weirdo wacko cracko webcampic


Hahaha fett cp bild.

Aja, dagen har varit as nice. Nu ska jag byta om till myskläder och titta på film med apelsinjuice. Godnatt.




Gjorde en god moothie igår





4dl lättfil
7 fysta jordgubbar
1/2 matsked vaniljsocker
En tesked socker

Möms...

my old white converse will fit well in heaven



Det verkar som att ALLA ska ha vita, höga converse i sommar och mina som jag hade i sommar är helt utslitna tänkte jag köra på något annat i år. Skinn vita converse funderar jag på. Som ni ser på collaget jag klippte ut. Kommer från http://brandos.se där min syster jobbar. Får lite familjerabatt då ju... ;)



MUFFINSBLÅBÄRS







Nu har vi käkat massa blåbärsmuffins och suttit och pratat om allt och inget. Puss ♥



milica bloggar

Heeejhopp. Nu är det milica som bloggar här. Rebecka fixar sig nu, hon ska komma hit till mig idag. Nu måste jag äta frukost. Läs min blogg sen, puss ♥

random bild från mekkas blogg


Gårdagen i bilder






Det var som en "avskeds-kväll" eftersom Kalle flyttar imorgon. Sorgligt ju! Tänk alla minnen alla haft på gården.

Haha, vi garvade som fan åt vissa bilder som vi tog. Därför är vissa lite.. konstiga. Speciellt när Samuel är "ond" bakom ljusen. Hehe. Aa, det var i alla fall skitkul igår. Vi började att titta på Brüno men tyckte inte den var jätterolig så vi bytte till Bröllopsfotografen. Dock var inte den heller JÄTTErolig. 



Mjukiskläder igår



Japp, såhär såg jag ut igår.

inuter sedan och såg att det snöade. Alltså vilken jävla vinter vi har haft... Helt sjukt ju. Vi har ju haft snö i typ 4 månader nu ju. Snö, snö, snö och mer snö. Men som tur är BÖRJAR det smälta bort nu. Så snart blir det väl blask, blask, blask och mera blask. Men det är alltid en början till våren. Nu ska jag göra frukost och vänta på att Milli den korven loggar in på msssssssnnnnnnn.

Vänner + middag + film + mys


Haha, en nice vinterdag för några veckor sen.

Några vänner kommer hit om om ca 15 minuter. Då ska vi sätta igång att laga mat, ris med kyckling och currysås! Mm.. Sen blir det lördagsmys. Hehe.. Chips, godis, läsk, dipp, grönsaker... Japp! Men ha en bra lördagskväll. Puss.


MEKKAH WANT'S THIS TEE


Svar till Evvi: Jag vet inte vad det står, men det roliga är att vi har en gammal LP skiva med det här omslaget. Jag tror att det är Bruce Springsteen.


I remember when you thaugt me to tie my shoes


Random bild på min/systers/mammas klocka.

Nu har jag spelat the sims i 2 timmar (hehe..) och ska laga lite lunch. Ska kanske vara med Milica senare (?). M: LOGGA IN PÅ MSN SÅ FORT DU KOMMER HEM, PUSS.


klarblå är min favoritfärg



Jag ÄLSKAR mitt blåa nagellack. Det är min absoluta favoritfärg just nu. Bilden tog jag för några veckor sedan när jag precis köpt det. H&M har riktigt snygga nagellack faktiskt. Färgerna är skitfina. Bl.a. har Milica ett turkåst/ljusblått/mintgrön/enblandning nagellack från H&M. Snyggt snyggt snyggt. Så gå till H&M om ni vill ha ett skeeeta naaajs nagellack. ;)


städning av huset



Godmorgon! Vi ska städa här hemma nu. Mamma är hos morfar i norrland så... ja. Det är lite stökigare än vanligt. Hehe. Men vi hörs senare.

Sweet and sour candy



SPORTLOV FÖRFAN


Jag just nu.

Tja alla läsare! Jag har nyss varit med sötaste Vendela. Vi åkte först hem till mig och var hemma ett tag. Sen tog vi bussen till centrum och handlade godis på godissvampen, som ligger typ 200 meter från centrum. Gick sedan och käkade pommes. Då kom Vendela på att hon glömt sin påse med täckbyxor och vantar på godissvampen. Så vi gick tillbaka och där var den! Som tur var. Hon ska nämligen åka skidor på sportlovet, så det hade varit det bästa... Men då var klockan ca 16.30 så Vendela drog hem och jag likaså. NU ÄR DET LOOOOV. Yesbox.


When it's killing me, what do I really need?


Foto: Rebecka Wallberg   Beskrivning: Togs på balkongen när jag var sjuk. Sockorna har jag på mig nu.

Sitter i pyjamas och chattar med Sofia Aldestam på facebook. En av "de saknade". Hon ska till Åre på sportlovet... Alla ska åka skidor typ. När man talar om sportlov, jag har många planer. Men ingen planering Haha, förstår ni? Lite saker jag ska hinna med på sportlovet är:

♥ Slagga med kompisar

♥ Vara med massa folk

♥ Plugga

♥ Shoppa

♥ Bio

♥ Ha film/mys-dag

♥ Sovaaaaaaaa


Dagens dagens dagens

Jag hatar dessa frågegrejer.. men jag gör en bara för att nu (tog denna från minis) =)

DAGENS VILL HA: Fanta citron (som sägs vara skitgod?!) ↓ 







DAGENS KLÄDSEL: Strumpbyxor, cellofan t-shirt ↓ , smycken...






DAGENS FRISYR: Utsläppt, snebena + skruvat hår i hårspänne

DAGENS LÅT: Nom nom! HAHA :D ↓





DAGENS PLANER: The sims, plugg, träning






DAGENS SAKNAD: Sofia, Milica och Jasmine ♥






DAGENS DROG: Hasch... Nää skoja, vet inte. Typ mina vänner.

DAGENS HUMÖR: Utmattad, glad mm.

DAGENS ROLIGASTE: Lunch med Vendela och Natalija =)


I'm in a f*cking hurry right nooow


Haha, tove och jag en dag. (DET RIMMAR!)

Godmorgon, sitter och tittar på Vakna med the voice.  Jag ska gå om 36 minuter så jag måste gå och göra mig i ordning.


MILLI MINIS FIA



FRÅN MILICAMILICAMILICAMILICAMILICAMILICAMILICAMILICAMILICAMILICAMILICA

Ignorera de fula bilderna på mig...

Haj på daj. Några ihopsatta bilder från idag här uppe, från Milicas kamera men som jag fotat (de mesta). Baaaaajs!-Måste jag uttrycka mig. Milica, Jasmine och Sofia åker bort imorgon. Och Milica ska på Neyo konsert!!!!!!!! Avundsjuk... Kommer sakna de tre underbara tjejerna. Men nu ska jag duscha och käka lite chips. Hihiihihi, jag och pappa köpte det innan träningen, sorry. Men jag var desperat! Sov sött.


Vi hörs inte på hela kvällen


Foto: Rebecka Wallberg    Beskrivning: Min smyckeshängare som inte har några smycken, som ligger någon annastans... ;)

Tjenare folket. Efter skolan drog jag, Vendela, Milica och Sofia till centrum och käkade pommes på ett kebabställe och snackade. Trevligt, trevligt! Men Vendela mådde dåligt så alla drog hem vid 16. Nu ska jag käka något sen sticka på träning.


I was a little wacko then (and now?)


Haha, jag var lite (*host* mycket) knäpp när jag var liten. Här är lill-beckis på mitt 7 års kalas

Senaste timmen har jag tittat på simpsons, innan det tog jag en dusch, på 5 minuter! Och då tvättade jag håret och allt. Grymt snabb kände jag mig. Men mitt rekord är faktiskt 3 minuter! Hehe.. Intresseklubben antecknar?

Aja, imorgon ska jag lämna in kursen, gå på franska lektion och kanske redovisa svenska 7 eller i alla fall boka tid till redovisning. Och sen måste jag prata med Milica, och alla för den delen.


it's a random picture


Random bild på mina händer och mitt hårstrå, haha? Tror Rebecca fotade den. =)

Nu har jag suttit och spelat the sims i ungefär 2 timmar så det är dags att sluta nu. Mamma vill också kolla datorn. Så jag ska nog ta en dusch och städa lite efter allt jag skräpat ner här hemma.

det är väl det man äter när man är sjuk



Foto: Jag   Beskrivning: Jaa, vad finns det att beskriva. Snabb makaroner helt enkelt.

Eller är jag ute på fel spår? På tal om spår.. Stackars dom som inte kan åka tunnelbana. Stackars de som inte kan ta sig någonstans med varken buss eller bil. Fyfan vilket väder, helt kaotiskt ju. KAOS KAOS KAOS. Tur att jag ligger hemma i soffan med mitt täcke i soffan och spelar the sims. Hihihihihi.


Sysselsättning just nu



Eftersom det var etthundratusenmiljarder år sedan jag spelade The sims så ska jag passa på nu när jag är hemma och är sjuk. Längaaar! Men först måste det installeras- Jag var helt besatt av det sommaren 08. Haha, I ♥ THE SIMS.


HIMYM = How I Met Your Mother


Öringesjön-isen en eftermiddag med Kalle och Tove

Nu har jag tittat på 3 avsnitt av Vänner och 2 av HIMYM, gjort slutreflektion på svenskan, målat naglarna, fotat lite. Kanske jag borde göra lite matte? Nooooo. Bajs. Jag orkar inte att tänka så mycket. Hmm...


Tove Welander blir fjorre idag


Jag och Tove för några veckor sen. Hoppas du får en grym dag! :D ♥

det är svårt att förklara när ord inte räcker till



Åh, jag saknar mina vänner. Efter bara några dagar. Gud, det får mig verkligen att insé hur mycket jag älskar alla mina vänner. Alla skratt, alla bråk, alla diskussioner, alla grejer. Åh åh åh, imorgon MÅSTE jag till skolan. Måste, måste, måste. Ta vara på era vänner allihopa, de är värda guld.

soppa är bra för halsen & vänner är bra för själen



Jag är fortfarande sjuk, ont i halsen och helt slut. Men nu är jag HELT klar med Svenskan och kursen. Känns skönt. Kanske kör lite matte senare. Men nu ska jag äta tomatsoppa och titta på Vänner. Myspys.


Run through this town I'll shut it down



Rihanna feat. Young Jeezy - Hard

Här är musikvideon som är rätt ball också

varm mjölk framför OS på tv


Cool vattenbild jag tog för en stund sen

Jag har så jävla ont i halsen så det är inte sant... Får se om jag tar mig till skolan imorgon, i så fall är det för Milicas skull. Hihih, älskar dig. Jag dricker varm mjölk nu, och då menar jag verkligen varm. Sen ska jag gå och lägga mig och sova bort min fökylning föhoppningsvis.


Haha, milli har träffat 'NÅGON' på gymmet

Rebecka säger: men vad taskig du äääääääär

Milica säger: nej jag fick ett samtal

Rebecka säger: ahaa

Milica säger: men jag kunde inte

Rebecka säger: vem fick du samtal från dåå?

Milica säger: en kille på gymmet!

Rebecka säger: hahaha vaaa? raggaru på gymmet?

Milica säger: HAHAH NEJ! men han va SKITSNYGG! FATTAR DU? JAG FICK ETT SAMTAL FRÅN SVERIGER SNYGGASTE KILLE!




phone with my best friend


Bild från idag, Beskrivning: Gjorde ansiktsmask idag lite snabbt. En värmande som jag inte vet vad den hjälpte mot.

Hehe, jag och fia pratade nyss i telefon i typ en timme. Om allt möjligt faktiskt. Jag sjöng lite tokio hotel, snook och blinka lilla stjärna också. Haha, roligt roligt. La på nyss och ska nu fixa mackor och packa till gympan imorrn. Blir ingen snörugby (som vi egentligen skulle ha) för mig, är förkyld så det blir promenad.

it's time to show my skills in baking







a picture taken by my professional camera



Jag har inte kunnat plugga mycket idag... Gjort klart kursen och nästan svenskan. slutreflektion kvar. Men jag har inte kommit in på portalen (där får jag tag på mina skoldokument och beskrivningar på uppgifter) på två timmar nu... Åh, det står att jag skrivit fel lösenord eller användar namn, MEN DET HAR JAG INTE! Irriterande som fan. Ska baka kladdkaka nu... Hejdå.

MARKULIC B-DAY



Grattis på födelsedagen Natalija Hjärtat Markulic ♥

take your first step and you will get there in time


Redigerade mig till brunett.


Har gjort svenskan, bara slutreflektionen kvar. Nu ska jag skicka in kursen. Sen är det matte som gäller.


Salem al fakir - It's true

When you are too in love to let it go

Godmorgon! Jag är hemma idag på grund av halsont och häng. Måste varit för att vi var uppe hela natten igår. Haha, men allt var grymt kul. Vi ritade mustacher på alla, pratade om allt från familjer till utseénde till konstiga människor till historia. Allt mellan himmel och jord typ. Men nu ska jag sätta igång med plugget.


Jag och Vendela vid efterrätten, tagen från AMANDA

Natalijas födelsedagsfest i bilder



















































Alla bilder är tagna från MILLIS BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kvällen var bäst, älskar er alla!


AMMA BIIIIIIIIII



76 besökare igår, kuligt kuligt ju. Nu är det bara Amanda, Milli och Sofia kvar här hos Natalijas. Pappa hämtar oss om 20 minuter. Hörs sen, puss.

Hos Markulic


NATALIJA ÄR INTE MED :(

Godmorgon! Festen var gryyym igår. Alltså allt var as kul. Kort sammanfattning:


♥Presentöppning
♥Chips och bål
♥Dans med pumpades musik
♥Middag - Pizzaaaa
♥Mer dans + tjockade i oss cheeseballs
♥Efterrätt - Cheesecake
♥Bäddade sängar och alla satt i ett rum och snackade om ALLT
♥Alla (förutom Diana och Rebecca) var vakna HELA natten och busade...

Så, vi dygnade alltså. Hehe, så alla är as trötta nu. Vi har ätit frukost och ligger på madrasserna och pratar. Ska hem om någon timma. Vi höres då!


FEST

Hellu! Är hos sötaste Natalija med massa tjejer. Nati fyller nämligen år på måndag. Så det är feest här! Hihi, snart kommer pizzooorna.


Planer för en lördag som denna


Foto: PENTAX K200 Plats: Kroatien, balkongen/hotellet

Haha, kul att jag och Sofia sov från 9 till 1 igårkväll hemma hos henne. Vi var HELT DÖDA.

Planerna idag var ju att åka in till stan med becca, men det verkar som de planerna måste ändras.. Hatar detta jävla väder just nu. Men Natalijas fest SKA jag ta mig till. Det ska jag. Men jag hör av mig när någon plan ändras/bestäms/uppgörs/bajsar osv.


Att du har vart igenom det här förut









Förrgårs klädsel.

Kofta - H&M,   Tröja - Gina,   Smycken - Åhlens

HALV DÖDA


Random

Hemma hos Sofia nu och vi har just ätit oss proppmätta. Cous cous med kyckling och tsatziki är gott... Vi ligger just nu typ helt döda i hennes säng. Hon spelar mobilspel, och jag datan. Hehe.. Imorgon drar jag och Rebecca in till stan för lite shopping. Måste be om pengar också från ma och pa. Vi ska titta på lite grejer till NATALIJAS fest som är imorgonkväll också. Ska bli grymt. Så slaggar vi också där! Hihi. Nu ska vi LÖKA som fia säger, euw.


Läkerol tävling



http://hundratusen.nu/#/mix/WO9Q


Klicka och rösta på min tuggummismak! låter den inte god? Smultron, mango och grapefrukt. Mmm..


tillbringar kvällen hos alenståls


Jag och Sofia är lite crazy ibland (mina ben)!


Gör klart kursen nu, jag vet jag är seg. Måste skynda mig eftersom vi ska på middag hos Sofia om 2 timmar. Men det hinner jag, lätt. Vi höres innan det hoppas vi!

Ben n' Jerrys, you know



Tja allihopa!
Vi slutade halv två idag, skulle egentligen stannat och jobbat kurs. Men jag gör det hemma och skickar in ikväll. Efter skolan åkte jag och Sofia och käkade på BEN N' JERRYS. Mums.. Aa, men när jag hade kommit hem från den jobbiga bussfärden och gått genom snön hem till mig. Ja, DÅ var jag utelåst............ Åh.

Så nu sitter jag hemma hos grannarna Elin och Samuel och snackar skola. Mm.. Men vi hörs när jag kommit hem!


when school takes over


Foto: © Rebecka Wallberg (jag) ¦ Plats: Stockholms skärgård, ute med segelbåten

Hinner inte blogga ikväll, i så fall senare. Ska plugga skiten ur mig. Det är den här jävla kursen som jag inte börjat på och svenskan. Så jag skippar träningen idag, för plugget. PUSSHEJ ♥

Peace where there is no noise


Åh, sitter och målar naglarna med mitt nya nagellack och funderar vad jag ska ha på mig imorgon. Blä. Imorn MÅSTE jag börja med kursen och göra klart svenskan. Stress. Skit. Bajs. Kommer inte blogga mer ikväll. Ska duscha nu. Vi hörs imorgon, puss.


PICS PICS PICS AT DONKEN





dagens inköp



Japp, här över ser ni vad jag handlat. Och affärerna är där vi köpte Natalijas present. Hihi, ledtrådaaar. Jo men hon ska ha fest på lördag. Det blir nice! Jag är skittrött och har huvudvärk och ska sätta på en film att somna till... Skönt. Måste plugga sen. Göra klart hela svenskan. Bajs. Hejdå.

Sov gott folkeeeeeeet



Jag ska titta vad jag ska ha på mig imorgon, sen göra i ordning mig och gå och lägga mig. Är så jävla trött.


FILMER JAG MÅSTE SE EN SNAR FRAMTID








BLI FETA PÅ SEMLOR



Jaaapp. Här ska det tjockas och fetas och semlas. MÖMS! Får se om jag går upp något kilo eller två också...Haha, nä! Men pappa köpte det på vägen hem från jobbet, så snäll han är. HAR NI REDAN ÄTIT SEMLOR?!


Dresscode 10.02.16


Skjorta - Gina T
Klänning/tröja - H&M
Smycken - Hemmagjorda, farmors, H&M, norrland



I'm watching you and you and you and you



Pappa sappar bland kanaler på tv och går förbi MTV då säger mamma:

Mamma: Neej! Byt tillbaka till mtv, det är ju The Hills!

Haha, yes! Nu har man äntligen segrat med det programmet, nästa.. simpsons!


I thought you may want to see it in pictures




























Älskar er roliga, sköna, underbara tjejer. ♥



Do you have the answer?



Varför blir luften kall när man drar in den i munnen när man tuggar tuggummi? - Milicas och min fråga

Det gör ont att få veta men lika ont att undra



Tja!
Efter skolan stack jag och Sofia in på centrum en snabbis och tittade på foundation till henne och käkade pommes på kebab hörnet. Yes, yes. Nu ska jag nog koka lite nudlar och plugga svenska...eller inte. Jaja, vi höres.


Trying not to lose my head but I've never been this scared before


- Foto: Rebecka Wallberg, Plats: Stockholms skärgård

Hej! Hemma från springträning och är helt slut. Sitter och dricker ett glas sprite nu. Törstsläckande... Jasmine, Milica och Sofia gick hem vid 6-7 tiden. Vi fotade mycket hela eftermiddagen och bakade som sagt. Satt mest och pratade om allt och inget. Imorgon finns det knappt tid till att plugga. Kör på morgonen i skolan, sen idrott, sen labb. Så jag får kanske stanna en timma för att göra svenska och kurs. Nu måste jag duscha och sen kanske titta på film och somna i soffan. Ha en bra kväll! Puss.


IT'S HER BIRTHDAY GUYS



Som sagt som fyller min babe år idag och det har vi hyllat genom att gratta henne tusen gången, sjungt i matsalen, bakat och varit med henne, gett henne presenter osv. Nu är hon en bland de första som blir tonåring i min umgängeskrets! Mohaha, gamliiing! Nej men vill bara säga (för tusende gången) GRATTIS ÄLSKLING! :D


SOFIA ALENSTÅL FYLLER TONÅRING ♥



Grattis jävla tonåring.

Jag, Jasmine, Milli och Sofia har just bakat kladdkaka (som inte blev så jättekladdig). Vi firar nämligen min lilla älskling  på 13årsdagen!!! Wihooo. Vi sjöng i matsalen och allt såklart. Nu är milli korven desperat att blogga och jag ska vara lite social med mina kompisar. Vi hörs senare! :D


SVAR PÅ TAL


Anonym
om R-r-r-r-r-raaaandom:

hej jag vill tipsa om en grym låt :) det är the fray med timbaland

timbaland feat. the fray & esthero- undertow

lyssna den äger :D
vet int om du hört den förut XD <3

Svar: Haha, vad roligt att du skrev. Sånt gillar jag! Jag har faktiskt hört låten och den finns på ipoden på "The frays bästa" faktiskt. Hihi. Tack så mycket! Fortsätt kommentera hörrni. Kram becka.

Rap rap rap rap ATTACK




Hip hop


Kommer ifrån


Inga problem


Svett och tårar

R-r-r-r-r-raaaandom


Fotograf: Sofia På bilden: Jag

Besöks-rekord


Jag brukar ligga på 50/60 men igår hade jag 73! Trevligt, trevligt! Nu ska vi äta marrängswiss och dricka té. Toves birthday ju. Jaja. Pusshej och välkommen ni typ 10 besökare.


Ett smakprov...


Ett smakprov på en bild från igårkväll med Sofia. HAHAHA älska bilden, fast än jag ser ut som jag gör. ;)


Random bild


Snålt med kommentarer hörrni


Gjorde en bild förut. Vi är ju inte de normalaste på bilden men..Titta, jag och fia är brunetter! Niiice eller vad?

ALLA HJÄRTANS DAG♥


Te's b-day


Grattis kära syster, nittoooon jävla år. Yesbox.


Yes, rebecka is awake


Random bild från nyår

Godmorgon! Jaaa, jag är vaken nu. 7.30 typ väl? Haha, Sofia den sötnöten ligger och sover bredvid mig som en anka. Men jag kan inte sova länge när jag är borta, så är det bara. Men det som är härligt är att jag fick sova med Sofias underbara duntäcke i natt! Grymt skönt ju. Sofia kommer inte vakna inom någon (eller några..) timma så jag får väl sitta här i hennes mörka rum och göra ingenting.

Ps. Fåglarna kvittrar här utanför fias fönster!!! ETT VÅRTECKEN!! :D


Slaggar hos esset


Jaapp, det stämmer! Jag är hemma hos denna heting ovan. Just nu säger fia att hon ser ut som en jerry i en svart peruk. Hahahahahahaha, hon är SÅ rolig den flickan.

Jo men såhär ligger det till. Tove har nämligen 19-års fekke hos Wallbergs place. Och då fick ju inte familjen joina. Näe, så här sover jag över. Jag, sofia och hennes mamma ska mysa framför melodifestivalen med massa gott. Låter väl nice? Så vaknar jag upp med min bästa vän i sängen bredvid min på självaste alla hjärtans dag också. Hihihi.

Nu: Middag hos alenståls som består av fläskfilé och potatisklyftor. Rebecka mage kurrar...


Cousins - Vampire Weekend




Jag tittar på simpsons och lyssnar på musik. Idag ska jag till centrum (/stan?) för att införskaffa födelsedagspresenter till nära och kära (Tove och Sofia). Jaaapp! Frågan är vem jag ska släpa med mig dit?


Romme 2010

Vaknade vid 5 sen kom fia och hennes mamma och hämtade mig runt 6. Bussarna från skolan gick 6.20. Jag satt bredvid Sofia sen hoppade alla runt lite här och var. Vi läste tidningar, pratade, sjöng, fotade, käka godis, mackor, yogurt, cola, festis m.m. Den främre delenn av bussen var tysta och satt på sina platser och tittade på en 80-tals film typ. Vi i den bakre delen i bussen var lite... livligare. Hehe.






















Vi var framme i romme vid 9.30. Då hyrde vi all utrustning och laddade för första turen. Alla hade lite krångel med att få på pjäxorna. Speciellt Milli och Sofia.. Haha. Första backen åkte vi knapplift till. En blå backe som inte var så lång. Milli ramlade i liften och kunde knappt komma upp. Men Vendela och Sofia hjälpte henne, och alla kom ner för backen. Sen gick Milli i skidskola en stund. Efter det körde vi tillsammans lite.












Efter lite skidåkning till ungefär 12 så gick alla och åt lunch. Hamburgare och pommes var det. Jag satt och åt med Milli, Moa och Elin.







Efter lunchen satte vi igång med mer skidåkning! Det var då jag vågade på några svarta backar...















15.20 hade vi tagit sista åket och lämnat in skidorna och allt. Vi köpte lite chips och godis till hemresan också. Bussarna hem gick vid 16.15 och vi var tillbaka i Tyresö igen runt 19. På vägen hem somnade Milica jätteroligt och alla gick fram och fotade (inklusive jag)... Stackarn. Men hon var jättegullig! Lägger dock inte upp den! Näe, så taskig är jag inte.






HADE GRYMT KUL OCH TACKAR ALLA FÖR EN SKITROLIG ROMMESKIDRESA. :D






I've just woken up



Godmorgon folket! Igår, skiddagen, var gryyym enligt mig. Allt var skitkul! Gröna, blåa, röda och svarta backar var i full gång. Bara att träningsvärken i vaderna is killing me.. Men det är väl så det ska va?

Äter frukost och ska ladda över bilderna från igår nu. Kika in snart.

HEJ ALLA! Nu sitter vi på vägen he

42f0a3c8cf1e1d098de56ab9d03da710.png

Kolla varifrån!

HEJ ALLA! Nu sitter vi på vägen hem från skidåkning hela dagen. Det var Skitkul! Fyfan vad jag längtat till att åka!!! Haha, men nu är det slut. Jag är hemma vid 8 och då är det typ släktkalas hemma. Höhö, så vi hörs imorn! Puss ha en bra fredag.


SHOWER THEN BED

Nu är det så att jag ska ta och duscha sen gå och lägga mig. Ska bli as skönt, eftersom jag är skittrött och ska upp halv 5 imorgon. Hehe, japp. Vi hörs på mobilblogg hoppas jag, annars på lördag!


Bild google, redigering på picnik.


Tee's and linen and shirt's and stuff


Älska älska Älska älska Älska älska Älska älska Älska älska Älska älska

De första är från
http://idontlikemondays.us och de sista är från http://forever21.com. Kan se framför mig med bruna ben och converse och ljusa jeans shorts och ååååh. :D

What do u think?


a purple girl in ski goggles

Förlåt, förlåt, förlåt. Jag har haft fullt upp. Bilen fick motorstopp, bara sådär, på vägen hem från globen igår. Och klockan var väl runt midnatt. Så vi fick ringa mamma som sov, och be henne ta den andra bilen och bärga oss hem. Som tur var vi ganska nära där vi bor. Men ändå skitjobbigt.

Efter skolan stannade jag kvar i bilden en stund och gjorde lite arbete. Vill ju ha MVG i det, så jag jobbar extra. Sen åkte jag och Sofia till centrum och köpte godis, dricka, mackor, yogurt, tidning osv. till ROMME RESAN IMORN!!!!!! Fan vad jag längar. Kommer bli grymt!...hoppas jag. Hihi.


NU SKA JAG PACKA INFÖR SKIDRESA TILL ROMME IMORRN MED SKOLAN! :D


She moves like a cool one, she talks like a nobrainer.



Sitter och äter mellis som består av mackor, nudlar och juice. Om 20 minuter drar jag och pappa till globen för friidrottsgrej/stafett. Hemma ikväll, därav dålig uppdatering. Men ni får ha det så nice utan mig. Pusshej.


A picture that may will bring memories some day


REBECKA ÄR COOL


Så jobbigt att beskriva, glad men ändå deppig.


KNALL GULA NUDLAR



Råkade ta räksmak till nudlarna och det smakade skit. Så jag har nu dränkt dom med liiite för mycket curry.
Tummen upp för wallberg!


SATC + noodles


Sitter och käkar nudlar. Japp, som igår. På tvn är det Sex and the city.


Stannade kvar i plugget en timme. Skulle plugga kurs. Men det var svårt för att Vendela och Sofia snackade om thai panna och Milli snacka som vanligt om bajs + K-vitamin. Aa, sånt är livet just nu. HAHA.


Dresscode 10.02.08







Tröja - Systers
Jeans - Cheap monday/weekday
Kofta - H&M
Armband - Bik bok, kroatien, H&M, familjens





Några gamla semesterbilder a la Wallbergs






Jag 8 år. Venezuela 2005/2006.

Hehe, japp. Vi och två andra familjer åkte till Venezuela, syd amerika, 2005 och firade jul och nyår. Det var as kul.





 


GLAJJOR


Ska ju skaffa glasögon och vill ha dessa ↑ eller ett par pilot liknande i stål. What do yah think? :D


Halsduksnunnor


Amanda och jag i fredags, haha halsdukshumor. :P


WASABI CHIPS - WAKES YOU UP






Haha, har hittat dessa bilder lite här och var och upptäckte att jag har en liten samling på dom. Lite halväkliga bilder. Men som ni kanske ser står det "Wakes you up with every bite". Det måste vara för att wasabi är så starkt. Vad tycker ni om bilderna?

Noodle time


+ Jon, Kate och åtta barn

Hemma från skolan nu och här kokas det nudlar. Mums fillibabba, sörru!

Söndagskvällskvist


Haha, SOFIA REBECKA SOFIA. Het som smet.

Hemma från 2 timmars träning i sätra nu. Vi körde sprint, tresteg och kula. Nu ska jag skriva klart kursen och sen duscha. Sen blir det chill framför tvn med familjen. Ha en bra söndagskväll ♥


I like this picture ♥


Diana, Sofia, Milica, Vendela, Rebecca, Amanda, Jessica och jag.
En bild från i fredags ♥


Thriller/skräckfilm - 1408














Filmen var bra, halvläskig och dåligt slut. Haha, men se den!



Systrar wallberg



Har nyss sett på film med systrarna mina. Trevligt. Vi såg på en thriller tror jag. Filmen 1408. Skriver snart om hur en var. Lunch + The city.

About yesterday



























Älskar de här tjejerna. Fan att vi inte umgåtts så mycket på sistone. Hade as kul hörrni! =) Mer bilder senare!



Vi träffades i centrum vid 12. Tog bussen till Sickla och gick och käkade på Sandys. Sen gick vi till bowlingen. Men... det var fullt. Något jävla barnkalas var i fullgång och vi skulle inte få en bana förns om två timmar. Vi pallade ej. Gick till bion och kollade. MEN.. fullt. Jepp. Men istället åkte vi alla hem till mig och tittade på film. På vägen hem till mig köpte vi dipp och chips + fridas godis. Filmen blev Wallander - Dödsängeln. Grym.


Bowling Powling Sowling Rowling




Gamla bilder på dom!


Ska åka och bowla med gamla kompisar! Felicia, Frida och Sofia (kanske Evelina och Sofia?). Ska bli as kul. Är kanske borta till 5? Ingen aning. Bilder när jag kommer hem. PuSs.


Schools toilette- pictures


Bilder från nacka


Glajjor för becky


Jag och Tove

Har lånat 3 glasögon på prov och här är två av dom. Tove har guldiga och jag silvriga. Kanske ska köpa dessa.. Men i en storlek mindre, lite förstora på mig. Hmm...


Tittade på Beck


...med ELIN! Men nu ska jag lägga mig. Imorgon blir det kul! Hörs då! =)


CHIPS ÄR GOTT



Köpte chips efter skolan med Evelina. Fredagsmys ju folket! Nu blir det nudelwok sen mys med vänner. Kram på er!

Dresscode 10.02.05



Hihi, TACK MILLI SOM LÄRDE MIG HUR MAN GÖR SÅ HÄR ↑


Coming home with a empty wallet


Grå tröja - H&M, 149:-
Svarta tygskor - H&M 129:-
Halsduk + mössa - H&M 20:- styck
Knallblåa leggings - H&M 69:-
Blått nagellack - Kicks 25:-
+ett par trosor - Bik bok 59:-

Som ni ser, mycket shopping på H&M idag. Haha, ändå gick vi runt överallt. Vi va där vid 13 och gick nästan direkt till en resaurang och köpte pizza att dela på. As gott. Vi satt och pratade lite sen gick vi runt och runt och runt i massa affärer. Efter en del shopping gick vi och köpte slush och milkshake och pratade mer. Om lite äckliga saker som vi ej ska ta upp här.. hehe. Ja, vi gick runt lite mer och sen kom jessis pappa och hämtade oss! Nice.

Bilder från idag kommer senare!.. om jag övervinner min lathet...


Dresscode 10.02.04



Haha, okej jag ser ut som voldemort på sista bilden. Men aja, orkar inte bry mig.

T-shirt "Jesus is my homeboy" - Systers
Halsduk - Gina t
Smycken - H&M, Ur & Penn, Dazzling m.m.


ruttna i en soffa på en ledig dag? NEJ TACK!


Sofia jag och jessica på halloween. <3

Jag sticker då! Vill inte sitta och ruttna i soffan med morgonrock hela dagen, fast än det skulle vara chill. Bilder när jag kommer hem!


Before and After


-©Rebecka Wallbergs foton
Gjorde en bild på picnik och klistrade ihop före - efter grej. Alla premium grejer ä gratis så passa på!

Tja! Godmorgon! Är sketa trött. Sitter och tittar på Grey's Anatomy.

Hur som helst så satte jag alarm på 7.30 eftersom Milli skulle ringa 8. Men det gjorde hon inte. Men hon loggade in på msn nyss och sa att vi inte kunde vara. Hon är lite sjuk, så det gick inte. Men jag kanske hänger med Sofia och Jessi till nacka forum i stället! Vi får se. Skulle vilja ha lite nya grejer men pallar ändå inte åka iväg. Men jag kan ju inte sitta hemma helt själv och tråka hela dagen... BESLUTSÅNGEST! Vi hörs.

jesus vad det snöar




A girl by the name Rebecka



Hemma från träning nu och sitter och dricker jos och oboy. Mm.. Godaste blandningen. Näe.

Imorgon kommer Milli hit om det blir som planerat. Vi ska baka och titta på film tror jag. Kanske fota lite också. Men det är ju ett sådant jävla oväder så vi får se om bussarna kommer fram och så. Hon bor ju borta i Haninge.  


I'm eating a fruit called KIWI


Min kiwi som jag sitter och äter just nu!

Hallå på alla! I skolan jobbade jag mycket kurs men det återstår ändå mycket. Ska plugga lite imorgon och på fredag. Jobbade mest med Rebecca och Milica idag. Vi är som en studiegrupp i kurs, grymma tillsammans. Men problemet är att vi pratar bort ganska mycket tid..hehe.

Nu ska jag i alla fall äta middag och sen sticka på träning som är från 19-20.30. Hörs ikväll!

Ps. Imorgon är jag leeeeeeeeedig. :D


Dresscode 10.02.03





Ljusa jeansleggings - Gina T
T-shirt - H&M
Grå munkjacka - H&M
Armband - Familjens


DÖ SIMSÅNS


Ni fattar vad jag håller på med. Uppdatering snart.


Du sa det var över men du visste det fanns mer


Jag i somras ute i skärgårn'.

Sitter i soffan och fikar mackor och té med familjen. Har också lagt fram lite smycken och kläder jag ska ha imorgon. Ska gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket och sen sussa. Sov gott folket ♥


Svar på tal



... om almost thirteen years now, that is so cool, dude!:
Villken fin blogg! Kan du hjälpa mig och fixa min??

svar: Tack! =) Men jag vet inte ens vem du är och inte vad din blogg heter. Sen har jag rätt mycket med skolan och så. Så jag föredrar att inte göra design åt dig, tyvärr. Men om det är något du undrar kan jag hjälpa dig. Kram.

02 Februari, 19:53  
Anonym om almost thirteen years now, that is so cool, dude!:
kan du göra ett videoinlägg?

svar: Haha, ja det skulle jag väl kunna göra någon gång. Det var ett bra tag sen. Om du kolla i arkivet så har jag ett par stycken. ;) Kram-

02 Februari, 19:36

Konsten att förstå något som man aldrig velat förstå


Jag vet inte vad jag ska göra. Vad jag ska säga. Hur jag ska beté mig. Du pratar knappt med mig om saker. Glider vi ifrån varandra, på riktigt? För det vill inte jag. Jag vill inte att det ska hända. Är det jag som ska göra allt, bättra mig, prata ut osv.? Nej, du måste också försöka. Du säger själv att det är jag som alltid förlåter och säger förlåt m.m. Ja, du inser ju själv i andra ord att det oftast är jag som försöker rätta till saker. Jag frågar alltid om du vill vara med mig efter skolan. Det är alltid jag som ringer dig. Det är jag som frågar vad du ätit, vad du gjort, hur det är med familjen och hur det är med dig. Jag ska inte behöva fråga. Snälla, prata med mig. Berätta allt. Vi har känt varandra i nästan 13 år. Fatta hur länge det är. Egentligen hatar jag såna här texter, man ska prata face2face. Men det är inte lika lätt att uttrycka sig på samma sätt då. Men vi har verkligen gått igenom allt tillsammans, varit med om allt tillsammans, och växt upp tillsammans. 13 år, det ska bli fler år. Lova mig det. Snälla.

Men vi lever i nuet. Vi förändrar oss mot varandra nu. Inte tänka bakåt, det är det jag tänker. Gör det du också.

almost thirteen years now, that is so cool, dude!


Vi är så jävla söta.

HALLON+JUICE=HALLONJUICE



Min hallon-jos!

Yoo man! Idag har varit en ganska seg dag. Hade idrott från 9.35-10.35. Sen lunch 12.00. Efter det var det föreläsning från 12.45-14.00 om kursen, hjärtat. Kom hem vid 15.00 och drack massa juice med hallon i. Åh, på torsdag är vi lediga! Inte studiedag utan LEDIG-DAG. Skönt. Men ska nog ändå plugga lite kurs eftersom den ska lämnas in på fredagen.

Dresscode 10.02.02





Leopardleggings: Systers
Svart lång långärmad tröja: H&M
Halsduk: Sofias


You and me are best together


Jag älskar dig. Min bästa vän. ♥

Tillbaks från träning och har druckit 4 glas juice med jordgubbar och is i. Var så jävla törstig så det är inte sant. Haha. Sitter nu och tittar på 2 2/1 men och ska när som helst hoppa in i duschen.


Workout Workout Workout Workout


Nu ska jag byta om sen är det dags för springträning som börjar kl 19.00.


Dresscode 10.02.01




LIVE LOVE LAUGH


Nu: Jon, Kate och åtta barn



Hej hej! Sitter och tittar på Jon, Kate och åtta barn. Älskar programmet av någon anledning. Kanske på grund av dom söta barnen? Haha. Uppdaterar senare. Kram.


RSS 2.0