Nu sitter jag och Fia på bussen och chillä...

img_7679 (MMS)

Nu sitter jag och Fia på bussen och chillär. Näst sista dagen på skolveckan. Imorgon sticker vi två till götet!!1 whopppp. Vet ni? Imorse vaknade jag 25 min innan jag skulle gå till bussen. Hihi. Men jag hann för jag är bäst.


när allt annat här är falskt och fel


Nu blev man riktigt glad. Hon här över är helt klart bäst.


"lycka till mitt liv"


Jag kom hem från Friskis&svettis för en timma sen. Fick skjuts hem, skönt! Nu har jag hunnit dricka massa vatten, ätit middag och godis. Nu ska jag göra en slutreflektion i Svenska och skicka in skiten. Sen blir det duschen och sängen. Orkar inte plugga... Blä. Fast borde läsa igenom franskan som ska redovisas imorgon. Jag är stressad som fan. Men det bara två veckor kvar nu tills jag får två och en halv månaders ledighet. Fyyyy satan vad jag längtar. Men har i för sig nu redan på torsdag fem dagars ledighet. Måste sluta babbla på nu. Hej med er.


colours



Jag och bättis gjorde om i min garderob igår lite så det blev lite somrigare. Förut hade jag massa tjocka stickade tröjor och svarta t-shirts bara. Nu blev det ju mycket roligare!

Idag har jag oranga naglar! Snyggt, snyggt...

img_8691 (MMS)

Idag har jag oranga naglar! Snyggt, snyggt. Nu sitter jag och studerar matematik och ska fortsätta med det nu. Ciao.


And a song someone sings once upon a december


Dukade  tillfin middag för mamis skull idag. Ni vet, mors dag idag. Idag har jag tittat på film med Tove och fia, Anastasia. Svinbra film! Fias favorit. Sen åt jag lunch och hade minispa. Skrubbade kroppen, rakade benen, ansiktsmask och hårinpackning. Skönt. Sen har jag mest legat på min matta i mitt rum och lyssnat på Håkan Hellström, pluggat matte och sexualkunskap. Usch, jag mår inte så bra. Just nu känner jag för att dö ett tag sen vakna upp när jag mår som bäst. Fast det vet man ju inte när det blir så det skulle ju inte funka.

Nu sitter jag i min säng och tittar på Big brother. Sitter och skrattar högt! Det är sååå kuuul (oftast). FREEZE. Kommer sakna det, det är ju sista veckan nu... Nu ska jag borsta tänderna och plugga lite. Fast nä. Godnatt ♥


shopping


-shirtstore 99kr

-H&M 9.90kr

-Gina Tricot 49kr

-H&M 79kr

-Bik Bok 79kr

-Weekday 99kr

-Monki 60kr

Skitnöjd med allt! Nu väntar jag bara in sommaren så ska allt användas flitigt som fan...

Godmorgon! Vaknade upp med fia vid min sid...

img_4376 (MMS)

Godmorgon! Vaknade upp med fia vid min sida imorse. Vi har legat och berättat våra amazing drömmar ett tag och vi ska nu äta frulle. Åh, det är så mysigt just nu för det regnar utanför så det knastrar sådär ni vet. Puss!


MmmmMM!

img_9831 (MMS)

MmmmMM!


LÖRDAG


Imorse åkte jag och pappa till ICA där vi handlade massor. Jag gillar att följa med och handla, det är ju då man får hem allt roligt och gott. Vi åt sen god lunch, rostbiff med potatissallad. Sen fixade jag mig lite innan jag gick till bussen. Åkte buss med fia till gullmarsplan. Det finns ingen roligare att åka buss med än henne. Sååå ere. Aja, vi drog till Götgatan och kollade alla vanliga affärer. Shoppade lite som ni ska få se sen (+ andra dagars shopping). Vi var inte i stan så länge för hon skulle till några och jag skulle hem. Nu ska jag hjälpa pappa med greksalladen! Fia kommer sen i natt och sover med mig.


Moooot stan!

img_8875 (MMS)

Moooot stan!


i hear you


Konstig bild med dålig upplösning fotat av mig.
ÅÅåh. Jag får lagster damp ADHD psykbryt på min sega dator som är full med bilder. Det är därför jag inte har lust att blogga längre, kan inte ladda över mer bilder typ utan att den segar söööönder. Så... det är en rätt tråkig blogg för stunden. Men om ni vill kan ni ju kommentera något som ni vill se här i bloggen. Ingen kommer kommentera men om ni gör det kan ni ju ge förslag på vad ni vill att jag ska skriva om. T.ex. mer om min vardag i detalj, mer bilder på kläder, på hår, tips, fotografi, vännerna, träning. Ja vad som helst!

Bomba!

grey shorts




Gamla rätt så fula bilder på mig på Valborsmässoafton. Bättre sent än aldrig!

i can't stop


Jag vet att jag är töntig när det gäller honom men shit, jag kan bara inte sluta lyssna på hans låtar. Upptäcker för varke gång jag gör en ny spellista på spotify att det tillsslut blir att minst 50% av låtarna är av honom, Håkan Hellström. Jag har varit på en konsert och många fler ska det bli! :D


Ta mig till kärlek, ta mig till dans




Såhär såg min eftermiddag ut. Inte mycket att säga förutom att jag cyklade och mötte upp den bästa för att ta en liten fika i solen på McDonalds uteservering. Sen skjutsade hon mig på cykeln medan vi pratade om Göteborg och sjöng. Hon försöker att tvinga mig att ta bort bilden, men visst var den fin? Här ska inget bort.


Hehe i'm still in bed...

img_1886 (MMS)

Hehe i'm still in bed...


Hahaha. Aldrig haft en sån seg och "trött"...

img_5174 (MMS)

Hahaha. Aldrig haft en sån seg och "trött" morgon som den här. Jesus amalia. Sov lite på bussen, också på vägen till skolan, också under morgonbgn, också nu. Ja. Beccis fyller år idag så jag och fia köpte en påse godis till henne imorse! Yay! Vilka är snällaste vännerna..? ;)


VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN

Innan jag går lägger mig så måste jag gratta min underbara vän Diana. Idag blev hon nämligen storasyster åt en sjukt söt liten kille! Jag är så glad för hennes familjs skull! All lycka och kärlek till er och GRATTIS! Gå in på hennes blogg http://dianarasols.blogg.se och gratulera henne så skulle hon nog bli glad. Jag älskar dig Dianis ♥♥


Diana och jag i vintras!


Var med becca och amanda (en stund) efter ...

img_5835 (MMS)

Var med becca och amanda (en stund) efter skolan. Vi åt glass. Sen gick jag och becca till mig och gungade en stund sen gjorde vi nudlar. Godaste nudlarna på länge! Vi chilla och snackade tills vi fick bråttom till bussen. Nu ska vi strax träna.


Bilden nyss!

nyss! :)

Heeeello! Monday morning. Idag har jag svi...

img_8934 (MMS)

Heeeello! Monday morning. Idag har jag svinmycket att göra... Efter skolan följer becca mee hem. Puss!


Tja! Just nu sitter jag med ansiktsmask oc...

img_9739 (MMS)

Tja! Just nu sitter jag med ansiktsmask och leker med min iphone. Yay. Skulle tränat men har ont i halsen och vi skulle grilla och jag måååste plugga. Shit! Engelaska, svenska och franska! Det slog mig nu att jag bokat engelska redovisning imorgon och sista dagen för projektsteg är imorgon! GAH. Hejdå.


Update från grönan!

Nu är vi på grönan! Jag och sofia åker massa barngrejer medan fia åker insane. Haha! Vi hörs ikväll, puss.

there's no better place






Foto: Rebecka Wallberg | Pentax k200d ©

Someone like me


(bild från igår) Jag älskar min nya bandeu från Monki, 80 spänn, som ni ser på bilden under linnet! Vill köpa en svart också...


De senaste dagarna har jag:

Chillat i solen på rasterna...


Ätit sallad i Alby...



Gått på promenad med klassen runt Alby...




Paddlat kanot med tjejen till vänster...


Skrattat och pluggat med de här två filurerna:


Suttit i solen och väntat på bussen med de här två andra filurerna...

Bussen

img_9480 (MMS)

Bussen


flat on the ground

Åh, det regnar jättemycket utomhus. Eller det snattrar sådär mysigt mot fönstrerna. Sånt är skönt att somna till. Jag ska göra i duscha nu sen sova. Imorgon är det en proppfull dag med föreläsningar, bild osv. Godnatt. Dröm sött.



Alldeles nyss, utanför mina fönster.


I'm lost in space







Tröja Weekend, jeans Bik Bok, converse, tygväska ?, armband JC.

Q/A

Anonym om Lördag den 14 maj, quarnevalen: dricker ni elleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Svar: Nej. Det var vanlig äppelcider, alltså alkoholfri, om det var den du syftade på :)

Therese 26/4 & Rebecka 17/5



Imorse fick jag ett sms från min Rebecca "Grattis på namnsdagen tjejen med världens finaste namn!" Det är nämligen Rebeck/cca-dagen idag! Whoop. Jag fick 100 kr och två lotter av Farmor och Farfar på morgonen (vann också 10kr på en av lotterna). Tack! ♥ Nu ska jag sätta igång med plugget.

Ps. Aa, juste. Jag har studiedag :D


Aik match med bästisen! Gnaaaaaget :D

img_2253 (MMS)

Aik match med bästisen! Gnaaaaaget :D


but what goes around comes around



Lördag den 14 maj, quarnevalen













Dagen började med att Vendela och Rebecca kom hem till mig och åt lunch sen drog vi till Hötorget och shoppade lite. Runt två tiden satte vi oss på trottoarkanten i väntan på det stora studenttåget. Det var nämligen Quarnevalen i lördags i Stockholm! Det var jättekul att titta på, jag har varit där förut. Sen åkte vi till gullmars och köpte vatten och banan innan vi åkte hem.









När vi kom hem från stan fixade vi oss fina men det blev inget så vi drog hem, bytte om till mjukis, åt middag och sen packade vi massa grejer och vandrade ner till en klippa vid Öringesjön där vi åt chips, nötter, drack cider, fotade och mös. Sen badade jag och Vendela! Haha, vi doppade oss först sen hoppade vi i. Årets första dopp, årets första myggbett. Vi gick hem efter ett par timmar kanske och gjorde te och popcorn. Tittade halvt på Eric Saade också på ESC (tänkte det skulle bli mindre geeky att skriva förkortningen, men det är ju värre) och Sverige kom 3a. Awesome. Somnade snabbt bredvid de andra senare på natten. ♥


På bussen nu! Har ont i magen men ska vara...

img_3886 (MMS)

På bussen nu! Har ont i magen men ska vara glad ändå idag. Det växlar mellan regn och sol idag. Tänkte ni ville veta. Men tja!


Foto och redigering: jag Vet att det har v...

img_1875 (MMS)

Foto och redigering: jag Vet att det har varit dålig uppdatering senaste dygnet men jag har haft mycket för mig! Nu ska jag plugga i två timmar. Puss.


Jag älskar Håkan Hellström

Jag älskar Håkan Hellström


Fredag den 13:onde



















Hade en jättemysig och jätterolig kväll med massa trevliga människor. Så söta och snälla människor. Hur som helst så mötte jag och fia upp Daniel och gick till drevan där William satt med grillen igång men han var på fel ställe så vi flyttade oss upp på berget istället där vi riggade upp med filtar, korv med bröd, melon, godis, läsk m.m. Sen kom Vendela, Felix, Amanda, Linus och Oscar. Åh, det var så mysigt. Efter någon eller några timmar sittandes där tog vi en promenad till ett dagis där vi lekte runt ett tag. Sen gick vi till ett annat bad där vi bara chillade. Amanda och Vendela tog ett dopp sen runt tio tiden. Galningar! Haha! Sen alla förutom Amanda och Vendela tillbaks och väntade på min mamma vid en busshållsplats. Längtar till liknande kvällar i sommar.

Ps. Måste säga att jag inte alls hade otur fredag den trettonde! Snarare tvärtom. Det gick (jätte?) bra på matteprovet. Och det regnade på eftermiddagen när vi skulle grilla men när vi var påväg dit sprack det upp och blev riktigt fint med solnedgång och allt. Sen så blev det så lyckat med att flera än väntat kom. Hihi.


vi blir aldrig som dom från stan

Jag är hemma från skolan nu. Stannade en timma och skrev lite på min teknikrapport men läste mest Alla barnen historier med Dali, Såma och Zixten. Haha. Nu kom jag precis innanför dörren efter att ha suttit på min veranda och ätit isglass och pratat med fia i telefon. Nu ska jag sätta igång med matten. Har massor av uppgifter att göra för imorgon så ska jag göra ett prov. Streeeeeezzzz!


Hehe filur påväg hem från bussen


jag har gått på knä så många år i den här staden



(Bilderna är tagna från Amanda)Yo! Idag har det varma sommarvädret fortsatt i Stockholm. Det har börjat bli kallare inomhus än utomhus och man vill bada hela tiden. Skolgården är nu också alltid fullare med folk än inne i skolan. Till och med lärarna håller sig ute! Efter vi slutat åkte jag, Vendela och fia till Lidl där vi handlade en stor vattenmelon och ett paket med snickersglass. Sen åkte vi och mötte upp Diana och Amanda så drog vi till Öringesjön där vi la massa handdukar, satte på musik och solade i bikinis ett par timmar. Amanda var dock den enda som doppade sig. Det är ju fortfarande kallt i vattnet...

Gick hem med Amanda så chillade vi på verandan och åt lite mellis i solen. Sen hade vi roligt i soffan och var cp. Hon drog hem för en timma sen typ. Haha!


du är bara en av många människor jag drömt om



Foto: Rebecka Wallberg © | Pentax k200d

sick and tired of it, you.


Några kassa bilder på min outfit i måndags! Linne Monki, jeans Cheap monday. Enkelt men fint. Hade också på mig mitt Rebecka halsband till det.

låt oss fly till den plats du gillar mest


Foto: Rebecka Wallberg | Åh sommar. Solsken, doftar gott, glass, jordgubbar, sena kvällar, fotboll, aldrig mörker, grönt gräs, blå himmel, bara ben, bara fötter, bara armar, bada, glädje, vänner, grilla, blont hår, cykla, skratta, picknicks, parker, solglasögon, njuta, värme, promenader, restauranger, blommor, utomhus, brännboll och så mycket mer!


Video post


Jag har bara shorts och linne på mig och det är 26 grader utomhus. SOMMAR!


it's gonna be 23 degrees today!


Haha! Lite sär bild i mitten. Det här var jag för en stund sen. Blev klar lite tidigare imorse så satte mig vid datan en stund. I den blåa skålen har jag naturell yogurt och hallon, om ni var intresserade tänkte jag. Nu ska jag packa i de sista idrottskläderna och fixa håret sen sticker jag till bussen. H4v3 4 gr341 d4y!


Bloggläsare: Hej! Går du på någon idrott, isåfall vilken? Vore roligt om du svara på min fråga, och föresten bra blogg! :D
Svar: Hej, hej! Nej jag går inte på någon sport och har inte gjort det på några månader nu (gick senast på friidrott i tre år). Men jag och några kompisar går på friskis & svettis pass 1/2/3 gånger i veckan. Sen måste jag tillägga att det blir att jag går rätt mycket i trappor på dagarna. Hehe...he.


Dagens mellanmål


Mycket gott mellanmål måste jag säga. Frukt är fan i mig bland det godaste som finns att äta. Bär också för den delen. Efter skolan åkte jag och bästisfestis till centrum och köpte läsk och bulle så satte vi oss i gräset en bit bort i solen och chillade i någon timma. Sen jag kom hem har jag bara suttit vid datorn. Det känns inte så nice nu när jag tänker efter vad jag egentligen borde göra... städa, plugga, plugga, plugga... Hejdå!

is it a bird, is it a plane






...NO IT'S MY NEW IPHONE!!!!!!!!!!!!!! Wiiiiiiiiie! Vit Iphone 4. Sen lite skal och skydd till den. Åh, vad glad jag är. Kan dock inte använda den förns torsdag för väntar på nummerbyte. YAYAYAYAYAYAYAAY.

fading away




Body Bik Bok, shorts Cheap Monday, strumpbyxor Lindex.

lördag den sjunde maj två tusen elva






Hade en skitrolig dag igår med massa roliga människor på Djurgården. Jag, Amanda och fia åkte till gullmarsplan och mötte upp Simon, Vendela, Natalija och William. Vi åkte sen till färjan in till grönan. Vi stod ett tag och väntade på att skaffa åkband allihopa. Sen började vi med att åka extreme innan vi sprang lite här och var och åkte grejer. Runt halv två åt vi mat (thaimat) och chillade ett tag innan vi fortsatte att åka grejer. Jag åkte hem själv tidigare än de andra för att äta grillat hos mina kusiner. Men det var kul så länge det varade. Vi såg också massor med kändisar, bland annat Gaybloggaren här över och Kitty. Dock vaknade jag upp nu med ont i halsen efter så mycket jag skrek igår. Haha!

Tack mina vänner för dagen!


Sthlm

Tja! Nu är jag påväg in till efterlängtade gröna lund. Sitter på bussen med Amanda och Sofia. Vid Gullmars ska vi möta upp Simon, william, Vendela och Natalija :D ska bli jättekul! Jag ska också inviga mitt guldkort. Ha en bra dag medmänniskor, peace.

Frågestund

Vad vill du bli när du blir stor? Dina drömmar? Jag har inga stora drömmar, inget intresse direkt som jag brinner för. Men några tankar och drömmar är typ skådespelare på teater, sång, fotografering, jobba med människor, vara utomhus, resa, kreativitet, skapa, reklam-/filmindustrin bl.a.

Gillar du Justin Bieber? Varför? Jag ogillar honom inte, men är inget fan. Har knappt hört några av hans låtar förutom de som gått på radio (baby baby oooh). Men jag fastnar inte för hans musik eftersom det inte är min stil. Lite för smörig också kanske...

Har du något annat objektiv till din Nikon? Tyvärr inte! Det skulle sitta fint med något coolt teleobjektiv eller liknande.

Vad gillar du för slags killar?
Gillar inga "slags" killar. Tror man faller för just den PERSONEN och inte typen. Men jag gillar när killar är lite blyga, söta, glada, har humor och vågar bjuda på sig.
Mina kärleksmums eller dina?
Coca Cola Zero eller Light?
Chai Latte eller Kaffe Latte?
H&M eller BikBok?
Saltvatten eller Sötvatten? - Men saltvatten är fräschare och finare ändå...
Kylskåp eller frys?
Bada eller duscha?
Vår eller höst?
Minttuggummi eller melontuggummi?

Hur många gånger har du flyttat? Noll! Samma gamla radhus i 14 (18) år har jag/min familj bott här. Fin utsikt, stort och nära till allt har vi i alla fall. Haha.

Hur är du när du träffar nya människor? Jag är ganska blyg oftast, men det beror helt på vilket bemötande jag får från de människor jag träffar. Hur de är osv. Det beror också på om dom är HELT random eller om man har hör talat/vet vilka de är.

Vilket smink använder du? Som grund smörjer jag in mig med fuktighetskräm av Neutrigena. Sen lägger jag på ett ganska tunt lager mineral foundation av Maybelinne. Sen så använder jag ett puder från Marc's and Spencers (London). Sen lite solpuder från Lumene på det. Sen böjer jag fransarna. Mascara från Max factor, false lashes. Lite annat som ögonskugga och läppstift från Make up Store använder jag till fest!

Favorit program? Vänner och How I met your mother!

Fast eller lös tvål? Lös! Haha (?) Fast glider bara ur händerna och blir äcklig...

När du är hemma och chillar, vad har du helst på dig? Leggings och en mjuk t-shirt. Bulle på huvudet och osminkad också.

Har du färgat håret och isåfall hur många gånger? Jag har färgat... 2 eller 3 gånger blondare. Sen har jag slingat en gång när jag var lite yngre.

Vad har du för fobier/rädslor?
Jag är lite flygrädd, jättehöjdrädd, äcklas av spindlar och andra kryp, sjukt rädd för getingar, humlor och bin, rädd för att folk ska snacka skit om mig, rädd för att mista vänner och familj, rädd för att misslyckas m.m.

Hur många besökare har du? Hur fick du så många? Jag har runt/över 100 varje dag. Jag har ingen aning om hur jag fick så många! Har aldrig liksom gjort reklam för min blogg på det sättet så jag vet inte.

Vad har du för tillbehör till dina systemkameror? Filter, reflexskärm, fjärrkontroll (självutlösarkontroll typ), resestativ, mini stativ, kameraväska, fototidningar och fotoböcker. Sen har jag tre minneskort också.


Vilken årskurs tycker du är "jobbigast" på din skola? 
Under tiden i Kunskapsskolan så var 6an jobbigast. Jag var jättestressad, låg efter i nästan alla steg, förstog inte hur skolan fungerade riktigt, hade stökig klass och jag fick typ en stressastma. Fick svårt att andas då och då och var tvungen att dra djupa andningar från bröstkorgen. Usch och fy. Men värre blir det! Gymnasiet här kommer jag!

Läser dina föreldrar din blogg? Ja, de gör dom. Då och då!

Har du druckit/varit full någon gång? Nepp! Smakat.

Smågodis/choklad
Sommar/vinter
Skriva 10 inlägg om dan/aldrig mer skriva ett inlägg
Familjen
/vännerna
Rosa/blå
Hemma
/borta - borta bra (oftast awesome), men hemma bäst (chill, tryggt)

Favoritglass? Isglass med hallonsmak eller Solero shots!

Vilken skola trivdes du bäst i, KS eller strand? Trivs i båda lika mycket tror jag.

Sätt en skala 1-10 hur bra DU tycker att du är i skolan. Kanske 7?

Favoritfärg? Beror på om det är på kläder, möbler, läppar, naglar osv men några som kommer upp i mitt huvud är korallorangeaprikos, klarblå/turkås, cerise, lila.

Favoritfärg på ögon? Mörkmörkbun.

Hur många shorts har du? Gärna bild. Jag har 10 par shorts (om jag inte glömt några)!



Gillar du majs?
Ja, det är rätt gott.

Favoritmat? Kyckling med thaisås, ris och wokade grönsaker. Grillat kött med klyftpotatis och tzatsiki/limesås. Nachotallrik. Bakad potatis med goda såser till.

Gillar du tomat me köttfärgs och ost i och sen pasta till det? Haha, Vendela! Sådär faktiskt... Bara för att det är din favoriträtt!

Vilka bloggar brukar du kolla på? Nåt tips? Alla mina vänner som finns på mina länkar + http://lisaplace.devote.se, http://hannalicious.devote.se, http://kenzas.se.

Vad har du för kamera? Pentax k200d för nuet.

Jag älskar den där frissyren, kan du inte vissa hur du dätter upp håret så? (fläta av luggen på ena sidan och bulle i nacken). Jag har bara gjort den en gång helt random och gjorde bara en vanlig fläta av lite hår sen knögglade ihop hår i en toffs i nacken. Så det finns inte mycket att visa, hehe.

Varför heter bloggen smultrontrion? För att jag och mina vänner Elin och Sofia gjorde den tillsammans. Vi var alltså en "trio". Men de bloggade aldrig och jag fortsatte tappert.

Vilka är dina favorit bh:ar/trosor? Svart spets bh och typ... vanliga svarta bomullstrosor. 

Favorit plagg? Favorit smycke? Favorit klädaffär? Mina svarta kofta/mina gråa shorts just nu. Ett vanligt "lite slitet" silver kedjearmband. Bik bok & Monki.

Hur länge har du känt Fia? Vi har bott grannar enda sen vi var nyfödda så vi lärde väl känna varandra när vi kunde prata och leka med varandra. Men vi brukar säga hela våra 14 år vid liv!


Är du kär i någon? Är någon kär i dig?
Nej och ja.

Berätta något som ingen vet om dig! Nää, det vill jag ju inte göra. Men jag kan säga något som inte jättemånga vet om; inom en snar framtid ska jag skaffa Iphone 4 vit! Whooooooooooop whoooop!


fiskbensfläta




Titta vad jag lärt mig! Satt igår i ett par timmar och tittade på massa "tutorials" så fastnade jag för fiskbensflätan. Jättefint ju. På bilden var det ju första gången men ska träna så det blir jättefint. Haha! Men det är ett tips om du har en dålig hårdag att bara göra en snefläta (fiskbens kanske). Men vad tycker ni?


Videoinlägg med Diana Rasol & Sofia Alenstål!


Vem är pro? Fiskbensfläta!!!

dsc03052 (MMS)

Vem är pro? Fiskbensfläta!!!


a rainy afternoon with you


Men tja! Har inte suttit vid min egen dator på hela dagen - inga bilder. Och då gillar jag inte att skriva inlägg. Dagen har varit rolig faktiskt. Skrattat mycket med mina vänner. Jag, Rebecca och fia har byggt en väderkvarn på tekniken i stort sätt hela dagen. Den blev bra, mvg här kommer viiii! Nä, inte riktigt. Efter skolan gick jag och fia en bit i regnet. Sen åkte vi hem till mig, gjorde kaffe och mackor och satt nere i soffan och lyssnade på musik med täcken runt oss. Hon sov lite också, hihi. Sen har jag ätit middag, pluggat matte med pappa ett par timmar och ätit kvällsmacka (äter hela tiden). Nu ska jag göra i ordning mig och somna framför BB.

Har massor av bilder att lägga upp men det är för mycket så vet inte var jag ska börja liksom... T.ex. gamla outfits som jag vill lägga upp, bilder från promenader på naturen, bilder från "evenemang". Hjälp?


purchases this weekend




Cheap monday och loppis

ungefär min outfit den 3 maj


Linne Monki, jeans Cheap monday.

30 april 2011, Valborgsmässoafton







(bilderna är snodda från Diana, sen redigerade jag de)
Min Valborgsmässoafton började med att jag mötte upp Diana, Vendela, fia, Rebecca och Natalija nere vid pizzerian där vi köpte tre pizzor att dela på. Hos mig så taggade vi till med musik och fix. Skitkul. Sen drog vi sex till Haninges kulturhus där det var 136XL Mega. En ungdomsfest med ca 500 gäster varje år. I början var det lite segt men senare runt tio/elva började det dra igång så dansade vi till klockan ett. Då hade hälarna hunnit blivit ömma, rösten var lite hes, svetten rann och man hade mascara under ögonen. Sov sedan över hos Vendela. Jätterolig kväll som jag kommer minnas länge.


Omg! Det snöar....

Omg! Det snöar....


Håkan Hellström, konsert 29/4-2011 @ Cirkus














© Rebecka Wallberg |
Det var så bra live, bättre än på skivorna. Vi hade bra platser, var nära scenen med ståplatser, bra låtar utvalda till att spelas, dansade och sjöng med, en halvmeter stod jag ifrån honom i vissa stunder, nådde nästan hans hand, var lycklig efteråt och konserten har spelas på repeat i mitt huvud enda sen dess. Ta mig tillbaks.


Valborgsmässoafton


Caffe, Henning, fia, Rebecca, Daniel, Vendela, Diana och jag igår (efter några timmars dans) :D


RSS 2.0