31 juli, andra dagen i Karlskrona


Minigolfen.


Mami och pappa vid middagsbordet.


Vår miniministuga, som faktiskt är lite större än vad det ser ut som.


Utsikt från huset (havet).


Utsikt år andra hållet (hamnen).

Hej! Idag har vi åkt runt lite till olika loppisar och fik. Det var dåligt väder tills typ 3 tiden. Då gick vi till stranden 50m ifrån oss och solade ett tag. Sen satt jag själv i stugan vid datan, hähä. Sen åkte vi till en camping och spelade minigolf. Jag vann såklart! Fast nä. Sen åt vi middag ute på framsidan. Sitter och tittar på How I met your mother nu och chattar med Vendela.


shopping




fina vän


http://vvendelaa.blogg.se

nature








Nikon D3100 | Tele/makroobjektiv Sigma | Rebecka Wallberg ©


första dagen i torhamn, 30 juli


Oredigerad random bild på spindelnät jag tog dagen jag köpt min nya systemkamera (den är tagen med makroobjektivet också).
Nu är vi i Karlskrona, Torhamn. Liten trevlig by men jag hatar vår ministuga. Jätteliten och vi måste gå till ett annat hus med dusch och toalett en bit upp på tomten... Som tur är det fräscht. I bilen hit läste jag varenda litet ord i en Solotidning, åt godis, lyssnade på musik och tittade på lite mer än halva No strings attached. Vi åt sen pizza på en pizzeria i närheten. Det blev kebabpizza, nomnom. Men jag ska knepa ihop lite inlägg nu och göra tidsinställda. Hörs!


Bildlöst direkt från bilen

Hej! Jag sitter just nu i bilen påväg till Karlskrona med mamma och pappa. På onsdag ska jag på konseeert. Och inte vilken som helst heller, utan min kära favorit, Håkan! Ska bli så jävla nice. Men hur som helst, vi har hyrt stuga vid havet utanför Karlskrona där vi ska bo i en vecka. Mysigt. Vi har med internet så ska försöka blogga ganska mycket. Nu ska vi snart stanna på thairestaurang tror jag och käka lunch. Ps. Måste bara säga att jag saknar Rebecca och Fia så otroligt myckeet...

nu lyser ängarna av sommarens alla blommor

Bild tagen nyss. Det här är min frukost idag! Ska göra lite lunch snart. Den här morgonen vaknade jag runt tio och jag har hunnit prata i telefon med Vendela/Amanda och Diana. Min fina vänner. Dagens planer är att lägga upp några inlägg på bloggen, bada med Vendela i Öringesjön, chilla med Vendi sen fixa mig inför restaurang med Diana, Natalija, Amanda och Vendela. Det blir nog thaimat. Sen sover troligtvis Amanda och Vendela hos mig. Nu ska jag spela lite Wii och koka makaroner. Håll utkik efter fler inlägg!

Precis just nu


VIDEOUPPDATERING


Kolla på videoinlägget så får ni höra om vad som händer nu framöver med bloggen.


västra sörby

Hej alla! Jag har knappt bloggat på en vecka ändå är ni fortfarande kvar. Härligt. Jag har massor att blogga om. Grekland, som jag ska lägga upp massa bilder från. Sen öland då såklart, där jag har jättefina bilder på mig och Sofia från hennes kamera. Och allt ska upp! Okej, det mesta i alla fall. Men den här veckan har vi cyklat massor, flera mil, ätit glass, badat, gått på restaurang, promenader på ängar, fotat, sett solnedgång vid havet, hoppat hoppborg, bio i 3D, minigolf, suttit runt en brasa i timmar, spelat kort, varit på vattenland, kollat på massa filmer, lekt med hennes småkusiner, skrattat, ätit melon, ätit jordgubbar, bakat, tjaffsat (haha) och massa mer. 
 
Jag har i alla fall haft en ashärlig vecka men nu ska det bli skönt att komma hem. Jag tar bussen runt ett ensam imorgon hem till kära Stockholm, kommer fram runt sju. Puss!









Hihi Sofia igår på Ölands djurpark! Jag är...

img_0951 (MMS)

Hihi Sofia igår på Ölands djurpark! Jag är ledsen för seg uppdatering men har inget internet här nere. Ja, som ni kanske förstår är jag på Öland med Sofia. Jag kommer hem igen på måndag! Jag har i alla fall skitkul här med min fina vän. Puss, vi hörs!


you're a bird, i'm a bird

Imorse vaknade jag upp hos fia sen cyklade jag hem. Sen gick jag och badade med mamma lite. Sen åkte vi till centrum och hämtade ut mina undervattensbilder. Yippey! Handlade på ica också. Efter middagen gick jag och mötte min kära och saknade vän Sofia Aldestam! Vi har inte setts på typ 3 veckor eller nåt så vi hade massor att prata om. Vi gick först till en klippa, badade lite. Sen flyttade vi oss till stranden och lyssnade på lite musik. Sen gick vi lite längre bort till en annan klippa och tittade på solnedgången. Efter typ tre/fyra timmars pratande så skildes vi åt. Skitmysig, ljummen sommarkväll hade jag.






Ps. Har en cpirriterande fluga i mitt rum som är odödlig!!!!!!!!!!!


I jump, you jump. Remember?

Igår laddade jag Fredrik, Diana och fia med massa gott som chips, svinsvålar, läsk, kakor och choklad framför den mycket välkända filmen Titanic. Åh, så jävla bra film. Jag grät mest av oss alla. Sorglig på alla tänkbara sätt, som jag skrev på facebook. Sen sov jag och Diana hos fia. Vi var uppe till typ tre och pratade, eller.... jag flummade mest för mig själv och sjöng. SOMMARKVÄLLAR ALLTSÅ ♥

12765276513487_large

en sån där natt då vi behöver någonting som hjälper en över svarta vatten


Bilder som jag tog nyss. Yoyo! Imorse vaknade jag runt tio så gick jag och mamma ner och tog ett morgondopp med Elsa, Edvin, Filippa och Alicia som vi stötte på där nere. Jävligt skönt att bada. Heh. Sen gick vi upp och åt lunch och drog till Haninge och shoppade lite i detta übervarma väder. 28 grader har det varit i skuggan hela dagen! Nice. Men nu har jag ätit sjukligt (eget ord) god mat, nämligen en riktig ceasarsallad på balkongen. Nu har man packat väskan lite och ska röra sig mot fia där jag, Diana och kanske Fredrik ska titta på Titanic. Lite waste när det är så underbart väder, men men. Hoppas att dom går med på ett nattdopp i alla fall. Annars dör jag ju lite grann. Hejdå!


Lite mindre än halva min shopping från idag


Söt kudde från Rusta, 40:-


Väska från Antikladan, 60:-

Sen köpte jag baconchips (haha), ldb deo, en orange lampskärm som jag glömde fota från Antikladan och ett par skor jag glömde fota. Kanske borde visa imorgon eller nåt.


den sjätte juli tvåtusenelva





Kvällen blev riktigt nice! Vi har grillat korv och marsmellows, badat i albysjön som var sjukt skönt, lyssnat på musik och sen tagit en långpromenad till mcdonalds där jag tog en vaniljmilkshake. Det här var då kortfattat men en riktig sommarkväll har det varit med fia, Diana, Jonas och Fredrik.


du vill bränna ned stockholm


Jag älskar att dagarna man inte har något att göra är det fint väder och dagarna man planerat något utomhus så ska vädret vara kasst! Fast nä, det gör jag inte. Men idag har jag suttit vid datorn i stort sätt hela dagen och det är första dagen sen jag kom hem från Grekland det är fint här... Jag har hunnit med en del i alla fall! Imorse duschade jag det första jag gjorde. Rakade benen, hade inpackning, började flagna så var tvungen att skrubba mig (buhu, bye bränna). Sen gjorde jag lingongrova toast så satte jag mig på framsidan och solade en stund. Jag har laddat över bilderna från igår, då jag var på allsång på skansen hela dagen med fia. Redigerat massa bilder från Lesvos också. Ni ska få några stycken sen. Nu måste jag packa och byta om för ska grilla med några kompisar ikväll.

Ps. Har tydligen tio minuter på mig innan jag måste åka. Nice


HÅKAN HELLSTRÖM, min idol


Filmade lite igår när han sjöng under genrepet [Shelley].
När jag sitter, eller står, och lyssnar på honoms musik så undrar jag ofta om det är kallt för det känns nästan som jag fryser. Men jag fryser inte, det är goosebumps.

outfit den fjärde juli tvåtusenelva (igår)


t-shirt weekday, shorts bikbok, kofta gekås ullared, skärp bikbok, väska 2hand.

i can see you crystal clear



Två bilder från min softa dag! Jag cyklade på morgonen till fia och åt lite mat där (rensar alltid hennes kylskåp) samt drack chai latte. Drog hem och käkade lunch innan jag gick och mötte Diana på vivo där vi köpte kakor, choklad och lite sånt till vår picknick! Vi gick till koladammarna där fia satt med filtar så joinade vi henne och pratade i några timmar. Sen gick vi till fia och tittade på halva 2012. Fick skjuts hem. Efter middagen så spelade jag, mamma, pappa och Hanna några omgångar kortspel, chicago och hjärter.

Nu ligger jag och hostar, måste försöka sova nu för imorgon blir det heldag på skansen! Godnatt folks.


outfit den tredje juli tvåtusenelva


Kofta 2hand, kängor Skopunkten, linne h&m, väska 2hand.

Videoinlägg, lite om min dag


Shopping


Ansiktsprodukter från Apoteket, gissar på 65kr styck.


Smyckeshjärtlåda 80kr (rea) från Glitter, skärp 50kr (rea) från Bik Bok.


T-shirt 100kr (rea) från Weekday, linne typ 75kr (rea) från Monki.


Escada Taj Sunset parfym (!!!) från Tax free shoppen, 410kr. Luktar skitgott!


can we get much higher?


Jag när vi precis kommit hem från Lesvos, Grekland. Idag har jag vandrat runt på götgatans stora reor med fia. Skitkul, älskar reor. Vi tog också en fika bestående av kaffe och muffin. Efter stan åkte vi till centrum så köpte jag ansiktsprodukter på apoteket innan vi drog hem, runt fyra. Sen dess har jag ätit middag, tittat på Babar, kollat på Grekland bilder med hela familjen, tittat på Tintin, druckit te, pratat med fia och gjort i ordning mig. Nu ligger jag i sängen och ska läsa lite innan jag somnar. Godnatt fellas.


VIDEOINLÄGG!



JAG ÄR TILLBAKA! Heeej. Jag har faktiskt saknat att blogga. Jag har haft en jättejätteskön vecka beståendet av sol, bad, skratt, kortspel, promenader, restauranger, chill, sång, solnedgångar, katter, jassåkillar, stockholmare & djurvänner och massa mer! Dör. Och allt det här gånger hundra. Så jävla nice i alla fall. Men nu är det skönt att vara hemma. Jag har redan packat upp allt, ska bara hänga in lite kläder i garderoben så är allt fixat. Nu börjar sommarlovet i Sverige. Hoppas på massor med planer. Men det kommer bli seg uppdatering på dagarna. Bara lite snabbt vad jag gör kanske.

Nu ska jag försöka sova, den är ju 00.44 i Grekland så jag är lite trött.


RSS 2.0