torsdagkväll känns som fredagkväll

Jag har varit med fia hela dagen, det var nyttigt! Hehe. Vi hade studiedag idag. Jag hoppade på cykeln med skinnpaj och solglasögonen på runt halv två tiden så lagade vi lunch där. Nice. Sen cyklade jag hem för ett par timmar sen. Nu är HELA familjen samlad och vi ska äta god middag nu. Dock mår jag illa. Det är illa............ Vi hörs med massa bilder senare!

Mysigt att vakna av att man störtbölar

Mysigt att vakna av att man störtbölar


just shoot me instead


Godnatt.
Typ.

that red hood


Bilden: Hahaha! Shit, jag dör lite. Hejsan! Egentligen borde jag inte uppdatera nu, mår inte så bra, men gör det ändå. Skoldagen var bra, eftermiddagen var väl okej, eller alltså det var ju kul med Amanda, fia, Vendela, Natalija. Men, ja. Sen var det lite bajs. Nu har jag saker att göra. Hejdå.

Dianas 14 års firande













Hade skitkul! Det var den 26 mars at Dianas place med massa dans, massa gott, massa göttiga människor och massor med awesome musik... Tack för kvällen allihopa ♥ ♥ ♥

i've never noticed you before


Foto: Rebecka Wallberg

Hejsan! Dagen har faktiskt varit fett awesome. Varit pratglad och umgåtts med härliga människor. Heheh. Efter skolan stannade jag en timma med fia. Vi satt i en timma och bara garvade, pratade med bästa läraren Cissi lite också. Efter det åkte vi till centrum där vi köpte croissont, vaniljhjärta och äpplen. Sen hemma hos mig så pratade, skrattade, dansade (fuego...), lyssnade på musik. Allmänt nice roligt chill på mitt älskade rum. Vi åt också thaimiddag. Sen dess har jag duschat, druckit smoothie och tittar nu på Desperate houswives.  


if you're for real and i'm pretend




looking forward to life, to live


Eating this:


Jag vaknade imorse med svinont i nacken så jag messade pappa och sa att jag stannar hemma. Jag har gjort klart Engelska blockdiagnos 4 och ska fortsätta med att skriva min Dream school efter jag ätit min lunch. Ciao!


my new lipstick






Lindex 110:-

purchases





Matta - Rusta, brickbord - Rusta, armbandshållare - IKEA, klänning - H&M


portrait


Titta vad jag fick i mailen igår! En tjej som heter Linnea har skickat de här porträtten till mig. Skitkul och jättefina. Tack, tack :D

söndag morgon

Godmorgon! Jag chillar hos Diana just nu. Jag har bara sovit typ sju timmar i natt. Men bättre än ingenting. Hade skitkul igår. Asnice med massa dans och roligt folk med gott snacks. Nu ska vi snart äta frukost. Vi hörs.


Det är kul att alla sover utom jag som är ...

Det är kul att alla sover utom jag som är skitpigg och vill vara uppe och prata och ha det mysigt. Haha. Fail. Är helt speedad typ, fast mest uttråkad. Men godnatt ändå!


Taggaaaaad!!! :-D

dsc02270 (MMS)

Taggaaaaad!!! :-D


questions and answers

busfia om Har varit i stan med Vendela. Nu är jag ho...: Hej rebecka! :) Din blogg är bäst, min favorit typ (a)
Men vill fråga lite saker (:

- Kan du lägga upp bild/bilder på ditt/dina favoritplagg? (din stil är helt awesome)

- Vart köper du de flesta av dina kläder? :)

- Kan du ge tips på lite bra secondhand butiker i sthlm samt berätta vart de ligger ungefär (eftersom vissa av dina grejer är second hand) :)

kraaam :))

Svar: Hej "busfia". Först måste jag säga vad söt du är! Tack! Hihi. 1. Jag kan göra det någon annan gång kanske, just nu vet jag inte. Men kan visa lite random plagg från min garderob. Påminn mig! 2. Jag tror det är h&m och monki. 3. Alltså de enda Second Hand butiker jag handlat från är en Beyond Retro vid tunnelbanehållplatsen Zinkensdamm, på söder. Sedan en vid Friskis i Tyresö, Pingstkyrkans second hand. Kram kram :)

Linnea om wow: Heej! Jo jag undrar om du har någon mejl?, för jag har ritat en bild av dig som jag skulle vilja skicka in till dig :D

Svar: Nejmen gud vad kul, haha! :D Här har du: [email protected]

wow

Hejhejhej! Jag sitter nyduschad och påklädd i soffan. Väntar på att mamma och pappa ska bli klara med sin köplista. Jag ska med dom och handla grejer men börjar sakta sakta ångra mig... Kanske inte följer med trots allt. GAH! Jag vet inte... Men jag har liksom inte en aning om vad jag ska ha på mig ikväll, Dianas fest, så jag måste typ... Åh... I-landsproblem. Och nu kom lite ångest också. Haha! Igår var det fredag och jag hade det bra. Kommer inte ihåg mycket av skoldagen men skrev mest på en labrapport. Efter skolan åkte jag och fia till centrum sen gick vi till Time med tre roliga grabz och köpte läsk (trocadero). Sen gick jag och fia till hennes pappas lägenhet och pratade i nån timme. Sen promenerade vi typ två kilometer till. Att prata och skratta med henne är det bästa som finns. På kvällen lagade jag thaimat och mös med Ebba och Sofia. Love u. Nu måste jag sticka! Ska jag med?!?!?!?!?!

my eyes are slowly dying


Haft en tråkig och mest jobbig dag och nu ska jag sova. Skittrött. Imorgon är det fredag och jag vet inte vad jag ska göra... Ångest, typ. Gosh. Måste fokusera på pluggandet imorgon hur som helst. Biblioteket ♥♥♥

shopping 110322


Linne Monki 80:-


3-pack trosor H&M 30:-


Jeansjacka Bik Bok 400:-

Sitter i stallet med Moa nu och vi ska sna...

dsc02253 (MMS)

Sitter i stallet med Moa nu och vi ska snart titta på när amanda rider!


cozy


Vendela slaggar hos mig! Vi har chillat, pluggat lite, ätit pudding och gjort i ordning oss, typ. Nu ligger vi i sängarna. Var ju i stan efter skolan också och köpte lite grejer som jag visar senare. Efter det var jag med fia, Amanda, Vendela hos Amanda. Där lagade vi tacos och hade det kul. Godnatt! ♥


Har varit i stan med Vendela. Nu är jag ho...

dsc02248 (MMS)

Har varit i stan med Vendela. Nu är jag hos Amanda och ska laga middag här. Puss.


you can try to read my lyrics off


Två bilder från idag. Min dag har varit bra, pluggade franska på morgonen och lärde mig massa nya glosor. Sen åt jag äcklig lunch och efter det chillade jag med becca innan jag gick till idrotten med Julia och Dali. Vi pratade om massa saker... Fina tjejer det! :) Efter skolan åkte jag till Sofia Aldestam med fia. Hos henne gjorde vi pannkakor med bacon och hade kul i en timma. Sen åkte jag till centrum med mamma och provade lite grejer. På eftermiddagen åt jag god middag, rostbiff med potatissallad, och sov lite. Så nu är jag pigg men ska försöka sova.

Godnatt.


my memories in squared papers on a white wall


Såhär ser mitt rum ut nu, typ. Satte upp massa foton på vänner/minnen på väggen och det blev plötsligt mycket mysigare och personligare!

Birthdaygifts


Wall-E filmen (!) och ett silvrigt stål smyckesträd (random smycken på)
 
WOOOOOOOOOOHOOOO!!! Håkan Hellström kosertståplatsbiljetter till mig och Tove


Två vita träkorgar till min garderob


Svarta kängor, loove! Fick "tipset" av Michelle :)


Presentkort och pengar :)


Björn Borg-trosor


Massa fina saker som hårprodukter, mascara, nagellack, kläder, trosor, presentkort, collage, kort etc.


Namnhalsband med Rebecka

Tror det var alla mina presenter! Jag är skitglad för allihopa! Tack ♥

Vår vår vår <3

dsc02224 (MMS)

Vår vår vår <3


take my to that happy place again


(Amandas bild) Oh, crap... Har suttit vid datan i drygt tre timmar nu!! Jag som hade tänkt att börja på engelskan... Åh. Nu är det en sån där stund man bara vill spola tillbaks tiden och ta vara på den. Aja, shit happens! Var i centrum en stund med fia efter skolan och kollade runt i olika butiker och köpte Nose pore strips som jag ska testa. Kanske tipsar sen om den om det är bra. Sen drog vi till fia, jag gjorde nudlar och hon bakade. Jag lekte med hennes iphone och sen tittade vi en snutt på Kalle och chokladfabriken. Sedan fick jag hämtade pappa mig. När jag kom hem käkade jag middag och tittade på Vänner och ja, som det står i början har jag suttit vid datan sen dess. Tadaa! Hehe.

Ont i huvudet nu, ska dricka te och göra i ordning mig snart.
Puss!


And now, when the end is near I know you meant every tear you gave to me that year


Lördag den 19 mars - mitt 14 års firande










Kvällen vart jättelyckad! Vi hade jätteroligt. Vi käkade ju på pizzeria nedanför mig till en början, sedan rörde vi oss hem till mig där jag öppnade alla fina presenter. Efter det dukade jag fram mina cupcakes och cheesecaken vid bordet så satt alla och var sociala. Sedan blev det lite spritt (?), några satt och hade roligt vid chatroulette, vissa satt kvar och pratade vid bordet, ett par stycken dansade lite, några låg i soffan. Sen blev det bara roligare när vi började dansa Fuego. Sen klädde Natalija och Milica ut sig till killar och dansade, särbarn! Roliga. Strax efter midnatt körde vi en lek, "Jag har aldrig". Man skulle dricka ett glas och säga ett påstående så dom som hade gjort det personen sa skulle dricka ett glas så fick man inte gå på toa. Haha! Det flesta drog runt två tiden, men sex stannade och sov över.

Slutsats: Jag hade en awesome kväll och fick grymma presenter! Mina vänner är bäst ♥


Sitter på en busshållplats med mina fina v...

dsc02206 (MMS)

Sitter på en busshållplats med mina fina vänner efter ett jävligt nice dygn. Vårfeelings on top nu. Faktiskt. Det är inte kallt, mest svalt. Vi är påväg till träningen nu iallafall. Hörs ikväll!


Mars 18, 2011

Min födelsedag är nu offeciellt över och har varit det typ sen jag kom hem från Tove, alltså runt tolv tiden. Kortfattat om min dag: Vaknade av att mamma, pappa och Tove sjöng för mig på morgonen så öppnade jag paket. FICK HÅKAN HELLSTRÖM KONSERTBILJETTER AV TOVE!!! Så gick jag upp och åt frukost, fixade mig och så. Fia ringde mig också på morgonen och sjöng för mig. Sen pluggade jag i skolan. Kändes inte alls som födelsedagar brukar vara i skolan (bus, skratt, springa ute, man uppmärksammas och sånt). Långt ifrån..! Men det var för att senare på dagen hade vi stort SO-prov. Vi såg också på film under dagen. Provet gick helt ok, åkte buss hem helt själv, åkte och handlade mat med pappa efteråt. Sen drog jag till Tove så började vi blognese, sen kom Kalle, Samuel och Victor så lagade vi klart och åt och satt och snackade ett tag. Sen körde vi bl.a. "Jag har aldrig" och facebook roulette. Chilleripill. Sen gick Kalle och Victor över till Victor och skulle komma med överraskning så kom dom med jättestor fin chokladtårta som de hade stått och gjort i två timmar till mig! Blev superglad :D Fick en chokladkaka av Samuel också! Wie!

Så dagen blev väl bra ändå tillslut. Palla tänka negativt. Har ju mina fina vänner och jag vill tacka alla som gratulerat mig både på facebook, sms, telefon och bloggen. Jätteglad för det! Är precis klar med att svara/gilla mina grattis på facebook. Nice. Godnatt med er! ♥


And heeres the birthday girl!

dsc02175 (MMS)

And heeres the birthday girl!


kalas






Ungefär såhär har min kväll sett ut + massa härliga släktingar! Haft det trevligt med god fika bestående av en exklusiv fruktsallad made by me och en tårta som mamma gjort. Fick nice presenter också. Hihi. Nu ska jag sova och vakna upp till Ja må hon leva. Puss! ♥


Hej cooling! Solen skiner idag igen. Det b...

dsc02159 (MMS)

Hej cooling! Solen skiner idag igen. Det börjar bli en vana nu. Torsdag. Dagen före min fjortonårsdag. Efter skolan ska jag klippa mig och ikväll blir det släktkalas! Wihoo. Ha en bra dag.


this time i'm going to shine, for you


God eftermiddag! Jag är hemma från en bra dag. Pluggat SO, redovisat franska och gått på seminarium. Efter skolan åkte jag till centrum med Amanda och fia som sällskap på bussen. Sen hade jag och Diana bestämt att mötas upp i centrum runt halv tre. Så gick vi och satte oss på en bänk i solen och pratade i typ två timmar. Underbara du. När jag kom hem gjorde jag varma koppen soppa och tittade på tv. Nu ska jag sätta igång med att städa och plugga historia och geografi. xxx


annorlunda dag

Idag har jag varit med Amanda i stort sätt hela dagen. Vi pluggade fett med kurs imorse vilket verkligen behövdes och vi har lagt upp en plan för veckan. Woooooo för oss. Imorse var jag beredd men inte förberedd för prov i franska men icke! Det var istället en övning som man gjorde i grupper och jag, Moa och Jasmine pulled it off pretty well. Grymt. Åt sen lite halvtäcklig och stark lunch sen pluggade jag en stund innan jag och Amanda åkte till idrotten. Soligt väder, promenad, fin tjej, deep talk. Åh.

Men
seeen så hände det. Jag var en jävla idiot på idrotten (HAHA). Vi körde styrka i olika stationer och i slutet så skulle vi göra armhävningar på min station men det orkade jag fan inte så jag bestämde mig att stå på huvudet istället, men missyckas så jag välter fram och istället för att slappna av och göra en kullerbytta så spände jag hela nacken/ryggen och sträckte nacken. Så fick jag som typ nackspärr så jag satt och såg ut som ett offer med jätterak rygg och inte kunde röra huvudet resten av lektion. Jag fick skjuts till skolan av läraren sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till vårdcentralen där jag träffade en sjuksköterska sen en läkare. Men det var lugnt, ingen större skada som benbrott eller något utan en grovsträckning i nacken/axeln. Lite läskigt ändå, kunde blivit förlamad ju. Efter det köpte jag och mamma godis och apoteksgrejer.


no... you can't be serious?!

x Jag gillar (nästan älskar) gammal typ... blues/jazz? Suger på att sätta genre på musik. Men hur som helst, old style music. Som Bing Crosby, Django Reinhardt, Dinah Washington. Har börjat lyssna mer nu när nya album kommit ut på Spotify också. Skön musik.

x Det är sjukt hur kul jag har och hur mycket jag skrattar med mina barndomsvänner, K, S, E, S!

x Känsliga läsare, läs inte. Jag har sytt tre stygn i mitt knä för ett par år sedan. Jo, jag ramlade med sugen i backen upp till mig efter ha cyklat till godissvampen med mina kära grannar. Det hade regnat så det var lite sladdigt med hjulen så skulle jag göra vårat "trick" för att få lite ork att cykla upp för hela backen, så jag körde några varv runt en grej så ramlade jag. Jag kommer ihåg att jag var sjukt stolt över att jag inte grät. Cp.

x Alla tjejer i min familj, det vill säga systrarx2 och mamma har lyssnat, sjung och spelat Håkan Hellströms låtar under några år av min uppväxt. Därför har det väl bara blivit så att jag också gillar honom, typ.

x Mina favoritprogram av dom alla är How I met your mother och Vänner. Lätt.


i thought this day would never come


Hejhejhej. Hör ser ni mig osminkad, nyduschad och trött. Jag ska läsa igenom franskan innan jag kollar på Big brother (läs: jag har fastnat). Jag var ju med Vendela och Amanda innan träningen idag. Vi åt mat sen tog vi en promenad dit i det fina vädret. Soligt hela dagen! Men fan att snön fortfarande är kvar, massor. Jaja. Jävligt stressig vecka framför mig och måndagar är inte till någon större nytta alls. Har fått nada gjort ju... Nej, nu fick jag bråttom. Hejdå och sov gott!

Drar till amanda där Vendela är sen sticke...

dsc02139 (MMS)

Drar till amanda där Vendela är sen sticker vi på träning. Peace bre. Btw, hade rätt om min dag.


tights lindex & osis dust it kicks


Det här önskar jag mig också!


in that kind of mood


Knasig bild jag tog idag. Och med den säger jag att jag har haft typ bästa dagen på länge ändå suger mitt humör. Fyfan. Jag känner att jag kommer vara en fittsurbitch imorgon mot alla för jag är irriterad. Åh, fy. Förlåt för det i förskott!

outfit 12 mars



Lite särbild där i slutet men det här var då min outfit den 12 mars, när vi hade gäster (fia&camilla). Kofta från H&M, tröja från syster.


mitt horoskop (cosmopolitan)

Fisk: Se fram emot en härlig månad som är som gjort för att uppgradera din bekantskapskrets. Minns att det är du som är skapare av din egen lycka. Du kan inte uthärda att se andra människor eller djur lida och faller för alla snyfthistorier. Du känner ett behov av att hjälpa och skydda andra. Du har svårt att sätta gränser och måste öva på att säga ifrån. Du är den perfekta vännen. Folk gillar dig mest för din empati och för att du lyssnar till en vän. Till dina goda sidor räknas ditt stora hjärta och din unika förmåga att leva dig in i andras situationer.


På waynes nu! Fy vad nice det är

dsc02127 (MMS)

På waynes nu! Fy vad nice det är


Reach for something when there's nothing left


Foto: Rebecka Wallberg ©

13 mars




Middag 13 mars 2011 med Camilla och fia. Mysigt :)

down


Ph/me
Jag har haft en rolig kväll med bästavän och familjen med god mat, skratt och melodifestivalen. Nu ska jag sova för imorgon ska jag till stan och sen hänga med grabbar på kvällen :D

Woop woop


jag och fia webbar med amanda


Haha! Sorry Amanda, men var tvungen :D

mountains, views, flowers, growths n' sunsets







Phs Italy Tuscany Rebecka Wallberg ©

WANT IT SO MUCH


Tagen från
http://vanillascented.freshnet.se/

Pocahontas





Pics/me nyss
Jag sitter och tittar på Pocahontas med Tove, syster, just nu. Skitnice. Älskar filmen, färgerna, musiken, handlingen, tecknandet och budskapet. Hehe. Efter skolan var jag med Amanda och fia, en stund Milica också. Vi var på lite olika ställen och hade det trevligt. Har haft solglasögonen på hela dagen i stort sätt och det har varit fett awesome med vädret idag. Sol, sol, sol... Drog hem och duschade direkt, använde silvershampoot som hårinpackning. Sen har jag ätit middag med familjen och nu blir det en lugn fredagkväll framför mig med Pocahontas.


Fråga

Anonym om Hej kom precis hem från en grym eftermidda...: heii! jag undrar vart dina converse med amerikansk flagga kommer ifrån, skiit snygga till sommaren juuh! :)<33
Svar: Hej! Jag har beställt de på http://brandos.se, jättebra skohemsida med massor av märkesskor :)

Hej kom precis hem från en grym eftermidda...

dsc02098 (MMS)

Hej kom precis hem från en grym eftermiddag. Åh


Kan inte sova...

Kan inte sova...


Wishlist



Mina kära vänner som har brist på idéer att ge mig i födelsedagspresent, här har ni! As I promised... :)


i can't stop wondering how it would be without you


Foto: Rebecka Wallberg | Nikon D40
Hade jättekul hos Sofia med Julia efter skolan, vi skrattade, åt mellis m.m. Haha! Åt skitgod tortilla macka också, ta två platta tacobröd och lägg ost och skinka sedan ett till lager bröd sen steker du båda sidorna och äter. Testa! Fick skjuts hem av mamma som jobbar i närheten. När jag kom hem somnade jag i soffan och sov i typ en timma. Åt middag och satte igång med pluggandet. Gjorde lite instuderingsfrågor, men har fett mycket kvar... Så imorgon blir det kursplugg och matteredovisning! Franskan får vi se.

Nu har jag duschat och ska försöka sova snart. Nighty nighty ♥


this weeks tuesday



Såhär såg min tisdag ut, pancake day! Jag var hemma själv med fia tills ca nio på kvällen. Vi hade det mys, lagade middag tillsammans och så.

Adele


Alltid tyckt hon varit grym på att sjunga. Men den här låten är ju skitbra! Åh. Respekt till hennes röst.

Det här var fia imorse, nu snöar det och ä...

dsc02091 (MMS)

Det här var fia imorse, nu snöar det och är slask. Bajs. Jag upptäckte att jag var utelåst när jag kommit hem så jag sticker till Sofia, min räddare som alltid. Och nu märker jag att bussen är sen också... Nej, men jag har faktiskt haft en bra dag. Varit med fina tjejer i skolan. Åh. Jag har saknat det :) nu är jag ful, hejdå


now is the time for us to make peace



Det här är jag just nu. Dricker yogurt och äter äpple! Jag har bytt om till träningskläder och ska snart sticka till friskis och svettis för att träna med Sofia och Diana, som jag inte sett på en och en halv vecka! Jag har saknat henne så det ska bli asnice. Trög och tråkig dag med föreläsning, matte och kurs plugg. Men en sak gjorde mig väldigt glad. Nu måste jag skynda mig. Peace out.

PS. Jag är ledsen om det är dålig uppdatering såhär under veckodagarna men har verkligen fullt upp med skola, träning och vänner. Just so you know.

outfit 7 mars



Excuse moi för de sugiga bilderna. Mina jeans är inte smutsiga, spegeln är. Tröja/klänning - Monki, jeans - Weekday.

Idag är det internationella kvinnodagen, s...

dsc02032 (MMS)

Idag är det internationella kvinnodagen, semledagen och pannkaksdagen! Hurra hurra


sofia alenstål

Tänkte bara uppdatera er lite genom att säga att jag sover hos bästis inatt. Efter skolan var jag med henne och Vendela hemma hos mig sen åkte jag till fia, då hon skulle sova själv så ville hålla henne sällskap. Vi har mest chillat. Hon har kollat på min DH box och jag har pluggat matte! Nu har vi gjort i ordning oss, ätit kvällsmacka och ska gå och lägga oss snart. Lägger upp min outfit imorgon som jag hade idag. Sleep tight.


skinny love


hurts like bullets between theese walls


Tjenare mannen, tjenare! Jag ligger i min säng nu, nyduschad, trött och seg i kroppen efter två timmars träning (på rak). Shit vad nice det var att träffa fia igen efter en vecka ifrån varandra. Vi babblade på om allt och inget på bussen. Efter friskis&svettis så upptäckte dock fia att hon tappat/blivit stulen/glömt sitt busskort någonstans. Så vi letade och letade, utan tur... Skittrist. Hur som helst så tittade jag på Solsidan med ma&pa innan jag gick och la mig.

Back to school imorgon, så godnatt.

goin' dancin'


Hejhejhej! Nu har jag lite bråttom. Har  varit på Pilates nyss och nu ska jag vidare för att möta fia och dansaaaaaa! Wiho. Fuego, fuego. PUSS ♥


jesse metcalfe

Tumblr_lgrddcljbk1qf3rqlo1_500_large


summer of 2010


Ebba, jag och Sofia i somras i Vilda musen! Jag är den som pussar mina muckler.


old outfit





Vit body från Bik bok / jeans cheap monday / skärp loppis / vingörhängen julklapp från moster

you are killing me


Somnade typ halv ett igår och vaknade nio. Zero planer idag. Messade Sofia och sa att jag kanske kommer och tittar på deras match idag. Men det är så tråkigt att åka dit själv och sitta på en läktare själv, sen åka hem... Åh, det här har inte varit ett så händelserikt lov. Rätt tråkigt... Diana, Milica, Sofia, Rebecca, Ebba, Kalle och flera vänner har varit upptagna en stor del av lovet. Sååå, lite kompisbrist typ. Äsch, måste ändå ta tag i plugg och få klart min önskelista. Måla klart ett bord och sy upp en klänning också. Det skulle ju heller inte skada att hinna se en film, let's say... Pocahontas! Yay. Efter det har jag ju drygt tjugo foton att skriva ut också. Ska fixa lite med Dianas present också.

Det ser ut som att det här lär ta hela dagen. Bara att sätta igång då!


yesterday

Jag sitter och äter popcorn, chips och ostbågar och dricker champis samtidigt som jag tittar på The social network. Just so you know.

Igår: Jag, mamma och pappa åkte till stan runt sex, teatern började halv åtta. Vi köpte lite godis innan. Det var en ganska liten teater, kanske 25 pers såg den. Pjäsen hette Svarte petter och handlar om att en fattig mamma vann en miljon på lotto så blev alla galna typ osv. Dubbelmoral och sånt. Den var helt okej, tycker mest själva grejen är kul. Att gå på teater, att gå ut på stan och göra något. Sen åkte vi hem och åt kex med ost. Hihi.


på stan igår

my look 4/3-2011



woods

Imorse vaknade jag runt tio och gick upp och gjorde frukost. Sen chillade jag framför Vänner i ett par timmar. Runt tolv tiden så åkte jag, pappa och mamma Rävnäset och gick en bit in i skogen. Så satte vi oss vid en klippa och åt mackor och drack te. Jag fotade lite också som ni ser. Vi var inte där så länge men det var nice att komma ut lite i det fina vädret!






Det är chill!

dsc02025 (MMS)

Det är chill!


moon


Foto: Rebecka Wallberg, i Skåne
Jag hinner inte skriva ett långt inlägg men jag sticker på typ utflykt med mamma och pappa nu. I'll bring the camera. Hejdå!


bokeh


Konstig bild jag tog igår typ. Med det här inlägget säger jag godnatt. Börjar få panik för har inga planer alls för helgen! Gah. Hatar det. Men jag har haft en awesome kväll som jag ska berätta lite om för er imorgon.

posing in motion


HEJ! Här sitter jag just nu och posar i min päls. Är färdigfixad och redo för kvällens händelse: teater! Fet kewl juh. Så nu ska jag bara sätta på mina Vagabond heels sen sticker vi. Ha en bra fredag alla medmänniskor. Fred till er alla!


omelett



Idag har jag tittat på minst tjugo avsnitt av Vänner, tagit ett varmt bad, ätit toasts, ätit omelett, druckit champis, fixat mig, ätit middag.

how so many thing's can change in just one year






(3  & 6 mars) Jag saknar det


h.h


photo


Rebecka Wallberg/Vendela Käll

osminkad brud

Just nu skypear jag med två cpn vid namn Vendela och Natalija. Oh, shit. Dom är skitjobbiga! Haha! Dom typ skriker/sjunger till mig. Ska gå upp snart och borsta tänderna. Så jag slipper gå upp igen sen. Har varit i länna med mamma och pappa och gått runt i affärer som Jysk, Rusta, ÖB osv. Det är skitkul, liksom I am going crazy in those kind of places. Hehe. Nej, men fick med mig lite plock och sånt onödigt skit som är så ovärt att lägga upp och visa för er. Men gick på promenad tidigare idag också, all by myself i solen. Det var lite skönt. Måste också tillägga att jag ätit en skitgod ceasarsallad till middag som pappa gjort.  



my fur



Second hand (Vero Moda) 50:-

Jag är påväg till länna med mamma, vi ska ...

Jag är påväg till länna med mamma, vi ska gå runt lite. Får se om jag får med något hem. Hörs.


All by myself

Tack Anonym, för den söta kommentaren! Av sånt blir man alltid glad av. Eftersom Vendela bad så snällt om att jag skulle visa min shoppning igår får jag väl ta och göra det, sen. Ska bara fota först. Idag har jag saker som måste göras.

x Måla klart nattduksbordet
x Fixa min önskelista
x Plugga
x Fixa smyckeshörna
x Skriva ut bilder till tavlan
x Bada
x Gå på promenad


100302

Ligger i min säng och känner att ögonlocken börjar kännas tunga. Alltså, tid för mig att tvätta bort sminket. Pyjamasen är redan på. Ska sedan följa min dagliga rutin som hållt i ca en vecka nu, Big brother 22.00. Ha-ha! Jag vet... Om inget have slipped my mind (på svenska?) så har jag ej några planer för imorgon, torsdag. Åh herre! Inte förns nu inser jag att det bara är två/fyra dagar kvar på lovet. Tid passerar. Kanske ska berätta lite om min dag:

Jag och Sofia gav oss ut i det vårlika vädret runt tio tiden, hann morsa på mamma som jobbar nära henne innan vi småsprang till bussen. Vi var framme vid Hötorget typ halv elva då vi hämtade ut biobiljetterna sen gick vi runt i lite butiker. Handlade tre tröjor på rea på Monki och mascaraborttagning på H&M. Orkar inte visa er. Vi handlade lite snacks och dricka också innan vi slog oss ner på plats 112 och 113. Vi såg Min låtsas fru. Den var roligt, skrattade högt några gånger, men vet inte... det var inte min smak på film och gillar verkligen inte Adam Sandler som skådespelare. Men den var helt okej! Sedan gick vi runt lite till i solskenet längs drottninggatan innan vi åkte hem igen.


Foto/jag


Ashärlig dag

dsc01983 (MMS)

Ashärlig dag


Hehehe. Oj ser lite klämd ut. Vaknade nyss...

dsc01968 (MMS)

Hehehe. Oj ser lite klämd ut. Vaknade nyss av all sol som trängde sig igenom persiennerna. Riktigt skönt med massa sol när man ska gå på stan! Bara vinden vill vara snäll också. Nu ska jag sno sofias iphone!


videoblogg


Det här är Sofia och jag i nuet: osminkade och berättar om vår lilla händelse på friskis...hehe.


påsk 2010


Haha! Hittade bilderna på Sofias dator, dom är ett år gammla! Shit pommes, kändes som igår typ.


Searching for a way to get to you


Jag för en timma sedan. Har just lagat mat och ätit med mamma. Vi lagade pasta med kyckling och pestosås. Receptet hittar du HÄR. Det vart gott, men är skitmätt nu och mår lite illa. Men ska börja tagga till strax för jag ska på yoga 19.30 med Sofia. Sen åker vi till henne och sover där. Myspys! Nu ska jag packa och byta om. xoxoxoxo


1 mars



Första mars idag, min månad, arton dagar tills jag fyller år. Hihi. Jag har spenderat dagen med Rebecca och Vendela. Mötte upp dom i centrum och gick till djurmagazinet för att köpa mina fiskar. Men så blev det inte, fick tydligen inte ha fiskar i en skål utan man skulle ha värsta akvariet med renare och filtrering också. Men ska gå dit igen och köpa fiskar ändå, med mamma eller pappa. Hehe, ville ju verkligen ha dom idag. Efter det åkte vi hem och lagade pasta med sallad till. Sen har vi tittat på Ghost whisperer lite och chillat. Nice dag!

Bajs!!! Fick inte köpa fiskarna för jävla ...

Bajs!!! Fick inte köpa fiskarna för jävla biträdet där för att jag hade en skål -.-


stay with me

Jag har ätit frukost, ska bara dricka upp min C-vitamin brus grej sen ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig. Sen åker jag och möter upp Rebecca och Vendela i centrum så ska jag köpa fiskar! Yay! Skitkul. Jag fotar dom självklart sen och visar. Måste också komma ihåg att fota min pälsjacka... Hur som helst så åker vi hem till mig sen och chillar lite, fixar med fiskskålen och så. Ikväll ska jag på yoga sen slaggar jag hos Sofia efteråt. Vi hörs någon gång under dagen. Ciao


jag och Natalija ♥


RSS 2.0