den där stunden


Har bloggat dåligt idag. Jo, jag vet. Ligger i soffan med filt. På bordet står ett ljus, yoggiyalla, äppelklyftor, te och en kopp med kaffe. Mamma sitter också på andra sidan av soffan. Vi tittar på svt1, konstigt program om en konstnär som tar reda på sin släkts förflutna. Hmm... Väntar på att minuterna ska gå snabbare och desperate houswives börjar. Funderar på att duscha igen, men orkar inte. Fast jag luktar ju klor. Måste skriva lite på engelskan nu som jag endast har påbörjat. Pussar.

Ps. Mår fett med illa. Och jag svalde vatten i simhallen idag när jag fick kallsup. Alltså nej nej nej. Jag SKA inte bli magsjuk.


last christmas


Jag börjar inlägget med att säga att det är sista November idag. Härligt. 24 dagar kvar till jul. 

Jag är hemma. I skolan hade jag franska, var med Milica och Diana, lunch med alla tjejer, sen var jag en stund med Vendela och käkade choklad. Efter det så var det dags att röra sig till idrotten. Drog dit med två söta tjejer. Hade ångest under dagen, hatar simhallen i tyresö. Eller alla simhallar överhuvudtaget. Men jag tog mig igenom lektionen. Och det var faktiskt rätt så kul. Efter det duschade jag och gick i min ensamhet till centrum. Gick in på apoteket och köpte kräm för mitt ansikte som är i akut då min andra kräm är HELT slut. Hihi. Köpte yoggiyalla på ica också och lite grejs på h&m till paketlek med tjejerna på lördag. Så nu har jag det klart. Ska göra god tunnbrörulle nu och mysa med mig mamma. Hej med dig.


Gullig mamma man har

Gullig mamma man har


En failad Rebecka i dike


Dagens bild, HAHA! "Ramlade" i snön. Åkte till Sofia efter skolan. De mötte mig vid dagiset sen gick vi till affären och köpte godis. Sen gick vi till henne. Åt macka, godis och julmust. Snackade. Hade roligt. Sen shottade vi julmust. Först slickade vi salt, halsade julmust och sög på citron. Skitkul. Gjorde några videos som ni kanske kan få se senare. Men vi fotade lite läppar också när vi hade strössel på t.ex. Sen hämtade pappa mig. Ska duscha nu sen blir det Våra vänners liv med ma mere och mon pere.


Hej. Sitter i skolan och har skittråkigt. ...

dsc00173 (MMS)

Hej. Sitter i skolan och har skittråkigt. Är med en tjej vid Rebecca. Hon gillar att vara rolig, jag med. Jag är cp idag och jag gillar det. Därför ska jag nu plugga matte. Hejsvej lingonpastej :)


Waldemar Hansson





pics taken by Waldemar Hansson 
På fotomässan såg jag en bild av Waldemar Hansson. Och blev lite kär i bilden. Sen har jag sökt runt lite på honom och hittat jättevackra bilder. Enligt mig. Älskar den rosa tonen. Färgerna. Kläderna. Omgivningen. Poserna. Jaja, vad tycker ni?

Ps. På tal om foto, imorgon efter skolan ska jag Sofia och Ebba fota. Men hörrni jag kom på en sak, det kommer bli mörkt typ när vi träffas... Så det kommer bli svårt att fota.


i'm one lucky son of a bitch



Ganska kassa bilder men här är grejerna jag köpte på fotomässan! Alltså det var jätteroligt faktiskt. Vi tog bussen dit, fick panik eftersom vi åkte aslångt ifrån själva mässan, men det var en bakväg så et var lugnt. Sen kom vi dit och betalade inträde. Haha, kom in och blev helt entustiastisk. Skitkul. Kameror, stånd och gratiskarameller överallt... Vi började gå runt och tittade på grejer. Tog ut pengar och köpte ett filter och en tvåsidig reflexskärm. Båda två tillsammas gick på bara 200kr. Sjukt bra pris. Filtret är ett UV-filter, som skyddar kameran mot solen typ och mjukar upp bilder med mycket ljus. Och reflexskärmen är till för att förstärka ljuset, för att lätta upp skuggor eller jämna ut kontraster och ge en mer bronsfärgad effekt typ. Hihi. Men sen käkade vi lunch, korv och läsk. Sen kollade vi på utställningen och gick på typ en sugig förläsning och en bra. Haft en asmys dag i alla fall med Ebba Svanholm och Sofia Aldestam. ♥


Hejhej nu är jag ebba och sofia på fotomäs...

dsc00170 (MMS)

Hejhej nu är jag ebba och sofia på fotomässa. Haha, tror jag glömt att säga det. Men det är superskoj. Har köpt lite kameragrejer :) vi hörs senare. Puss


video post


Jag och Diana i nuet. Vi åker till centrum och möter fia istället! Poss.


Nu är vi inne på erikdalsbadet och fikar. ...

dsc00167 (MMS)

Nu är vi inne på erikdalsbadet och fikar. Diana och Natalija fryser så mycket. Gud vad dom varit duktiga! Stått ute i snön och sett ut som änglar. Såå sött! Snart ska vi ut igen och fota lite coola bilder. :-D


Haha din bild. Här sitter i alla fall en k...

dsc00165 (MMS)

Haha din bild. Här sitter i alla fall en klant på bussen. Hehe, vi skulle mötas nu i gullmars men jag är fett sen... Missade första bussen. Sen kommer den andra försent och lalala. Aja, hoppas de inte står och fryser. Juste, när jag var påväg till bussen snubblar jag också tre gånger! Haha, rakt ner i snön. Smidigt. Vi hörs.


pettson och findus firar jul


Godmorgon! Här är ett foto jag tog här om dagen. En vecka sen, då var det ingen snö. Nu är det snart en halvmeter tjock snö och det snöar konstant. Just nu sitter jag och tittar på Pettson och Findus firar jul. Hahaha. Det är så jävla mys. Ska göra mig i ordning nu. För kl 11 ska jag, Natalija och Diana mötas vid gullmarsplan. Vi ska nämligen fota lite idag. Ska kolla lite med kameran, ladda den och läsa lite effekter först. Ikväll sover jag antingen hos Diana eller hos fia. Ha en bra lördag! ♥


the times we spent together, those were the best.


Ett fult videoinlägg för nån minut sen! Sitter som sagt och dricker te och lyssnar på lite musik.
Fredagsmys helt enkelt. Ska nog sova snart också. Svider i ögonen.


weheartit pics

5194383283_255e111158_b_large
Tumblr_lc9v0tr9ur1qf3s66o1_500_large
4230356836_3c6415c92a_b_large_large
5199311318_0320c20a50_z_large
5198644951_11dfb5c5aa_z_large
Tumblr_lbl40o8y1o1qeg1bso1_500_large
Tumblr_lbjqcxejs41qda1mao1_500_large
Tumblr_lbwki73kpc1qb9izio1_500_large
Tumblr_lc7h8pqill1qdbbywo1_500_large
Tumblr_lcef6oqpvo1qax1pfo1_500_large
Tumblr_lcgb51juvt1qc4obho1_500_large
Natalija och Diana: Här är då lite idéer till de söta bilderna.
Fast det kommer bli sååå mycket sötare när NI är mödeller :D

once you go black, you can never go back haha


Såhär såg jag ut denna fredag då! Svarta tights från h&m, halvlång tröja från h&m (gammal). Inga smycken, lockigt hår, sotiga ögon och en kofta under dagen.

tja tja


Ursäkta min fuckade hållning. Hehe. Men aa, här berättar jag lite om min fredag eftermiddag ;)


svar på tal

Anonym: Vad söt du är och du har så fina kläder hela tiden!<3 Skulle vilja ha alla dina!:D , skulle du kuna ta en bild på din klädkamare det skulle vara så roligt att få se hur mycket du har i entligen...

Svar: Jag kan börja med att säga tack så hemskt mycket. Och sen måste jag säga att jag VERKLIGEN inte har mycket kläder. Alltså ni kommer bli chockade. Hehe... Nej men, folk verkar tro jag har mer än vad jag egentligen har. Men jag tackar igen. Och jag kan nog fixa några foton från min garderob. Kanske i helgen då. Men bara kanske :]

Jag och Vendela är taggade på helg. Haha. ...

dsc00151 (MMS)

Jag och Vendela är taggade på helg. Haha. Vi har pluggat hårt senaste timmen och ska nu på sista lektionen. Fast vi går runt nu och letar efter våra vänner. Pusshej.


i'm not beautiful, no matter what you say. words can't bring me up.


Cp fucked up bild från häromdan. Jag ska plugga nu. Faktiskt. Kan berätta lite om min dag först. Det började med matte med Vendela och Moa. Min mattelärare gav mig komplimanger efteråt. Hihi. Happyface. Gick på ännu en mattelektion eftersom att hon ville utmana mig. Sen var det lunch med ganget. Fast Natalija var/är sjuk. Nästan alla. Pluggade matte med fia sen. Efter det var det svenska kp. Hade lite kul med Michelle, Anna, Vendela och Jasmine. Vi gjorde en reklam. Sen satte jag mig på en toa med Diana, Vendela, Rebecca och Sofia. Vi shitchattade om lite stuff. Sen var det sista lektionen då vi lekte en lek med klassen. Vi skrek tydligen som fan enligt pararellklasserna, haha! Drog till Mc Donald's med fia sen, åt paj och drack läsk. Fick skjuts hem av Camilla. Japp, härlig och mysig dag. MÅSTE PLUGGA NU! Hej hej lever pastej.


in this moment

Julmusik, julmust, julreklamer, julpynt. Snart är det julafton! Nu börjar jag längta, på riktigt. Man ser det ju överallt just nu. Hur som helst så har jag precis tvättat bort en värmande, djuprengörande ansiktsmask. Känns skitfräscht nu efter när jag också tagit neutrigenas ansiktsvatten i ansiktet också. Nice. Till middag åt vi skitgod thaiwok som fadern gjort. Sjukt gott... Men blev dock överdrivet mätt. Har pluggat lite svenska också. Ska fortsätta med det nu. Senare ska jag bada, ett varmt skönt långt bad. Skrubba kroppen osv. Inga bra program ikväll så får sysselsätta mig med annat helt enkelt. Men jag ska visa outfit för några dagar sen. Hörs!
 
-Ja, by the way då, jag fick paketet från h&m igår! Målade på nya nagellacket direkt :]


Bel donk ;)

Jag sitter och myyyser på donken med Sofia kommer hem snart puss

Ska nog försöka sova nu, godnatt internet. <3

Ska nog försöka sova nu, godnatt internet. <3


världen förtjänar inte dig


-Har lagt upp den här bilden massa gånger, men är skitnöjd med den och tycker den är jättefin. :)
Har laddat ner massa mer musik nu. Skitkul! Typ tre stycken Håkan Hellström album. Wiiie. Hörrni, idag är det ju 24 November, exakt en månad kvar till Julafton! Ska fan bli nice. Har en lång önskelista som det snart är dags för att sätta upp på kylskåpet. Sitter och chattar med Michelle nu. Ska snart duscha tror jag. Sen blir det Greys Anatomy.


days like this








Bilder från dagen då! Bjuder på några.. Hade en skitkul dag. Fick lite matte gjort, franska läsförståelse gjort sen efter lunchen, på lunchrasten, drog tjejerna till Trollbäckens centrum och köpte lite gott. Men jag köpte bara en läsk, så nyttig som jag är! Haha, driver. Men sen var det så kallt så vi gick in på ett solarium och satt där och värmde oss. Snackade och så. Sen drog vi tillbaks till skolan igen. Slängde mig runt i snön massa gånger. Det är så sjukt härligt. Sen när vi kom tillbaks så satte vi oss vid toaletterna på plan 3. Då var det jag, Michelle, Rebecca, Natalija, Diana, Vendela, Sofia och Milica som satt och bara hade allmänt roligt. Tihih. Sen var det bg. Sen efter skolan väntade stannade jag en timme och pratade med Vendela om allt och inget. Älskade vän ♥

Men sen stack jag och fia till henne. Vi är så sjukt roliga, hon och jag, utan att anstränga oss. Vi sprang nerför backen, typ slängde oss, åkte hissen upp till henne och åt prinsess tårta med Camilla. Satt där och pratade med henne en stund när fia snackade i telefon. Sen tittade vi på Pettson och findus i hennes säng. MYYYS. Haha.

Ps. Hallerheim! Alltså jag älskade ditt humör idag. Seriöst. Skitrolig. Dagar som denna gillar jag dig extra mycket! Haha ♥


I'm right where I wanna be, I'm never gonna leave.


Från vänster: Daniel, Linus, Linus och jag i skolan typ i måndags, vi plöggar! :D
Hej jag är hemma från en sjukt mysig dag i skolan. Ska berätta om den snart, men ska ladda över lite musik först. See yah soooooooon

Min och Sofias kväll


Snabb videouppdatering. Fyfan vad blek min hals är. Alltså ångest. Ska fortsätta titta nu. Godnatt.


Dagen som den varit hittills








Sofia kom hit runt kvart över tio. Då gjorde vi plättar och lyssnade på musik. Dansade lite. Moha. Cpn. Sen åt vi dom och sen laddade vi ner musik till min Ipod. Chillade. Tittade på film, The ring. Gjorde lunch/mellis. Indiska rester och makaroner med köttbullar. Sen tittade vi på en till film, Wallander - Mastermind. Sen chillade vi och så. Nu har hon gått hem, sen ska jag och mamma hämta henne så slaggar hon! Wie. Hejdå.

Ps. Jag älskar min bästavän mest av allt eftersom hon är som min andra halva som jag inte alltid kommer överens med, som jag får de mest äkta skratten med, som jag berättar saker för eftersom jag vet det inte kommer ut. Kan vara mig själv till 100 % med henne. Och det är ju alltid nice för det är inte många som jag skulle kunna vara det utan att folk tycker jag är störd. Haha. PUSS


hey neard


Snart kommer Sofia hit! Yay. Vi har studiedag idag. Min natt har varit lite jobbig. Somnade med tvn på, vaknade kl 12 och stängde inte av den, vaknade kl 3 och stängde inte av den, sen vaknade jag kl halv 7 var sjukt trött men trodde det var dags att vakna så jag tittade på tv, sen somnade jag och mamma väckte mig 8.14 när hon skulle gå till jobbet. Men nu är jag vaken! Har webbat med Vendela ett tag och chattat med henne. Sen ringde jag fia vid 9 tiden och väckte henne eftersom att hon skulle komma hit typ halv 11. Så nu ska jag plocka undan lite och börja fixa frukost. Kanske pannkakor? Fattiga riddare? Plättar? Omelett? Hmm..


Life is simple, not easy.


Pic taken by me ©

skriver bara lite

Ååååh fett jobbiiiig. Ligger själv i min säng i källarn medan alla sover och så råkar jag klicka på en länk som var till en blogg så kommer exorcisten upp och skriker. Alltsååå skiiit. Fail jag är. Ska aldrig mer klicka på en länk. Så ringde jag fia eftersom jag var så jävla rädd. Så väcken jag snuttan.... Fett dum jag är. Men vi pratade en stund och är lite lugnare. Hahahahah, kanske överdriver. Men vafan. Ska kolla msn nu sen sova med musik i öronen. Godnatt.

när höstlöven lagt sig, och du längtar bak.


-Sommarbild, valmo. Tagen av mig.
Jag har käkat middag och tvättat bort sminket. Tänkte duscha, men... gör det EFTER Våra vänners liv som börjar 21 på SVT1. Har suttit och rensat min Ipod. Eller ska nog snarare säga tagit bort allt. Börjat om på nytt, som Diana gjort. Hihi. Men har inte laddat över nya låtar på typ ett år, så har bara ruttna nu. Så jag började med Lykke Li. Har laddat ner typ hela hennes album Youth Novels. Fan, skulle prioriterat Svenska istället. Aja, får göra det imorgon. Pusshej och kanske godnatt ♥


It's the things you say, not the things you do.


-So cute, kattungar från Skåne i somras :D
Tjena tjena mittbena. Fan vad fult. Min dag då. Jo, men det har varit lugnt. Skön morgon alltså med Daniel, Linus och Sofia. Vi satt inne på en toa hela morgonen och tittade på Scary movie på fias Iphone. Haha, skitkul. Sen Har jag pluggat matte. Lunch. Musik i öronen. Hjälpt fia med matte. Sen stannade jag en timme och pluggade. Vägrade läsa Oliver Twist (200 sidor) som egentligen ska vara utläst på fredag då det är prov på den och jag har läst typ 40 sidor. Yeah, good luck liksom. Äsch. Läser väl några referat och rescensioner på nätet så löser det väl sig... Efter skolan tog jag bussen till centrum där jag stog och snackade om saker med Zacky. Söt. Haha. Har chattat med lite människor också, käkat nudlar och druckit julmust.

Nu sitter jag i soffan med filt runt mig och dricker julmust. Tittar på Lyxfällan också. Mm... Ska göra svenska. Ciao.


can you tell me once again how we're gonna be just friends?



Wiho. Nära besöksrekord igår. Typ tre ifrån. Hihi. Men idag har man varit i stan med Sofia. Skitmys med bästavän. Vi handlade julklappar. Så Hanna och mamma- check. Great. Sen köpte jag en ny mineral foundation till mig. Min som jag har nu börjar bli för brun. Buhuuu. Jag är/kommer bli blek/blekare... Hur som helst, efter stan åkte jag och fia till donken och mötte upp Diana. Det var väl runt fem tiden. Så satt vi där och snackade och uppdaterade varandra lite. Jag och Diana har inte setts på en vecka! Shit. Så det var mycket trevligt. Jag tog en paj och en cola. Dom andra åt mat. Sen åkte jag hem och käkade indisk middag. Så sjukt gott! Pappa hade gjort med indiskt bröd till och allt. Indisk mat in my ♥ Sen har jag chattat med folk. Ska plugga nu, i mina geekglajjor. Haha roligt. Sen blir det nog sängen. Hejdå.


julen är här





Mamma har fixat lite mysigt här hemma inför advent. Alltså blev så stört chockad när mamma och pappa sa att det var första advent om en vecka. Det är ju snart, nu! Jul? Alltså fett mobbat. Det var helt seriöst sommarlov NYSS. Halva terminen har gått. Ska faktiskt plugga lite nu.


do you know where you've been?






Godmorgon! Jag och Sofia hade det skitmys igår. Hon kom runt sju tiden, mötte henne vid parkeringen nedanför mig. Så satt vi och tittade på slutet av Harry Potter. Sen fixade vi julmust, tända ljus, salta pinnar och jordnötter och så såg vi på filmen The nanny diaries som gick på tvn. Den var faktiskt bra! Eller jag har sett den förut men aa. Under filmen så turades vi om att pilla varandra i håret, haha. Men jag somnade också en stund. Vi gjorde oss i ordning när filmen var slut och la oss i mitt rum. Så gjorde vi ryggmassage på varandra och tittade lite på Heartbreak hotel. Vi somnade typ 23.25. Assköööönt! Vi var sjukt trötta och eftersom att Sofia skulle på handbollsmatch idag så behövde hon det. Vi hade väckarklockan ställd på 07.30. Då gick vi upp och fixade frukost och tittade på tv. Gick med henne till parkeringen där hon blev hämtad sen gick jag runt på gården och fotade lite. Nu ligger i min säng med massa tända ljus och "tv4 morgon" på tv. Mys. Ska måla klart stolen strax. Pussar ♥


h&m shop online





Beställde hem det här igår från h&m. Tror det var allt i alla fall. Lite grejer till rummet och ett grått nagellack! Hihi.


harry och company

Tumblr_lbvydsu9hf1qcl1vfo1_400_large
1539680_large
Tumblr_lbw6clb4xk1qbswm3o1_500_large


Alltså sååååå söta. Vi sitter och tittar på Harry Potter och de vises sten just nu. Och skriker varje gång det blir en jävligt söt vinkel. Haha!


New glasses





Här är mina nya glasögon! Yeah. Snyggaa.. Tycker jag. Dom gick på cirkus 1200kr tror jag. Det är typ 1.5 på ena glaset och 1.25 på andra. Så ja, det är inga glajjor man köper på typ bik bok om ni tror det. Utan det är riktiga synfelsglasögon. Alltså det är sån stor skillnad när jag sitter vid datan med glasögon än utan. Skönt.

som den geek jag är




Lite fula bilder tagna nyss. Osminkad och i mina nya geekglasögon. Nice ju. Som den geek jag är liksom. Tittar på Harry Potter. Så söta! Snart kommer Sofia Aldestam som ska slagga här ikväll. Ska bli riktigt myspys. Vi ska geeka Melissa Horn, julmust och tvn. Tror jag. Hur som helst så är mina föräldrar inte hemma, dom är på typ teater i stan. Vi hörs, ska gå och möta henne nu. Puss ♥

att vilja förnya. göra om. börja om.



Idag när jag tänkte sova blev jag rastlös och bestämde mig för att fixa lite på mitt rum. Så jag flyttade sängen och målade en stol. Yes. All by my self. Grundfärgen håller på att torka, kanske målar ett lager till sen, med Sofia som kommer om nån timme. Pallen jag målar är från Ikea, nyinköpt, ful träfärgad. Så lätt att måla och allt. Kommer bli finnemang!


Michelle Friberg


En sjukt söt tjej med grym musik- och klädsmak som jag chattat med ett bra tag idag om allt och inget. :]
http://musicbyme.devote.se


pics











Lite söta bilder från en måndag för några månader sen. Jag Ebba och Sofia. Skitmysig solig eftermiddag! Saknar :D

let's all be a better person


-Asgullig bild på mig och Sofia för ett par månader sen.
Tjeeeeeeenare. Jag är nu på Sofias partaj. Haha. Är lite osocial just nu och kollar runt lite på internet. Men alla kollar på film så det gör nog inget. Men vi har käkat mat, snackat allmänt om random saker som kille i olja, "visa pattarna", loooove och massa mer ointressanta saker. Skitkul. Vi har kört sanning eller konka, busringt och flummat runt. Fixat sov platser också. Så nu ligger alla i sängarna/soffan/madrasserna och tittar på filmen Stay cool. Den är tydligen ny, så ska titta på den snart! Efter filmen ska vi berätta spökhistorier... hihihi. Men tänkte bara uppdatera er lite. Godnatt. ♥

Btw. Har fått mina glasögon. Oooh vad nice det är. Så skönt att sitta vid datan med dom till ex. :]


dirty bit


-ignorera ansiktet.
Jag är hos Sofia nu! Är här efter en lång dag i skolan. Den började med att jag, Moa, Jasmine och Linus redovisade franska muntligt. Shit! Svårt det var... Men det gick (as) bra. Enligt mig. Över mina förväntningar. Hihi. Sen så var det engelska lektion, då tittade vi på Vänner. Wiiiie. Blev glad efter det. Fick mig lite skratt. Monica bang. Sen vart det lunch, god thaikycklinggryta med ris. Sen förberedde alla sig för brandövning. Så när larmet gick, så gick alla ut, stog i led, gick in och hade sista lektionen. Jag och fia missade sen bussen... Men vi gick till näst-nästa busshållplats. Haha. Det var askul. Vi pratade, lyssnade på musik, dansade, skrattade och cpade oss. :D Haha säger bara en sak, öronsnibbar. HAHA! Sjukt kul. Sen åkte vi hem till fia. När vi kom innanför dörren så var Camilla (fias mamma) där och pratade telefon. Så hon sa i telefon "Åh, nu kom fia hem. Och min andra dotter beckansnäckan!" :] Blev glad, gick in, åt thaimat, pratade med två Alenstålare. Nu är fia i duschen och jag har precis fått en Body spray från Victoria Secret. Åh, supersnällt. Love them both. Ska tjata på fia nu att skynda sig. För ikväll blir det födelsedagspartaj hos Sofia Aldestam den gamle vännen! Haha, ska bli sjukt kul. Har laddat med spökhistorier, kamera och pyjamas (det är pyjamasdresscode). Men nu ska jag vara social mot fia. Hejdååå.



Bild tagen nyss. Hejsan. Jag ligger i soff...

dsc00108 (MMS)

Bild tagen nyss. Hejsan. Jag ligger i soffan och latar mig typ. Tittar på tv. Jag orkar inte blogga från datan. Dagen har varit tråkig. Åh allt är tråkigt just nu. Vill vara med någon. Skratta, lyssna på musik. Tittar på Scrubs hur som helst. Ska göra något vettigt tror jag. Plugga franska kanske. Hejdå folk.


att hålla din hand kändes så äkta


Jag igår, efter idrotten i rackethallen som var askul. Badminton ftw. Har ätit middag, pluggat franska och duschat. Nu är det dags för det vanliga kl nio på onsdagar. Greys Anatomy! :]

► Play the moment ▌▌ Pause the memories ■ Stop the pain ◄◄ Rewind the happiness

Ibland längtar jag till en sak och vill att tiden ska gå fort. Men sen tänker jag igen och kommer på att om tiden skulle gå för fort skulle jag inte hinna med vissa saker. Därför går tiden i bra takt. Egentligen. Men ibland för snabbt, fast ändå ibland för långsamt. Beror ju på. Tid är en av miljoner komplicerade saker. Men intressant. Tid... Bra uppfinning. Eller..?

Vuxna brukar säga att vi ungdomar/barn kommer att bli vuxna fort och tänka vad fort det gick, ungdomen alltså. En mening från en Hellström låt är "Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er" Fan. Att ta vara på tiden. Det är ju svårt. Man är ju fast. Fast ändå rör det sig. Fort.

"I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år" "Tiden går fort när man har kul"


du är himlen för mig varje dag



Tja. Det här är då två bilder från min eftermiddag. Tog bussen hem själv från skolan... eller Zacky, Linus och Stefen också förstås. Men annars själv. Kom hem cirkus 14.40. Då stekte jag ägg och gjorde mellis. Satte mig i soffan och tittade på något program. Lyssnar på musik nu, i hörlurar. Chill. Jag ska sätta igång med franskan efter det här inlägget. Men guess what? Jag har chattat med Milica en stund på facebook. Hon är på kunskapsskolans naturvetenskapliga center för skitsmarta ungar. Haha nej men KNC heter det. Dom pluggar matte typ dagen lång. Haha.. Nej men det lät som att hon hade det bra. Tittar på Scrubs nu. Lite halvt. Jag ska hacka ner mina tabletter i yogurt nu och äta. Hejdå


samma gamla visa men vet inte vad det är för låt


Allting börjar om. Jag kan börja om.
Stunden som den är nu: jag sitter här, i ett stort hus, på mellanvåningen i min stora beiga/bruna soffa framför vårt vita bord med ett ljus och massa franska papper på. I surroundsystemet spelas just nu Grace med Kate Havnevik. Skön låt. På vår silvriga tjocktv är 3an på. Projekt runway, som jag egentligen inte gillar alls. Jag har på mig ett par gråa mjukisbyxor, svarta strumpor, vit bh, svarta spetstrosor, svart linne, en toffs som håller håret uppsatt och två hårnålar. Bredvid mig ligger min Pentax systemkamera. Jag tänker just på att... om man skulle vara döv kanske man aldrig skulle bli rädd. Eftersom det mesta man blir rädd av hör man, som skräckfilmsljud, ljud, äckliga röster m.m. Men det sen tänker jag att det kanske är helt tvärtom. Att tystnaden är det som är läskigast av allt. För det är då man hör allt det där. När allt annat är tyst. Eller jag är nog mest rädd när verkligen allt är tyst i huset. Jag kommer pissa på mig den dagen då allt stannar på jorden. Då allt blir tyst, då allt är borta
Om jag ens blir den unika människan som får uppleva det. Ibland undrar jag om jag någon gång kommer vara speciell. Riktigt speciell menar jag då. Unik. Speciell. Får uppleva något som ingen annan gjort. Men antagligen inte... Vilket är tragiskt.

-Ska sluta snacka. Peace out.


Ditt namn är inristat i mitt hjärta.


Funderar. Tänker. Jag ska försöka sova nu.
Puss puss ♥

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer





Ni kan kalla bilderna mobbade. Men dom är rätt balla. Hihi. | Tröja h&m och kofta h&m, halsduk vet jag ej, mössa från Primark, ringar från Bo Ohlssons, fia/thailand och mammas gammla | Så vad gör jag? Jo jag dunkar Daniel Adams-Ray i vardagsrummet härliga surroundsystem. Just nu spelas Ulla och Åke. Haha. Kul namn. Chattar med två fina cheyer vid namn Milica och Vendela också. Har ett tjockt lager med Idomin på läpparna. Dom är torra... Sen är mina händer insmorda med kräm, dom är också torra... Ska duscha nu. Sen börjar Våra vänners liv på Svt1. Myspys. Godnatt ♥

Ps. Efter skolan drog jag till Sofia. Till hennes pappa. Åh, jättestor fin lägenhet. Eller den är inte möblerad, men hittills skitmys. Vi åt pizza och gjorde smoothies. Thumbs up.


eye


Mitt öga.
Jag har messat med Vendela. Sitter uppe nu och tittar på beck. Har tvättat bort sminket. Vet vad jag ska ha på mig imorgon. Och det är lite sovmorgon. Så har längre tid på att fixa mig. Funderar på lockigt. Haha. Nice huh? Hjälpte nyss Jasmine med lite matte också. Hihi. Men jag ska borsta tänderna nu. Sen blir det sängen. Jag säger godnatt.


En lista

Dagens humör: glad, nervös, cp :)
Dagens klädsel: höga blåa jeans, svart linne instoppad, kofta, nitskärp, jacka, converse.
Dagens drog: musik, vänner, mat.
Dagens vän/ner: Sofia Alenstål, Sofia Aldestam & Vendela Käll
Dagens köp: mat, stringtrosor, födelsedagspresent.
Dagens favorit: Sofia Alenstål. Som alltid.
Dagens citat: Fortsätt, när mörkret kommer och allt gör ont.
Dagens finaste: Min data
Dagens vill ha: Pengar, kärlek
Dagens behöver: Julafton 
Dagens saknad: Frida Carlsson & Frida Schaub
Dagens låt/ar: 2 steg från paradise, ett album.


Nej åren har väl slitit hårdare på mig

Hejsan alla. Har varit i stan med Sofia och Fia nu. Asmys... Har handlat present till Sofia eftersom hon ska ha "fest" på fredag. Keewl! Yay. Vi hörs.

ljus ljus strålande ljus


Godmorgon. Jag är vaken. Inte fia. Vi somnade runt halv ett igår tror jag. Vaknade av att jag skakade imorse. Drömde en hemskt dröm. Messade Diana direkt "DIANA!!! Drömde en hemsk dröm om dig... Lever du?<3" Men ja, jag vill inte berätta hela drömmen. Men hemskt var den. Sen märkte jag att det var skitkallt i mitt rum. Jag och fia råkade stänga av elementet. Så satte på det och tände massa ljus för att få upp värmen. Sitter själv vaken i mörkret nu. Chattar med Vendela och Diana. Härliga cheyer alltså. Ska väcka Sofia nu för att gå upp och käka frukost. Senare sticker vi in till stan ett tag med Sofia. Vi kollar runt lite, kanske äter lunch eller fikar. Får se. Hejdå.

Ps. Gick upp till pappa imorse också och gav honom farsdag present. Gullig jag är. Ett par handskar var det. Han behövde det. Han blev så glad så. :)


jag vet vilken dy hon varit i

Ligger i soffan med fia och tittar på What happens in Vegas. Bra film. Ashton Kutcher och Cameron Diaz är fett snygga ju! Ja, men vi myser hur som helst med tända ljus och massa. Man måste ju nämna det för att bilda er syn på hur det ser ut här. Tända ljus, fia ligger i soffan, jag sitter med datan i knät och dricker julmust. En liten bild? Hehe. Åh är avundsjuk på min syster Toooove. Hon är på Håkan Hellström konsert. Hon ringde mig så fick jag/vi höra en låt. Såååå fint.


hylla, ljus, galjar, matta, lampor.


Hejsan. Gårdagen var mys. Runt elva tiden droppade Diana in också. Haha, random. Sen somna vi tidigt. Men hade en superrolig kväll med Rebecca och Sofia. Vi åt middag, bakade, kollade på film, flummade, sprang ner i trapphuset och var allmänt cp. Drog imorse efter att ha sett halva Ratatouille. Har käkat lunch nu och ska till Ikea med mamma och pappa. Måste köpa lite grejer till mitt rum. Senare kommer Milica. Troligtvis? Hehe. Man vet ju aldrig... :P Jag har försökt att ringa henne men inget svar. Hon kanske har dans eller något. Hejdå. ♥


The miracle pills

Anonym: Vad kostade tabletterna :)

Svar: Dom kostade 119:-


angående mitt té drickande

Simon: Men du gillar ju inte te?:P<3

Svar: Haha, det har (hade) du rätt i. Men jag har ju lärt mig dricka det nu! Tvingade i mig för typ två veckor sen när jag hade ont i halsen. Sen så har det blivit naturligt. Men tycker fortfarande inte att det är GOTT. Alltså själva känslan att dricka té är nice. Och det är skönt för halsen, med honung i. Japp, men nu vet du. Vem är du föresten? Någon jag vet? :) Kul att killar läser bloggen, om du nu är det. ;)



Juste, btw. Jag stavar automatiskt té med en atmostrof över. Ska man inte det? På wikipedia står det te. Eller; Te (även , the eller thé). Men jag vet inte, ser fel ut i mina ögon att skriva te. Som täe. Typ. Ja jag vet inte. Hejdå.

helgen ska invigas




-Aa, ett par suddiga dåliga bilder från dagen! Tjejen sist är då min lärare :)
Hej fredag. Idag har jag gjort NO-prov, gjort matteprov muntligt och redovisat steg 11 i matte. Yeah! Sen så fick vi vaniljbullar och kladdkaka på BGn (sista lektionen) idag. Vår klass är tvåa bäst på nutidskrysset i hela skolan. Och vår lärare, Cissi, hade bakat allt. Skitgott! Sen drog jag, fia och becca till centrum och köpte lite chips och dipp på ica. Sen åkte jag och becca hem till mig, tittade lite på top model, packade min väska och jag tog mina tabletter (för hår, hud, naglar). Sen tog vi en promenad till fia. Sen dess har vi chillat, pratat, druckit julmust och nu tittar vi på Legally blonde. Vilket suger. Haha. Snart ska vi äta middag som Camilla står och lagar. Fläskkarre med potatis och bearnese sås. Ååååhh så jävla gott, hungrig... :D Sen ska vi laga churros tror jag. Möms. Sen blire film + dipp + chips.

Peace out.


won't you let me go tonight.


Jag har pluggat kurs och matte hela kvällen. Ätit middag med familjen också. Dansat. Lyssnat på musik. Diskuterat lite med pappa. Gjort i ordning mig. Druckit té och fikat mackor i soffan med familjen. Ja, en mysig torsdags eftermiddag. Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Sleep tight.


Churros receptet som jag använde

Någon bad om receptet på mina churros, som blev perfekta. Haha. Here you go: 

Ingredienser (6 portioner)

  • 2 ½ dl vatten
  • 125 g smör
  • 1 krm salt
  • 1 msk vaniljsocker
  • 2 msk socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • Florsocker

Tillagning

  1. Koka upp vatten, smör, salt och socker i en kastrull under omrörning.
  2. När det börjar koka tar du kastrullen från värmen.
  3. Vispa ner mjölet, lite i taget, till en jämn smet utan klumpar.
  4. Sätt tillbaka kastrullen på plattan och rör i ungefär 1 minut tills det bildas en deg som släpper lätt från botten.
  5. Ta kastrullen från värmen och låt svalna i några minuter.
  6. Tillsätt äggen, ett och ett, under omrörning tills degen blir blank, jämn och spritsbar.
  7. Värm oljan i en kastrull till 180 grader. Fyll smeten i en spritspåse.
  8. Spritsa ner 3-4 cm korvar av smeten i oljan. Fritera tills churron fått fin brun färg. Vänd på dom nån gång, så att det blir jämnt och inte bränt. Ta upp dom när dom har den gyllen bruna färgen och lägg på ett fat.
  9. Strö över florsocker eller vanligt socker och ät helst nyfriterat!

wait til' the sun shines through and wait til' the sky is blue.


Här är ett halsband jag köpte i London, men glömt att visa. En liten (eller den är fett stor, men aa) uggla som bara kostade 50 kr på en marknad vi var på. Åh, på tal om London... borde ladda upp bilderna. Massa ju! I helgen, jag lovar! Påminn mig gärna. Vad tycker ni om halsbandet då?


min dag, den 11 november

Hejsan, idag har jag haft matte lektion och svenska lektion. Har lämnat in svenska 14 nu och skrivit ut massa franska papper som jag ska öva på. Redovisar en del i steg 10 nästa vecka med Moa och Jasmine. Ni som läser min blogg och inte går i kunskapsskolan kan inte förstå någonting med steg och allt som jag snackar om. Så jag slutar. Har haft en bra dag i alla fall. Har varit med Milica och Sofia mest. Sen med tjejerna och haft rast vid emohörnan (som är ett litet rum/liten plats på plan 1 i skolan) och lekat i en hög och tittat på DEN HÄR videon. Haha. Men efter skolan åkte jag och fia till centrum. Vi gick in på time först och köpte lite smått. Sen gick vi till frisören, eftersom jag skulle klippa mig. Så jag satte mig och väntade, så fick jag en tjej som skulle klippa mig. Åh, älskar när frisörer tvättar håret på en. Hehe.. Aa, men det blev rätt kort alltså. Klippte bort det slitna och det var typ 6-7 centimeter. Så japp, nu är jag inte längre "den med långa håret"... :( Yeahyeah, men det blev jättefrächt och lent. Och det är ju en fördel! Sen gick vi till Apoteket och köpte lite stuff. Sen till Life. Här får ni se vad jag köpt:


Yoggiyalla från Time, en testlotion och Idomin från Apoteket, Silica Plus från Life butiken.
Silica Plus stärker hår, hud och naglar. Ditt hår växer snabbare, dina naglar blir starka och din hud blir bättre och mindre acne. Det räcker i 2 månader och du äter en per dag. Vill testa nu! Hoppas det funkar. :D


Tja, jag Drog till skolan idag. Har haft m...

Tja, jag Drog till skolan idag. Har haft matte. Och nu sitter jag under en trappa med sofia och sjunger. Ska äta tacos nu :-D Puss


churros murros kurros burros


Så jävla gott. Mina churros är detta då. Friterade o allt. Ni måste testa! Sök på churros recept på google så fixar ni det. Ska chatta lite till med Diana, den k*******. HAHA. Hejdå ♥

greeeeeeeys


Har gjort churros och gjort te. Bilder på churros kommer imorgon typ. SKITGODA. Men hejdå, missar ju.


jag har gått för långt, kan inte sluta gå. hjärtat sitter utan på, slår inte som det brukar slå.


Haha skitfult. Detta är då jag just nu. Sitter och lyssnar på mina grymma lista på spotify. Just nu, så älskar jag den. Jepp. Men vad händer nu då? Jo, men jag ska äta middag, duscha, göra churros och titta på Grey's Anatomy. Du härliga onsdag...


flickan som lyser som en sol. min egen sol.


Att älska någon så mycket, är svårt att förstå. Att en person kan vara så fin på både utsidan och insidan, är svårt att förstå. Att någon kan lysa upp ens dag, varje dag, är svårt att förstå. Men att förstå att vi två är bästavänner, är inte svårt att förstå, för vi är menade för varandra. Det är du. Du. Du. Bara du. Genom bebisåren, genom barndomen, genom tonåren, snart genom undomen och till vuxenlivet. Sen till graven. Hand i hand, livet ut.

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont. Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod. Som ett hjärta som vägrar sluta slå. När varje bön gått åt, fortsätt. När jag fallit tungt. På ditt minnes skrothög. Hitta mig när som helst. Blivit sparkad runt några gånger, som en del måste bli. För att fatta vad som betyder nåt. Och vem som går att lita på. Men när du var med mig. Musiken slutade aldrig. Du bara får mig att hänga, hänga kvar.

För jag tror att när vi går genom tiden. Att allt det bästa inte hänt än mig.


Halloween partey























Vi hade 1000x roligare än vad bilderna säger enligt mig. Det som inte syns var att vi dunkade hög musik, dansade, käkade middag, gick ut och kollade på skräckfilm. Minne för livet. ♥


jag har hört att du träffat nån, och jag har hört att hon är allt jag inte var.


-summer pic taken by me ©
Idag har jag varit hemma. Jag har gjort klart hela steg 16 i Engelska. Nästan, ska göra slutreflektion bara. Det känns bra. Sen har jag läst massa No papper. Missade ju provet idag. Hmm.. Undra när jag får göra det. Förtom att ha pluggat idag så har jag ätit frukost, sovit en timme (kl 8-9), käkat lunch, tittat på tv, käkat nudlar och suttit vid datan. Pratade med Diana lite i luren också. Hon berättade lite om hur det gick på provet för alla och vad alla hade gjort. Liiiidl. Hihih, men det förtjänade dom ju. Håller på att ladda över Halloween bilderna till facebook nu i alla fall. Sen kommer dom upp här. Bättre sent än aldrig! Tjadå.


my day

Idag har jag haft franska och idrott. Snökaosväder idag alltså! Sjukt. Gick ut en stund men gick in direkt, jävlar vad det blåste. Sen var jag(/vi) tvungen att gå till bussen för att åka till idrottshallen. Jag har idrott sista timman, vilket är rätt skönt. Vi körde killerball och innebandy. Kuligt. Sen tog jag bussen tillbaks. Och den busshållplatsen är lite längre ifrån busshållplatsen jag tar buss ifrån, så för att hinna den var jag tvungen att kuta som en galning i all jävla snö. Det var typ en halv kilometer och bussen skulle gå om typ 5 minuter. Jag hann! Dock var den försenad och min mascara var typ helt utsmetad. Hehe. Så där mötte jag upp Sofia och Jasmine för att åka till fia. Men när bussen skulle åka hade den fastnat. Så alla gick ut och försökte putta på, sen strulade det massa men löste sig sen, efter en halvtimme typ... I centrum hyrde vi i alla fall The ring 2. Vi fick skjuts av Camilla till dom och jag hann vara där i typ en halvtimme eftersom mamma hämtade mig efter jobbet. Men trevligt under den tid vi umgicks var det! :D

-Bilder lägger säkert fia upp, så det kommer sen! :]


tuesday afternoon


soon

Tja, ska göra varmt vatten nu och ånga mitt ansikte. Sen ska jag berätta om min dag, lite kaos. Haha. Återkommer!

no, not thumbs up.


I remember that day, like it was yesterday. I said "I'm sorry, for even think that thought of you" And I said I'm sorry for nothing. For a lie. You said "It's okay" -Shame on you


Summerpics.



Fula men ändå nice bilder från i somras. Saknar. Dagen med grannarna på grönan. Vann en stooor plopp med Tove. GÖTT! Jag vill ha värme. Idag var det 8- grader, på morgonen. Och imorgon sägs det bli snöstorm med 1-2 dm snö. Bajs. Men vill ändå ha snö av någon konstig anledning. Mys ju. Lite. Yeah yeah. 7 månader till sommar! Här kommer vi.

En seg men skön dag i november

Skrev ett långt jävla fucking inlägg nyss om dagen. Åååhhh så försvinner det. Palla. Nu tar vi det här kortfattat. Skolan var seg. Inget plugg. Efter skolan var jag med Sofia, Vendela, Daniel och Linus. Trevligt. Sen så fikade jag med Sofia och Ebba på espresso house. Snackade och hade det mys. Åkte hem, åt middag, satt vid datan. Ska plugga nu. Har suttit och letat runt på internet om recept på Churros. Typ? Låter fan gott. Kanske ska göra senare... Men nu ska jag göra klart 14 i svenska. Sen matte 11 stegtest. Hejdå.


Från Sofia. Ps. Det har varit kallt som fan idag, så tog vinterjackan. Gött alltså.


Tja vaknade hos fia Imorse runt 10 av att ...

Tja vaknade hos fia Imorse runt 10 av att folk kommer in och är jobbiga. Haha nej men sen käka vi frukost och så. Tittade på halva the ring också. Pappa hämtade mig vid 12, då åkte vi till synsam igen och så fick jag göra ett sånt där långt syntest, igen. Så beställde vi glasögonen. Nice. Och just nu sitter familjen i bilen påväg till Tove. Hon, utan körkort, är chauffören nu. Skitkul att mamma typ sitter och skakar och skriker "kom ihåg sidolinjen nu!!!" vi hörs väl, hejdå. Ps. Skola imorn. :)


jag älskar ju dig, egentligen.


Så nu har du, din korv. Hejdå.

http://sofiaalanstal.webblogg.se
 

Skulle inte banga på



It's Saturday and I'm out.


Tja! Jag har vaknat hos fia och vi har käkat frulle,bakat cheesecake och dammsugit. När fia duschat klart, kakan har tagits ut och allt är fixpix så ska mamma och pappa komma och köra mig till synsam. Ska fixa glajjor. Ska bli nice. Behöver det. Jävla ögon. Ikväll blire fest. Haha halloweenparty. Gänget kommer och vi ska ha det skoj med middag och bus eller godis. Har självklart med kameran så bilder kommer. Jag ska vara något fladdermus/catwoman liknande. Pussar ♥


Vi är bäst.


Mysig eftermiddag alltså. Helt klart. Tog en kort promenad i det soliga, men kalla, vädret till busshållplatsen och hoppade på en buss som fia också joinade. Vi luffade vidare till strand området där vi köpte marabou vinter och hyrde en film, Beck - levande begravd. Vi åkte hem och hann hem innan det blev mörkt, runt fyra halv fem alltså. Då satte vi på filmen direkt. Det var en riktig skräckfilm fan! Beck brukar vara, lite sådär vanlig svensk deckar serie. Detta var brutalt. Nej men, jag och fia låg i soffan och hållde för ögonen. Sen plingar det på dörren och vi fryser till. Sofia går sakta och kollar i kikhålet (lägenhet). Haha och där står tre utklädda ungar. Halloween. "Bus eller godis?" Vi blev asglada och bjöd på massa godis. Sen lagade vi middag, soppa och billys pan pizza. En riktig fredagsmiddag. Hehe. Vi segade ett tag sen. Tittade på tv. Data. Sen blev det lite roligare. "EN TIMME?!" Heeeeeheeeee. Vi åt nudlar, te. Och nu tittar vi på Modern family, spelar angry birds, äter grill chips och dricker julmust.

Ps. Fias armar sticks. :)


You have the gun. I've got the head. Shoot.


Pic taken by me this morning. I just spoke with Sofia on the phone. We decided to meet and go to Strand and rent a movie, then i'll sleep over at her place. It's gonna be cosy. Yeah. Yeah. Haha you must think I'm weird, writing on english. HAHA, I know I suck. Goodbye. Have a nice friday ya'll.

apple. orange. banana.


Muuuums. Denna fruktsallad gjorde jag imorse till frukost. Det var superfrächt och gott. Yeah.

höstlov hittills

Looking back:

Lördag: Kom hem från London, fia kom över runt midnatt och slaggade här.
Söndag: Stan med Jasmine, Diana och Sofia. Slaggade hos fia.
Måndag: Vaknade upp hos tjejen, cyklade hem, chilleripillade. Becca och Vendela kom över och vi vandrade i mörkret till affären nedanför mig och köpte massa godis och julmust m.m. Sen myste vi framför en film som hette typ Nära och kära.
Tisdag: Hade sjukt kul på morgonen. Dog. Spelade in videos. Hihi. Vi käka frulle, degade fett länge, gjorde lunch bestående av grönsaker och makaroner. Dom drog. Jag chillade. Sen tog jag bussen till Sofia Ald och Sofia Ale. Vi hyrde film och myste. Mycket skratt alltså.
Onsdag: Åkte till Rinkeby och köpte linser.
Torsdag: Pluggade, åkte till Haninge och käka på donken. Släktgrej.

Looking forward:

Fredag: Hitt' på nå' kul.
Lördag: Halloween fest hos Sofijaaaaaa :D Längtar.

du vet inte vad som pågår. du förstår ingenting.


Hej. Jag ligger i min säng och lyssnar på min unika lista på spotify. R4nd0m masterpiece heter den. Tittar också på South park. Kvällen var trevlans. Att prata med min fina släkt, busa med mina småkusiner och låtsaskusiner och gratta min farmor och farfar, dricka julmust och äta smörgåstårta. Ja, mys. Morgondagen ska fångas men vet ännu inte hur. Vill hitta på något roligt, speciellt, inte bara gå runt i centrum eller vara hemma hos någon och tråka. Åka någonstans. Ja, vi får se hur det blir. Sen vill jag att Sofia Alenstål är med mig på kvällen/natten kanske? Vad säger du min kapkongkah? Jaja. Ska nog sova. Godnatt. Sov gott. ♥


Just nu: Vid protesfabrikens stängsel


Pic from London.| Lite kär i Hellströms nya skiva alltså... Om och om och om igen. Och glad blir man ju. Musiken tystnar aldrig hos mig just nu. W/e, jag är hemma och chillar i denna stora soffa. Tänker. På olika saker. På mig. Jag skulle inte vilja vara min vän tror jag. Bara när jag drar roliga skämt. Men inte annars. Förlåt, mina vänner, för att jag är som jag är. Ibland. Vet inte varför. Måste nog anstränga mig mer. Jag tror jag ska pudra näsan lite snart, bokstavligt talat. Vad ska jag göra med håret? Vill typ göra en fläta. Kanske ha på mig en skjorta. Det är torsdag och jag ska på släktpartaj. Hehe. Peace out folket.


Tja. Imorse hann jag nästan göra klart ste...

Tja. Imorse hann jag nästan göra klart steg 14 svenska. Sen messade jag med fia, gjorde iordning mig och hoppade på en buss där sofia och Vendela satt. Tillsammans drog vi till haninge där vi käka på donken, jag åt en kycklingwrap. Nu sitter jag på bussen hem, själv. Ska på farfars 75års kalas kl 6. Så ska hem och fixa mig lite. Grattis till han! Men vi höres väl senare antar jag. Hejdå.


Purchases from London








+ body shop produkter + två bh:ar + två trosor + ett par tjocka legging + en beige halsduk + I love London hood + present till fiar
Allting är handlat på olika ställen; Primark, Bershka, en stånd, h&m, Mark & Spencer. Och det gick på cirka 800 kr. Billigt ju!

Man måste dö några gånger innan man kan leva


Duschen, datan, tvn, sängen. Godnatt. ♥

Fearing is believing.


Fattar du?

rinkeby bre.



Iiiih, supervackra bilder.. -.-
Vad gjorde Rebecka imorse?: Hade askul med Sofia och Sofia. Vi vaknade, jag spelade Angry birds på iphone, lagade pannkakor, tittade på film, dansade, gjorde videos, var cpglad. Fixade mig och åkte buss.
Vad har Rebecka gjort idag?: Mötte upp Diana, Ronja och Gloria på gullmars och vi åkte till Rinkeby. Haha. Vi var där i några minuter typ för att köpa färglinser för 35 (!) kr. Köpte ett par gröna. Sen åkte vi hem, jag köpte godis och jag har chillat framför datan sen kl fyra.
Vad gör Rebecka just nu?: Väntar på att pappa ska komma hem så att jag mamma och han kan käka hemmagjorda chicken nuggets. Sen chattar jag lite med Rebecca på facebook och tittar halvt på Förkväll.
Vad ska Rebecka göra senare?: Antar att jag ska göra i ordning mig och titta på Greys Anatomy. Chatta med folk.
Vad borde Rebecka göra?: Pluggaaaaaaaaaaaaa. Uäk.

An old pic

 till Tar bussen till Sofia där fia också är nu. Desperate houswives + fruktsallad. Mumma. Ps. Hade många besökare igår, weird men kul. :))

cherry cherry cherry coke


Feeeeeett goooott. I London drack vi en varje dag. Minst. Det smakar typ exakt som dom där sura körsbärsgodisarna som finns. Ååååh. Vill ha nu. :)

dom där snygga


Haha vendela sötnos. Rebecca och Vendela ligger i min soffa och vi har tittat på en serie som är rätt chill. Vi ligger och halvsover/halvflummar och garvar åt en cp serie på ettan. Vi ska käka chips och dricka julmust nu. Hejdå! ♥


Den första November


Hallo. Dagen har varit go. Har dock inte pluggat men jag har gjort ett typ "test" på facebook. Haha! Det heter "Under din säng på nätterna". Jag har alltså fixat med bilder och text till. Hahaha, nolifer. Men ni borde göra testet. Jag fick Chainsaw man. Men sen har jag pratat med becca och med Vendela. Löst lite grejer med henne. Och de båda sover hos mig ikväll! Wiiie. Vendela kommer typ snart så måste skynda mig att duscha, men pallar inte fixa mig. Sen kanske vi möter Rebecca nere vid vivo och köper något. Frukt kanske! Ha en bra måndag.

Och btw. Alla vet väl att jag har höstlov? :D


no makeup


Me right now. Lite knas bild huh? Åååh det enda jag gjort idag är att äta frukost, cyklat hem, lunch, gjort en app på facebook och kissat... Måste plugga lite. Men med vad? :O Antingen matte, svenska eller kurs. Eller kanske franska. Engelskan är rätt lugnt... Men... Jag tror jag känner för lite... matte. Sen kanske någon sover här inatt. :]


Jul, jul strålande jul.

Fotokurs, bra och inte för dyr.

Kamerastativ, lätt och kompakt men bra.

Ögonskugga(/or) från make up store, svart, brun och andra mörka färger.

Nytt rött läppstift, helst från typ mac eller makeupstore eller nått annat bra märke.

Korssmycken, örhängen, armband, halsband (HELST!) i silverfärg, lite slitna kanske.

T-shirt med coolt tryck, med kasettband på eller nått med cool text från kanske weekday.

Jeans, ljusa eller mörka och kanske lite slitna. Höga eller låga i midjan, det kvittar.

Last song, bok.

Fjäderörhängen, alltså riktig fjäder. Eller alltså, inte typ metall.

Skor, kängor. Kanske Dr martens.



xxxxxxxxxxxxx





sNelHest


Jag och Jasmine ♥ kolla mitt rasta stora hår. haha.
Godmorgon kära medborgare. Hmm... Hihi sov hos Sofia igår. Hade jättetrevlig kväll igår. Det var jag Jasmine, Diana, Sofia och Therese. Jag och fia kom till Jasmine runt sju tiden, då var de andra redan där. Vi gick då till centrum och köpte chips, dipp och läsk. Sen körde vi anden i glaset. Jag tittade i för sig bara på. Men det var kul ändå. Sen lekte vi lite i sängen, haha, jaa chillade. Pappa kom och skjutsade hem mig och fia till Sofia runt kvart över tio. När vi kom hem till Sofia tittade vi på Beck och sen gick vi och la oss. Eller ja, pratade en stund i sängen också. Haha morgonen var kul. Väckte fia med irriterande ljud, sen fick jag henne att skratta, och sen kittla jag henne och var skit irriterande så fick hon damp och lalalalla. Hehe. Vi har käkat frulle och nu duschar hon. Ska cykla hem strax och plugga.................. Hejdå.


RSS 2.0