes i mitt huvud. Suck. Inget skoljobb har jag fått gjort på hela dagen. Men det är lov och då är det lite tillåtet.

Runt kvart i fyra ringer mamma och säger att om cirka åtta minuter så kommer hon och hämtar mig för att sedan åka till farsta och shoppa. Så jag springer till badrummet och sminkar mig på typ fyra minuter. Klär på mig. Fixar lite pengar och klär på mig ytterkläder. I farsta shoppade jag och mamma loss. Haha. Tillsammans blev det väl ungefär fem påsar eller mer. Nice.

Mamma och jag kom hem runt halv sju. Då var Hanna in tha' house. Vi (okej, jag rensade bara några tomater..) lagade en stor sallad och fixade bröd och sånt. Supergott och lång trevlig middag. Diskussioner hit och dit. Haha. "Debatt" hos Wallbergs ju. Näe. Men aa. Men nu ska vi fixa med vindruvor, chips och cola till SOLSIDAN. Åh Solsidan ♥♥♥



Ha en grym fredagskväll allihopa. Puss ♥ Btw, måste säga att ni är bra på att besöka. 66 idag, 77 igår. :)


Åh fuck

Åh. Vad är det med mig. Fyfan. Jävla CP Rebecka.


You're sweet. Like a lollipop. Lollipop. You're sweet.


You say you love me. And to me that's really true.


Foto: © Rebecka Wallberg | Plats: Sthlms skärgård
Godmorgon, godmorgon. Hör fåglar sjunga glatt. Godmorgon, godmorgon i kör. Haha. Jag är vaken nu och jag SKA faktiskt gå och göra amerikanska pannkakor nu. Pappa och jag köpte ju ägg igår så jag hoppas på att göra accomplishment eller hur fan man säger på svenskan. Svennen som inte kan svenska.

Idag har jag massa att göra. Plugg då. Men jag vill inte plugga hela dagen lång. Kanske hittar på något senare. Men jag SKA få klart matte. Eller åtminstone börja. Och jag SKA plugga kurs, då jag har prov på måndag. Jajaja. Jag hatar skolan och jag hatar att plugga. Tack och hej. Sålänge.


Work it harder, make it better, make us stronger.


Träningen gick bra. Vi var dock bara 4 st men jag antar att de flesta tänker att det är lov. Pappa och Kent tränade oss idag. Vi körde först en springrunda. Sedan värmde vi upp med massa grejer. Efter det fick vi bestämma vad vi skulle göra och vi ville ha hinderbana. Det var kul. Men jag var helt slut efter typ 4 varv. Maaassa stationer ju. Fick huvudvärk och blev lite yr. Så jag stretchade och vilade i slutet av träningen. Vi slutade åtta. Då stack pappa och jag till vivo och köpte ägg och en refresher till mig. Ska duscha och sitta vid datan en stund till nu. Puss ♥


you could make the sun shine so bright

Tumblr_kvfpeqclzo1qzpe8uo1_500_large


I can't do this all on my own. No, I'm no superman.


Jag sitter och tittar på Scrubs nu. Jag börjar gilla det mer och mer för varje avsnitt jag ser. Wiho. Tittar ni på och tycker ni om Scrubs?


hemma hos aldestam och gräver



cpcpcpcpcpcpcppcpcpcpcpcpcpcpcpcppcpcpcpcpcpcpcpcpcpccpcpccppcpcpcpccpcpcpccp

Jag är hos Sofia nu. Vi var nyss och köpte godis på godissvampen. Men snart ska jag dra mig hemmåt för träning i wättingehallen. Hörs nog innan!


ett ljudlöst videoinlägg bjussar jag på


Nu måste jag skynda mig lite. Ha en bra dag och njut av solen medans den skiner. Puss och kram ♥

This Wind Is Blowin' My Mind


Nu sticker jag snart till centrum med S o S. Får se vad vi gör. Chillar. Hörs puss ♥


ibland så blir det sär inlägg. det bara är så.


Åååh. Damp. Damp. Damp. Började ju laga pannkakor. När jag kommit halvvägs så upptäcker jag att vi inte har ägg. Jävlacppiss. Jag är skithungrig men nu strejkar jag tills pappa fixar ägg till mig. JAG VILL HA FRUKOST. Jaja, dagen ska spenderas med Sofia och Sofia. Vi hörs.

/Sur pekka som vill ha pannkakoooooooooooooooooooooooooooooor.


They're playing my song and the butterflies fly away


Ja, jag vaknade nu. Somnade tidigt igår. Runt hakv 11 faktiskt. Men jag var trött och ville inte waste:a dagen idag, som igår. Jag har precis smetat in hela mitt ansikte med Nivea Soft (eller vad den nu hette), eftersom jag på sista tiden blivit jättetorr lite överallt i ansiktet. Så, jag hoppas det försvinner.

Nu ska jag steka amerikanska pannkakor. Godmorgon föresten! ♥


Surf it, scroll it, pause it, click it, order it.


Jag ska beställa lite grejer från H&M's home stuff, på deras hemsida. Här är några som jag funderar på.


Videos från prommis med Sofia och Sofia ♥


Vi går mot busshållplatsen, sedan är fia lite gay.


Vi promenerar och jag säger emot allt fia säger, hoho.


Först uppträder fia, sen uppträder Sofia och till sist jag. Vi är lite störda, jo vi vet.

Are you one of those? Those who like's to dance in a summerrain. ♥


-Taken by Milica och Rebecka ©
Varken bakning eller SATC film har blivit av. Haha. Jag kanske inte är en sådan som är ämnad att planera? Planerna blir aldrig av som dom planerats hur som helst. Men dagen har varit chill. Känts som en söndag. Har haft min stora dödskalle tröja, mjukisbyxor och sockor på mig hela dagen. Nu sitter jag och tittar på simpsons i alla fall och har precis käkat middag med familjen. Ska nog slipa lite på designen nu och ladda över massa filmer från mobilen.


Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta.


-Jag och syster, kräftskiva 09.
Jag har tråkigt. Jag har nyss stekt massa potatisbullar och käkat. Eller nyss och nyss.. Nu var det ju två timmar sen. Jag sitter och tittar på Sex and the city. Sista avsnittet. Jag måste se filmen. Har inte sett den. Nej, nu är det bestämt. Jag ska nu baka och titta på SATC the movie. Great! Hejdå.


tummen upp för de tre senaste dagarna


Statestiken brukar ligga på 50. Men nu har det varit runt 70. As nice. (Y) Hoppas ni stannar. Puss ♥

Du säger att kärleken aldrig var till för dig


©
-Rebecka Wallberg
Godmorgon alla. Jag vaknade runt halv 9 och har suttit framför tvn sen dess. Jag har ätit massa frukt till frukost. Vindruvor, ananas, banan och apelsinjuice. Mums. Sitter just nu och tittar på top model och chattar lite med Milica. Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Inga planer alls. Men jag måste plugga. Men jag vill inte...  Kanske gör lite plugg och sen tar hand om mig själv med massa ansiktsmask och dusch och lalala. Sen bakar jag och tittar på en film. Tihi. Asbra.


Slagg med A och M del 1 ♥




-Titta bort.


Så, jag tog bussen till centrum runt åtta och mötte Amanda. Vi gick och köpte vindruvor, paprikachips, läsk och nappar. Haha. Som sagt, fråga oss inte varför. Vi tog sen bussen hem till Amanda. Då kom också milli. Vi bäddade och fixade med maaaassa tända ljus och massa gott. Vi tvättade av sminket och bytte om till mjukiskläder. Satte på filmen Made of honour. Eller Brudens bäste man, på svenska. Jag somnade lite till den. Sen såg vi Heartbreak kid. Den var också bra. Till sist, runt 4 (på natten) eller något satte vi på Simpsons och somnade till. As mysig kväll var det. Haha. Sen var det massa med Amandas fling också. Som ni kanske såg i slutet av videobloggen på natten. Men det ska jag inte säga så mycket om. Del 2 kommer senare. ♥


Wish you may and wish you might


-Hahaha ja vi hade nappar. Fråga inte.
Jag orkar inte ladda upp alla typ 100 bilder just nu. Ska lägga mig eftersom att vi somnade runt fem inatt. Sov gott ♥


Go with the flow. Nice and easy.

Halloj alla. Nu är jag hemma efter 24 timmar med Amanda och Milica. Haha. Efter pizzan gick Amanda och jag till busshållsplatsen. Jag tog en buss som gick till centrum. Och när jag kom fram gick precis den jag skulle ta hem. Och nästa gick inte förns om 20 minuter. Så jag ringde mamma och frågade om hon var sugen på att hämta mig. Och det va hon (kanske inte). Så nu är jag hemma bra tid till DH som börjar om ungefär 40 minuter. Ska ladda över bilder snart från kvällen/natten/dagen. Kika in snaaaaaaart vettja.


-Hahaha de tre majsarna.


pizza pizza pizza pizza p-p-p-p-pizza pizza


Nu sticker vi och käkar på pizzeria. Sen tar jag bussen direkt hem. Så mer uppdatering senare. Bajshej.

Svaren på min superseriösa frågestund

Gillar du mig?!?!??!?!
Svar: EUW. Nej. Är det NÅGON som gör det? :O

Favorit film?
Svar: Hm.. Alltså jag har ingen aning. Säkert någon med Jim Carrie.

Favorit serie?
Svar: Vänner. Lätt. Och 2a, How I met your mother.

Favorit skådespelare?
Svar: Måste nog säga Jim Carrie.



Favorit mat?
Svar: Pappas kyckling med rotfrukts grej. Och potatis.

Vilken friidrott tränar du på?
Svar: Du menar förening? Hanvikens sk.

Hur gammal är du om tjugo år minus sex år?
Svar: 27 år. Tror jag... Höhö.

Gillar du korv med bröd utan korv och utan bröd?
Svar: Jo, jag har faktiskt nyligen testat på det. Konsistensen är underbar! Rekommenderar.



Vilken är din favorit blogg? (förutom http://millli.blogg.se då)
Svar: Vet faktiskt inte riktigt. Amandas. Och Kenzas. Och lisaplace. Osv. osv.

Vem är dina bästavän?
Svar: Sofia Karin Margareta Alenstål

Vem är din sämstavän?
Svar: Milica och Amanda. Och Ove.

Har du ens några vänner?
Svar: Vet inte riktigt. Milica och Amanda. Och Ove då.

Varför gillar du din favorit mat?
Svar: Måste vara smaken. Konsistensen. Och lukten. Och hur det ser ut!

Beskriv smaken av choklad.
Svar: Lite kladdig. Mjuk. God. Lite saftig. CHOKLAAAAAAD.



Vilken klass går du i?
Svar: 6an. 6:3 om du vill veta.

Vem av dina vänner är läskigast, förutom jag?
Svar: Diana kan vara läskig... :(

Varför gillar du mina frågor mest?
Svar: För de är så unika, så fantastiska.. och SÅ JÄVLA DÅLIGA.

Vad är din favorit läsk?
Svar: Fanta citron!!! Och fanta exotic/tropical.




Vilket
arbete ser du dig själv i om 15 år?
Svar: 28 år... Jag vill jobba med något jag är intresserad av. Som att fotografera eller skådespela.

Vilka bloggar läser du?
Svar: Kenzas. Egoinas. Alla mina vänner (länkarna). Vänners vänner/syskon. Listan kan göras längre.

Hur sminkar du dig?
Svar: Concealer. Puder. Rouge. Eyeliner. Maskara.

Kan du göra ett videoinlägg någon gång?
Svar: Jag har gjort flera stycken på sista tiden. Och fler kommer det bli.

Läser du min blogg?
Svar: Jaaaaaaaaa. Men uppdatera mer Natalija. :(

Var nånstans köper du dina fina kläder?
Svar: Haha tack säger man väl. Men H&M, Monki, Weekday med mer.



Vilken film är den absolut sämsta du nånsin sett?
Svar: Haha. Finns sååååååååååååååååå många. En av dom är Masjävlar.

Vad tycker du, är det värsta settet att dö på?
Svar: Typ förblöda. Av något hemskt lidande sår. Eller att drunkna. Kvävas. Åh, allt är ju hemskt.

Vad vill du jobba med när du blir äldre, förutom typ skådespelare eller vad du ville bli?
Svar: Fotograf. Men det verkar svårt att få jobb som.

Vilket är det värsta jobb du skulle kunna jobba med?
Svar: Elefantgynekolog. HAHA.

Vilken tandkräm använder du?
Svar: Hmm... Oftast Colgate men just nu Aquafresh.




Med v
em av dina vänner har du roligast med?
Svar: Amanda. Milica. Sofia. Har såklart roligt med alla mina vänner.

Varför heter din blogg smultrontrion?
Svar: Jag startade bloggen en sommar dag med mina två vänner. Den dagen kallade vi oss av någon anledning smultrontrion. Sen bloggade de aldrig. Jag sparkade dom och stannade kvar.

Vilka är dina favvo färger?
Svar: Mörkklarblå. Som mitt nagellack.

Var gör du din design?
Svar: Hemma. I mitt vardagsrum. Haha. Nämen, just nu - picnik.com, picasa.

Var får du din klädinspiration?
Svar: Systrar. Affärers kläder. Bloggar. Med mer.

Vilken är din favoritaffär?
Svar: H&M

Varför är jag bäst?
Svar: Det kan du bara själv svara på. Eftersom det är bara du som tycker det.

Varför är Milli sämst?
Svar: -.- Ni borde ha en fight om vem som är bäst eller något...

Varför är hon ändå så bäst när hon e med dig och mig?
Svar: Universums stora undran.

Varför är allt Millis fel?
Svar: Hur. Pallar. Ni.

Jo, för hon är en problemorsakare(gillar att svara på mina egna frågor?

Gillar du bajs?
Svar: Innerst inne gör nog alla det.

Gillar du majs?
Svar: Aa det är gott att grilla!!! Minimajs är också gott.




Hur gör du dina bilder så fina i färgen?
Svar: Tack. Jag redigerar det mesta i picnik och photoscape.

Går du på någon sport?
Svar: Japp. Friidrott.

Vilket ämne går det bäst för dig i?
Svar: Engelska.

Hur kan det gå så bra i just det ämnet?
Svar: Vet inte. Har väl lite mer erfarenhet där och jobbar bra med min studiegrupp.

Jobbar du själv eller med någon annan? Vem?
Svar: Studigrupper och kompisar. Ibland själv men inte ofta.

När du jobbar, jobbar du bäst själv eller med någon kompis?
Svar: Med kompis tror jag. Eller det är olika.

Hur lång är du?
Svar: 154 cm

Vilken skostorlek har du?
Svar: 36-37

Har du varit i Norge?
Svar: Japp. Ett par gånger.



Gillar du namnet Agnes?
Svar: Öh. Haha. Det är väl fint. :)


when you wake up with a smile on your face. that's love.


Hahaha japp. Nu är vi vakna. Hoppas alla sovit gott? Jag svarar på frågestunden senare på dagen. Som ni ktanske hörde ska vi snart gå ut med mandas hundisar. Fint väder idag ju! Snön. Måste. Bort. Pusshej ♥


i like poop. no you like poop. we like poop.


Godmorgon alla. Haha. Klockan är ju halv 4. Då säger man väl så? Ja, vi sitter i alla fall och ringer till några. Halvtittar på en film och sk rattar. De gick nyss på toa så det är lite läskigt... Sov gott. Nu ska vi titta på vår tredje film. :)


HUMOR

FEEEEEEEEEEEEET TILL MIN PRIVATA BLOGGGG!!!

FEEEEEEEEEEEEEEEEEEET LÄÄNK TILL KISSIES PRIVATA BLOGG!!!!!!


AMANDALUSH HÄRBUGYHINKÖ.

HAJ ALLLA BAJSAR. USCH. DUUUU ÄR SKABB. HaR DU SKABB?


once up on a time there was a little girl named...


Haha. Höj volymen är ett tips. Jag bjuder på detta. Kanske inte gav så mycket information men jag sticker till Amanda nu i alla fall. Vi ska tjocka oss hela kvällen. Bjuder på bilder imorgon och svarar på frågorna. Ha en bra kväll. Hörs antagligen senare. Puss ♥
BOMBA MED FRÅGOR! SNÄLLA, FRÅGA VAD SOM HELST. VAR ANONYM OM DU VILL.


Missisippi mud pie is yummie!

Chocolate Chip Cookie Pie
Chocolate Chip Cookie Pie
-Bilderna tagna från den här sidan.
Hej! Hemma från Kalle nu. Hade det as trevligt. Vi bakade en missisippi mud cake och spelade alfapet. Busknackade i hela lägenheten och åkte hissen upp innan de hann öppna. Haha. Sen träffa vi på en gollig katt. Också pekade vi med laserstråle på alla som gick utanför. En liten tjej trodde det var ett UFO eller något så hon blev rädd och sprang iväg. Hahaha. Vid halv fem gick jag och tovis hem. Nu sitter jag själv här och tittar på HIMYM. Chattar med milli och mandi om hur vi gör ikväll också.


tar bussen till sikvägen


Jag sticker till Kalle nu då. Med Tove. Som ni ser bjuder jag på två härliga bilder på Tove och Kalle. Haha. Höres!


a feather swirls in the wind, can you smile for me


-Foto: © Rebecka Wallberg (jag)

Dagen är som sagt inte fullständigt planerad. Jag ska träffa Tove och Kalle på förmiddagen. Sedan är det middag på stan med familjen. Efter det slaggar jag och milli troligtvis hos Amanda Fritzon. Nice. Men vi får se om det går då. Inte spikat. Ligger just nu i soffan med mjukiskläder och har tvn på. Det är ett frågesportsprogram på. Jag känner hur magen kurrar. Ska gå och göra mig en äggmacka nu.


Sverige är ett jävla vinterland. Det är bara att insé.


Godmorgon alla. Åh. Jag känner mig så lurad på något sätt. Vaknade med en chock då jag såg all jävla snö som ringlade ner från himlen och ner på marken. Då tänker man, "Äh, det smälter på marken sen". MEN, det är det den inte gör! Det lägger sig så fint så. Så att vi får ett jävla snötäcke över hela jävla Sverige. Varför? VARFÖR? Känner i alla fall att jag utnyttjat solen och det fina vädret bra ändå. Fredag - Ute hela dagen på stan. Lördag - promenad i två timmar. Söndag - Promenad i någon timme.

Så, hej vinterland...

KOM IHÅG ATT BOMBA MED FRÅGOR PÅ FRÅGESTUNDEN, TACK.


I'M LOST, COME AND FIND ME MY LOVE


-Jag i skogen nedanför mig häromdagen.
Hemma från middag hos kusinerna nu. Trevligt, trevligt + god mat. Har varit hemma i en timme ungefär. Ska snart gör i ordning mig och ta bort smink och så och sen se en film. Vet inte vilken än, kanske någon på tv. Morgondagens planer är inte helt bestämda. Men troligtvis Tove och Kalle, familjen, Amanda och Milica. Får se. KOM IHÅG ATT BOMBA MED FRÅGOR PÅ FRÅGESTUNDEN, TACK. 


nu ska vi låta den rätte komma in



-Haha, lite roligt med hennes webcam.

Haj alla! Jag sitter hos Sofia just nu, tillsammans med henne och fia. Jag sitter vid Sofia jättegulliga, balla data. Haha. Vi har promerat lite och köpt lite gott. Sitter nu och kollar på Låt den rätte komma in. Lite weird film, men bra. Dricker påskmust gör vi också. Snart kommer pappa och hämtar mig då vi ska på middag hos moster. Så vi hörs när vi hörs, som min vän Milica skulle skrivit. Puss ♥


wallberg har en liten frågestund


Fråga på nu! Jag vet inte hur länge jag kommer ha frågestunden. Men fråga så mycket ni vill så svarar jag på de frågor jag tycker är lämpliga. Ha en bra dag ♥

I would'nt say no to these.

Wayfarer sunglasses


Sorry, but I happened to spill Coke all over me



Hejhej! Sitter och äter påskgodis. Just nu, choklad. Väntar på att HIMYM ska börja. Haha. Bilderna är från igår då jag spillde cola över hela mig. Bara för att jag är grym. Hehe. Idag har jag inga planer. Jag vill vara med Tove. Imorrn blir det (också?) Tove. Vi ska åka och hälsa på Kalle i hans nya lägenhet tror jag. Vi får se. På kvällen slaggar jag nog hos Amanda med Milica. Åh vad jag älskar lov. ♥

Btw. Ni var duktiga på att besöka igår, 69 stycken. :)

Promenad med Milica del 2


-Vi bestämde oss för att klättra lite på en kontainer


-Kääämpa


-Vågade inte längre...


-Fastnade i en position


-Haha, jo jag vågade sätta mig!


-Happy


-Hoho. Undrar vad jag gör med handen till vänster?


-Whatsup?


-Fett cool


-Milica visar mig några moves "vid stången"


-Hon kan ju sånt där, vet ni.


-Hukar sig och tappar allt innehåll som hon har i jackan. Visar också rumpan för mig. Yey.


-Ett solur.


-Jag älskar bilden. Vi köpte lite burns.


-Walking and drinkin'


-Ni ser att jag inte var lite lerig på benet där... Hehe.


-Jagvetjagharstorpanna cp puss.


-Lick.


-Älskar den här bilden, sooolen.


-Haha


-Chill


-Hahaha, fråga inte.


-Haha jag skrek till lite här eftersom en bil tutade as högt på oss.


-Nej vadå leriga converse?


-Är det bara jag eller ser det ut som jag lyser lite?


På den öde coopparkeringen hittade vi en kontainer som vi klättrade lite på. Sedan ett stort solur. Som Milica strippade lite på. Med kläderna på då. Ja, efter att sen har vandrat runt bland coop och ÖB och massa affärer kom vi på att klockan var 18.00 på en helgdag. Alla affärer stängde 17.00. Så vi gick till en mack och köpte lite burns. Awesome. Vandrade vidare till Milicas lägenhet. Hela trippen var askul. Roligare än den låter. Pappa kom och hämtade mig runt 19.00. Chilleripill. Älskade dagen igår. ÄLSKADE.


Saturdaynight is cool



Min lördagskväll ser lite ut som min fredagskväll. Ensam i källarn. Haha, VILKET LIV! :)


Harry Poooooootter på tv 6



Nu har jag ätit god middag och bänkat mig framför Harry Potter och fången från Azkaban. G.r.y.m.t. Älskar Harry. Haha. Åh. Gud vad jag älskat dagen. Gud vad jag älskar solen. Gud vad jag älskar Milica. Gud vad jag älskar min halsduk. Jag älskar mycket, jag. Hihi. Snart får ni del 2 i promenaden med M. As bra. Vad gillar ni fixet på designen då? Ska fixa lite till tror jag. En klocka eller något färgglatt. :)


Promenad med Milica del 1


-Milica är cool med sin glass


-Vi båda är coola med våra glassar


-Chill på en bänk


-Mmmm, piggelin.


-Balansgång


-Converse


-Hejjagvetjagharstorpanna becka


-GLAD


-Peace Milica. Peace.


-Sluta lek fjortis, du.


-Lägg av sa jag ju.


-Inga kommentarer.


-Haha, inga kommentarer här heller.


-Road.


-I'm so happy, I'm so glad.


-Yeah.


-Ramlade ner i snön/leran.


-Vandrar på en öde parkering.


-Shadows


-I'm walking on sunshine. Oooh.


Tog bussen från centrum runt fyra och var i haninge c 16.36 ungefär. Så gick jag och mötte milli. Vi började gå till en liten affär och köpte varsin piggelin. Vandrade vidare till en park och fotade lite. Sen vidare och vidare bort till helt öde coop parkering. Fortsättning följer...

have you finished my love letter yet?


Foto: © Rebecka Wallberg (jag)
Jag har fortfarande inte duschat. Fastnade framför solsidan på tv4play. HÄ KAN NI SE DET. Har inte fått tag på milli än heller...


Påsklunchen är avklarad


Påskägg med lite godis + trosor (pierre robert), puder och ett fult nagellack (sorry mamma).

Jag sitter och äter efterrätten till påsklunchen. Det är inget jag direkt gillar av påskmaten. Potatis och ägg. Hehe. Så jag äter mig mätt på efterrätten som består av typ citronpudding. Jättegott! Jag börjar känna mig bättre nu. Har mått illa hela morgonen och legat i soffan och käkat påskgodis framför bolibompa på tv. Senare på dagen ska jag vara med milli. Vi har inget att göra. Men jag funderar på att köpa massa godis och påskmust och titta på någon film. We'll see... Ska hoppa in i duschen nu i alla fall, vi hörs efter!


GLAD PÅSK!


-Haha gjorde en liten ful bild på mig.
Glad påsk allihopa! Jag har fått mitt påskägg nu + ett par trosor som en liten present. Senare antar jag att det blir påsklunch och sånt skit. Ha en bra dag! Vad gör alla andra idag föresten? Några speciella traditioner?


Min fredagkväll är toppen!


Klockan är kvart i 8 den 2 april och det är fortfarande ljust ute!! JIPPI!


Sitter och tittar på Harry Potter här nere i källarn. Helt ensam.


Titta! Jag kan trolla.... :)


Haha och där har vi mig. en aning sliten dock... Hehe.

I'm one of those who like's to spend money


Second hand, 10:-

Glitter 79:-

Armband, punkt shop 39:- | Ring, glitter 79:-

T-shirt 49.90:- | linne 1 29.50:- | linne 2 99:- H&M

How to lose a guy in ten days


Jag sitter och tittar på den mysiga filmen Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Haha. Också dricker jag cola. Jag ska bara chilla ikväll. Blir nog en film eller två... Och chiiiiiiiiiiips.


götgatan och drottninggatan

Hemma nu från en hel dag på stan med Sofia. Vi åkte till slussen och vandrade runt lite på götgatan. Satt i solen ett tag, sedan drog vi vidare till drottninggatan för mer shopping. Donken blev det också.  Har fyndat en hel del idag. Köpt jättefina solglasögon. Ett par raybans (fake) och ett par blåa. Skitsnygga. En ring, lite linnen och en t-shirt. I'll show you soon!











got a pocket full of sunshine


Outfit - Strumpbyxor, tröja, kofta (fias), halsduk.

Sticker nu då! Tar bussen om typ tjugo minuter. Ha en fin dag, som sagt. ♥


stockholms stad


-Jag, en kväll hos Sofia
Godmorgon! Jag somnade ganska tidigt igår. Runt halv 11. Var så jäkla trött så det var lika bra. Men jag vaknade och såg att jag glömt tvätta bort sminket. Fan också.. Aja. Ska tvätta bort det nu och sminka om mig. Byta om också. Sen tar jag bussen som Sofia sitter på. Så sticker vi in till stan. Perfekt väder för det ju! Vi ska nog vandra runt, fika och shoppa. Jag tror vi hörs runt fem om jag inte gissar helt fel. Men ni får ha en toppen dag! ♥


Bella Tyra show



Jag sitter och chattar med milli och väntar på att Bella och Tyra show ska sätta igång. 21.00 på blondinbellas blogg.


When you've no idea what to write ♥ ♣ ♦


Snackade i luren med Sofia i typ en timme. Vi pratade om skolan, prov, människor och om imorgon! Vi sticker in till stan tillsammans runt halv 11. Toppen.


Somebody, anybody, everybody stand up



Har varit ute och fotat på eftermiddagen. Jättefint väder, till skillnad från imorse! Då det regnade som fan. Det var mysigt. Massa barn var ute också, utklädda som påskkärringar. Hihi. Fotade några som ni kan få se sen. Men just nu går det inte eftersom hela vår (C:) Lokal disk är fuuuuull. FULL! Med BARA bilder. Oh gud. Måste rensas eller föra över på något sätt. Ja. Det måste i alla fall lösas. Sitter och tittar på tv. Har sett Joey, Vänner, 2 and a half man, The simpsons, och nu Halv åtta hos mig. Haha. Score. Ha en bra torsdagskväll! ♥


Pappas födelsedag idag!


Haha pappa som chillar med en åsna i Kroatien.

Idag är det skärtorsdag. Alltså den dagen då Jesus hade middagen med sina lärljungar. Nattvarden. Hehe. Wikipedia är såååååååååååå bra. Hur som helst är det också 1 april! Pappas födelsedag OCH skämt-dagen. Passar väl bra då... Haha, nej. Vi sjöng på morgonen och allt. Jag gav honom boken Snabba cash. Sen åt vi frukost och sånt. Senare kommer morfar hit också. Ska gå titta på tv nu. Hihi. Vi hörs.


you name it.




Godmorgon!
Ni kanske undrar vad fan jag gör hemma. Jo, jag orkade inte. Delvis på grund av att jag inte är frisk och sen kan jag inte göra provet. Men tro inte att det är största anledningen nu. Jaja. Ska nog mest chilla. Lite plugg. Har pluggat hela morgonen faktiskt. Engelska. Genom att titta på Vänner med engelsk textning. Hehe. As bra. Men ska sätta igång med lite matte sen gå över till grannen för lite fika eller något.


RSS 2.0