south park goes real


 
Ps. Den sista "Tim" var lite fel. Det ska vara Stan. Enligt Natalija då. :D


Sitter och tittar på South Park. Ett program som jag typ aldrig tittar på. Men jag hittade bilder på "hur de skulle se ut i verkligheten". Haha. Kanske kul att se. Vissa kanske inte ens vet vad southpark är. Jaja. Vad tycker ni?


They say you love me. Do you?


Jag i skolan för någon vecka sen. Med Amandas väska på huvudet... ;)

Sov en timme. Från typ halv fem till halv sex. Vaknade med dreggel i hela ansiktet. Hahaha! Lite euw... Hehe. Åt middag. Känner mig inte på topp nu alltså. Vet inte om jag klarar skola imorrn. Faktiskt. Blir nog hemma och plugga för min del. Ska kolla med mamma och pappa först. Hur som helst så har jag tagit tablett och tagit tempen. Ska nog ligga och titta på... Inget. Det går ju inte ett skit bra på tvn. Eller massa bra program som slutar åtta. Men efter det- inget. Så det blir väl webb-tv. Hihi. Vad gör alla ikväll? Dagen innan skärtorsdagen.


about my yesterday

Igår var jag hemma från skolan. Var hos läkaren vid halv tre och tog lite prover och så. Fick medicin och sånt. Sen drog mamma och jag till donken, köpte med en cola, cheeseburgare och en vaniljmilkshake på drive in. Åkte hem och typ vilade en stund.

Fixade mig, smink och kläder. Om jag får säga det själv så blev det as bra. Hihi. Och vad fixade jag mig för? Jo, Toves och 07SPA:s studentskiva! Jepp. Vi drog in till stan vid 6 och hämtade Hanna. Sedan svängde vi in på "Skyddsrummet". Där middagen hålldes, sedan efterfest för eleverna. Det bjöds på räkmacka, kyckling och potatisgratäng och chokladmousse. Inte tillsammans då. Massa tal, quiz och "lambos" också. Sen åkte jag, mamma och pappa (och resten av föräldrarna) hem runt 10-halv 11. Kul kväll. :)


Bild på lokalen från igår.


Mamma, Tove och pappa igår. Cool lokal va? Typ grotta.

A look he gave you said I wouldn't before


Tja! Förlåt för dålig uppdatering. Jag berättar lite om igår senare. Nu ska jag titta på Vänner samtidigt som jag smuttar på min smoothie och käkar mina chips. Jeppjepp. Vi höööööööööres.


there are things to complete, to finish, to do



• Matte läxor - skitmycket att göra *suck*

• Repetera kurs

• Göra svenska steg 9

• Läkaren - runt 12 tiden


Drömmer mig bort


-weheartit

Sitter och tittar på Scrubs och äter chips. Hehe. Tänkte nyss på hur mycket jag längtar till Italien som familjen ska till i sommar. Precis innan sportscamp också. Åh. Brunis kommer jag bli. Har ni några planer inför sommarn än?

Tell me what has become of my rights


-Min tjejmiddag. haha titta vendela! :D

Har ätit lunch och lovat pappa att försöka plugga lite. Svenska får det bli. Allt annat har jag ingen ork till. xxx


jag orkar inte en dag till



Ni kan inte förstå hur mycket jag hostar. Åh. Fyfan. Det här har gått för långt. Det är min 8 dag som sjuk. Inte kul. Det finns en gräns från vad som är "skönt-sjuk" till vad som är "jobbigt-sjuk". Att vara "skönt-sjuk" är att vara halvförkyld och ligga hemma från skolan och mysa. Och att vara "jobbigt-sjuk" är att ligga hemma och må skit, inte kunna röra sig och vara hemma FÖR LÄNGE, så att man längtar till skolan och kompisarna. Åååh, jag vill inte längre. I helgen missade jag ett jätteroligt evenemang med friidrotten. Vi/de skulle åka till Örebro och tävla och sova på ett hotell tillsammans. Det har säkert haft jättekul. Jättetråkigt att jag missade det...

The best series, top ten.

Idag har jag sett en jävla massa serier. Om jag ska göra en topp 10 lista av de bästa serierna som går på tv, ser den nog ut såhär:



1. Vänner



2. How I met your mother



3. Desperete Houswifes



4. 2 and a half men



5. Ghost Whisperer



6. Simpsons



7. Sex and the city



8. Scrubs



9. Top model



10. Jon, Kate plus eight och Halv 8 hos mig



gud

kann inte skriva. mår så jävla dåligt. kommer spy. har sovit i 3 timmar.

those dancing days


Hehe. Bjuder på dom. (ska byta om)

Jag har sminkat mig och ska klä på mig nu. Sen rushar jag till bussen mot haninge för en rundtur med Milica.

asg


Hahahahaah tittar på det här nu. Äääälska slutet!

these shoes has been trough allot


Jepp. Ett par skor som varit med om väääldigt mycket. Känns till och med fel att slänga dom. Har haft dom i nästan exakt år och jag lovar. Jag har haft dom minst 300 dagar. Inte i streck då, men ja. Det är mina vita converse, som inte längre kan kallas vita. Och nya converse, som inte längre kan kallas nya. Och fina converse som inte längre kan kallas fina då det är lite sönder här och var. Älskar mina converse men snart flyttar det in nya (hoppas jag!). Love love love. ♥


Can't stop smiling just want to hold on tight


-Salem är så grym.

pinapple ananas pinapple ananas pinapple


Min ananas nyss (och min tumme där bakom)

Godmorgon! Sitter och käkar ananas på burk framför tvn. Vaknade för en timme sen och kunde inte somna om. Idag vill jag in till stan men det är inte finaste vädret för det. Sen har jag lite plugg att göra, så det skulle bli en snabbis då. Men jag tror jag sticker till Haninge c och möter upp milli för en runda och en fika. Great.


The almighty is'nt always the best



Gokväll mina vänner.
Sitter nu helt själv i detta trevånings läskiga hus. Hjälp. Mamma och pappa kommer inte förns om en halvtimme. Åh. Och Tove och hennes kompisar gick för en kvart sen typ. Så jag sitter i vardagsrummet och tittar på Natt på muséet och chattar med milli och vendela. Känner att jag håller på att somna också. Senare ska jag nog titta på Solsidan eftersom jag missa det igår. Ha en bra kväll och godnatt! ♥


Earth Hour



Snart är det dags för årets Earth Hours. Släck alla lampor (och elektricitet) och stödj Naturfonden. Det kommer jag göra. Ha en mysig kväll! Puss.


the waterboy



Tittar på Waterboy som går på 5an just nu. Där Adam Sandler spelar typ störd. Åh, har aldrig gillat den snubben. Som skådespelare alltså.


den sjuka dagen. nej den sjuka veckan. åh.


Jag nyss.

Hela dagen har jag mått skit. Vaknade vid 8 och hostade som in i helvete. Satt vid tvn/datan i några timmar. Åt lunch. Sen fick jag värsta hostattacken. Trodde jag skulle dö typ. Fick ingen luft. Gick och la mig vid halv tre och sov till typ halv fem. 2 timmar alltså. Vaknade och trodde jag skulle må bättre vid det laget. Men icke. Mådde skit. Huvudvärk, hosta, kroppen utan ork osv. Har nu tagit en alvedon, två mackor och en pucko. Mår bättre nu och sitter och tittar på Wipeout. Mamma och pappa är i Nyköping hos våra kompisar och kommer hem senare ikväll. Syster lagar middag.

Vi hörs!


it's not the ones you remember you should remember.




Åh. Jag. Är. Inte. Frisk.
Kan. Någon. Skjuta. Mig.


why can't just you and I get along


Foto: Rebecka Wallberg (jag) | Beskrvn.: Utanför mitt hus, vår!

Godmorgon. Hostar som in i helvete. Åh. Blev frågad om jag skulle sova hos becca, men det verkar inte som bästa idén. Kanske är med dom på dagen/kvällen och åker hem sen. Det är ju earth hour ikväll, och det vill man ju spendera någon. Men nej. Får typ inte heller. Men stan vill jag gööööra!! Pengar redo att spenderas ju.


hoping that someday, you'll understand.


Åh, så jävla olagligt gulligt söt. Mini bajskorv.


Har gjort i ordning mig och ligger i sängen och chattar med Milica. Hennes blogg särar. Ska lägga mig snart, sova. Djupt. Länge. Sov gott. ♥

Rebeckas fredagkväll, halvsjuk.

 

Fredag kväll och hur jag mår är inte toppen direkt. Eller jag börjar känna mig bättre men däckade efter middagen vid sex och har sovit sen dess på mitt rum. Vaknade nyss och pappa har fixat chips, vindruvor och äppelcider till mig. Vi har gäster men gick bara ner och sa hej nyss. Pallar inte. Ska ligga här nu och se om något bra går på tv. Annars blir det väl datakväll. Ha en bra fredagkväll, puss. ♥


It's like you're always stuck in second gear


Tagen från M

Oj! Fett bra jag är på att blogga. Not. Har haft en as bra dag. Har ju saknat alla! Hade kul och redovisade ändå matten och så. Stannade en timma efter skolan för att vänta på Natalija, med Milli. Vi lekte lite kurragumma sen mobbade Daniela och jag milli lite. Kittlades och så. Haha, hon skrek såklart bara över hela skolan.

Sen stack jag, Natalija och Milica i alla fall till trollbäckens c och köpte Ben n' Jerrys och 7'up. Vi gick av några hållplatser innan henne så promenerade vi dit. Natalija öppnade glassburken lite för att smaka typ sen börjada alla äta. Haha. Drack läsken också. När vi kom till henne lekte vi med hundarna lite, åt upp resten av glassen och tittade på lite av en film. Pappa kom och hämtade mig runt 5.


milica är bäst, ingen protest



Hali halo Rebeckas blogg/läsare. Rebecka har typ inte bloggat på över tre timmar. Man skulle kunna säga "hon är sjuk och hon orkar inte". Men det är en lögn! Hon sitter och chattar med mig på msn. Rebecka är en ond liten griskulting och vill er inget annat än något ont! Hon vet ej att jag ligger i min säng och skriver detta. Då skulle hon mörda mig!!! Jag äter mask just nu. Fett gott. Majs är också gott. Alla är sjuka. Lista på dom som vart sjuka den här veckan:

  1. Vendela
  2. Jasmine
  3. Rebecca
  4. Rebecka
  5. Amanda
Inte särskilt kul. Dom har säkert värsta viruset som kommer mörde hela världen. Bäst att ni inte läser hennes blogg. Ni kanske också dör! Hohoho. Juste. Ni kanske vill veta vem som bloggar? Det är ... Milica! Som man kanske märker i rubriken. HOHOHO. God jul.

hoppas ni förstår att inget i inlägget var seriöst

Huvudvärk från ett ica besök


Ica SUPERmarket? Skulle inte tro det...

!Nu är jag klar med kursen!

Följde med pappa till ICA nyss och vi handlade massa mat som jag hade tjatat mycket om. Nästan tomt ju!... Nej. Det fattades mest bara gott. Och det räknar jag som tomt. Hehe. Men att gå inne på ICA med starka 60 watts lampor och kyla överallt resulterade huvudvärk... Så nu sitter jag här bredvid kära mor och tittar på... öhm Antikrundan tror jag. Ska alldeles strax ta mig en dusch och göra i ordning mig sedan bänka mig framför tvn en stund. Efter det är det tänkt att jag ska sova bort mitt sjuka jag och vakna till mitt friska jag.

Dags att passa schemat! Sov sött. Puss.

workin' my ass of over here


Foto: © Jag, Rebecka Wallberg |

Sorry för lite bad update. Satt fast med kursen och gör det fortfarande... Har gjort det i de senaste 2 timmarna. Men ska snart få det klart. Har skrivit allt på papper och ska göra det på datan nu.

Läkarbesöket gick bra. Fick ta några prover och så men det är inget allvarligt. Får gå till skolan imorgon, bara jag har orken till det. Skulle behöva redovisa den där jävla matten och den där franskan. Hmm.. Får se hur det går. Nej. Uppdateringen på min blogg är inget att hurra för. Ni får läsa mina vänners bloggar medans.


You’re the one that keeps me strong


Hehe, Var bara tvungen.

Sitter och käkar makaroner och tänkte meddela er att jag sticker till vårdcentralen nu för att kolla läget. Efter det ska jag göra klart den där jävla kursen. Så vi kanske hörs runt 16 eller något. Ha en bra dag. Puss ♥


Min tredje dag som sjuk


Foto: Rebecka Wallberg | Beskrivning: Utanför mitt hus för några dagar sen.


Hej alla. Är hemma min tredje dag från skola idag som sjuk. Vaknade med illamående, lite hängig. Men tog febern och hade bara 36,7. Vilket betyder ingen feber. Skönt. Men fick ändå inte gå till skolan. Så nu sitter jag här och försöker få i mig soppa men känns som att jag kommer spy om jag äter mer... Amanda är också hemma och är sjuk idag. Vendela också.

Fan. Jag har en sådan jävla hicka. Riktigt grova också, nästan så jag flyger upp ur soffan. Seriöst. Aja, ska fortsätta titta på The voice.



Ps. Måste tillägga att jag haft bra besökare fastän min uppdatering inte varit den bästa de senaste dagarna. Har haft runt 60 faktiskt :)

I'll be there for you, when the rain starts to pour.


Foto: Rebecka Wallberg | Beskrivning: För ett par dagar sen, våååår. ♥

Hej mina vänner. Har ätit middag nu och tagit en Alvedon. Svettas ganska mycket (euw) men det beror på att febern går ner. Ska nog duscha senare. Tänkte också ladda över lite nya låtar till Ipoden. Om jag orkar dvs. Har chattat med Milica i nästan 2 timmar om allt och inget. Och jag har tydligen just blivit pwneeeeed på grund av ett snack om Vänner på tv. Haha. Pallar inte berätta. Ska fortsätta titta på Vänner, som går på tv nu.


5 saker jag inte vill ska existera

• VISSA BUSSMÄNNISKOR När folk som kliver på bussen sätter säg bredvid en när det finns andra, helt tomma platser/rader. Liksom, varför? För att fylla bussen som den ska fyllas?  Gillar faktiskt inte att sitta bredvid okända människor. Men det händer ju. Men inte ska det behövas göra när det finns andra möljigheter. Näe, lägg av med det.

EN BLOGG UTAN LÄNKAR När folk inte har länkar på sin blogg. Okej kan förstå till viss del, kanske inte är jättefint och det tar plats och lalala. Men folks bloggar jag gillar borde väl ha kompisar med lika bra bloggar. Då vill man ju läsa deras också. Så alla, skaffa länkar på era bloggar och länka era kompisar.

ATT VISKA När folk ska viska. Alla gör det, jag vet. Men varje gång någon viskar så undrar man ju om det är om en själv. Om dom snackar skit eller något. Jag hatar verkligen när folk gör det. När jag var mindre så var jag alltid rädd för de äldre i skolan. För jag trodde alltid de viskade om just mig (när de viskade). Så sluta med att viska, åtminstone inte allmänt. Gå till ett annat rum eller något.

JÄVLA MUSPEKARE SOM STYRS AV SIG SJÄLV När man råkar kryssa ett fönster på internet av misstag. När man håller på med en grej och plötsligt är allt man gjort borta. Så irriterande bara.

BUFFRING När videos/filmer/youtubeklipp osv ska buffra så länge. När det tar evigheters evigheter att en film ska ladda klart. Också bara irriterande. Tålamod är inte min bästavän. Men.. det är ju (väl?) ingen sak man kan ändra på direkt.


I find the signs of spring all over now


Foto: Rebecka Wallberg | Plats: Utanför mitt hus, på gården.

Godmorgon. Är hemma från skolan ännu en dag. Åh, behöver egentligen åka till skolan för att plugga kurs samt redovisa matte 6 och plugga franska 6. Men får väl försökam göra det hemma i stället. Men jag mår bara så jävla dåligt. Huvudvärk, hängig, kroppen orkar inte, yr, illamående, feber osv. Puh. Har hur som helst tittar på ett par avsnitt Vänner och käkat en rostad macka med ägg på. As gott.

Natten var jättejobbig. Vaknade av att jag inte kunde andas pågrund av att näsan var täppt och halsen och munnen blev helt torr. Jag ropade på pappa som gick och hämtade vatten och Ipren till mig. Jag tog tempen och hade 39 graders feber och hade ont överallt. Fattar inte vad jag är för sjuk. Något virus typ? Det är tydligen fler än jag som varit sjuka. Vendela, Jasmine, Rebecca, Amanda och Diana. Vad jag hört i alla fall. Nu ska jag återgå till tv tittande. Hörs senare! Kram ♥


idag var man den sjuka


-Vårrullar till lunch


-Glass


5 vänner boxar, 1 ghost whisperer, 1 the simpsons


-Nässpray och termometer (för munnen)


-Min hörna för dagen


-Mina sockar


Har geekat massa Vänner idag och sovit i typ 2 timmar. Suttit vid datan mycket. Men den ligger ju i soffan så, jaa.. soffan hela dagen, på samma plats/hörna. Tog nyss en alvedon (har tagit tre st) och har knarkat nässprey hela dagen.


Lite framsteg sörru


Help me decide what to buy

Har ju lite pengar nu och hade tänkt att börja spara till något men kan inte bestämma mig för vad. Hjälp mig välja!


ESCADA parfym...




Mini laptop, till att blogga med...





Digitalkamera till att fota och ta med överallt i sommar (och resten av året då)...



Eller tillbehör till systemkamerna... Eller kläder... Eller spara till allt roligt i sommar.... Åh, HJÄLP MIG NU!


I got 2 have some new Converses



Sitter och kikar runt på converse på converse.com. Måste ju ha ett par nya. Mina som jag haft i ungefär ett år nu är helt utslitna. Det liksom står ut något här och var. Men vad tycker ni om dom här över? Sen vill jag också ha ett par med Amerikanska flaggan på eller med nitar på. Hihi, dödssnygga .

Testing testing testing

Jag testar lite grejer på bloggen :)


Rihanna Robyn och Darin Zanyar

Två artister som jag inte lyssnar på särsilt mycket men ändå vet att jag älskar är Rihanna och Darin. Jag verkligen älskar de båda. Lite konstigt egentligen. Jag blir jätteglad när någon av deras låtar spelas på radio. Borde kanske ta mig i kragen och börja lyssna på de?



Några av många favoriter







Några av favoriterna här också


*suktbilder*







Mmmmmm... Suktas av bilderna. Okej, inte de nyvaknade och osminkade. Och inte alfapets rutorna heller. MELON OCH CHIIIIIPS....

Bilderna är från när Milli slaggade hos mig för någon vecka sen.

den sjuka drömmen


Åh fan. Vaknade upp ur en mardröm och kände hur sjuk jag var. Det kändes som om jag hade snurrat 20 varv, någon skakat runt mig och bankat på mitt huvud och att jag hade sprungit 4 km riktigt snabbt. I andra ord, jag var helt slut. Hade 38.3 graders feber också. Kunde knappt gå men jag tog mig till soffan och har nu tagit alvedon, druckit c-vitamin brustablett, ätit macka och ätit soppa. Snart ska jag geeka lite Ghostwhisperer.

Och mardrömmen, ja den handlade om att jag, Sofia Alenstål och Rebecca Hallerheim sprang runt på något slags museum som höll på att renoveras. Men de sprang ifrån mig och in i en matsal som jag inte vågade springa in till. Då lackade jag och ringde Natalija och skällde ut henne (av nån anledning). Sen ser jag en gråtande flicka springa upp för en trappa och det var en gubbe som jagade henne. Jag sprang upp för trappan med då ramlade jag och trappan blev plötsligt jättebrant. Så jag hängde där och ropade på hjälp. Men gubben (som var flickans pappa) skrattade bara åt mig och så föll jag ner för trappan och åkte på rumpan ner på marmorgolvet. Då springer jag ut i staden. Och det var bilar överallt och jag var tydligen i Göteborg. Jag visste inte vart jag skulle och jag hade ingen mobil. Så jag springer någonstans och håller på att bli påkörd. Så springer jag in i någon teater där de tittade på en Arn film. Plötsligt hade jag en mobil och jag fick ett sms där det stog "Du är efterlyst och polisen letar efter dig!" från pappa. Jag går ut från bio salongen/teatern och hittar inte vägen ut ur själva byggnaden. Men då hittar jag ett fönster som leder in till den gråtande flickans rum. Jag får gömma mig under hennes täcke, så att inte hennes föräldrar skulle se mig. Då kommer hennes mamma in och hon sätter sig nästan på mig. Men hon blir inte sur. Sen kommer flickans pappa in och han -skrattar bara när han ser mig. Han blir inte arg, han ler. Så tar han fram två pennor och vässar dom. Och så stoppar han in pennorna i våra armar. Sen vill han stoppa in den i magen. Men då vaknar jag upp och kollar om jag har hål i min arm. Då känner jag också hur dåligt jag mår...


Two and a half men efter duschen




Hemma från en springträning. Vi sprang ca 5 km + backträning då. Men jag mådde så jävla illa så tog inte i lika mycket. Usch... Vill verkligen inte vara sjuk... Men nu måste jag skynda mig att duscha sen är det Two and 1/2 men. 8 minuter på mig!


Rebecka lär sig spela piano?


Mitt hår ser äckligt gult ut. Det är det inte. Hoppas jag...

Jag sitter som ni ser och håller på att lära mig Happy Birthday, flipsyde's version. Milli och min syster Hanna kan den, jag vill också. Men har typ bara kommit halvvägs ju så ska träna liiite till. Hihi. Visar kanske hela någon gång.

Let's go the right way, not the wrong.


Bilder tagna från Vendela och Amanda.

Längtar tillbaks till kvällen. Den var en av de bästa.


sweety, you look so blue


-Hehe cp bild tagen nyss

Sorry för att inte uppdaterat efter skolan. Men Frida ringde mig nyss och vi snackade i typ 20 minuter om allt och inget. Hehe. Sitter hur som helst just nu och dricker varma koppen. Folk som inte vet vad jag snackar om när jag säger varma koppen; Det är som soppa i kopp, man köper pulver och häller i vatten. Kokar också nudlar och tittar på Ghostwhisperer som går på tv. Senare ikväll är det träning också, springträning. Ska hämta nudlarna nu.

when I think of you, I think of summer.


Längtar gaaaaaaaaaalet mycket till sommaren nu.

Godmorgon. Somnade runt 10 igår framför tvn. Sen gick jag och la mig runt 11. Var så jävla trött efter en firandes helg. Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag. Shiiiet. Men kul har jag haft. Sitter och käkar frukost nu och känner hur stressad jag är. Så mycket matte att göra. Puh... Måste plugga mycket idag. Och svenska lektion. Ha en bra dag alla så hörs vi väl runt halv fyra.


you ask and I answer

tuff_kille_p12_från_norrland +}: vad har du för kamera? och vad kostade den? =)=)

Svar: Jag har en pentax k100d, den kostar runt 6000kr.


18 mars 2010 bilder


Lite bilder från min självaste födelsedag. Mys med familjen. :)

Some gifts

 

700 kr, Ghostwhisper box, H&M presentkort, guldkort gröna lund.

Japp, jättefina presenter har jag fått. Lite mer från familjen också som kläder och smycken. Kan lägga ut bilder från dagen då jag fyllde år nån gång också. Släkten har precis gått hem. Det var trevligt att ha dom här.


Släktkalas på G


Tjolen är från Hanna i present.

Nu har jag fixat mig och släkten kommer om 30 minuter. Idag firar vi mig och min far med middag och tårta. Visar vad jag fått av vänner och släkt sen. Puss ♥


sometime in the future, this photos may will bring memories



-Jag (/vi) bjuder på de fula bilderna.

Om kvällen, 20 mars: Amanda kom lite tidigare än alla andra, sen kom Milli. Resten av gästerna kom runt 6. Förutom fia, som kom vid 7. Men vi satte oss nästan direkt och käkade middag som jag fixat. Förrätt, vitlöksbröd med tzatziki. Varmrätt, kycklingspett med potatisklyftor och några kalla såser till.  Efterrätt, kladdkaketårta som blev misslyckad men god. Sen lalade vi runt, fotade ja och hade allmänt kul. Vi körde också en frågesport som jag snabbt hade knåpat ihop på 10 minuter. Den handlade om massa tv serier. Men vissa hade ingen aning om svaren så alla hade inte jättekul. Haha. Sen tittade vi på en film som var halvbra. De drog hem runt 11-12. Hade en bra kväll hur som helst.

Get confused and you fade away


Rebecca Natalija och jag för några månader sen tror jag

Godmorgon alla! Gårdagen var skön och mysig. Sitter och laddar över 359 bilder. 359!!! Sjukt mycket. Kanske bjuder på 50 eller något. Vi får se. Ska ju redigera också men det gör jag i massredigeraren på photscape. Hehe. Jag måste bara fråga. Vem fan var det som satt och fotade typ 30 bilder på filmen (tvn) igår? Hahaha. Hur som helst sitter jag och äter rester från igår vilket består av chips och godis. Apelsinjuice också. Men bilder kommer snart!

And I've searched through every open door


Jag Natalija Vendela och Amanda för ett par dagar sen hihi ♥

Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos mig. Mys ska vi ha. Ska nu duscha, hyra film (?), laga mat, fixa grejer m.m. Borde sätta igång nu då de kommer vid 6.

En åsikt/hiss om sjungande människor



Såg nyss en facebook grupp som dissade (eller nja, dissade och dissade) folk som småsjunger. Och jag måste säga att jag tycker helt emot det. Jag älskar när folk går runt och nynnar och småsjunger för sig själva. Det måste ju betyda att personen som sjunger är glad, och då blir man ju själv glad. För hur många ledsna och arga personer går runt och nynnar för sig själva. Jag vill lätt hissa folk som småsjunger. Haha. Så fortsätt simma sjunga! Fooortsätt sjunga! LALAALALLALALALALALALALAL.


Utkast: Mars 20, 2010

Förlåt förlåt förlåt. Ingen bra uppdatering alls de senaste dagarna. Har haft fullt upp med att fira. Hehe. Igår var det så jäkla kul. Efter skolan åkte jag, Milica, Vendela och Sofia till centrum. Vi köpte hårfärg till mig på kicks. Sen följde milli med mig hem och min syster hjälpte oss att färga mitt hår. Ni kan få se bild sen.

Milica åkte sen hem och jag åkte till restaurangen Koh Chang i tyresö. Där hade jag stämt träff med Amanda, Diana, Sofia, Vendela och Jasmine. Amanda hade bokat bord också så vi fick en jättemysig plats på övervåningen. Lite senare kom Natalija och Moa också. Då beställde vi maten och satt bara och pratade och garvade.

Hårfärgning



Färgen jag använde.



Haha, jag och Milica medans färgen satt i mitt hår.





Hos fritzons place


Hahahahaha, mandi och didiiiiii


Bloggar inte ikväll. Har för roligt. Puss.


the greatest



Ska ut och käka middag med familjen nu. Ska bli mys. Det blir inne på söder nånstans. Pusshej.


About my day.

Hej! Dagen har varit grym. Har bara haft kul med mina kompisar. Vi började med att gå ut och leka lite i snön. Sprang runt och bara var lite galna. Sen gick vi in, hade matte lektion. Träffades och käkade lunch, sjungandes i matsalen och massa. Aa, orkar inte berätta om heeela dagen. Men efter skolan drog jag, Natalija, Amanda, Jasmine, Sofia, Vendela och Rebecca till donken och satt en stund och pratade och åt massa. Tack för dagen alla underbara i alla fall!


Bild från idag på donken

18th mars, 2010 ♥



Sitter och käkar födelsedagsfrukost nu. Mamma och pappa kom och sjöng för mig vid 6. Mysmys. Inte mycket update idag. Vi hörs nån gång! Puss ♥

So come over, just be patient and don't worry

Innan jag går och lägger mig ska jag hinna med att:

En låt som sitter fast i mitt huvud idag är...

Death and all his friends - Coldplay


Godnatt ♥


About the day. My day. My birthday.


Haha, Diana och Natalija i skolan för några dagar sen. Snyggingar.
 
Kom som sagt nyss hem från Milica då min mamma hämtade mig och Amanda därifrån. Vi släppte henne hos sig. Har precis satt i mina linser och sitter och chattar lite med Natalija om att jag faktiskt inte längtar jättemycket tills imorgon, då min födelsedag är. Det är klart det ska bli kul och jag längtar lite till skolan och dagen men det är ingen jättestor grej. Kanske börjar växa upp? Haha näe men när man var mindre var det ju att man snacka om det i typ 2 månader innan, räknade dagar, var spänd och inte kunde sova natten innan, vaknade alltid innan de kom och sjöng och låtsades vara överraskad. Right? Men det är inte samma grej längre helt enkelt. Lite tråkigt egentligen. Men, men. Ska bli skitkul att komma till skolan då jag påminnt min basgrupp ungefär 1000 gånger att min födelsedag är imorgon + att Diana fyller samma dag! Ohlala. Kommer bli as nice. Jag tror jag bloggar imorgonbitti om ni har tur.

Mars 17, 2010. Vi kan kalla den kladdkakedagen.


En lite cp M och en lite cp A. Allt som vanligt då. ;)

Ojsan. Har inte bloggat på ungefär 22 timmar. Hehe. Ursäktar mig för det men jag har haft fullt upp med att haft kul med Milica och Amanda. Stannade kvar en timma efter skolan, då jag hade ett så kallat ph-samtal för er som inte vet. Sen tog vi tre bussen till Millis place. Vi bakade kladdkakemuffins, pratade och diskuterade olika saker, åt middag och tittade på några avsnitt av Vänner. Hade det mys helt enkelt. Haha. Kan kortfatta mig med lite saker som hände; kladdiga becka fingrar som jagar milli, knäcka ägg i pannan, milicas tand, halvmisslyckade muffins (men goda!), lamm/får/vegitarian, M's fuck'd up data, Milicas katt som bestämmer över kladdkakeformar och milicas skrik som skrämmer honom, smelly cat osv osv. Det finns tusen mer grejer att komma på. M och A, kommentera grejer som jag glömt! Hade i alla fall som sagt skitkul, som vanligt med er då.

Missade nyss ett av mina favvo-program


Jasmine, Diana, Vendela och en halv Sofia idag påväg till idrotten

Faaaaaaaam då. Såg nyss på Amandas blogg att Desperete Houswives går på tv. Glömde helt bort det, satt och pluggade matte. Aja, får se det på datan imorrn eller nått. Imorgon efter skolan ska jag och Amanda hem till Milli. Vi ska planera lite grejer och titta på Vänner. Alla vi tre älskar programmet och M har alla 10 (?) boxar. Nice!  Nu ska jag titta lite på vad jag kan ha på mig imorrn. Åh, jag har fan inget jag vill ha. Måste titta runt på modebloggar för insperation. Men sov gott alla! Puss ♥


That day you came to me and said that words, it's still stuck in my head













Lite försenade bilder från en dag jag, Vendela och Amanda var ute med mandas hundar och busade i snön. =)


Rebecka skaffar linser



Kom hem från optikern för några timmar sedan. Och vet ni vad? Jo, jag har nu på mig linser! Japp. Men faaan vad jag blev irriterad. Det var skitsvårt att ta i och plocka ut linserna. Höll på att lacka ur eftersom jag har sådant dåligt tålamod. Men det gick bra och det gick efter typ 10 försök. Så nu har jag på mig dom för provning och ska prova i typ en vecka då jag ska tillbaka och se hur det har gått. Känns lite ovant, typ som att det är skräp i ögat. Men jag börjar vänja mig.

Två videos från rackethallen idaaaag





Haha, vi alla är så sköna.

Idrott med curling


-fia förra gången vi var i rackethallen

Sista lektionen idag var idrott och vi var i rackethallen och spelade inomhus curling. Hihi, hade roligt med alla tjejer. Har ett par filmer från det som jag lägger upp senare. Men efter idrotten träffade jag och fia våra gammla vänner Felicia och Sofia. Vi gick till donken och käkade lite glass och pomfritt och hade lite trevligt. Sen dorg vi till centrum och vandrade omkring lite i H&M. Efter ett tag skulle Felicia åka hem så alla drog hem. Jag också nu åka på linsprovning hos optikern. Men vi hörs efter med bilder och videos!


Random picture




Sticker snart på springträning. Men eftersom det endast tar ett par minuter till träningsplatsen så bytar jag om snart. Vi hörs efter!

Slaggen med M i bilder Del 1


Milica (och jag!) är glad när Salem är på tv



Tummen upp för killeeeeeeeeeeen!



Hehe, vi spillde ut heeeela jävla skålen med chips i soffan. Här har jag hunnit torka upp DET MESTA.



Milli fotar en misslyckad bild på när hon pekar finger till Eric Saade den snyggingen



Hehe... En galen becka



M's dirty fingers



Milica goin' crazy









Both of us






Lite knasig bild, men den var cool



Peace

Hon kom till mig ca 8 då bänkade vi direkt oss framför tvn med maaaassa snacks. Vi tittade på melodifestivalen, som vi båda egentligen tycker är skittråkigt men tittade eftersom Salem Al fakir skulle vara med OCH det var ju final. Efter det var slut, och vi hade dansat, ätit och fotat lite började vi titta på The wedding singer. Men den var rätt dålig så vi gjorde i ordning oss och gick till mitt rum och tittade på Wild child istället. Men båda somnade framför filmen.


But i'd never leave you, no I never would


Bild: Google
| Redigering: jag

Tjenare. Nu är Rebecka hemma från skolan och hon tittar på Jon, Kate och åtta barn. Hon tycker det är skoj. På tal om skoj fyller Rebecka (och DIANA!!!) år om 3 dagar. Och nu ska Rebecka också baka chokladrutor. Hon var så himla sugen... Medans Rebeckas bakelse står i ugnen ska hon också göra lite svenska och franska. Rebecka kommer nog bjuda på några bilder på hennes kaka.

/Rebeckas tredjeperson...

Okej, fan vad cp. Jag börjar om. Jag kom hem från centrum nyss, gick runt i några minuter med Sofia, Diana, Natalija och Vendela. Efter det gick jag och fia och köpte glass. Sen tappade jag mobilen i en vattenpöl och fia börjar garva och jag skriker åt henne "DET ÄR INGE KUL!!!!!!" sen börjar jag också garva åt hur mobbat det lät. Sedan fick vi springa till bussen. Haha, fan vad jag älskar vädret idag. ÄlskaÄlskaÄlskaÄlskaÄlskaÄlska. Sol.


You are my sweetest downfall



Godmorgon!

Det är ju måndag i dag, dagen då jag kan blogga på morgonen. Jag sitter och käkar frulle som består av två rostade mackor, en kiwi och laktosfrimjölk (jag är inte laktosintolerant). Tittar också på Jims värld. Nu ska jag börja göra i ordning mig för att om en timme sticker jag.

What I care about is to see you laugh


-En av hundra bilder jag och M tog igår. Hihi.

Träningen idag var kul. Sprang först 800 som uppvärmning. Stötte sn lite kula. Efter det massa styrka sedan 800m och 3x200m. Så ganska jobbigt. Det var 2 timmars idag.

Nu har jag ätit middag och duschat och ät slut efter dagen. Ska sova och ladda till skola. Sov gott.

It's time to move on, girl. Let it go.


-Weheartit

Hallå alla! Har precis ätit mellis, gjort klart svenska 8 och ska nu byta om för att sedan bege mig till träning i sätra. Hoppas bara inte illamåendet kommer tillbaks. Efter träningen ska jag hem och plugga lite franska och matte. Ha en fortsatt bra dag ♥


Throw your hair around like I do


Milli det är inte konstigt att du... Haha, jag tycker jättesynd om dig. Krya på dig älskade Milli ♥


Söndag den 14 mars med Milica Jankovic



Godmorgon!
Jag har legat vaken ett tag men Milica sover fortfarande. Hon sa att jag kunde väcka henne när jag vaknade, men klockan är ju fan bara 8. Ska låta henne sova lite..

Igår somnade vi vid 1, eftersom vi båda var trötta. Vi låg och tittade på Wild Child ett tag i sängen, men orkade inte se hela. Idag är det tänkt att vi ska spela Alfapet, fota och äta vattenmelon. Men hon måste dra vid 2 då jag ska plugga och sedan träna. Men ni får ha en bra dag! Och sitt inte bara hemma. The sun is shiiiining. :D

Pics from tonight





Milli kom hit för typ 2 timmar och vi sitter tittar på melodifestivalen. Final ju. Vi sitter och håller tummarna för älskade Salem. HAN MÅÅÅÅSTE GÅ TILL ESC!!! Keep on Walking.

I'm not afraid, at least not for you


-weheartit

Jag har inte rört mig ur fläcken senast jag bloggade. Hmm.. Fånga dagen, eller hur var det..? Hehe. Men nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen sen dra mig till Ica.


don't look at the pictures if you don't want to drewl


Första pannkakan blev liiiiiiiiiite misslyckad. Den andra likaså.



Stekande pancake



Fett nice bild. Haha, ser bara liiite tillgjord ut.



Dränkte dom med glass, blåbär och vaniljsocker. Möms.





Inte lika tillgjort när man satt igång att äta


Nu har jag tjockat i mig drygt 8 pannkakor. Jeeeeevlar vad jag är mätt just nu. Sitter och tittar på Life of Ryan på Mtv. Han är så söt. Jag ringde Milica för ett tag sen och pratade lite. Hon kommer till mig vid 8 ikväll. Innan dess måste jag handla lite gott, duscha och städa. Ska nog börja med att städa. Vad gör alla andra för roligt denna soliga dag? =)


Being able to keep their friends, is a greater art than to win them



Har glömt att berätta att milli sover hos mig inatt. As bra, behöver det. Nu ska jag försöka fånga dagen. Börjar med att steka pannkakor till frukost. Puss ♥


Fototävling


© Rebecka Wallberg |

Gud vad kul! Jag anmälde mig till en fototävling för nån vecka sedan och jag är en av 8 som blev utvalda av hela 50 stycken personer! Shit! Hoppas jag går vidare till de 5, som man sedan kan rösta på.

Här är killens blogginlägg där min bild är med. =)


This was not quite right of you



Jamen vad roligt. Gick nyss från att ha en fullspäckat lördag med planer till nästan 0. Hääääärligt. Så mycket bloggning idag då. Kanske går ut och fotar lite och kanske pluggar.


Bilder från 12 mars 2010












Haha, japp lite bilder från gårdagen då. Kakan blev asgod med sprutgrädde enligt mig. Mysig fredag. Nu ska jag försöka få tag på Becca. Vi ska nämligen in till schtaaaaaan idag. Vi hörs väl senare då.


Je bois du chocolat chaud



Tja! 
Jag sitter och smuttar på en varm oboy med grädde. Möms! Familjen kom nyss hem från middag hos farbror och kusiner. De var nämligen lite släktkalas för Madde, som fyllde 40 idag. Trevligt med mat och fika. Vi satt och tittade på solsidan och busade med småkusinerna lite.

Efter skolan följde Fritzon, Rasol, Alenstål och Hallerheim hem till mig. Vi bakade kladdkaka, fotade, snackade och hade allmänt roligt. Kollade på lite störda videoklipp också. Haha, DIANA. Det är ingen hemligthet att jag är STÖRD! Men sen drog alla hem vid 5, då jag skulle iväg. Nu är jag så jävla trött så det är inte sant. Ska vara uppe lite till och titta på tv. Sen blir det godnatt för mig ♥


Got a pocket full of sunshine today


Gissa vem!

Godmorgon, sitter just nu och käkar start flingor och vaniljyogurt. Idag ska det redovisas Engelska, Svenska och kaaaaanske franska. Efter skolan tror jag att jag, Jasmine och Sofia sticker till Sofia och kör bak och plugg. Matte sörru. Aa, sen senare ikväll ska familjen på middag hos småkusinerna. Ska bli kul. Så vi kanske hörs hemma hos sofia! Ha en bra dag ♥


time passes but you're still stuck in my heart






i don't even now how to spell it


Bjössar på den bilden på det finaste paret i världen


Skitkass uppdatering igår, jag vet, men ändå hade jag 60 besökare!? Sjukt ju.

Aa, men kom nyss hem från att ha varit med Amanda, Jasmine och Sofia. Jag och Amanda drog till donken efter skolan och satt och väntade på Jasmine och Sofia som var och hämtade pengar hos Jasmine. Medans vi väntade hade jag och Amanda lite roligt. Och sen var det en grej med några killar, som Amanda tyckte var skitläskigt/skabbigt. Sedan kom J och S och vi åt lite pomfritts och drack lite läsk och så sen åkte Jasmine hem och jag, Sofia och Amanda tog bussen till stallet för att vara med Amanda en liten stund. Men jag stog inte ut med hästlukten så jag stack hem. Nää, men jag behövde hem för att PLUGGA som jag måste göra NU! Så hajdo.


dagen igår


Vackraste bilden på Amanda när hon pillar på sin hals/öra ;)

Milica den gulliga räddade mig lite igår. Men det var så att jag följde med Vendush och Mandush till Mandus place! Hade as kul. Vi lekte runt lite med hennes hundar, åt mellis, garvade as mycket eftersom jag lyckades skrämma Amanda 3 gånger på 1 minut. Hahaha. Sen gick vi på en promenad till Lidl. Solen sken jättefint och Boris (en av hundarna) var lite galen. Efter Lidl tog jag bussen hem, åt och sen drog på träning. Så inte mycket tid till att blogga. Nu ska jag göra i ordning mig! Puss ♥

guestblog by milica jankovic


vacker bild på mig

Hejhej alla Rebeckas läsare. Milica här, skrev inlägget under då jag hade tråkigt. Ni vet "Jag älskar bajs"? Aja, Rebecka vägrar blogga. Det är nog för hon var på träning nyss. Jag ville bara att ni skulle veta vad er favoritbloggerska gör. Jag tittar iallafall på Greys Anatomy. Vad gör alla Rebeckas söta läsare?

Kramar från Milica

guestblog by milica jankovic


vacker bild på mig

Hejhej alla Rebeckas läsare. Milica här, skrev inlägget under då jag hade tråkigt. Ni vet "Jag älskar bajs"? Aja, Rebecka vägrar blogga. Det är nog för hon var på träning nyss. Jag ville bara att ni skulle veta vad er favoritbloggerska gör. Jag tittar iallafall på Greys Anatomy. Vad gör alla Rebeckas söta läsare?

Kramar från Milica

jag älskar bajs


the sun keep shining the clouds keep moving




Dagen har varit rolig. Idrotten var kul. Älskar våren. Älskar Sofia.


Sitter och tittar på Couger town nu och mamma tjatar om att få datan så hon kan fortsätta med det hon gjorde (kolla resor, när vi redan bokat till italien...). Haha! Men sov sött ♥


What i'm doin' right now


Gör inte ni?

Bloggar inte mer ikväll tror jag. Imorgonbitti ska jag till tandläkaren för att borra och försegla. Japp. Ni får önska mig lycka till. Godnatt ♥


pluggeri pluggera doppa kakor i chokla'


Finisarna Sofia och Natalija idag ♥

Sitter och smaskar på kakor och oboy. Mumsis. Ska sätta mig och plugga franska och engelska snart. Måste få klar franskan eftersom det ska redovisas imorgon och jag har inte ens börjat!! Good luck to me, liksom... Aa, sen är det den där jävla matten. Men det får jag ta nästa vecka. Måndag? Okej? Ingen mer uppskjutning sen Rebecka!


Filmer från idrotten idag


Haha ganska kort video när jag och fia spelar squash.



Jag och fia spelar badminton grymt bra. ;) Kolla från 0.49 när fia dansar och jag gör ett fin fint hopp.

utelåst frysen kissnödig jävel


Hehe, jag just nu.

Yes! Kom nyss in till Elin. Jag var tydligen utelåst... Men nu har jag kissat (var nödig som fan) och käkar ett äpple. Jag ska nämligen åka och köpa/testa/beställa linser. Japp, så mamma hämtar mig om 20 minuter. Vi hörs senare!

 


Bloggen firar ett helt år


*Ja, jag har stavat hurray fel*

Japp! Ni hörde rätt! Dock var det i torsdags den riktiga dagen var men jag märkte det inte förns nu. Gratta bloggen vettja!

Sunset view


Foto: Rebecka Wallberg (jag) | Plats: Balkongen, för 15 minuter.

Jaa, jag tittade ut genom fönstret och såg den fina solnedgången. Men nu är det dags att sticka på träning!


Internationella kvinnodagen ♥



Grattis alla kvinnor. En dag på året. Är alla andra dagar männens dag då eller vadå? Aja, hörrni, fiiiiiiiiiiira.


Noodles time, as usual



Hellu! Hemma från första dagen i skolan på en vecka. Japp, nu är sportlovet HELT slut. Men det är bara att börja längta till påsklovet istället.

Dagen har varit bra. Jobbat mest med Milica, men också Amanda och Vendela lite. Har gjort massa svenska. Snart klar med den. Skulle varit med Amanda efter skolan men hon kom på att hon hade PH och jag orkade inte vänta + att jag har träning kl 7, då måste jag äta innan och blablabla. Men en annan gång får det bli! Nu ska jag hur som helst koka nudlar och göra lite franska.


Can somebody tell, is it Heaven or hell




Godmorgon!
Hihi, typ första gången på lääänge som jag bloggar på morgonen. Men vi börjar lite senare idag så jag går om en timme till bussen. Chilleripill! Min syrra, Hanna, har varit här över helgen också. Och i lördags hade vi gäster på middag. Sen tittade vi också på melodifestivalen. För det är nämlilgen så att en vi känner har skrivit låten Heaven or Hell. Vi röstade som galningar. Tror jag röstade ungefär 30 gånger, så som resten av alla som var där. Alltså la bara jag ner ungefär 200 kronor på. Gosh! Synd bara att den där jävla Pernilla Wahlgren gick vidare istället för dom... Men Salem al Fakir kommer ta hem hela skiten. Han äger ut alla. Lovar.

Men nu är det dags att börja fixa sig! Pusshej ♥


luftslottet som sprängdes med familj



Tänkte ta en dusch nu och sedan gå och lägga mig. Familjen och jag såg nyss på filmen Luftslottet som sprängdes. Nu har jag sett alla tre Stieg Larsson filmerna. Men ni får sova så gott. ♥


The skies were bigger than I ever thought it could be


♥ © Foto: Rebecka Wallberg (jag) | Plats: Sthlms skärgård, sommar ute med segelbåt

Hej alla! Jag sitter med fotbad och tittar på Greys Anatomy. Mys, jag ser också att mamma dukar till middag med massa ljus. Ikväll blir det nog att se luftslottet som sprängdes med chips och dipp. Nu är lovet slut. Ska bli kul att träffa alla imorgon. ♥

Intresserad? MAILA ELLER KOMMENTERA



Är det någon som är sugen på att köpa The sims 3 eller Spore av mig?
Jag har spelat spelen ytters få gånger. Skriv en kommentar eller maila på [email protected] så får jag se hur vi kanske skulle kunna lösa det. Kostar cirka 200.


The World Keeps Changing, rearranging minds and toughts


Alltså de finns/fanns så mycket kärlek i den här familjen.
Micheal, Prince, Paris och Blanket. ♥


beckis is soon thirteen



Nu har jag gjort massa engelska papper/uppgifter och ska snart sätta igång med franska. Men vet ni vad som just slog mig? IT'S MY BIRTHDAY IN 11 DAYS! Wiho! :D


i am a hog/foodie (google översätt)



Min as goda frukost igår. Det rinner i munnen när jag tittar på dom. Haha! Toast toastade i våffelgärn. =)


Godmorgon
, idag är det pluggdag idag och jag är så klantig som varje lov att jag skjuter upp allt hela tiden så är jag skitstressad sista dagen. SUCK. Så idag har jag engelska, matte, svenska och franska att göra. Alltså ALLA ämnen. Bajsbajsbajs. Jepp, men det är väl bara att sätta igång. Jag börjar med...engelska.

Justin Bieber is gay?



Jag såg nyss på en blogg att när hon hade sett på Oprah så hade Justin Bieber varit gäst och han berättade att han kommit ut som gay, homosexuell. Haha, alla hans (tjej) fans måste bli helt förkrossade. Men det här kan ju bara vara ett rykte. Man vet ju inte säkert. Sen är han bara 15 så han kanske inte är 100% säker.

Han är ju i alla fall skitsöt (förutom frisyren.....) och sjunger grymt!


lördagen i bilder ♥


Tao ramlar det första han gör vid sjön. Haha!


Sofia och Jessica finisarna


Peace


Haha, hoppa!



Fika platsen


Min fina bästavän


Sofia och Jessica


Vi fikade kakor, varm choklad och banan. =)


Jessica finis


Utsikt och solen som värmde idag


Haft en en bra och mysig dag. Vi promenerade till öringesjön och satte oss och fikade en (kort) stund. Men alla förutom jag var dåligt klädda så vi gick hem till Sofia och tittade på film. Snakes on a plane vart det. Om 45 minuter kommer gäster, så jag ska fixa mig nu. Ha en bra lördagskväll! Puss ♥

And I feel as though I’ve known you since a thousand years


Chubby fingers

Dagen kommer blir skön tror jag. Jag ska nämligen möta Jessica, Tao och Sofia om 45 minuter då vi ska på liten picnik någonstans med varm oboy och sånt. Ska bli mys. Kameran följer med, hörs senare!


All of us





Gööödermorgon! Skönt att vakna med solsken inträngandes genom persiennerna. Sitter här i soffan nu med sockor, nattlinne och en skål med yogurt med crunchys. Jag tittar också på All of us. Alltså jag älskar den lilla killen! Bobby heter han i serien. My future husband. Nej, nu ska jag äta citron. Hörs!


MJ - LIKE YOU'VE NEVER SEEN HIM BEFORE



This is it - MJ

Nu är jag hemma från Hairspray. Den var väl sådär, men roligt att åka och göra något med mamma i alla fall! Pappa hämtade oss direkt när den slutat och nu sitter familjen och fikar i soffan.

Idag när jag, milli och Vendela käkat frukost tittade vi på This is it (Micheal Jacksons film för er som inte vet). Man blir lite tagen, åh. Alltså han är död. Känns fett skumt, även om jag inte var hans största fan. Men han var så jävla grym. Han ÄR så jävla grym. Hans musik då. Rest in peace. Vi dansade lite också till thriller haha. Eller jag dansade.

Men godnatt alla ♥

Musikal Hairspray med mami



Hejhej. Jag och mamma ska på musikal inne i stan om 1 timme och jag ska äta middag, duscha och sminka mig. I andra ord, jag har skitbråttom. Hairspray är det vi ska se. Pusshej ♥


ALICE I UNDERLANDET 3D 2010








Haha, jag gillade filmen! Typ garvade nästan åt allt. Har aldrig sett en 3D film på bio förut heller så det var lite coolt. Fast alltså jag trådde det skulle vara med "galet" som det är i den första filmen. Tycker det var typ för dystert. Men aa, hade roligt sen på kvällen/natten med Milli och Vendela. ♥

cinema



Vi var uppe till typ 3 igår. Eller jag och Vendela somnade då i alla fall. Milli var lite sur på oss för att vi somnade, hon var lite rädd. Snart ska vi kanske gå till ICA och köpa något gott till frukost. Aa, nu vill folket blogga. Så vi hörs senare. Puss ♥

mot heron city


Halloj! Milli och Vendela mötte mig vid bussen sen när vi kom fram var vi utelåsta för att muppen milli glömt sin jävla nyckel... Aa men vi gick till ica och köpte godis och läsk och gick runt i snön. Om 2 timmar typ börjar bion. ALICE IN WONDERLAND. Yay. Hejdå.


gästbloggning: milica


Hej allihopa, det är Milica här ↑ (hon som pilen pekar på). Okej Rebecka pluggar nu, så hon kan inte blogga. Men idag så ska hon faktist titta på Alice i underlandet med mig och Vendela. Nu vet hon inte att jag bloggar åt henne, men hon märker det väl snart. Medans ni väntar på att Rebecka ska blogga så kan ni ju alltid besöka min blogg. Äsch, nu ska jag städa. Hörs någongång alla smultrontrion-läsare!♥


Chips to breakfast, fatso



Godmorgon! Jag vaknade halv 9 idag och gjorde soppa, juice och chips till frukost. Haha, men nu låter jag som värsta tjockisen och det är jag inte! Det var hemmagjorda chips. Jag gjorde två plåtar, ena blev perfekt och den andra blev svart/brun/illaluktande. Do you get it? Don't you? Buuuuurned. Bräääända.

Men nu ska jag titta klart på Everybody loves Raymond.

Mars 3, 2010

































Vi bjussar på alla bilder. ;)

Igår var jag ju med Amanda och Milica. Haha, vi hade roooligt, roooligt. Många skratt. Jag gick ner och mötte dom vid vivo först så handlade vi lite ingridienser till cupcakes/muffins. Gick hem till mig sen och satte igång med bakandet. Dock var det typ bara jag som "bakade" men de underhöll mig kan man säga. De hjälpte mig med frosting/glasyr och städning istället. Vi gick sedan upp på mitt rum och åt cupcakes till en film, som vi inte orkade se klart och såg därför istället på lite simpsons. Efter det skulle jag käka så de drog hem. Tack för dagen tjejer! =)♥

Nu: Duschen + tvn


guuuuudnoooooooooott


Nu ska jag stänga av datan, har haft en as bra dag. Berättar imorgon! Puss godnatt.

athletics work out


Frida Schaub på någon tävling för ett tag sen. Hon har just färgat platina blond. Jättefint! :D


Hej alla frusna där ute! Fyyyfan säger jag bara (vädret!!!). Jaja, kom hem från träningen nyss. Åh, fy. Helt slut i benen. Tränar ju friidrott. Vi körde först starter på startblock några gånger. Sen lite längd, och slutade med 300 x 3 gånger. Alltså gud vad jag var trött efter den andra gången. Haha, låg efter på sista loppet. Vi vilade 5 min mellan varje lopp. Aa, sen nedjoggning och stretchning då.


random bild


Nu är Amaaaanda och Miliiiiica påväg till mig. Ska springa ner och möta dom nu och så ska vi köpa ingridienser till cupcakes. Muuuuums. :D

Inköpt på h&m


Linne 49.90:- Mjukisshorts 99.90:- Puder 49.90:- Concealer 49.90:- Eyeliner 49.90:- Hårnålar 49.90:-

Hahaha, jag gissar på alla priser. Så att ni vet.
Köpte lite skitsmink och nödvändiga kläder igår inne i stan. Allt från H&M. Jag och pappa käkade på någon restaurang. Där käkade vi thaimat. Dock var min skit stark så jag och pappa bytte.

The sun is shining and i have a smile on my lips



Idag skiner solen! Lite ändrade planer idag. Milica och Amanda KANSKE kommer till mig så ska vi baka, plugga, titta på film, gå på promenad eller något. Chattar med Milli nu och vi pratar om cellofan, systrar, kissie, anden i flaskan, gamla kärringar och hyperaktiva personer. Hehe...

headic headic headic headic headic headic


Godmorgon! Jag har varit uppe sen halv 7... Det var för att jag inte kunde andas, jag är så jävla förkyld. Men idag måste jag plugga. Mycket.. Sen bli frisk. Så vi hörs när jag tittat på några simpsons avsnitt. ;)


Alice in Wonderland


ORIGINALET



TIM BURTONS VERSION

På torsdag sticker jag, Vendela och Milli och ser den här i 3D. Ska bli aaaaaaaaas nice. ;)

Rebeckas hemmagjorda chips






Skippade filmen, desperete houswives nu. Myyyyyyyyys.

HEMMAGJORDA CHIPS VS. VITLÖKSBRÖD



Nu ska jag göra vitlöks bröd eller hemmagjorda chips och sedan titta på filmen Änglar och demoner. Frida har tipsat mig om den filmen, så det blir kul. Ha en bra kväll ♥


Who's gonna walk you home now?




Fotoutställning


Google bild med sökning av fotoutställning stockholm.

Idag ska jag och pappa på fotoutställning inne i stan. Det ska bli lite kul. Sen om jag köper något, det får vi se. Bussen går 10.24 in mot gullmars så jag ska äta frukost nu och börja småfixa mig. Höörs kanske senare!

The arkinator



Haha, hittade ett roligt spel på någons blogg. Man ska tänka på en känd person (helst känd i amerika). Sen ska man svara på några frågor och vips så vet han vem du tänker på! Klicka på bilden för att spela. =)


Gårdagen i bilder














Jag kom hem till Frida vid 1 tiden då började vi spela Wii. Haha, as kul. Vi körde snowboard, skidor, tennis, bubbelgrej, bollgrej, wakeboard med mer. Sen var vi ganska trötta i kroppen (haha) så vi gick och bakade muffins. Ni ser före och efter bilder här uppe, på efter bilden har vi chokladglasyr på som vi själva gjorde. Muffins receptet tog vi från A piece of cake.

Fridas och Rebeckas chokladglasyr:
5 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
4 msk kakao
Några droppar citronsaft
Lite pucko

Blanda jättemycket så blir det en sörja. OBS. Den var inte jättegod...


I'm eating delicious grapefruit at the moment









Just nu. Nyduschad och käkar grapefruit med socker.


Jag laddar upp bilder från dagen imorgon istället. Sitter och tittar på James Bond som går på tv. Sen ska jag gå och lägga mig. Är så sjukt trött efter 2 timmars träning, trots att jag inte presterade särsilt mycket.


min envisa vän frajda



Jag ska till Frida i alla fall. Haha, hon är så jobbig vi messade och så här lät det:

Jag: Godmorgon! Du, det snöar ju som in i helvete så det känns lite krångligt att ta sig till dig. Annars kan jag ju komma senare så åker vi till träningen tillsammans :)<3

Frida: Men nej, kan inte du komma. Jag tror det går bra.

Jag: Aha, okej men jag kan komma efter lunch då?<3

Frida: Ja men när då? Vilken tid?

Jag: Kanske vid 1?

Frida: Ja, det blir bra. Men 12 blir ÄNNU bättre. :)

Jag: Nej 1 blir bra ;)

Frida: Bra vi ses vid halv 1

Jag: Haha asså

Frida: Hihihihihihi :) :) :)

he told me about the life long love of his heart


Frida vid en bro för några månader sen

Godmorgon på er som nu är vakna. Jag vette fan varför jag är vaken faktiskt.. Somnade rätt tidigt igår i för sig. Idag är det bestämt att jag ska vara med Frida Carlsson. Men alltså, hon bor ganska långt bort från mig och det här vädret är ju sjukt. Snöar ju som in i helvete så bussarna krånglar säkert. Det känns läskigt att åka någonstans. Kanske senare när det lagt sig lite. Frulle dags nu.


RSS 2.0