Becka som skiter i snön


HAH, såklart jag inte skiter. Men jag skulle le och det blev något konstigt. SOM jag och Elin skrattade åt bilden! =D

pLuGg sKiT bAjS

Fan vad jag hatar det. Och jag ska gå i skolan i ca 6 år till. JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.

Fan vad fittigt.


Winter has it's good moments, like today.










©Rebecka Wallbergs foton

Jag tycker de blev jättefina! Finns många fler. Men jag bjuder på dom här än så länge.

 Jag och Elin var nämligen på promenad och tog med oss kameran. I början är det grannarna Edgar och Samuel som hoppar från garage taket. Snart ska vi kanske baka kladdkaka. Sen måste jag göra klart matten. Have a good day.



A yellow flower called Maskros



haha, älska rubriken, det är inte ens maskros.


Actually, I'm an alien.


Me and my bestfriend

Tävlingen igår gick sådär. Hoppade 3.97, sprang på 9.58. Men jag hade inte föväntat mig mer. Är som sagt inte så vältränad, har inte kunnat träna på riktigt på flera veckor. Men det var kul att vara där och träffa alla och titta på alla andra!

Vaknade vid 8 av lite stress typ. Ska göra matteprov imorrn och jag har typ inte pluggat till det. Så idag ska jag sätta igång med det. Blä blä blä. Jaja, nu ska jag dricka färskpressad apelsinjuice som mamma gjort till mig.


Jag och Sofia, 2005.


Håkan Hellström - 13




Får jag veta vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två? Om det är så låt mig veta. Om det är nej så går jag. Jag ska inte tvinga dig, ooh oh oh.


Ingen uppdatering

Alltså fan vad jag lackar!! Blogg.se är helt kaputt för mig. Inget funkar. Helt stört. Har försökt att logga in i nästan 2 timmar nu... Och jag försöker ladda upp bilder men som sagt, ingenting fungerar.


Got to jump long, got to run fast.


Bjuder på den här bilden från i somras ute i skärgårn när vi seglade. Så blont hår jag hade! ;)

Godmorgon, usch så trött jag är. Men pappa väckte mig halv 8 eftersom vi ska åka 9 till en friidrottstävling. Ska hoppa längd och springa 60m. Men själv tror jag att det kommer gå skit eftersom jag inte tränat ordentligt på ett bra tag. Men, men. Ska äta frukost och fixa mig nu! Önska mig lycka till i alla fall! Kram.


Toscapäron till efterrätt




Sitter och tittar på På spåret med mamma och pappa i soffan. As tråkigt. Men de har lovat att vi ska titta på en film vid nio. Yes yes. Vad gör alla andra denna kväll?


Fredagen i kläder


Vit tröja - Gina T, Kofta - H&M, Strumpbyxor - H&M, Smycken - Toves (syster).


Haninge centrum en Fredag



HAHA! Bjuder på dom JÄTTEsnygga bilderna på mig.

Jag och Milica drog direkt från skolan som slutade 13.30 till Haninge centrum. Milli köpte present till kompis och en cool ring. Jag köpte en ring och ett lila nagellack. Sen åkte vi till Milli för att lämna hennes väska. Efter det drog vi vidare till ICA MAXI för att köpa Frank's energidryck. Men vi kom på att det är 18 årsgräns på energidricka så vi käka på donken istället. Hihi. Efter det tog jag 840 till Tyresö centrum. Men där var bussen försenad så jag fick stå i en kvart i nylånstrumpbyxor. DET ÄR FAN -15 GRADER UTE!!!!!!


I skolan - Snart BILD

Hallå! Sitter i skolan och jobbar med Jessi. Snart ska vi ha bild och sen drar jag och Milica haninge som sagt. Nej, det kanske kommer en lärare. Måste gå!


Hej fula bild.... -.- Usch

Vi hörs senare ikväll, kanske vid 5?


Avatar vs. Pocahontas


Här har de dubbat rösterna från Avatar och lagt in på Pocahontas trailern.

 


 ¤ Tagen av http://gosias.blogg.se ¤

Här ser ni hur likt det är! Hela handlingen påminner ju om varandra..
Men om jag måste välja en av dom blir det lätt pocahontas faktiskt. Älskade den när jag var liten.
Men båda filmerna är riktigt bra.. Vilken skulle ni välja?



Kvällskvisten


Bild från när jag och milica var hos mig. MJ + MJ


Har gjort klart hela punkt 2 på kursen som handlar om matpjälkning och kroppen. Blä, så tråkigt. Men det känns skönt att det är gjort nu!

Hallå! Har precis kommit ut från duschen, har packat skolgrejer och lagt fram vad jag ska ha på mig imorgon! Kommer sova gott ikväll... Hehe. Men imorrn har jag bild hela dagen i skolan. Och efter skolan ska jag och Milli till Haninge centrum och kolla på grejer, kanske ta en fika? Det får vi se. Fick nyss 200 kr av mamma och pappa, så något ska jag väl få med mig hem! Sov gott


PLUGGA!

Oj! Hela blogg.se har gjort om på inloggningen. Det är därför lite segt att komma in.




Men nu måste jag plugga gärnet för halv 6 ska jag på träningen och jag har en hel kurs att skriva. Wish me luck.


Milli korven Jankovic


Milica du är så fin, så söt, så rolig.
Jag är glad att jag har lärt känna dig, riktigt glad. ♥


Mitt namn är Rebecka



Namn: Rebecka Therése Wallberg
Ålder: 12 år, snart 13. Född 1997, 18 mars.
Intressen: Vara med kompisar, träna friidrott, kläder/shoppa mm.

Vad gör jag nu?


Black and White


Nu är jag hemma och ska göra lite mellanmål! Det är träning i sätra 19-20.30. Då är jag hemma vid 21 så vi får se hur uppdateringen blir!
 
Hur som helst så har jag jobbat mycket franska och kurs i skolan idag. Franska med Julia och Jenny. Kurs med Rebecca, Milica och Jasmine. Och jag och Rebecca stannade också kvar efter skolan och skrev några rader på kursen. Hehe, och åt lite cheese balls. Milli och minis faktiskt...

Milliii: Du ser att jag har ditt/dinsyrras armband. Du får det imorrn i skolan! ;)


Jag och becca "kursar"



Sitter i skolan och pluggar kurs. Vi hörs senare, vid 4 tiden. Kanske... Vid 6 ska jag träna. Pusshej. ♥


Varning för snöoväder över hela sverige

Det sägs överallt att det kommer bli svårt att ta sig någonstans imorgon. Att det kommer vara snöstorm över nästan hela landet imorgon. Att folk kanske inte kommer ta sig någonstans. Haha! Shit, kanske missar skolan. Yes.


Där är han killen jag snackade om i tidigare inlägget också... ;)

I need my friends and sometimes they need me too.

Nu är jag hemma från kära, roliga, underbara becca! Det var jättekul att vara där! Bajsigt att hon bor typ en timme från mig bara. Vi käkade hur som helst lite nötter, drack milkshake, åt hamburgare, pratade... Mys mys mys. Pappa hämtade mig vid 7 och nu sitter jag här illamående och har huvudvärk. Ska nog ta något att äta och dricka massa vatten. Planera lite och ringa lite kompisar också. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!


Lite ofräsch bild, men kärlek sörru'! ♥


Metreologen Per-Erik


Alla vet väl vem denna man är? Jo, det är vädergubben på svt. Han med det kända krullet/utseéndet. Haha! Men nyss när jag tittade på tvn utbrast vi i tv soffan att han var annorlunda! Han har fått en fullständig makeover! Har vi missat något program "Extreme makeover" där han har varit med eller? Hmm....

Före:




Efter:

A picture tells more then a thousend words

Halloj på er! Sitter hemma hos becca! Japp, ni hörde rätt. En till becca. Haha, det tog typ en timme från centrum att åka hit. Hon bor nämligen i haninge. Långt, långt bort från mig! Japp, lite bilder ska ni få! =)


Älskar denna underbara tjej ♥

Bjuder på dom! Vid 7 kommer pappa hit. Kanske bloggar senare ikväll! =)
Läs beccas blogg ----> http://hallerheims.devote.se


Min dröm - jordens undergång


Usch! Drömde en mardröm inatt. Jorden skulle gå under. Åh, så jävla äcklig känsla så det var inte sant. Forskare hade kommit på detta samma dag som detta skulle hända. Ingen kunde förbereda säg på något sätt, inget kunde stoppas. ALLA skulle dö. Forskare hade upptäckt någon solstorm av något slag. En kraftig explosion eller något. Det skulle komma som ett täcke av eld över hela planeten Tellus. Vattnet funkade inte, lamporna funkade inte, elen funkade inte osv. eftersom ingen jobbade. Det enda som funkade var tvn och där sände de live. De berättade om vad som skulle hända, förberedde världen på döden. Efter någon timmes snack kom en klocka fram på tv rutan. En tickande klocka som närmade sig mer och mer jordens undergång... Vi satt hela familjen inklusive mina bästavänner i våran soffa och hållde varandras händer. 10, 9, 8, 7 osv. sen 0! Men inget hände. Men vi satt ändå kvar, det kanske kommer tänkte vi. Alla var hur spända som helst... Vi väntade på vår egen död.

Sen vaknade jag med tårar i ögonen. Har tänkt på det hela dagen nu. Vissa forskare säger ju att det kommer hända något liknande som i min dröm. Tänk om typ mitt/våra barnbarn utsätts för det här. USCH, jag kanske överdriver. Vad vet lilla jag liksom..?

 


Hey there little butterfly ♥



© Rebecka Wallbergs foton - Tagen ute i stockholms skärgård

Fan vad cool den här bilden är om jag får säga det själv! Alltså bara att jag fick en sån bra bild på en fjäril som är så svår att fota innan den flyger iväg. Haha, känns som jag skryter lite. Men ja, det får man göra ibland. Hehe...


www.visatanderna.se

Nu: TANDLÄKAREN


Hjälp....


I like this picture, we're so cool.


Bara för att vi är så heta. Älskar er tjejor ♥

In school, I'm so cool.

allå! Jag sitter i skolan just nu med Rebecca och Sofia. Vi ska "plugga" lite.. Hehe. Idag har jag pluggat mest med Jessica. Skrev ut lite svenska och så. Imorgon är det simning på idrotten. Super kul...inte.

Nej, men nu ska jag och becca sätta oss någonstans. Ikväll ska jag till tandläkaren. Usch, hata hata hata...


Innan jag dör...



Vill jag göra som min vän Elin och skaffa en apa. Adoptera en sån här liten gullig filur sen skänker jag kanske den till en djurpark eller liknande när den är så stor att jag inte kan behålla den. Eller är jag känslokall då? ÄR DEN INTE FÖR SÖÖÖÖÖT?!




Kunna spela piano riktigt bra eller i alla fall kunna spela River flows in you. Hoho..



Skådespela i åtminstone en ganska stor film. Skulle vara sjukt kul! Svensk eller utlänsk, vilket som.

Visst ni att jag väldigt länge velat bli en skådespelare när hag blir stor. Har dock aldrig gått på teater någon gång... Kanske borde testa de det här året? Vi får se... ;)


En annan del av köping på tv nyss


© Rebecka Wallbergs foton - Hihi, i somras. Jag på en klippa.

Kom precis ut från en lång, varm dusch. Tränade ju idag från 5-7 sen kom jag hem vid 8. Nu äter jag i alla fall efterrätt, toska päron heter det tydligen. Samtidigt tittar jag på En annan del av köping i handuksturban och fleace.


Frisyren idag e nice



Gjorde en liten inbakad fläta imorse. Men jag är lite osocial som alltid och sitter vid Toves as bra data som har slut på virus skydd så det kommer en jävla ruta hela tiden som säger att hon måste skaffa ny brandvägg och vi lackar så vi ska snart gå en promenad innan jag sticker på träning. Ses.

Is it just me or is summer a incredible beuty


© Rebecka Wallberg foton

Har precis laddat över massa bilder från i somras. Älskar dom! Det finns många fler. Men de laddas upp sakta men säkert.

Jag älskar den blåa himlen med de gröna gräset. Ge mig sommar NU!


If you ever see her, If you ever meet her, tell her it's so cold without her.




Chris Brown - So cold


So Cold lyrics found at elyricsworld.com

You can write your name in the snow




Godmorgon på er alla! Jag vaknade vid 9 och gick upp. Då säger mamma "Vill du smaka en sak som jag alltid åt när jag var liten?" Visst tänkte jag. Jag fick en skål med havregryn (inte gröt, havregryn) med mjölk och socker. Haha, men det var faktiskt ganska gott!

Hur som helst så har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag kanske ska vara så pass tråkig att jag sätter mig och pluggar lite? Vi får se. Det är träning kl 5 i Sätra hallen, som ligger en bit bort. Så vi åker väll runt 4.


The mysterius webcam pictures






Jag är hemma hos Tove och har precis ätit choklad fondue med massa frukt! Så jävla gott. MUMS FILLIBABBA!


Sommaren med Göran var rolig!








Japp, filmen är slut och den var lite rolig. Får mig att längta till sommar i stockholm stad. Haha! =)




Sommaren med Göran



Nu: Film med mamma och pappa. Hörs efter det!


You can't swim in a bathtub







Skönt med ett bad. Det var längesen. Badade i ungefär 1 och en halv timme. Dock utan hårinpackning och skit. Jepp, nu har jag bytt om till mjukiskläder och ska snart äta middag. Det blir thai kyckling grej! Vad gör alla andra denna lördagskväll i januari?

You got to relax sometimes, because you're worth it


Shit vad jag önskar att detta var vårat badkar i vårat badrum...

Nu: Bada, hårinpackning, lotion mm.

Sugarbabe is what I am





Fotograf: Rebecka Wallberg

Jag och pappa svängde som sagt in på godissvampen och fick med oss en hel påse full med godis hem. Mycket surt salt och sockrat som ni ser. Mums mums!


Lunchie brunchie


Lunchen här hemma nyss. =)

Hej igen! Det blev inget tävlande för mig... Fick huvudvärk och jag har ju varit förkyld ett bra tag så jag kände mig inte på topp heller. Men jag var i alla fall med och tittade och peppade de andra. Frida vann, men det var ingen prisutdelning så Frida blev lite besviken. Haha. Men ja, efter tävlingen åkte jag och pappa till Godissvampen och köpte lite godis. Bilder kommer snart!


My creepy eyes

Har precis ätit frukost och ska nu göra i ordning mig. Önska mig lycka till på skit trävlingen. Det kommer gå sämst..


23 januari dagen

Jahapp, då har man hamnat här i soffan ännu en gång. Mamma sover i soffan, pappa mumlar för sig själv om att programmet han trodde skulle finnas på play inte finns, syster och johanna är nere i källarn och lyssnar musik och JAG ja, jag sitter vid datarn och tänker på morgondagen.

Morgondagen lyder:




Resten av dagen har jag ej några planer...

Peace Necklace Picture








Fotograf: Rebecka Wallberg


Här är då mitt nya halsband som är köpt på punktshop. Det var det enda jag fick med mig hem, men jag är nöjd! Vad tycker ni om bilderna och halsbandet? Vill veta!


One picture


Milica och jag ♥


fredagens klädsel i bilder

Kom precis hem från stan, där av den dåliga uppdateringen! Jag och Sofia tog 807 direkt efter skolan till gullmars, bytte till tunnelbana och gick ifrån centralen upp mot drottninggatan. Trodde jag skulle få med mig en påse i alla fall. Men icke, endast ett halsband. Men det var hur som helst lite mys att gå runt med bästavän. Vi fick skjuts av hennes pappa hem också, skönt.

Nu lagar pappa mat. Lax med god sås! Mmm... Senare ikväll vet jag inte hur det blir. Kanske grannarna kan underhålla mig? Haha, we'll see..





Jordbävning i Haiti


Haha, jag skulle på fias hawaii kalas. Jag var väl ca 6 år.

Jag vet. Jag är dålig på att blogga. Jag är sämst. Och jag pallar inte ladda upp nya bilder heller (förlåt milli). Men som Rebecca säger, man har ett liv också. Ett riktigt liv med vänner, skola, familj, träningar mm.

Hur som helst så är det fredag imorgon. Och det gillar vi! Just nu sitter jag i träningskläder och käkar hallonglass framför en dokumentär om jordbävningen i Haiti. Alltså det är ju hemskt.. Förstår ni hur det är? Det sägs att det är större katastrof en Sunami vågen. Och ni vet ju hur mycket det talades om den. Helt sjukt ju. Nej, vet ni vad jag ska göra nu? Skänka pengar dit! Det kan göra mycket. Skicka "10katastrof" till 72950 för att skänka 10 kr. Det har ALLA råd med, som läser min blogg i alla fall.

NU: Fika i soffan med familjen. OBOY! :D

Äta, träna, duscha, sova


Bara för att vi är så coola

Hej alla. Stannade kvar en timme efter skolan idag med Jasmine och Sofia för att plugga. Det kändes skönt eftersom det ibland kan vara lite svårt att få arbetsro i vår skola. Hehe..

Men innan sista lektionen så gick jag milica och jasmine runt och pratade (skrek) lite målbrottsskrik. Haha! Dom tyckte jag var grym på det, och det är jag. Men vi drog hem vid 3 och jag klev innanför dörren vid halv 4. Sen dess har jag suttit här. Nu ska jag laga middag/mellis och sen sticka på träning! Ha det bra.


Italien, Toscana

Gavorrano hus nummerGavorrano hus nummer
Gavorrano hus nummerGavorrano hus nummerGavorrano hus nummerGavorrano hus nummerGavorrano hus nummer

I sommar ska familjen till Italien! Woho! Vi bokade igår. Kommer bli så jävla skönt. Tror det blir efter midsommar nån gång. Ååååh gud vad jag längtar! Här över ser ni hotellet vi ska bo på. As najsiga pooler ju. Sen kommer vi vandra i berg och bada i havet också. Systemkameran hänger såklart med så det blir skit fina bilder!


Med milli



Halloj!

Jag och Milica har varit lite upptagna med kamera skit och data skit. Krångel alltså... Men nu är vi här! Snart kommer kanske ett videoinlägg, om vi hinner då. Efter skolan så handlade vi lite gott som ni ser. Mums mums. Nu laddar vi över bilder från systemkameran. HOLD ON!

Då datanörden satte igång


Minibeckis sitter vid datan.. The sims 1 tror jag. Haha, snygg frillla jag har.. ;)

Gjort packlist till engelska steg 10 nyss och ska nu fika med familjen. Semlor, te, mjölk, oboy m.m. Mums mums! Sen kanske jag ska duscha, sen lägga mig.


Todays outfit


Vit långärmad - Gina tricot
Kofta - H&M
Strumpbyxor - Bik Bok


Haj haj! Sitter och tittar på The hills och ska nog börja jobba lite engelska efter maten. Det blir kyckling, fetaost, tomat grejsimojs. As gott. Efter synkollen idag gick jag och mamma och handlade mat. Vi fick med oss mycket gott som choklad, semlor, tacos ingridienser och läsk. Hihi, och jag som ska till tandläkaren om nån vecka...


Ett inlägg utan bild

Okej.. Så var det med det då. Jag ska få glajjor. Tänker dock inte använda glasögon. Linser blir det för mig.


Skön låt



Cover av någon tjej. Spola fram.


Originalet av Owl city.

Jag tycker låten är skön. Hanna, min syster, visade mig den i julas. Men då brydde jag mig inte så mycket. Men jaa. Nu har jag laddat ner den till ipoden. =)

Nu ska jag försöka sova. Godnatt!

Veckan v.3, 2010




Alltså synkoll imorrn! Jag ser inte jättebra och har ont i huvudet typ hela tiden så mamma bokade tid. Får se imorrn om jag ska få glasögon då...



Lördag och söndag ska jag shoppa och vara med gamla kompisar. Sofia, Frida, Felicia och Evelina och Sofia. Om alla kan det vill säga. =)

Bad update


Kass uppdatering idag, jag vet. Ledsen för det. Har varit med kompisar, pluggat och laddat över låtar till ipoden. Nu ska jag fortsätta plugga lite sen gå och lägga mig. Imorrn är det skridskor i skolan. Jippie..


Vitamin well - Citrus/fläder


Haha, fett cp bilder. Men jaja.. TITTA VAD NYTTIG JAG ÄR! Köpte en vitamin well defence på vägen hem med smak av fläder och citrus. Alla vitamin well är goda! =)

Halloj! Kom hem från skolan för typ 20 minuter sen och sitter nu med min granne Elin. Vi ska alldeles strax steka pannkakor till mellis. Mums!




Glassbilen kommer inte mitt i januari

Haha! Fyfan vad skumt. Det snöar som fan och allt är vitt utomhus. Då hör jag plötsligt GLASSBILEN! Började asgarva för mig själv. Vem faaan köper glass mitt i Januari? Det är inte rätt tid att springa ut och skrika GLASSBILEN och köpa en full påse glass tycker jag. Sommar, sommar ska det vara.



Dags att börja göra sig i ordning



Godmorgon hörrni! Jag gick upp halv 7 och tar bussen som går kvart över 8. Så jag har en timme på mig att fixa mig, skönt. Men då är det dags att börja då. Vi hörs efter skolan!


I am happy when you are happy




Osminkad och nyduschad ;)

Ha precis kommit ut från en lång, varm och skön dusch! Nu blir det film och choklad för mig. Mys ♥


I AM HOME NOW


Älskar bilden, falun 09 ♥

Hej på er! Jag är hemma från träning och har ätit middag. Ska när som helst hoppa in i duschen sedan se klart på filmen Up in the sky som jag inte hann igår. Imorrn är det skola igen då! Har faktiskt gjort lite engelska idag så imorgon kan jag börja skriva på en brochyr eller vad det var. Jag ska också jobba franska och kanske lite matte. Vi får se!

Men som sagt.. Nu, DUSCHEN


Nu: Träning


Jag just nu

Har varit med grannarna (barndomsvännerna) och tittat på GAMLA GAMLA bilder. Haha, många skrattattacker alltså. Om en kvart sticker jag och pappa på träning i Sätra hallen som ligger en halvtimme bort. Senare ikväll kanske jag skulle på bio. Men vi får se hur det blir med det. Ha en fortsatt goodie day!


A picture tells more then a thousand words


Och så har fotografen själv!

Vad tycker ni om fotona? De är lite snabbtagna på en kvart utan någon speciell koncentration. Men jag vill veta vad ni tycker! Tell me.


New visitors, welcome!



Igår hade jag 68 besökare, igen. Roligt roligt! Och jag har inte kommenterat eller fått en länk någonstans så hoppas ni stannar! Dagarna innan har jag haft runt 35-50 så det är nice.

Godmorgon föresten! =)

Hey dude, whats up?



Jag och pappa sitter och tittar på Beck nu. Mamma har gått och lagt sig, hon var trött. Tror att jag ska göra i ordning mig snart. Men ni får ta och sova så gott hörrni!


500 days of summer










Tittade nyss på filmen (500) days of summer med syster Tove. Jättegullig kärleks film tycker jag. Värd att se, verkligen. Och man blir ju lite småkär i Joseph Gordon, killen på bilderna alltså. Hihi, så gulligt smile han har! Jaja, börjar bli trött men ska vara vaken en stund till. Kanske ska vara med Milica imorrn. Vi får se! =)

Bild från Kroatien resan


Jag och våra kompisars barn Jonathan i kroatien vid ett vattenfall (större vattenfall längre bort)

Nu ska vi börja dra oss hem. Vi har suttit och tittat på naturfilmer här med Hannas sorroundsystem och 42 tums tv. Haha! Alla tycks vara (eller låtsas?) vara väldigt intresserade. Kuligt!



GAMMAL BILD - Hemma hos Hanna

Hallå! Jag, mamma och pappa är nu hemma hos min kära syster Hanna i Lidingö. Hihi. Vi fikar just nu så jag är lite osocial. Menmen, innan vi åkte tog jag några halv fula bilder utanför mitt hus. På vägen hit så tänkte jag göra ett mms inlägg. Men det krångla så nu har jag slösat typ 8 kr utan anledning. Bajs.

Milica: Jaa, det kanske vi kan. Ska se.. Kanske skulle vara med Sofia men det gör väll inget om fler är med? Men vi höööörs om det på msn eller sms. Okej


Hahaha! As störd bild på mig som Hanna tagit med sin mobil. Fyfan. Men kom ihåg att den är från i somras också. Alltså ganska old..

Nu ska jag se på...


Äre det här som kallas databeroende?

Vaknade och tittade på klockan, den var 09.01. Jag gick direkt ner till vardagsrummet, desperat efter datan. Ångrar nu att jag inte låg kvar och snoozade ett tag. Bajs, är fett seg nu ju och det är fan lördag. Suckeli suck...
 
Men jaha, vad ska man hitta på idag då? Tror jag ska ta en runda med systemkameran! Måste göra det innan all fin frost försvinner ju.



Haha, andra bilden SKA DET SE UT som att jag gäspar.. Åker jag bergodalbana samtidigt som jag ser en blodig skräckfilm?

Godmorgon föresten!

FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL

Hahaha! Jag somnade igår när vi satt och tittade på film. Sen väckte Elin mig och då hade jag sovit i typ 25 minuter. Höhö. Pinsamt. Men ja, hon skulle ändå typ hem och klockan var väl runt 12? Jag har verkligen inte sovit bra dagarna med tanke på alla skräckfilmer, därför var jag ganska trött. Hehehe...


Fredagsmys förfan

Sitter och käkar chips framför en dålig film med min kääära vän Elin! Hihi. Vi tittar på någon som heter The royal Tenebaums.


Hoppas ni får en trevlig kväll!


Home alone, all by myself.



Jag sitter nu i soffan här i mitt stora 3 vånings hem helt själv. Det är lite läskigt... Mamma och pappa är på IKEA och Tove har dragit ut. Jeppjepp. Så här sitter man och har tråkigt och tittar på simpsons. Vad gör alla denna fredags kväll?


Milli och Becki på foton


Haha, gjorde ett collage av några bilder idag när jag och milli satt och pluggade vid datorer.
Bjuder på dom!


I krusboda

Hallå! Sitter hemma hos Sofia nu och käkar lite mackor och daimtårta. Hihi! Idag har jag pluggat med lite olika. Jag och Rebecca snackade om spöken och sånt. Jag och Milica snacka om.. bloggar! Haha, jaa. Men på vägen hem så köpte jag och Sofia chips och kexchoklad. Haha! Fyfan vad onyttiga vi är...

Nej nu ska vi käka daimtårta. Muuuumma!


Bilder kommer senare från dagen, hoppas vi.


You, me and Dupree - 6an


Har just sett klart den här filmen och sitter och fikar mackor med mami och papi
Ska göra i ordning mig snart tror jag.

IMORGON ÄR DET FREDAG! WOHO!


Saknar sommar 09


Tjejer, kommer ni ihåg den här dagen? När vi badade i vattenspridare. Hade vattenkrig. Hoppade studsmatta. Gick och badade i sjön. Det började regna. Henke hade precis slingat sig. Jag och Frida S ville fortsätta bada men ni ville gå. När ni "hoppade" sittandes i sängen, Frida S och Henke alltså. Haha! Saknar den dagen. Saknar sommar. Saknar att umgås med er mycket. :)

Älskar er Frida Carlsson och Frida Schaub ♥
Och jag menar det.


Sofia Karin Alenstål hjärta Rebecka Therese Wallberg


Hahahaha , minnen :) ♥


Hold your breath 'til it's over



Tja! Jag, Jasmine, Sofia och Evelina gick till Ica efter skolan och handla lite chips, tjocka som vi är. Hehe. Men vafan, CHIPS ÄR GOTT. Och vi blir inte tjocka. Det är faktum.

Jaja, ikväll händer inget särsilt. Kanske ska plugga lite engelska? Kanske går ut och fotar lite snart innan det blir FÖR mörkt. Vi hörs!


Beckifresh is here

Har precis kommit ut ur duschen och har satt på mig nattlinne. Sitter med turban och chillar i soffan med varm oboy. Ska snart gå och lägga mig i sängen och titta slutet på American pie. Höhö. As nice.

Hoppas jag kan sova i natt. Sov verkligen inte bra igår natt. Gick upp och pratade i sömnen. Vaknade ett antal gånger osv.. Berodde nog på filmen, Paranormal activity...

 Nej, nu ska jag dricka upp. Imorrn är det skola, igen!





Yesyes. Sov sött.


Nu: Träning 18.00

Hallå! Ska på träning som börjar 18.00. Ska bara käka något och sen byta om. Vi höres efter!



Haha, friidrotten LÄNGESEN. Många har slutat och börjat sen dess. Hittar ni mig? Liten kort, uppsatt hår.


Städaren Rebecka



Hej! Det här har jag då gjort idag. Det tillhör hemuppgiften att städa. Man ska samla poäng som räknas med i betygen i Hemkunskap. Och bra betyg vill man ju ha. Lite utmattad nu. Men nu ska jag göra klart Måltider.

klar

Hej Rebecka! Det är Milica som skriver nu. Kan inte smsa dig så jag får ta det på bloggen istället. Kunde inte göra lika stora inlägg som mina för du kom menyn längst ner. Men lite större kunde jag göra. Så nu kan du ha bilder som är storlek 600 iallafall. Kan försöka fixa det någon annan gång. Puss!


Onsdag, studiedag 2

Nu har jag haft utvecklingssamtal och det gick bra. Jag fick ta bussen hem eftersom pappa skulle direkt till jobbet. Nu sitter jag och pluggar hemuppgiften och ska snart städa lite i huset. Borde klämma in lunch också.


Kreativa jag sörru! ;)


Hemuppgifter

Sitter och jobbar med måltider, tallriksmodellen, kostcirkeln och annat skit. Hehe.. Studiedagar är ju till för att jobba, det hade man ju helt glömt bort. ;)


Hahaha! GAMMAL bild på mig. 2005, alltså var jag 8 år.

Studiedag 1

Kom hem från Tao för någon timma sedan. Det var jag, jessi, sofia, milli och tao. Vi tjockade i oss massa chips och godis som vi köpt på ica innan. Mår lite illa nu.. Hehe. Vi hann bara titta på en film, Paranormal activity. Usch, varför såg vi den..? Varför?! Den var ju sjukt läskig. Kommer tänka på den typ hela tiden. Bläääää! Milica, du såg inte det värsta! Titta på slutet på datan. Gör det!

Nu har jag i alla fall precis ätit middag och sitter i soffan. Måste plugga lite, blev inte som vi hade tänkt, alltså att plugga tillsammans. Så jag gör det nu i stället.


Haha, jag och Milli.


Haha! Fyfan att jag lägger upp den här. Men vi tittade ju på Paranormal Activity...

















Gulliga jessi och sofia :)



Vi bjuder på den, hehe. ;)


A day with movies, laugh, food and studying...

Nu är jag vaken! Ska ju ta bussen härifrån vid 10 eller tidigare. Så jag måste sätta igång att laga frukost nu och fixa mig. När jag kommer tillbaka så bloggar jag. Så kanske jag laddar upp bilder imorrn.


De här filmerna kommer jag blunda HELA tiden på...




Kanske ska se alla de här, om vi hinner. Vi måste ju plugga också..



I want to go to bed now

Nu ska jag sova. Mina ögon är tunga. Ska trots allt gå upp vid 8 imorrn. Ska bara borsta tänderna. Godnatt ♥


Hahaha, sweet dreams about my ass. Sleep tight. Pöss.

Måndag kväll

Tjenare, sitter just nu nyduschad i varma kläder och äter ananas och oboy. Haha, god kombination. 2 1/2 men går nu också. Mysigt, mysigt.

Längtar till imorgon då jag, Jessica, Milica, Tao, sofia och Ronja (som kommer senare) ska mötas vid 10 och handla massa gott och sen gå hem till Tao och se på en massa filmer och plugga lite. Roligt ska det bli!




Måndag kväll

Tjenare, sitter just nu nyduschad i varma kläder och äter ananas och oboy. Haha, god kombination. 2 1/2 men går nu också. Mysigt, mysigt.

Längtar till imorgon då jag, Jessica, Milica, Tao, sofia och Ronja (som kommer senare) ska mötas vid 10 och handla massa gott och sen gå hem till Tao och se på en massa filmer och plugga lite. Roligt ska det bli!




Tränings dags

Ska ut springa nu, friidrotten ju. Får träffa friiida carlsson som jag snacka med nyss. Kommer du Frida Schaub? :) ♥


Slaggen med fisen










I feel good - James Brown

Igår hade jag 68 besökare! Hoppas ni var här för att stanna.


 

Click med Adam Sandler

Hemma från träning nu och har ätit middag. Ska se på click som börjar 21.00. Godnatt!


Shoppat idag

Kom nyss hem från stan med Jasmine och Sofia. Vi har haft det skitroligt. Fick med mig hem 3 påsar. Yes, dock bara kläder....och godis. Men det var goodie. Vi gick gick längs drottninggatan. Gick lite vilse. Kollade runt i affärer. Åt på donken. Köpte godis. Åkte hem. Kortfattat då såklart! Lite skrattattacker här och där.

Ni skall få se det jag köpte!





Söndag morgon

Nu äter vi frulle och sen fixa oss. Vi ska möta Jasmine i centrum också så joinar hon oss till stan. Hoppas jag får några kassar med hem! 

I want:
T-shirts
Plånbok
Snygga leggings
Snygg kofta

Vad ska alla andra göra denna söndag? :)



Martin Beck

Nu har vi sett filmen och känsliga jag tyckte den var skitläskig. Men lite töntig. Nu sitter nästan hela familjen i soffan och tittar på Beck - Monstret som går på tv. De har råkat spränga en bebis i en väska.......... 

Jag och Sofia ska snart fixa oss och sen gå upp på mitt rum och bädda sen göra något roligt. Hähä! Kanske dansa afrikansk dans? Vi får see... Nej, nu ska vi fika lite.





One missed call, lördag kväll

Nu sitter jag och fia i soffan. Vi har nyss spelat Alias med mamma och pappa. Haha, japp. Men jag har känt Sofia så pass länge att de också känner henne. Snart ska vi titta på skräckfilm. One missed call. Hoho! Kommer jag kunna sova ikväll? Jaja, jag har bästus bredvid mig så det går bra.



Vi ska först plocka fram läsk och chips. Tjockisar!




Thanks to this, I'm happy



Ni är så snälla så! Det finns flera gulliga kommentarer från er. Fortsätt så! You make my days.

Svar till Anonym: Jag tog bilden ute i gustavsberg när jag fotograferades för couscous. Jättefin tomt! =)

En vanlig lördag med onyttigheter

Nu är vi hemma från Afrikanska dansen. Det var lite småkul men ändå fett konstigt. Haha, jag och Sofia kanske gör en liten video sen där vi visar lite. Om vi har tillräckligt mod till det. Hon kanske sover här eftersom vi ska till stan ganska tidigt imorrn. Kanske runt 11 för att hennes träning börjar vid 5.

Ikväll ska vi nog mysa med film och onyttigheter tror jag. You know us.


Red lips by beckis

Afrodans, hoho

Vet ni vad jag och Sofia ska göra snart? GÅ PÅ AFRODANS! Hahaha! Jepp, vi och våra mammor ska på rackethallens öppethus på afrodans. Vi och massa tanter. Vi höres efter.




hahah , fyfan vad gay


Film - Alvin och gänget

Vet ni vad jag just gjorde? Jag såg på Alvin and the chipmunks 2. Här, hemma i soffan! Japp, japp. Många har ju sett den och jag har inte sett någon av dom.














Vad tyckte jag om den? Hahaha, sådär. Men gulliga var dom. Föredrar faktiskt skräckfilmer mer.. ;)


Things from Monki


Gotta go shopping!

Jag vaknade nyss och sitter nu med flis och sockor. Det är ju -13 grader utomhus! Usch usch usch, jag vill ha vår nu faktiskt. Då kan man gå med strumpbyxor, skinnjacka och converse. Saknar. Men först måste jag gå och köpa nya converse...

Shitt! Jag MÅSTE åka in till stan och shoppa innan all rea slutar. Har sett på andra bloggar att det finns jättefina t-shirts med tryck på Monki på rea. MÅSTE HA! Kanske åker in med Sofia imorrn? Någon annan kanske också.


Baka baka liten kaka


Jag har testat filexponering här med två bilder. Rätt coolt blev det.

Muffins som jag och syster Hanna bakade för några veckor sedan. Riktigt gulliga blev dom!


Fredag kväll - 10,01,08

Godkväll allesammans! Jag sitter i soffan med mamma och pappa. Jag fikar lussebullar och oboy, ma o pa dricker té. De tittar också på På spåret. Haha, så trist. Ska nog gå upp på mitt rum snart och titta på några avsnitt Scrubs. Ska först tvätta bort sminket och byta om till varma kläder. Ha en fortsatt mysig fredag!


Lets Dance Skit

Hoppas mina läsare är så pass coola att ni är dom som INTE tittar på Let's Dance. Det är det programmet jag avskyr mest. Titta på när kändisar dansar salsa. Är det verkligen ROLIGT..? Nej nej nej! Avstå det! Gör det!



DISLIKE IT ALLOT!

Någon som håller med mig?


Fredag i bilder





Några bilder från idag.
Hohoho, vi slösade typ alla mina post-it lappar. -.-


Today was a good day. Kind'a good day.

Hejhejhejhej! Fredag idag! Love. Slutade skolan halv två och drog hem, själv. Har inga planer för kvällen men Sofia vill att jag ska sova där. Hmm.. Får se hur det blir.

Hur som helst så har det varit en bra dag. Har ju fått träffa alla igen efter två veckors jullov! Har dock inte jobbat mycket, men screw it. Orkade inte mycket idag. Jag, Milli, Sofia, Jessi och Tao planerar att träffas på någon av studiedagarna, på tisdag eller onsdag, att ha en film dag med typ 10 filmer och massor av onyttigt. Låter ju mys. Kanske går upp något kilo eller två...? ;)





Filmerna vi kanske ska se. Haha, många skräckisar...


Torsdag, dagen innan skolan börjar

Tjenare! Idag har jag inte gjort ett skit. Typ ätit lunch och skrivit ut mattepapper. Tror att jag snart ska packa väskan till imorrn och kanske titta ut lite kläder jag ska ha. Skolan ju.

Egentligen så skulle jag spendera dagen till att plugga, men jag är så jävla dålig på att ta tag i saker som jag inte vill göra så det har inte blivit av.. men dagen är inte slut! Håll hoppet i liv! Nu vill syster ha datan. Lika bra det..


På fotograferingen, jättefint ställe var det. (tagen med mobilen, därav lite dålig skärpa)

Stress.. är det bara jag?



Ge mig fördelar!


The Strangers

Blää! As dålig film. Den var ju bara läskig exakt hela tiden. Det slutade med att dom dog och att några pojkar hittade liken och då började ett av tjejliket skrika. SLUT. -.-










Det som var läskigast var att filmen är byggd på en sann historia...


Jag tittar på...


DEN ÄR SKIIIIIIIIIT LÄSKIG
MEN JAG ÄR I FÖR SIG GANSKA KÄNSLIG MEN UUUUUUUUUUHA




En Thriller. Vi får se hur den är...


Uppe med tuppen

Godmorgon! Jag är redan uppe, ja! Hanna ska ju till sälen idag och åkte kl 9 sen försöker jag också vända på dygnet lite. Så jag gick upp vid 8. Pappa och jag hjälpte Hanna att bära grejerna till bilen.

Just nu sitter jag i pyjamas och mitt täcke i soffan. Det är seriöst svajnkallt utomhus. Men jag är så sugen på att åka skidor! Avundsjuk som faen.



Men nu ska jag käka frulle..



Hannas tabbar top 3

Jag: Vad sa du? (till mamma)
Hanna: Alltså, borde fan kolla upp din hursel
Jag: Hursel? Det heter HÖRSEL. Med Ö.
Hanna: Haha, näe! Pappa, visst heter det hursel?
Pappa: Hursel heter det väl inte. Hörsel.
Jag: Hahaha! ÄGD.





Jag sitter i Soffan och ser ut till köket. Då ser jag i vinkel att Hanna flyger ut ur tvättstugan med ett gnällande "Aj, aj, aj!". Jag, Johanna och Tove går dit och undrar vad fan hon gör. Hon svarar samtidigt som hon ligger på köksgolvet att hon försöker få på tvättmaskinen och på något sätt lyckats bli fälld av DAMSUGARN.



Hahah, fail.



Efter händelsen här över skulle jag försöka hjälpa Hanna med att få igång tvättmaskinen. Lätt som en plätt ju (använde dock lite våld). Hon bara gick sin väg...



Eeeeegd. Sooom. Faaen.

Girls just wanna have fun, haha!



Haha, vi älskar att ta fjantiga bilder. Mobba oss om ni vill. :)


Farsta C med Fridus ♥

Hejhej! Nu är jag hemma från farsta med självaste Frida Schaub, haha! Vi har haft det kuligt och gått runt lite. Frida köpte en klänning, en kofta, ett linne och örhängen. Hon tog också hål i öronen! Jag fick hålla i Fridus när han tog. Haha, sötnos. Jag köpte iaf bara en skön långärmad tröja på gina. Randig, NI VET VILKEN. Men den var på rea, så ett litet kap. Hehe.. Vi käkade hur som helst på donken. 

Just nu är syster Hanna här från Lidingö och ska vara här tills imorrn då hon åker till Sälen med sina vänner och pojkvän. Jag vill också åka skidor!! Jag och Frida snackade om det. Hmm.. Men jag kanske ska följa med Sofia till Åre om några månader. Vi får se, vi får se. Snart är det middag.





Frida är inte beredd.






Bilder från gårdagen














Hahaha, No comments. Det var en bra kväll.

Pengar att spendera på något...

Mamma har just gjort färskpressad jos till mig. Jättegott och fräscht. Har dock inte ätit någon frukost och vaknade för 40 minuter sedan.

 Idag vet jag inte om jag ska vara med Fridus och Carlsson. Jag har lite plugg och så men om vi åker till stan vill jag gärna! Jag har ju pengar att spendera...hehe.





Hahaha, bjuder på dom!



Film tajm - Taken

Jag och mina kära vänner har ätit middag och sitter just nu och tittar på den omtalade filmen Taken. Ingen av oss hade sett den så vi kände oss lite tvugna! Den är hur som helst jättespännande och vi har typ kommit halvvägs nu. Vi har tänt massa ljus och sitter i soffan med filtar och tjocka kläder. Det är ju svin kallt för fan!


Har du sett den? Vad tycker du om filmen?


Tisdag kväll

Snart ska jag hoppa in i duschen sen kommer E och E och vi ska laga middag ihop och hyra film och ha det mys. Kanske bjuder på lite crazy pictures sen också! Haha! Senast vi var med varandra höll vi på att kissa på oss av allt as garv! Sjukt. Nu måste jag fixa i ordning mig. Sitter fan i pyjamas..... Som vanligt?


Bild tagen av Frida redigerad av Rebecka Wallberg (jag) + det är jag på på bilden. =)


Memories by pictures


Hahaha! Det var såhär mina egopics började... fyfan



Min kusin hade precis köpt en motorcykel och jag fick provsitta.



Haha! Jag och Kalle leker med duplo.



Hahahah, vafaaan !? :D






Syndicate - The Fray



Half way around the world lies the one thing that you want
Buried in the ground, hundreds of miles down
The first thing that arises in your mind when you awake
Is bending you 'til you break, let me hold you now

Älska låten ♥


Angående min header

Haha! Mamma fick nyss se den och hon tycker den ser väldigt onyttig ut. Och jaa, det är den. Men faktum är att jag ÄR onyttig. Men jag tränar ju också 2-4 gånger i veckan. Friidrott. Så tro inte att jag är SÅ ofräsch att jag sitter och käkar chips varje dag. Okej?



Headern står för lite saker som jag gillar!

Rosebud Lip balm: Jaa, jag använder generellt "läppbalsam" typ hela tiden. Har säkert fler än 10 st. Haha! Men just den som är på bilden fick jag i julklapp av Tove.

Sourcreme and pepper chips: JAG ÄR EN CHIPS-ÄLSKARE! Haha, och den där smaken är en av de bästa.

Ipod: Älskar min Ipod och lyssnar mig till sömns varje kväll..

Musik noter: Musik, musik, musik... ♥

Converses: Kan inte leva en hel sommar utan mina vita converse. Dock är dom helt sönder nu efter allt användande. Hoho.. Dags att köpa nya till sommaren 2010?

Melon godis: Är det bara jag eller är dessa små godisbitar det bland det godaste godiset som finns? Sen älskar jag vattenmelon överhuvudtaget.

Rött hjärta: Ja, alla gillar väll kärlek?

Lila peacemärke: Lila är min favoritfärg och fred vill väll alla ha också..?

Sprite: Det är den godaste läsken (iaf på sommarn). Punkt slut.

Pommes: I ♥ POMFRITT (Mc donalds!!)



Kroatien 09, jag.

Tisdag den 5 Januari

Jag sitter i mjukisdress och ska snart titta på några avsnitt av... någonting. Antingen scrubs, desperete houswives, gossip girl, simpsons eller någon film. Jag sitter med nudelskål i knät också. Jummie!


Bloggen firar 10 månader idag, 4 Jan.

Idag exakt firar bloggen 10 månader!! Snart ett år. Jag skrev mitt första inlägg 4 Mars, 2009. Jag har också idag skrivit 900 inlägg! Eller 902 med det här. Snart 1000.  As ballt ju!



TACK allihopa som sagt att min header är fin. Blir superglad! Den är faktiskt mest gjord i paint! Haha, simpla dåliga paint liksom. Där av lite dålig klippning och upplösning. Men tänk paint så ser det ju strålande ut. Men funderar på att byta till någon annan textstil i inläggen. Den är lite.. hmm.. annorlunda typ. We'll see. Godnatt!


Header/design klar!

Sådär! Nu är det klart! Jag är rätt nöjd. Förutom att upplösningen av headern inte blev det finaste. Imorn ska jag fixa en fin klocka också från http://clocklink.com. Men nu MÅSTE jag slita mig från datan. Har ju som sagt suttit här i drygt 6-7 timmar. Hehe....inte bra.

Vad tycker ni om headern?

♥ Och vad tycker ni om textstilen? Är det jobbigt att läsa?


-Textstilen heter Courier new för er som inte ser

Trix och Fix

Halloj! Jag håller på att trixa med designen som jag lovade skulle bli klar idag. Jag gillar den! Sen vet jag inte vad ni kommer att tycka.. Hoppas det!

Hur som helst så har jag suttit vid datan i 7 timmar streck nu. Hohoho. Patetisk? Jag har faktiskt inte mått helt bra idag. Hänging och huvudvärk. Ont i halsen. Skippade träningen idag (som igår) men mår faktiskt lite bättre nu. Men jag skulle aldrig kunna träna. Näe.. Ikväll ska jag som sagt titta på Flickan som lekte med elden.


Lite juklappar! Lite mörkt men orkar inte ljusa upp den. Tagen med systemkameran. :)


"What if... "

Jag har nyss tittat på sista avsnittet av säsong 6, Desperete houswives. Yes! Det fick man ju inte se i sverige. Ni vet flygolyckan. Men nu är det sett! Så nu slipper jag grubbla över vilka som dog och vilka som inte dog osv. :)


"What if..." hette sista avsnittet


Måndag, 10.55

Tjenare! Jag vaknade för 30 minter sen och sitter just nu och tittar på barnprogram på tv. As kul.. Just nu är det någon afrikan som ger bär till några. Och nu pratar några kängurur...hehe.

Idag vet jag som sagt inte vad jag ska göra. Troligtvis vara med Elin och Elvira. Vi får se. Jag vill till stan någon dag i veckan också. Men ikväll ska jag se Flickan som lekte med elden. Har jag sagt att jag såg Män som hatar kvinnor i förr går? Den var ganska bra, men lite snusk. You know. ;)


Hannas mysiga sockor/kortstrumpor (saknar du dom H?)




Min mysiga fleace....


Heheheheheeh

Nu ska jag äta ananas på burk som ni såg på första bilden.


Up in the sky

Sitter och fryser i Hannas sockor och min fleace på mitt rum. The Fray spelas i öronen, Ipoden i knät. Alla sover. Jag är inte särsilt trött men ska nog lägga mig snart, bara för att. Imorgon ska jag... jag vet inte. Någonting. Jo, jag ska städa. Mitt rum och min garderob. Det måste göras. Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna mig till sömns.


Heartless - The Fray
Sov sött....


Snart kl åtta, en söndagkväll

Ska fixa om designen lite imorrn eller senare ikväll. Ni ser att jag bytt textsnitt på lite grejer. Japp! Så ska det vara. Stilrent och snyggt. Men nu ska jag ringa min kära vän Elin och hitta på något. Hon bor ju så nära mig, det är skönt. Hörs sen! Puss ♥


Avatar med Sofia ♥

Hemma från bio med Sofia nu! Hann inte skriva hur vi bestämde. Vi hördes och kollade när bion gick och tidigast var 14.00. Och då behövde vi ta bussen som skulle gå om en kvart!! Och jag satt i pyjamas helt ofixad, inte ätit frukost eller något. Fick ju därför skitbrottom! Men jag hann med bussen hur som helst.

Vi såg Avatar inne på söder och utan 3D. Det fanns inte. Men den var väl bra! Cool liksom. De hade gjort själva landskapet (Pandora, som planeten hette) jätteballt. Men det pinsamma var att jag blev så jävla kissnödig efter några timmar. Filmen var 3 timmar lång och jag satt och drack en mellan läsk. Så jag fick springa ut ur biosalongen och kissa. Sen kom jag tillbaks och då var filmen typ slut. Men Sofia berättade slutet. Hehe.. Skämdes som fan. Har aldrig sprungit ut ur en bio nån gång. Haha! Men vi skrattade bara åt det. ;)

Har letat runt som en galning för lite stillbilder från filmen. Här får ni! :)














Bio?

Sitter och tittar på Harry Potter, haha jag såg den igår också. Men missade slutet så jag ser lika gärna om den. N går den på kanal 5. Jag sitter också och smsar med saknade Sofia Aldestam, från strandskolan. Vi funderar på att gå och se på bio med Evelina eller Felicia och Frida. Eller allihopa, vi får se! Avatar tror jag det blir. Haha, folk säger ju att den är så bra.


Haha, i somras. Kommer ni ihåg tjejer när jag somnade på sofia? Hahaha XD

Sjuk..?

Gud.. Jag känner mig inte frisk. Ont i huvudet, mår illa, lite yr osv.. Jag sitter i min mysiga nya fleace som jag fick på fotograferingen och tittar på Scream queens på MTV. Det handlar om massa tjejer som tävlar om att få skådelspela i SAW VI. Ganska kul faktisk. Vill ju själv bli skådespelare när jag blir äldre, men..jaa. Det är ju ganska svårt. Hehe..


Done!

Nu är vi klara med smoothien. Den blev smaskig! Meddelande till fia: Vi gjorde ur smoothie boken! =)



Jummie! Men man blir mätt av den, kämpar med att få i den. Hehe..

Vill ni ha recept? Säg bara till!

Making smoothies





Haha, japp nu ska vi göra "Ananassting". Det är en ananas+banan smoothie. Resultatet får ni senare!


Nyårs fixade




Haha, vi är vi snygga? SPECIELLT JAG ;D


Längskidor

Hallå! Jag har varit ute hela dagen, och åkt längdskidor! Haha, men det var inte direkt min grej. Jag var jätteseg och hade alltför mycket kläder på mig så jag svettades som en jävla gris. Inte fräscht.

Annars då? Jo, jag ska nog vara med Tove. Kanske Sofia. Vi får se, vi får se. Pallar typ inte GÖRA något. Är sjuukt seg, som sagt. Men men, vad gör alla andra då? Lördag den andra januari, 2010. Coolt.



Haha, heting..?


Thairestaurang

-366c83d66ef285fd1d3a5e237880fd7.png

Kolla varifrån!

jag sitter på thairestaurang och äter gott med familjen. Ha en bra fredag! Kram


1 januari, 2010

Godmorgon! Jag och sofia somnade vid 3 och vaknade vid 11 imorse. Det var rooligt igår. Vi åt god mat, sen gick vi ut runt tolvslaget och tittade på fyrverkerier och skålade med pommac med alla vänner och grannar. Det som var kul var att alla räknade ner från 10-9-8-7-6 osv. Haha! Som på film ju!

Nu har vi hur som helst käkat frulle och sitter och är as slitna i min säng. Bilder på väääg! =)









Bjuder på dom! ;) Jeppjepp.


RSS 2.0