i'm black and white.



Hej kära vänner! Jag har ju anlänt hem från London i helgen. Jo men jag landade cirkus nio med planet på flygplatsen i Skavsta. Allt gick bra. Ringde fia och övertalade den saknade att komma över till Wallbergs place och slagga. Myspys. Vi fixade mysigt i mitt rum med två täcken, två filtar, sju kuddar, fem ljus och My super psycho sixteen, typ. Snackade mycket och tog igen de fyra dagar utan varandra. Vart lyckat och var jättelycklig att just hon var hos mig just då. Vi somnade i alla fall till filmen runt ett halv två tiden. Vaknade runt nio (tio egentligen, men klockan var ju bakdragen). Vi låg kvar i sängen och sen gick upp och rostade massa mackor med oboypulver/skinka/ost + nesquick + mozzarella med olivolja. Mmmmm... Fia drog med min cykel hem till sig runt elva eller tolv tiden. Sen hoppade vi på samma buss och mötte upp Jasmine och Diana i centrum. Vi drog in till stan, gick på buttericks, träffade Vendela, Natalija och Milica. Sen gick jag, J, S och D och fikade på supermysigt café på Vasagatan. Jag köpte mocca latte, Jasmine islatte och resten kladdkaka. Sen köpte jag trocadero. Vi tog tuben hem runt fyra tiden och nu är jag hemma! Treeeeeeeevligt dygn alltså. Verkligen. Och bättre ska det bli. Sticker till Jasmine lite senare ikväll och kör anden i glaset. Hihihi.

Peace out everybody. Ps. Att lägga upp alla bilder från London lär ta några timmar och just nu har jag inte den tiden. Imorgon kanske? :)


Hej korvar. Blä jag är vaken och mår illa....

Hej korvar. Blä jag är vaken och mår illa. Idag ska vi gå på två shopping gator, åka båt och gå på museum. Och ikväll blir det som varje kväll restaurang. Imorn begär vi oss hem. Hehe. Men om ca 40 minuter ska vi ner och äta frukost på hotellet. Måste fixa mig nu, ha en bra fredag folket! Njut.


Hejsan alla. Nu är jag på ett stort köpcen...

Hejsan alla. Nu är jag på ett stort köpcenter på oxfordstreet. Omg. Stress stress stress. Sjukt mycket människor här! Vi ska snart käka lunch sen bli det sightseeing. Åh helvete vad min kropp är slut. Haha. Ska bli skönt att sitta på bussen. Men jag hör av mig några gånger till. Pussar.


Hejsan bloggen! Är ju i london nu då. Fan ...

Hejsan bloggen! Är ju i london nu då. Fan gött. Hotellet är helt okej och området är myyys. Vi bor typ några tunnelbanestationer ifrån själva huvudshoppinggatan (oxfordstreet). Flygresan gick också bra. Idag har vi Shoppat lite faktiskt. Nice. Och mer shopping ska det bli! Vi har också kollat londons största park, big ben, nån bro + donken + en pub. Just nu ligger vi i våra sängar på rummet och chillar. Vi ska snart gå och käka middag på indisk restaurang. :) men jag hör av mig då och då. Puss!


LONDON CALLING


Tjaaaaaaaaaa! Nu är det dags att röra sig mot london då. Ha det bra vi hörs på lördag/söndag :D

OKAY. SO JUST LET THE WHOLE WORLD KNOW. I DON'T GIVE A SHIT.


pic/me i toscana italien
Tjatja! Sitter här med min favorit fia. Vi sitter på nedervåningen och dunkar julmusik av dogge doggelito. Grymt förfan. Eller i för sig, Sofia är befinner sig just nu i min garderob och rotar kläder att använda när jag sticker till london. Den tjyven.. Híhi. Men just nu dansar hon till Last christmas. hEhE. Men vi har käkat kex, sa just till fia "tjena kexet, varför sitter du där och smular?"  DÄR FICK JAG TILL DET. Jomen hur som helst känner jag mig jävligt random... Är nervös men glad? Inte kan det vara för london väl? Ska sluta skriva nu. Hejdå :D


I never wanted it like this. But for you, I'm sorry isn't enough .


aldestam & svanholm ♥


Idag var den största delen av min dag HAPPYDAY. På morgonen fick jag tillbaka labbrapporten och jag fick VG(-)! Woho. Det är ju jättebra faktiskt... Hehe. Seeeeen säger min lärare till mig "Du, du fick VÄLDIGT bra på matte provet... ;)" och jag blev asglad så kollar jag och jag fick MVG! Jippey. Ja, men sen sänktes mitt humör. Gjorde ett misstag. Och så insåg jag det och ångrade det. Så jag var tyst. Allt var cp. Var konstig resten av dagen. Hade kör med tjejer, tog bussen hem med Diana, Zacky och Rebecca (+stefan?). Gick på ica, fick inte med mig ett skit hem pga kassörskan... Sen gick jag hem och packade kamera, saft, kakor, macka och en fleace i en väska och gick och mötte Ebba och Sofia. Vi gick sedan på en promenix och fotade lite. Haha vi ringde fia och stog nedanför hennes lägenhet och vinkade. Sen åt vi kakor och saft och gick sedan skilda vägar. Har käkat middag och chattat med folk + gjort lite instuderingsfrågor. Ska göra matte och franska nu! Hejdå.


old webcam pics


Supergamla webcam foton! Alltså tittaaa. Och i början hade jättebra hy.... Och titta vad brun jag var i mitten av bilderna! Gosh... Nu är jag spöke med äcklig ful hy. :C 


me like.

Skor - Vagabond: Thelma | Parbild
Skor - Dr Martens: Serena | Parbild
Vagabond + Dr Martens. Kick ass snygga fan.


10 frågor till Rebecka

1. Sträck ut din hand så långt åt vänster du kan, vad nuddar du?
- Nya passet. Blä blev ful och min signatur blev apful.

2. Vad är det du ska äta härnäst?
- Jag har precis ätit en toast som mami gjorde åt mig :D

3. Vad gör du exakt nu förutom att sitta vid datan?
- Chattar med Vendela, dricker ett glas mjölk, tittar på nyheterna, inne på facebook.

4. Veckans bästa?
- Hmm... Nya jackan.

5. Vad skrattade du senast åt?
- Att Vendela ba "HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D <333333333" till mig när jag loggade in :D Sötnos.

6. Vad tycker du inte om just nu?
- Lasermannen i Malmö, att mjölk ger dålig eftersmak, att jag har en lätt huvudvärk, att Natalija ställde in på att fota idag, att det spöregnar, att jag blev fettig av att hålla i toasten.

7. En sak du vill göra innan du dör?
- Hmm... EN sak? Fan... Bli rättså rik! Fast det kanske man inte GÖR. Men typ, köpa en jävligt fin lägenhet i stan med högt i tak och ja, fett med lyx.

8. Dagens planer?
- Inga specifika. Måste plugga franska och matte. Skulle ha fotat men jag vet inte om det blir något.. Jag vill hem till fia också.

9. Nästa veckas planer?
-
Måndag: Plugg (redovisa svenska muntligt). Tisdag: Plugg (redovisa matte och franska). Onsdag - Lördag: London.

10. Vad har du på dig?
-
Hannas gamla aladdin byxor, slappa och sköna. "Wallberg" tröja från sports camp, munkjacka från bik bok + trosor. Just vaknat så aa, har inget annat. =)


Slänger in en ny låt från Håkan också:

You know what?

Tre saker jag måste skryta lite om:

☻ Jag fick VG på Historia och VG på Samhällskunskap på provet vi hade för ett tag sen. Wohoooo. Många fick VG+G eller G. Så det är jag nöjd med :) Men alla var bra. Ingen diss till er andra.

Jag fick MVG på Engelska steg 15. Yay :D Anna, Christine och Sophie. Vi var och är grymma!

☻ Jag ska till England, London, på onsdag!? Omg. Det är ju snaaaart. Vi ska gå på två museum, en musikal, gå runt lite och sen shoppaaaa. Det jag vill inskaffa från London är: Skor (kängor?), smycken (kors örhängen, kors halsband?), kläder, smink, väska, mössa, halsduk. Hehe. Fast jag ska kanske inte ha allt för höga förväntningar. Kommer nog inte ens komma hem med hälften av det här. Men det är vad jag VILL. Längtar...


Tumblr_laav1ak3q01qdbbywo1_500_large


The replacements


Godmorgon. Jag vaknade precis. Jag sitter och tittar på Ersättarna och dricker ett glas hemmapressad apelsinjuice. Massa tända ljus i huset vilket är mys. Fast åh, det regna?! Skiiiit. Kan ju varken ha skinnjackan eller vinterjackan. Hatar regn.


those thoughts stuck in my head


Eskimo is going to bed. Godnight.

Min kväll i tre bilder




visste inte att tomhet kändes såhär

äh, jag är nog bara hungrig... eller?

"Fan. Känner hösten i luften nu. Fast det ...

"Fan. Känner hösten i luften nu. Fast det är rätt skön luft faktiskt. Bli inte chockade men gillar faktiskt kyla. Inte 10 minus då, men aa typ höstkyla. Alltså det känns som att luften är mycket renare då, lättare att andas. Sen höstens färger, asfina. Blir jättesugen på att fota! Är påväg hem nu i alla fall. Går upp för min backe. Vi hörs." Det där skrev jag för längesen i mitt block i skolan. Och nu, ja NU är det snö överallt! Sjukt. Haha. Tiden går fort. Är i alla fall påväg till heron city nu. Hejdå.


The north west




Stadium - 1999 kr.


du är den bästa för mig.


-haha strunta i att jag ser ut som en tandlös kärring ☺fotar med sofias makroobjektiv!! så jävla ballt.. dream on.
Hej alla! Min fredagseftermiddag har varit chill o mys. Käkade indisk middag, gotti gotti. Chattat med folk. Runt åtta tiden kom Tove och Elin över med godis och chips och så tittade vi på idol tillsammans. Dom drog runt tio, alla typ sov. Vi alla var sjukt trötta. Haha. Men nu har jag gjort i ordning mig och sitter i sängen med datan. Ska titta på Modern family. Ska ringa fia igen nu också. Min skrutt ♥


Hejhej. Jag sitter på en restaurang och vä...

Hejhej. Jag sitter på en restaurang och väntar på att mat ska komma. Familjen kör på indisk take away ikväll! Jag mamma och pappa har varit och köpt vinterjacka till mig. Vart inte helt helt nöjd men aja. Den gick på 2000 spänn så får vara nöjd :) när jag kommer hem så ska jag logga in på msn och snacka med en om en viktig grej. Sen äta middag och sen titta på idol med elin och Tove. Kommer bli asnice. Vi hörs. Ha en bra fredagskväll!


jag är tusen gånger starkare än du


Imorgon blir det bio med becca. Hon och hennes mamma och lillebror hämtar mig kl 12. Så sticker vi till Heron city och tittar på Tusen gånger starkare. Ska hålla utkik efter Dianas syster som är statist i filmen. Coolt brä. Ni ska få bilder på min nya jacka imorgon också. Har fotat men ska ladda över. Men ska nog sova nu. Godnatt.


you just smile and the whole world stands still


-härlig bild.... eller inte.
Håller på att göra klart labrapporten. Ska ha VG så ska skriva en grym slutsats om vad som händer när man kokar vatten. Känner mig skitäcklig också. När jag ätit middag, gjort klart labben och kollat på simpsons så ska jag läääätt ta en skön lång dusch, eller kanske bad? Hmm... Aja smell you later. Ps. Har inte haft en bra dag, eller jo efter skolan med Vendela och fia. Jag, helt ensam, flummade sönder. Hehe.

Ett par dagar i text & bilder

Fredag den 15 oktober:
Dagen var bra, efter skolan åkte jag hem, chillade och lite så. Mamma och pappa åkte till Östersund på eftermiddagen. Så på helgen var jag ensam hemma. Eller min syster kom nån gång. Hur som helst, jag gick och mötte Vendela vid bussen runt fem-sex tiden. Vi gick in på vivo och handlade läsk och lite godis. Vi kom hem och typ sjöng, lagade middag, fixade mys, halvtittade på Idol medan vi sjöng och dansade typ. Hehe. Hade kul. Vi bäddade med lakan och massa kuddar och täcken i vår stoora soffa i vardagsrummet. Somnade framför South park runt halv ett efter en rolig kväll.

Lördag den 16 oktober:
Vendela och jag vaknar runt nio tiden. Vi kokar ägg, kokar te, gör mackor, hackar grönsaker och gör god frukost. Vi fixar oss och jag åker och in till stan tillsammans med Sofia, och Vendela drar hem. Fia och jag vandrar på götgatan, kikar i affärer osv. Jag fick med mig lite smycken hem. Det var supermys. Åkte hem och städade lite och så. Senare kom Vendela, Natalija och Sofia till mig. Jag lagar middag samtidigt som dom bakar muffins. Kyckling med potatis och limesås åt vi. Efter maten gick vi ut och lekte lite och spelade basket i det kolsvarta mörkret. Vi går in, flammiga om kinderna och kalla, och dukar mys med ljus, chips, dipp, läsk och spel. Vi börjar spela Alias och sen Rappakalja. Mycket garv blev det! Sedan rörde vi oss mot soffan där vi körde sanning eller konka men det ledde till att vi bara snackade och frågade varandra saker vi undrade. Hade det asmys. Jag och fia somnade i soffan på varandra runt ett (hahaha misstolkning??) men vi vaknade och fixade med sängarna på mitt rum istället. Vi tittade på South Park the movie också. Hade en astrevlig och mysig kväll! ♥





HAHA

Söndag den 17 oktober:
Vi vaknade runt tio tiden allihopa. Tittade på tv i sängarna på mitt rum. Sen gick vi upp och gjorde fattiga riddare till frukost. Muuums. Sen fixade vi oss, Natalijade plattade Vendelas hår osv. Natalija och Sofia åkte sen hem runt halv ett. Jag började packa saker i en väska. Jag, Vendela och Sofia tänkte ha en liten photoshoot vid Öringesjön. Blev asfina bilder på både Sofia och Vendela! Sen åkte alla hem. Senare på kvällen kom Elin över. Jag pluggade lite matte, vi drack te, pratade och hade det mys. Hon gick hem runt tio. Då tittade jag på Scrubs och somnade i soffan tills mamma och pappa kom hem runt ett tiden. 

Måndag den 18 oktober:
Efter skolan åkte jag och Sofia till centrum för att möta upp Sofia och Ebba. Vi drog in till stan, drottninggatan och var på buttericks. Det hände en liten insident utanför buttricks. Det började lukta om min väska och så var det en nagellacksborttagningsflaska som hade läckt. Åh fy. Tänk er en FULL acetonflaska. Shit det stank jättestark. Slänge väskan i en papperkorg och bad om en påse i affären. Haha pinsamt på tunnelbanan/bussen... Menmen. Hade det trevligt. Var hemma runt sex tiden. ☻



Tisdag den 19 oktober:

Vendela, Natalija och Rebecca kom hem till mig efter skolan och körde Alias. Haha, addicted to the game! Hade det kul, pratade lite, åt mackor, te och frukt. Ja, det har jag berättat lite om redan. Men mys med älsklingar.


Onsdag den 20 oktober: Idag, så åkte jag och fia till centrum och köpte kakor. Sen mötte vi Sofia vid fias busshållplats. Vi gick hem till fia och gjorde mellis. Sen snackade vi om livet, gamla minnnen och skolan osv. Hade det kul och trevligt. Haha sen tjatade jag på pappa att möta mig pga mörkret. Sen dess har jag käkat middag och chattat med folk. Ska se på Greys anatomy.



Bra vecka/helg/dagar!

världens finaste.






Bara för att jag har finaste, vackraste och snyggaste bästavännen. Je t'aime ♥

thursday night





Yeah. Bra tisdagskväll. Är också klar med instuderingsfrågorna som gick grymt.


Natalija Rebecca Vendela & jag


-Natalija, som är min spelkompanjon just nu!
Hallå hallå skönt folk. Just nu sitter vi i rubriken i min källare och spelar alias. Skitmysigt. Vi sitter med tända ljus, té, mackor och frukt och myser. Ska vara social och vara med i spelet. PUSSAR. Lovar att blogga sen. ♥


HISS/DISS


Alias, ja alltså spelet. Alltså så sjukt kul om man har rätt umgänge att spela det med. Jag, Vendela, Sofia och Natalija spelade det i lördagskväll efter middagen. Alltså man dör ju av garv ibland! Mysigt blir det. Det var as kul att göra något annorlunda än att titta på typ film.



Att jag ska till London, åååh ska bli så kul. Jag förväntar mig mycket shopping! Ska satsa på att lägga ner ca 1000 kr. Hoppas på mer av mamma och pappa. Hehe. Aa, men jag längtar hur som helst. DET ÄR OM EN OCH EN HALV VECKA! Wiho!



Stora halsdukar, synd bara är att jag inte har någon stor halsduk... Har bara en svart liten. Åh, 150 kr åt spillo när jag köpte en ful liten svart halsduk på bik bok. Nu har dom fått in mycket finare halsdukar. Tänkte köpa i Lördags (när jag var i stan med fia) men nä, så vart det inte. Orkade inte.

HINNER INTE DISS, BATTERIET TAR SLUT!!!

south park.


Har haft typ världens mysigaste kväll! Alltså nästan perfekt. Så jääävla kul. Jag berättar en annan dag. Kanske imorgon. Men vi har inte fotat så mycket dock. Anyways. Sofia ligger och sover som en björn, jag, Vendela och Natalija sitter i soffan och tittar på South park the movie. Vi måste sova nu. Imorgon blir det fotografering med Diana och Vendela och Sofia följer också med (om det är okej diana? ☺) Godnatt ♥

in a happyland


Godmorgon, eller något. Jag och Vendela har sovit i soffan i natt. Haha asmys. Vi vaknade runt åtta. Då degade vi i soffan ett tag, data, tv och sånt. Sen har vi lagat baounta frulle. Plättar, mackor, ägg, oboy, varma koppen och té. Hihi. Vi pratade också. Nu tittar vi på simpsons, box 11. Men ska städa undan och fixa mig sedan sticker Vendela hem och jag till stan med fia. Yay. Men jag ska inte shoppa. Jag kanske köper något men inte mycket. Men nu ska jag gå, ikväll slaggar Vendela, Natalija, Sofia och kanske Milica hos mig! Wiho. Skitkul :D


den där tjejen vendela


aa skitful. sorry för det överstrukna men orkar inte ta om.
Halloj allihopa. Dagen har varit bra, jag har pluggat mycket matte, gjort matteprov (börjat på det). Efter skolan åkt jag, Sofia och Zacky till centrum och mötte Diana. Vi gick in på ica och köpte lite gott, som smoothie. Sen tog jag och fia bussen hem. Haha vi hade roligt på bussen, jävla äckel choklad i munnen fia. Haha. Sen kom Vendela runt fem, halv sex. Jag mötte henne vid vivo. Vi köpte mums mums och en fanta. Vi har ätit middag, sjungt massa, lekt runt, webbat med fia och nu tittar vi på idol. Ska snart göra te och myyyyysa. Pussar ♥


i do not smoke


pic/me
Nu har jag pluggat matte i nån timma. Pluggat mycket bråk och fucking minsta gemensamma nämnare. Ska fan göra prov imorgon, matte 10. Om jag inte bangar. Så jag stannar en timme efter skolan. Yesbox. Ska dricka klart mitt té (ja jag dricker!), träna lite franska sen gå och lägga mig. Godnatt. ♥


Onsdagens outfit, igår.





En ful outfit. Eller jag var fett trash, det här var på kvällen precis efter jag sovit i en timme. Hade plattat hår den dagen, men det hade blivit korvigt under dagen.
Kofta från lindex, linne från h&m, jeans från weekday och halsband från barndomen.


at hallerheims



Sitter hos becca tillsammans med Vendela och har kul. Vi snackar och har haft det roligt roligt. Pappa kommer och hämtar mig snart. Vendela ska hem nu. Men vi har käkat mellis, mackor med oboy på. Hihi. Sen har vi... typ ingentig. Bara haft det allmänt trevligt. När jag kommer hem ska jag plugga matteeee. Usch. Hejdå ♥


GREYS ANATOMY


Har duschat, tagit bort sminket, skrubbat, ansiktsvatten och har precis sett klart på greys anatomy. Ska chatta med lite folk sen sova. ♥


Now and then, I get insecure. From all the pain, I'm so ashamed





Leggings från pierre roberts, linne från gina t, t-shirt från h&m, jacka mammas från 80-talet. |
 ps. det var kallt...

you're thinkin' about love, and you're only thinkin' about him.


pic/me.
Jag har inte bloggat för jag har inte haft tid, ork eller lust. Sånt är livet. Hehe. I måndags så mådde jag dåligt. Hade en dålig dag. Efter skolan åkte jag, Vendela, Milica, Sofia, Natalija och Daniella till trollbäcken och käka kebab. Eller inte jag, jag drack cola. Men det var kul. Vi snackade mycker om saker. I tisdags, igår, så flöt dagen på och jag mådde bra. Efter skolan åkte jag och Sofia till henne och käkade cheesecake, tittade på film och bara var. Dä va näjz. Idag så har jag haft lite ont i huvudet. Pluggat mycket kurs och blivit klar med svenska 13. Skoljogg också, men jag och Milica, Sofia, Vendela, Natalija, Martin, Zacky och massa mer promenerade vilket var mysigt. Gick till Lidl idag också men köpte frukt! Bara för att jag är duktig. Skulle varit med Milica, Vendela och Sofia men jag hade fett ont i huvudet och mamma kunde hämta mig. Så somnade jag och sov i någon timme. Skönt. Ska plugga snart. Först lägga upp lite outfits. Puss ♥


by me


©

"så fort vi börjar låtsasbråka så trycker vi varandra på brösten"

Har vaxat benen, ansiktsmask och ätit fattiga riddare med Ebba och Sofia. Hihi. Nu ska vi köra kurragömma. Don't ask why. Haha... Hejdå.

forever.


i hope it'll last that long. cause if not, my life would be meaningless.


10.10.10


Fan, failad jag är. Ni ser vilken tid jag publicerade det här? Den är ju elva över. Haha. Skulle göra så att det blev 2010-10-10 + 10:10. Men icke. Nu dröjer det ett helt år till jag kan göra så :(


right here, right now


Min lördagkväll har bestått av: depp och besvikelse, mys middag med papi, liten promenad med Sofia, film Ps. I love you och massa gott, webbat med Ebba och nuuuu chill i min säng. Mår bra.


s & r


AHAHAHAHHA DÖR.


dom hade mycket att säga. men fick inget sagt.


©Rebecka Wallberg

always look on the bright side of life.


ååh börjar bli lite nervös.. milli svarar inte och har inte hört från henne på hela dagen.. har messat henne och ringt flera gånger. asså fan om hon typ plötsligt inte skulle kunna! bajs. då dör jag. har ju fan fixat maaassa till ikväll. åh. nej så kan det inte vara. så får det inte vara.. always look on the bright side of life. dodododododododo. hej med er.
-hon kommer inte :/


this far, this close

Nu har jag duschat, skrubbat ansiktet, städat rummet/garderoben, bäddat Milicas säng, klätt på mig och spelat lite Mall world. Haha! G33ks alltså. Alla Mall world människor menar jag då. Milica, Natalija, Vendela, Sofia och jag. Najz. Ska sätta på mig ett par strumpor och gå upp och hjälpa pappa med maten tror jag. PS. MILICA OM DU SER DET HÄR MESSA MIG! SKA JAG MÖTA DIG I CENTRUM OCH NÄR I SÅ FALL?

Ni som inte vet vad Mall world är så är det ett spel på facebook och såhär ser min affär ut:


svar på tal

C: kan du inte visa lite hur du fotade den bilden? och dina andra bilder? ÄLSKAR. vad har du för objektiv? kram :) <3

Rebecka: Hur jag fotade bilden? Jag fick faktiskt idén från Ebba som satte upp ett vitt papper i diskkon, ställde ett glas och satte på kranen så det bara droppade pyttepyttelite. Jag hade på Serie bildtagnings inställning. Inga svårigheter direkt. Kör på manuellt för det mesta. Kameran är en Nikon D40 och objektivet är standardobjektivet till kameran och är 18-55mm. Någon gång kan jag visa, alltså göra ett videoinlägg, om hur jag fotar. Jag Sofia och Ebba skulle kunna göra det på måndag. Kram kram på dig med! Och tack för att du älskar, hihi ☺


i'm cool, you're not.


Min dag hittills har bestått av: Mall World, chatt med Vendela, en beskrivning av Pisa på engelska, lunch, nudlar och The hills. Ska nu röra mig mot duschen tror jag. Sedan blir det... aa det får vi se. Städa rummet lite. Hej med er så länge. PS. ÖB:s ansiktsmasker färgar av sig. Fick en chock när jag såg mig själv i spegeln och var grön.


hej där är en apa


asful och random bild från i somras vid flatenbadet.
Jag är vaaaaaken och jag vill träffa någon. Men kommer inte orka. Vill typ till centrum. Men, men. Ikväll sover Milica hääääär! Ska bli apkul. Det var jättelänge sen vi slaggade bara hon och jag. Idag så måste jag duscha, ha ansiktsmask, hårinpackning, vaxa benen, göra instuderingsfrågor till NO, börja på engelska steg 15. Yes. Jag gör det nog baklänges, alltså sätter igång med engelskan nu. Pussar ♥


headache


Pic/me© OJ. Nu blev man plötsligt skittrött. Godnatt. Huvudvärken vill ligga på kudde. NU!!!!

Tänk o leva döv. Imagine.

Kom på en sak nyss... Jag är jävligt rädd för tystnad.

corall/light pink/light orange etc.




outfit i onsdags; tröja från monki, leggings från h&m.

you drop it like it's hot


-pic/me ©
Sitter här i soffan med två stycken päron bredvid mig. Min fredagkväll inleddes med en promenad ner till affären med Elin och Elvira sen god middag gjord av pappa och nu Idol med mannagrynspudding bakad av mig. Mums, mums. Jag sitter här och känner att jag inte har några kläder jag tycker jag är snygga. Alltså just nu är det kanske fyra plagg jag gillar. Ikke bra. Får lite ångest. Vill ha massa gamla kläder av typ mamma, eller ärva lite som Tove inte vill ha. Eller bli rik och shoppa kläder och smycken för alla pengar. Mmm.. Drömmar.


the gang(sters)


Sofia Alenstål. Underbar. Bäst. Min älskling ♥


Vendela Käll. Underbar personlighet. Speciell. Vacker ♥


Diana Rasol. Så vacker. Omtänksam. Bad girl (haha). Snygg ♥


Natalija Markulic. Modell. Snygg. Fin. Snäll ♥


Milica Jankovic. Rolig. Söt. Speciell. Underbar ♥


Rebecca Hallerheim. Underbar. Rolig. Snäll. Vacker ♥


Jasmine Brown. Vacker. Söt. Snäll. Franish girl ♥


it's just me and the tv.


Mitt mellanmål. Jag kom hem från skolan runt två tiden, vi slutade halv två. Sen dess har jag tittat på Greys Anatomy, old Christine och nu är det dags för Vänner. Har också spelat mall world, som enligt mig inte är kul. Har inga planer för kvällen. Funtar på att plugga också. Engelska och kurs. Kuuuuul. Hemma och plugga en fredagkväll. Haha! Hejdå. ☺


jag har tappat takten. men hör du inte vad du gör just nu?


Måste käka middag sen måste jag plugga. Måste. Sedan blir det Greys Anatomy 21.00. Hare bra!


Skolan har precis slutat och jag sitter i ...

Skolan har precis slutat och jag sitter i bilen påväg till polisen med mamma. Ska fixa pass. Kommer vara skitful och sliten på fotot... Men nu säger mamma att det inte ens är säkert att vi ska till london längre eftersom de säger att det kan bli terroristdåd där. Suck. Men efter polisen ska vi till ÖB. Det betyder att jag sitter kommer köpa hårinpackning och ansiktsmasker. :) Hihi. Men vi hörs väl senare. När jag kommer hem ska jag plugga rumpa av mig. Haha. Hejdå.


DHW kväll


Ska plugga NO nu sedan blir det DHW + äppelpaj. Myspys. ♥


Hiss och Diss


När någon är sur, irriterad, trött eller arg och sedan tar ut det på andra. Alltså man förstår såklart om någon har en dålig dag, om något har hänt, om någon inte orkar mer eller om man haft en lång och jobbig dag. Visst visst. Men att sedan ta ut det på andra som att smälla i dörrar/skåp/glas jättehögt i allas öron, eller att snäsa och svara otrevligt på någon, eller bara ge en sura blickar. Blir så lack. Så försöker man vara trevlig, hjälpsam och snäll mot personen som man märker mår lite dåligt. Men nej, då ska den fortsätta att klaga, snäsa eller t.o.m. skrika. Skärp er. Ni behöver inte spela glada och vara trevliga, men man kan behärska sig och inte ta ut det på andra som kanske. Onödigt att sänka någon annans humör bara för sitt eget.



Att inte veta en sak, när verkligen alla andra vet. Att bli som utfryst för att några andra ska prata om en sak som just jag inte vet. När någon viskar något till nån annan mitt framför ögonen på en så får man inte veta ett skit. Man känner ju sig riktigt utstött. Jag förstår om det är deras ensak. Men låt mig, t.ex, inte få veta att alla vet något förutom jag. Det är inte kul. Man vill ju känna sig delaktig i något, vill man inte? (har inte varit med om på senaste tiden)


Mode/snygga kläder och smycken. Alltså jag är verkligen inte värsta modetjejen som följer mode och sånt. Utan jag tycker bara vissa har så jävla snygga kläder. Det är en tjej, eller egentligen många, som jag verkligen tycker har grym stil. Snygg är hon också. http://lisaplace.devote.se Sen har vi också http://angelicablick.se

-collage by me

Te. Jag hatar att dricka det, men jag älskar själva principen. Te. Ordet te får mig att tänka på mys, ljus, filtar, höst, vinter, sommarkvällar, vänner och familj. Jag älskar ljudet av tekokarn hemma, för då vet jag att fika är på G. Jag älskar när någon av mina kompisar vill dricka te, för då blir det som en mysig känsla. Hihi. Kalla mig töntig men så tycker jag. Varför jag hatar det är för att jag en dag för längesen drack typ tio koppar te på en dag. Hade mjölk och massa socker i också. På kvällen spydde jag. Så har inte världens bästa smak för te. Men TE IN MY ♥.


-vendela dricker te hemma hos mig :)


Applepie made by the awesome girl



©pics/me Har precis bakat äppelpaj! Wiiiie. Ska vänta tills Desperate houswives börjar så ska jag smaska på det till vanilj sås. Möööööms!


you go like wow, who's that girl?


-My laughing fucktard eyes
Tja. Skolan har varit fett med seg. Hade mjukiskläder (som jag köpte igår) hela dagen. Har pluggat lite matte, franska och svenska. Och idrott. Åkte till centrum med fia och köpte glass, sen kom hon hem till mig. Vi gjorde ingen särsilt. Haha. Fia gick mest runt och spelade på kazoo (googla det). Skitkul! Hon stack väl hem runt sex tiden. Sen dess har jag käkat middag och bakat paj. Puss ♥


Hej Rebeckas läsare. Just nu har vi bg, vi...

Hej Rebeckas läsare. Just nu har vi bg, vi har haft nutids frågor. Inte kul. Det är Milica som skriver. Vi älskar bajs :)


götgatans inköp



mjukisbyxor och munkjacka från bik bok ca 500kr tillsammans.

"kofta"/"stickad tröja" från monki för 250kr.

vit skjorta från h&m, rea, 75kr.

Superduper mysig dag med Sofia och Ebba i stan. Vi vandrade längs götgatan i ett par timmar. Tack tjejoooor ♥

Hej bloggen. Jag pluggade matte, åt midda...

Hej bloggen. Jag pluggade matte, åt middag och stack sen till fia runt 8. Vi hade lite att ta igen efter helgen. Sen fick vi garvattacker också. I alla fall hon haha. Kom hem runt 10 och satt vid datan och tittade på tv. Nu har jag borstat tänderna och ligger i sängen. Godnatt.


things i want from monki



i'm feeling cloudy




jeansskjorta från h&m, svart linne från gina tricot, strumpbyxor från lindex, smycken från norrland venezuela och hemmagjort.


a cosy day

¨

Två bilder från studiedagen den 29 september.

att promenera


-sofias vackra ögon
Godmorgon. Jag och Tove gick hem från Kalle (ca 1km) runt tolv inatt. Haha jag var rädd, igenom skogen o allt. Men det gick bra, hehe. Vaknade först för några timmar sen av ett sms av becca som är hemma från new york. Wiiie. Men somnade om en stund och vaknade halv tio. Har kokat nudlar som står och svalnar nu och chattar med Vendela. Idag har jag inga planer. Jag ska plugga matte. Skulle vara nice och träffa Sofia ikväll också som varit i Nyköping i helgen. Promenaaaaaad runt 5 eller 8 tiden? Watcha say?

Hejdå ♥


dr alban


Tjaaaaaa. Har haft en astrevlig kväll hemma hos Kalle hela kvällen med Tove, Viktor och Kalle. Samuel kom med moppen lite senare än oss andra. Vi gjorde tacos och åt, för mig var det tredje gången i rad jag käkade det. Aa men vi var ute en liten stund och tog lite luft. Vi har också tittat på film. Men ja, ingen var särsilt inne i den. Samuel ska dra nånstans nu.

... ett par minuter senare. Vi har varit ute och kört longboard efter moppe litegrann. Det var kul :D Nu lyssnar vi på cp musik. Hejdå.

twelve o' clock in the mornin'


Godmorgon. Jag och Vendela vaknade runt tio elva tiden. Vi har gjort fattiga riddare till frulle och käkat. Vi har snackat mycket ocksååå. Mest om Vendelas skittrista liv. Näää skoja. Men vi ska dega lite. Sen senare så blir det att träffa Tove och Kalle! Wie :D


myspys i mitt kalla källarrum


Asmys med Diana och Vendela. Vi tittar på idol lite halvt, käkar godis, dricker läsk, snackar om random grejer. Vendela showar tuttarna. HAHA. Diana ligger med tre filtar, mjukisbyxor, två täcken, en mössa, vantar och ligger och fryser som fan!!!!!!! Massa ljus tända också :D Nu är det fredagsmyyyyyyyyyyys.


FREDAGSMYS


-smoke pic by me.
Halloj. Vendelu kom nyss! Skitkul. Jag mötte henne nere vid vivo. Eller rättare sagt, hon såg inte mig så gick jag bakom henne sen tog jag tag i hennes axel och skrämde henne. Haha skitkul. Sen gick vi in och köpte gottigott. Nu har vi snackat massa och Diana har ringt och vi bjöd över henne till filmkväll. Hihi. Ska bli asmys. :) Snart ska jag och Vendela äta tacos till middag. Wiiiiiiiiee. Hejdå.


Hejsan. Har precis gjort so prov! Jävlar ...

Hejsan. Har precis gjort so prov! Jävlar vad jobbigt det var. Eller alltså det flöt på rätt bra men det tog lång tid och jag skrev ungefär 8 hela sidor. Haha! Sen tog jag bussen hem med diana, jasmine och zacky. Sitter på bussen hem till mig nu. Lite senare kommer Vendela och slaggar. Hihi. :) vi hörs.


RSS 2.0